Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Maya

ja dneska teda prekvapko, u nas nic, snih byl jen chvili, zadna ledovka, teplo, tak jsem si vzala polobotky a tady v Praze, kde ma byt jeste teplejc, jsem malem ani neslezla z nastupiste a do prace se sourala jak stoletej deda, polobotky docela teda jezdi v brecce 😀
      a jak to tak vypada totez me ceka jeste odpolko 😀

cernej caj

Maya
        Pouceni, polobotky si nech na duben:D

Petrs01
        Tak to je super distancni vecirek:) to je paradni napad:)

Nechala sem si udelat misku a hrnicek s vokounem, a spolecnou fotkou co mame z dovci 2024 s muzem… a jeste stejnou magnetku na lednicku… po posteki nejoblibenejsi misto a tam hude dobre drzet:D

PetraK

Distanční večírky znám- takhle občas jsme si udělaly mejdan s Peťou, nebo s Ričrdem. že jsme na tydlifounu a společně paříme 😀

Maya
          jojo, v Prahé je to výborný. Já jsem taky od tramvaje nešla dolů po schodech, ale vzala to oklikou, páč jsem si nechtěla nabít držku. Pak jsem se dočkala v práci 😀 . A to mám boty zetory.

Kuskus

Já se včera ke čtení nedostala, ale na Ferinku poslední dny myslela a teď čtu, Ferinko, ty nádherný medvídku….prý už zdobíš za duhou.
            Sbohem holčičko.
            Smutný Čajíku a ty se drž.

Maya

cernejcaj
              v dubnu uz nosim pomalu sandaly 😀
              dyt je ted vedro na nejaky zimni boty

Milena z Prahy

PetraK
                Na kluzkým povrchu je potřeba dělat malý krůčky. Jak trochu vychýlíš těžiště, jedeš 😠. Ale mysli na to pořád, že jo?

Maya

ted jsem byla venku a furt je to skluzavka 😀
                  asi si budu muset vyhradit na cestu na vlka delsi cas, aby mi to neujelo 😀

Asteris

Ano, na Barrandově ranní venčení bylo trochu náročné. Vzhledem k hárání nemůžu na obvyklá místa (les, louky), protože tam běhají psi navolno, tak chodím ulicemi mezi vilkami a tam to bylo výživné. Nicméně ustála jsem to. 😀

cernej caj

Asteris
                      Doslova a do pismene, co:D

Maya
                      Na vlka 😀 snad to uz kluzky nebude. Je fajt ze ja porad chodim v teniskach, jwn si beru vyssi ponozky at mi nefouka na kotniky

Kuskus
                      Dekuji… jako vim, ze si kazdej mysli o svym psu jak je krasnej ale ferinka se libila fakt uplne vsem, znamej si podle ni dokonce koupil aky spice:D

Proste… spis je srdcovka… a doufam, ze na ferinky pocest jeste nekdy nejaky bude…

MirkaD

Čajíku-to jsi mě připomněla-včera říkám Martinovi,že jsem Ti psala,že Ferinka byla nejkrásnější fenečka co jsem kdy poznala,a on-a co Dafi??
                        a já-ježíšmar-jasně,že tvůj pes pro tebe bude vždycky nej …..
                        ale znovu si zatím stojím-Ferinka byla prostě fakt krásná,nejkrásnější-a tečka!:-)

cernej caj

MirkaD
                          Prave, ferinka byla nejkrasnejsi dama i pro lidi v majetku psu:)

Heboucka sedivecka… objednala sem si tricko s obrazkem ferinky na spani… abysme se k sobe mohli ve snech tulit

A narazila sem na tuhle krasnou spici sneznou krasku
                          https://www.trko.cz/product/psi-plemeno-nemecky-spic-vlci-keeshond-na-prochazce-8 a rikam si, jestli by ten obrazek dobre vysel na mikinu se zipem, nebo jen klokanku at neni rozpulena…

Na veterine jsme nechali „jen“ 17k, ale su moc rada, ze dostala vysetreni a peci, a premyslim, jestli si mikinu vubec muzu zaslouzit…

Attachments:
                          PetraK

černej čaj
                            jestli si mikinu vubec muzu zaslouzit…
                            ne jestli můžeš.
                            Musíš.

Asteris

Myslím, že mikinu nutně potřebuješ!

Maya

cernejcaj
                                na mikinu se zipem spis ten obrazek Ferinky

MirkaD

Jsně že si musíš tohle pořídit!!!!!!!

Maya

cernejcaj
                                    ja mam taky vlastne takovy polobotkovy tenisky, ktery nemaji jazyk, ale napevno takovy zatepleny vysoky tentononc, takze to navrchu krasne hreje a do tohohle pocasi je to s vyssima ponozkama uplne idealni
                                    null

cernej caj

Maya
                                      Ta mikina se spicem je celopotisk, ja budu mit s vlastnim obrazkem na bile mikine ctvrec s fotkou… a to nebyva moc hezky…

Tak zatim nevim, ten obrazek je ale krasnej

A botky pekny 🙂

Zlata

Ano,
                                        Nastala sezóna breakdance.
                                        Připravila jsem si stahováky,jak mi poradila Fifi,jedu ale až ve čtvrtek odpoledne,tak uvidím jak bude.

Maya

cernejcaj
                                          jo, ten obrazek je peknej, akorat ja v tom vidim neco mezi spicem a lapinoou 😀
                                          nedelaji nekde tedy potisky na jinou barvu nez bila?

cernej caj

Maya
                                            Ojo je to fuk, ten ctverec je proste skaredej na vsem krom polstare:D

A zase barevne pak triko musis trefit…

Jinak daji se najit kde ti udelaji a jijou barvu nez bilou…

A neni to uplne spic – ferinka je i hodne svetlej, ale snezna vila to podle me je urcite…

A jeste mam jednu ferinky fotku, ta by mozna na cernou nebo tmavou mikinu byla taky hezka…

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.