Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,856)
  • Autor
    MirkaD

včera-ráno vycházka s Dafi cvičící,pak s Žerykem s basenžíkem,
      pak vyprat,uklidit prádlo předtím,pak umýt 2 hluboký skřínky dole v kuchynské lince-jsou hluboký,že mě tam nedosáhne dozadu moc ruka,radši jsem to dosušila fénem,protože se mi to blbě vytíralo dosucha….,zbývají mě jen šuflata a linka by byla,obývak a ložnice hotovo,dveře hotový tak jen okna a trošku přelíznout koupelku/wc-kachličky,tak nějak letecky,a venkovní dveře na rolničku..
      dělám to po něčem a ne denně…
      no takže tohle hotovo,zametu,vytřu a bolí mě celej člověk,tak usnu u pohádky,a jdu k večeru ze psama ke křížku a kus dozadu a dom…
      -protože se mi nechtělo být doma a v noci mě bolel celej člověk,no jo,musím dnes cvičit!!!
      Dafinka ráno ždibec blinkala…to už dlouho ne,dumám,kde co komu snědla,
      Martin šel nakoupit a vypadá to,že to oečivo někde i peče….

MirkaD

– batoh-tak obří batoh bych neunesla/neuzvedla……
        jsou věci který fakt ani nepochopím,natož abych je zvládla,ti budu říkat Rocky…asi…..:/

Zlata

Mirko
          No jo chlap.Hlavně aby nezapomněl pro co šel.Ten můj mi pomohl tak okolo půl 4,do vany a že si skočí pro cigarety do krámu(to byl ještě krám tady ve vsi), přišel v půl 8,já už byla scvrklá jak švestka.

Milena z Prahy

Máme dobrej výhled z ložnice tady na tu stavbu. R. mě ovšem zkouší ze stavařský terminologie a nesnáší, když místo „krokve“ říkám „trámy“ ?‍?.

Thielli

Mirko,
              meli jedine 🙁
              Proste snezitka s chaloupkou a stromy nedelaji.
              Santu je vsude tri pihele….

Zlata

Thiely
                Nevěděla jsem, že se sněžítka vůbec ještě vyrábí.Je to taková krásná nostalgie.Jj, nepřesvědčil nás děda Mráz,zato nás dohnal Santa Claus, bohužel.Čekám kdy nějakej blb začne vyřvávat,že Mikuláš s čertem a andělem jsou buď prvky ra…u,nebo genderově nevyvážený.
                Mileno
                Tě lituju.

Petrs01

Mileno a byli jste v Plasích? Tam bys ho mohla ráno odevzdat, večer vyzvednout a ještě nebude mít projité všechno. A je to hodně zajímavé i pro „normální“ lidi.

Milena z Prahy

Petrs,
                    díky za nápad ??. Jj, tam to dobře známe. A jasně, základ je jít tam s někým, kdo nebude chtít za hodinu jet domů.

Thielli,
                    i já toužím po jednom kýči, už padesát let ?. Je to štrasová korunka do vlasů. V době mýho dětství (jsem ročník 1962) měli takovou drahocennost v hračkářství v Benešově, na rohu Malýho náměstí. Ale stála sto korun, takže mi jí nikdy nekoupili ?. Tak se na ni chystám, akorát si ji chci nejdřív vyzkoušet, aby mi opravdu držela na hlavě. Mám v plánu v tom někdy fakt vyrazit ven ??.
                    Něco takovýho: https://www.stoklasa.cz/strasova-korunka-do-vlasu-s-ocky-x137533?barva=165732

cernej caj

Dneska spime na hotelu:D fotka je v kotci:D

Ps: vite co sem si nuchnala? Islandskyho spice. Import z nemecka myslim. Pripominal hrozme lapinku ale byl min mohutnej a cumacek mel jak ferinka proste spici… musela sem se zeptat co je to za rasu a pani ze se ji casto ptaji s cim je to krizeny a ja ze mi to pripomina lapinku ale neni tak me to zajima a pri popisu lapinky ze to mozna potkali v rakousku a pri fotce charlieho teda ze fakt potkali:D

To byl nuninek! Fotka ve fotaku ale

Fifi

Milo
                        R. mě ovšem zkouší ze stavařský terminologie a nesnáší, když místo „krokve“ říkám „trámy“
                        😀 Vy se dobre doplnujete, ty ho zase peskujes ohledne dodrzovani shody prisudku s podmetem. 🙂

Cajiku
                        Islandsky spic, toho jsem asi nikdy nepotkala. Mrkla jsem na net, taky bych ho asi nepoznala.

Mam umyty auto, obsluha tam nebyla. Jsem mela nervy predem, ulovit nekoho, kdo mi to umyje nebo aspon poradi. Byl tam typek, co zrovna servisoval a doplnoval kanystry s chemii v ty budce, poradil. 😀 Kdyz jsem tu pistoli s praskem pustila, malem mi vylitnula z rukou, twe to ma grady, pripadala jsem si jak hasicka, hadicu jsem drzela obema rukama! 😀 Auti je jak novy.

Thielli

Mileno,

tak hlavně, že těm stavařům na ty TRÁMY moc neprší.

Hele a ty budeš mí tiáru?
                          Tak doufám, že nebudeš máslo a nevezmeš si jí jen na ples, ale pojedeš v ní třeba na výlet vlakem. S batohem a v pohorkách. A chceme fotos! ?

Thielli

pripadala jsem si jak hasicka

a umíš si představit, když já si do boxu zajela takhle s kolem? Zleva meďour s jedním testosteronem, zprava BMW s druhým testosteronem a mezi nima na zemi kolo a já s hadicí. ?

Ale co mám skládačku, myju jí ve sprchovém koutě. krásně se tam vejde. Navíc jsem se o sobě dozvěděla, že jsem husa, protože prý ta tlakovka v automyčce ti na kole dostane vodu i do ložisek… ?
                            No, co už. Staré kolo je po smrti celé, takže i ložiska po smrti nevadí.

Fifi

Navíc jsem se o sobě dozvěděla, že jsem husa, protože prý ta tlakovka v automyčce ti na kole dostane vodu i do ložisek…
                              No, to se ale klidne muze, ne? Bo to je fakt darda tlakova, ti to kolo tam nelitalo, kdyz si ho polozila? Dobre, ze ma klidnejsi myti uz. 🙂
                              Edit – jinak mne testosteron, hodnej pan, poradil, z druhy strany si auto pak myla taky nejaka pani, tohle myci misto neni o lesteni aut. Spis umejt tuny bahna a prachu, jezdi tam bezne auta nevyraznych znacek oplachnout vozidlo od bahna, prachu, hnusu. Si mela kliku, ze zrovna takovy dva si potkala.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Fifi.
                              Milena z Prahy

Thielli,
                                jestli uděláme zrzavčí sraz v chladnějším období, vezmu si TIÁRU na rádiovku ?.

Fifi,
                                kamarád převáží v autě (osobním) ovce, tak se mi to vybavilo, když jsi psala o tom svým – ale ty ho máš určitě v lepším stavu ?. My ovšem kamaráda milujeme a jízda v jeho zamřelině vždycky znamená nějaký další dobrodružství ??.

Fifi

Milo, ja mam auto jako psovoz. Takze sklapnuty sedacky zadni, mriz pred prednima. V psim prostoru fura vrstev, koberec, neopreny, gumovy rohoze, na tom pak spinkaji pejskove a stoji klec, jiste se tam vytvori i vrstvicka bordelu. Troufam si rict, ze auto nesmrdi, „zamřelina“ je dobrej vyraz. 😀 Snad ne pro my vozidlo. Jednou za dva roky je dobry vsechno „vykydat“, vyndat, vyluxit a umejt. Je to pro me voser, jak predelavat pelech psovi nebo se stehovat v malym, mam rada zavedeny poradky. 🙂
                                  Navic muj autoservisman je tak hrozne pintlich, on ma v dilne!!! snad cistejsi podlahu nez ja doma. Mu tam nemuzes hodit auto jen tak letem svetem vyklizeny, to musi bejt taky eno nuno vysaty, vycisteny.

MirkaD

tak pár fotos
                                    Dafi a její trimovací hrabičky nový od firmy Andis

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem MirkaD.
                                    MirkaD

Roštín -kaplička

MirkaD

tak nic…nevím proč…

Kimi

Taky mám psovoz, už několikátý. Rekord drží Passat, jeli jsme na závody, čtyři lidi, dva němečtí ovčáci, dobrman a bernardýn. Zpočátku jsem jezdila na STK sama a vyslechla jsem „To auto smrdí psama.“ Jsem si v duchu říkala – až budu vozit modelky od Diora, bude auto vonět. Teď na STK jezdí můj servisák, pro jistotu auto před tím vystříkám pohlcovačem pachů.

MirkaD

tak poslední pokus

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.