- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
6.1.2025 v 15:41 #182207
cernej caj
Akorat… medvedici kikinu co vobi po ferince… nechci nikdy vyprat:( zapomenu, jak vonela:(
6.1.2025 v 18:12 #182211Fifi
Zdravicko vespolek. Taky to tu pekne klouzalo, nastesti ledovka dopolko roztala.
Zlatko, snad bude ve ct pocasi uz lepsi, zadny smyky.
Cajiku, ja mam schovanyho po kazdym psovi neco – chumel chlupu po Bazusce. zoubek po Troldikovi…6.1.2025 v 19:49 #182220Raven
Nestíhám číst, tento víkend poslední sváteční návštěva. Dnes byl venku konečně klid a neodpalovaly se rachejtle, snad už zásoby došly. Včera mě to už štvalo, venkovní Micík kvůli tomu celý den nejedl, schovával se v sousedových tújích i do své boudičky se bál jít. Od malého Silvestra na Štědrý den začal být druhý venkovní kocour zlý na Micíka a také na domácí Agátku, která chodí ven. Před tím spolu oba kocouři vycházeli, společně jedli a sedali vedle sebe na dece. Je vidět, že jsou vyplašení, ozve se nějaký hluk a Lokin se hned rozhlíží a ožene se po Micíkovi. Na Agátku číhá, když jde domů a blokuje jí cestu ke dveřím. Doteď to byl klidný, pohodový kocour.
Čají, je mi to líto. Ferinka byla krásná pejsková a prožila s vámi spokojený, dlouhý čas. Je dobře, že se netrápila, bylo to tak rychlé. Držte se.
U nás byla ledovka jen včera večer a do rána všechno roztálo, bylo dost teplo.
Nevím, jestli budou kluci kocouří zase takhle družní.6.1.2025 v 19:56 #182225cernej caj
Raven
Tak snad uz dostanou strileci rozum! Krasne tam u sebe lezi…Fifi
To je dobry napad… ja po feri takhle nic nemam… ani po vokounovi… jen obojek a ockovak…6.1.2025 v 20:01 #182226PetraK
Raven – já bych ty kretény zavírala a polejvala studenou vodou, aby je to přešlo. Třeba až se to uklidní kolem, tak si to zase mezi nimi sedne? Držím palce.
černej čaj
moje věci po Ešátorovi zničil flekatej tajfun. Nezbylo mi nic, jen malinkej, opradu malilinkatej růžovej zajíček na tužku, kterýho jsem tehdy dostala tuším od Janiii a používala jsem ho k hledání doma.6.1.2025 v 21:07 #182229Fifi
Raven
Predpokladam, ze kocourci jsou vykastrovani. Asi budu znit jako dealer, ale pro znovu nastoleni klidu v kocici smecce bych vsem dala Alavis Calming, je i pro kocky. Treba to snizi stresy a zase si budou lehat pospolu.6.1.2025 v 21:11 #182230Fifi
Ono je pamatka na psa i jizva na prstu, otisk zoubku v trimovacim nozi, nazvykany drzatko furminatoru… 🙂
6.1.2025 v 21:45 #182231Raven
Fifi
Micík kastrovaný je, Lokin ještě ne. Jeho důvěru jsem získala teprve nedávno, pohlazení si už užívá, do náruče se zatím vzít nedá. Je to obrovský kocour, Micík vedle něj vypadá jako kotě.
No jo, Alavis je dobrý nápad. U Tobíka se na zklidnění osvědčil.
Po pejskách mám schované obojky a očkováky. Jimík jako štěně uzmul knihu o genealogii a důkladně ji označil svými zoubky. A Tobík, když zůstal bez Jimíka, trochu upravil květinový stolek.7.1.2025 v 6:03 #182232cernej caj
Fifi
Tak jizva u kolene je po ferince porad pekne patrna i po 10 letech 🙂U nas vsechno okusuje charlie, tam tech pamatek asi bude pozehnane… ferinka mi jako stenatko rozkouslaa brejle a ty uz teda nenosim:D ale porad je mam, jeste 2 roky zpet jsem je nosila…
Uz nemam ani co brecet, tak to snad dneska v praci zvladnu. Kolegyne ma dnes marozeniny, tak sem ji chtela poprat ale nechci ji je kazit, ona je takova dost empaticka, hned me odhalila po par dnech v kanclu…
Ale na praci teda silu vubec nemam… nastesti nebude dnes nic masakralniho…
A nechci tady ferinky dusi drzet a chci ji pustit, at muze behat po snehovych planich a vyhrivat se na slunicku… a zaroven se snazim si ji predstavit vsude tam, kde bezne byvala…
7.1.2025 v 6:41 #182233PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Za chvíli máme víkend…… 😀 , ne? Se musím nějak pozitivně naladit 😀 . A cesta do prasé dneska na pohodu . Jen teda ledovka na zahradě, tak cesta k brance byla sportovní taková. Jsme to neodházeli, že jako psi chodí domů po čistým…., ale von takovej trojitej salchov zrána nejni na rozhýbání špatnej 😀
černej čaji
A nechci tady ferinky dusi drzet a chci ji pustit, at muze behat po snehovych planich a vyhrivat se na slunicku… a zaroven se snazim si ji predstavit vsude tam, kde bezne byvala…
nespěchej, nech to plout, dej všemu čas, nech to, ať to běží tak jak to běžet potřebuje. Až přijde ta správná chvíle, pustíš ji, ona teď ani nechce.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
7.1.2025 v 7:12 #182235MirkaD
Čajíku-přesně tak,vždyt je to kousek času co tu s Tebou není…
vem si,že dřív se smutek měl dodržovat/nosit-rok….
jasbě u lidí a dávno se to tak nedělá…
ale…
u mě ten nej smutek byl tak 2 měsíce….
po 2 měsících jsem měla štěně..
po Gerovi teda po měsíci Žeryka,ale…
on není prostě úplně ten můj pes….
dnes mě Dafi nesl Martin do postele,a ta se za mnou bála jít,protože v posteli Žeryk,kterej fakt fest vrčel na Martina,že chodí kolem postele….
ten pes je v něčem čím dál horší…:-((včera jsme stihly 2 pohádky večer-Obušku z Pytle ven,a Princové jsou na draka..
tak kromě Princenzny se zlatou hvězdou jsme stihly asi všechny-zpětně…
denně tak 2….
-tady na dvoře zmrzlej led a to nevím jak vypadá cyklostezka mezi polama do města-z konce vesnice do města,taková strmá asfaltová klikatá cestička mezi polama…..,jedna z 2 jak se dostat pěšky do města,druhá je po silnici,kde jezdí auta….takže tama nechodím….bude prča…7.1.2025 v 7:56 #182237cernej caj
7.1.2025 v 9:34 #182250Maya
cernejcaj
to je peknej privesek7.1.2025 v 9:48 #182252PetraK
černej čaj
Muz mi pred par lety udelal ferinku z jedne jeji fotkymoc hezký, moc. Já mám od Peti AP Ešátora vyrytýho do skla.
7.1.2025 v 9:54 #182256cernej caj
PetraK
Vidis, to je taky super napad:)7.1.2025 v 10:10 #182259Maya
cernejcaj
dneska delaji ve skle i 3D a jsem to videla a nevypada to spatne
asi takhle neco, ale dela to vice firem a jiako privesky nebo stojanky
https://www.3dfotodarky.cz/7.1.2025 v 10:17 #182260cernej caj
Maya
Zajimavy, nektery sou fajt pekny:)Ja uz mam rozhodnuty ze chci upravit ty 2 vcerejsi fotky, ale dneska mi muz slibil ze bysme mohli spolu do cajovny, tak kdovi, jak se dostanu k pc.
Bohuzel co jsem zjistovala, tak sitotisk (neni to „guma“) se dela az od 20-50ks dle firmy, prootze technologie a priprava je hodne draha a na malo kusu se to nevyplati financne, takze jen ten „gumovej“ kterej proste na barevny obrazky byt musi, protoze se dava podkladova bila aby pak bylo neco videt a na bilou mikinu by nemusel byt ten podklad… ale 😀
7.1.2025 v 10:52 #182261Maya
cernejcaj
a nebo najit nekoho kdo by byl schopny ti to nakreslit podle fotky fixkama7.1.2025 v 10:54 #182262cernej caj
Maya
To me taky napadlo ale mela hych pak obavy o trvanlivost…7.1.2025 v 11:22 #182263Petrs01
Trvanlivost fixů není problém, zrovna jsem o vánocích koukala jak bráchovi předek trička, co jsme si vyráběli kdysi na táboře (takže nejmíň 25 let), slouží jako přehoz přes opěrku hlavy u židle. Barvy OK. Ale nakreslit to není sranda, to by musel někdo hodně umět a ještě znát techniku. Taky jsou omezené barvy, už to není 6 základních, ale pořád to není hraní s odstínama.
Trvanlivost byla problém u těch fotek na trička, to se po pár vypráních rozbije. Ale taky ty technologie pokročily, tak možná už to vydrží?
Mě se dost líbí ta celopotištěná mikina, i když to není přímo Feri.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.