- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
7.1.2025 v 11:32 #182264
Asteris
Ještě existuje firma, která nakreslí obráyek psa podle fotkz a vzrobí i tričko, možná i mikinu, https://www.trickar.cz/
Nechala jsem loni dělat vnučce a nebylo to špatné, ale je to něco jiného.7.1.2025 v 11:39 #182265Maya
cernejcaj
jj, fixky vydrzej, kdyz jsou to ty fixky urceny primo na textil, jeste mam doma nejaky trika, co mi pokreslila neter nekdy pred 10 rokama
ale nejaky mega obrazek s tim neudelas, ale treba siluety na cernym a tak s tim jdou pekne7.1.2025 v 12:17 #182266Asteris
Ještě jsem našla tohle https://mastna.com/20-malba-na-textil
7.1.2025 v 12:20 #182267Thielli
Já bych objednala čajdu do salonu. Vytetují to na břicho, neopere se to a jakmile bude Ferinka vypadat jako čau-čau, bude čajda vědět, že si má ubrat porce. 🙄
7.1.2025 v 12:22 #182268Petrs01
vypadat jako čau-čau
to je odveta za ty ranní pudly? 🤣
7.1.2025 v 13:08 #182275cernej caj
Petrs01
To byste vy meli mit jako odvetu na brichu caucaue:DNevyhoda tetovani je, ze muz ho nesnasi a asi by se se mnou rozved:D jako caucaua by mozna toleroval, ale nevim hak dlouho:D
Ale dekuju za rozesmani:)
Maya
Peknej odkaz, to zkusim taky prozkoumat…7.1.2025 v 13:13 #182276Maya
cernejcaj
ta mastna.com je bejvala chovatelka spicu a spice umi pekne
mam od ni na verande obrazek Kima a Dorina, nevim jestli sis ho vsimla
taky jsem ho mela i na cedulce na plote7.1.2025 v 13:32 #182278MirkaD
tak ráno vyvenčeno-kousek k lípě,sníh,mlha,pak k Mudr.-tak neschopenka do pátku,ale mám vycházky,takže můžu chvíli ze psama+třeba do knihovny
dieta má být dál
KAFE-TVL KAFÉÉÉÉÉ-NÉÉÉ
ČOKOLÁDA-NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ-UUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
netučný,nemastný,nekořeněný…..
no a 3.února jdu na ultrazvuk do Vyškova a podle výsledku bude opetace asi…
3 dny by byly v nemocnici a 6 týdnů doma….7.1.2025 v 13:47 #182280cernej caj
Maya
To si pamatuju ze si psala ze ti to nekdo kreslil, tak to by hodne stalo za zvazeni:)MirkaD
Achjo, a teda zlucjikovy kameny nebo zlucnik nebo co?7.1.2025 v 13:54 #182281MirkaD
Čajíku-no žlučníkový kamínek mám jeden..
ted aby jsme vařily nadvakrát….
bože nesnáším vaření,
bojím se hrooozně narkozy,ale aspon v té nemocnici budu 3 dny a ne týden jak v Kyjově,akorát tak dlouho doma je blbý,,
třeba to na operaci nebude..
ale zase to otravovalo za ten rok často tak nevím..no….7.1.2025 v 14:03 #182282Maya
MirkaD
zlucnik?
bracha byl ted v listopadu, nastoupil jeden den vecer, druhy den operace a dalsi den rano sel domu, realne v nemocnici tak den a noc
pozeptej se v okoli v ruznejch nemocnicich je to evidentne ruzne7.1.2025 v 14:06 #182283Maya
MirkaD
6 tydnu nesmis nic tezsiho zvedat, proto ty asi do prace ne
jinak se ti udelaji srusty a nebo kyla
to si udelala mama po zlucniku, ted ma kylu, holt pak nesla parkrat tasku s nakupem
bracha prisel v patek domu a v pondeli uz jel do prace, v kanclu se to holt da, ale u vas v obchode urcite ne
ale tak ti taky napisou vychazky, ja bych to brala hned, jen bez ty operace 😀7.1.2025 v 14:18 #182284cernej caj
MirkaD
Tak snad ti ten kaminek taky odejde sam…No martibovi by tvoje dieta neusodila drzet:D
7.1.2025 v 14:23 #182285MirkaD
Maya-jo kvůli tomu zvedání těžkých věcí..
Čajíku-tak to víš,žee by mu dieta neuškodila,všude rve smetanu,koření a vše dělá vůůbec hoodně překombinivaný-moc ingrediencí-zbytečně-pak to zabere času,nádobí…nechápu ho….7.1.2025 v 14:31 #182286MirkaD
příklad-dělám tatkovi a sobě zapečený těstoviny-těstoviny uvařím,vymažu plech troškou oleje,kdynu na to těstoviny a smíchaný vajíčko s mlíkem-4 vajíčka a kousek papriky,párek nakrájenej a zapeču a jíme
a Martin-a opražilas předem ten párek?-ne,tvl,zbytečně budu dělat navíc panvičku a piplat se s tím…
budeš tam dávat zeleninu?-ne,je tam kousek papriky pro mě,a proč ram rvát zeleninu,když jsot šunkofleky?
prostě on všude přidá oingerdience navíc,který ideálně předtím osmaží,taakže panvička,zase čas a práce navíc…
všude rva smetany,slaniny a tak,-prostě tam kde se jídlo dělá ze 3 věcí on narve 5 dalších…:/7.1.2025 v 14:58 #182288cernej caj
MirkaD
Ja bych tu jeho kuchyn ani nemohla jist, by me zabila:D7.1.2025 v 15:00 #182289Asteris
Achjo Mirko, to Tě lituju, ale třeba to na operaci nebude, i když alespoň bys měla pokoj a netrápilo by tě to.
7.1.2025 v 19:57 #182290Fifi
Zdravicko vespolek,
jsem si pri vcerejsi nocni prochajde vsimla vic nez jindy, ze drilovani a cepovani Pepina ala bacharka ma jeden nezadouci ucinek. Ruzice, zabicka cerna, me zacina mit total na haku? 😀 Jakoze coze, musela jsem ji dokonce pred pouzitim protrepat, aby se vzpamatovala. 🙂 Poprve napisu, ze Pepin byl vzornej a ona prusviharka, cuuuza jedna, budte ve strehu! Rychle se i vychovani pejskove nauci neposlouchat, kdyz ma clovek jedno oko na ledovce (spadla jsem jen jednou) a druhy oko na vorechovi.Mirko, receptu na zlucnik najdes spoustu, nemusi to byt blivajs. Jo, jak psala Cajikova, M. by to na jeho nemoc tuplem prospelo, kdyby se zamyslel, zmenil by jidelnicek zrovna s tebou. Hlavne je dobry, ze vis, proc ti bylo blbe, jde to posefovat. Drzim palce na unor!
Cajiku, kazdej jsme jinej, ja Troldu sice pustila, ale porad to v sobe nemam schroustany. Prvni dny jsou nejhorsi, tak se drzte. :*
7.1.2025 v 20:48 #182293MirkaD
Fifi-a tak já neříkám,že to musí být blivajz,spíš,že mi bude chybět čokoláda,a kafe-kafe úplně nejvíc….
ajaja-žabička si řekla,že taky bude jednou v životě zlobit?:-)
tak aby prošla se svatozáří dom,že jo,tak ji musela trochu zmenšit:-))7.1.2025 v 21:02 #182294cernej caj
Fifi
teda, ruzenka je sikovnej a vychytralej pejsek, vi, ze jsi pod vlivem jinych okolnosti 😀 no snad to bylo jen nejaky poblazneni… a bude to zase dobry 🙂MirkaD
a treba kakao bys mohla? jako takovou maou zaplaticku? a co karob? treba orisky v karobu, ale to by sis musela zjistit, ono to je tak trochu jako cokolada, neni to spatne…rikal muz, ze charlie u nej dneska vubec nechtel lezet v posteli, pritom uz celkem lehaval posledni dobou u nej chvili…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.