Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Maya

Cernejcaj
      Je mi to fakt lito, ale rozhodli jste se dobre podle me, v tomhle veku je pro psa operace a to vsechno okolo spis trapeni
      Ted uz beha za duhou s Vokounem
      Krasny zivot s vama mela, co vic si pes muze prat

cernej caj

Milena
        presne tak, koupili jsme si s muzem zmrzlinu, abychom oslavili jeji krasny dlouhy vek v relativne zdravem uzivani zivota 🙂

brut
        muz puvodne nechtel u toho byt, ale… pak jak jsme meli moznost se s ni jeste mazlit a nebylo to sup na stul, sup injekce… nakonec byl rad, ze zustal a my obe taky 🙂

Petrs01
        jj, mas pravdu… bylo to tezky, ale vedela sem, ze to jinak nemuze byt 🙁

EvaC
        mela, dekujeme 🙂

Maya
        jj, ja si myslim, kdyz jsem ji tam videla jak vypada na tech analgeticich… ze to bylo jediny spravny rozhodnuti, sance, ze by se v tomhle veku a stavu po narocne operaci nejak dobre hojila a uzila zivota… nizka 🙁

charliemu vubec nechybi, beha si tu vesele, vrti ocaskem… su rada, ze sme s muzem byli oba o vikendu nejak slusne doma, kdyby byl pryc, urcite by ho to mrzelo

Fifi

Cajiku, Zbyno, uprimnou soustrast. 🙁 Udelali jste nejlepsi mozny rozhodnuti. Ferinko, pozdravuj tam nahore celou smecku, mela si nadhernej a dlouhej zivot. Svicka uz ti tu hori a vzpominam, jak jsme si hezky tapali na pisakach…

brut

Cajicku,

Je super, ze jste byli oba doma a mohli jste s ni byt do posledni chvile. Mas pravdu, urcite by Zbynu mrzelo, kdyby se s ni nerozloucil.
            Takhle jste byli vsichni pospolu a ulehcili ji odchod. Udelali jste pro ni to nejlepsi, ale zaroven nejtezsi rozhodnuti.
            Posilam objeti a Charliemu podrbani. Doufam, ze si zopakujeme vylet, jako byl na piskach. 😍

brut

Halo, halo vsichni…

Nedocitam, nestiham. Ale meli jsme o vanocich veselo. Clo se rozhodla vykoupat a opet pak pajdala. Musela mit klidovy rezim v teple, prasky a panicky u sebe. Kdyz sla na kratouckou prochazku okolo baraku, tak dostala vesticku a byla urazena. 😂 No, co na ni rict.. S vekem rozum neziskala 😂😂😂
              Jinak jsme tu meli opet Lottynku, coz je segry setrice, ktera radi ve svych 6 letech radi a chova se jako odrostlejsi stendo. Clo se na ni koula se shovivavosti starsich a statecne ignoruje jeji pokusy o kockovani. 😃 Prijela i Karamelka, ktera uz je temer 12 leta babicka a diky tomu, ze jeji rodice byli baset a jezevcik, tak zacina mit potize se zadickama a nozickama. Takze uz zadne dlouhe prochazky neabsolvuje a radeji odpociva na kanapi. 😃

cernej caj

brut
                zrovna dodelavam album z roku 2021… a popisuju tam nasi fotku spolecnou 🙂

no mam trochu skluz, ale vzpominku na tu prochazku mam od rana 🙂

Dekuju.

feri mela vesticku rada, ladili sme k sobe 😀

brut

Cajdo
                  Ja se k nemu jeste nedostala.. To vis, kovarova kobyla.. Vsem okolo vyrabim alba na prani, ale sobe je nejak nestiham vyrobit a popsat.

Nedavno jsme jeli okolo Chlumce nad Cidlinou a vzpominali jsme na vychazku 😊

Odetta

Čajíku, upřímnou soustrast. 💔 Jdu zapálit svíčku.

PetraK

Čajíku,

sedím a nevím co napsat, co napsat, aby to nebylo prázdný, všechno už napsaly holky. Je mi to moc, moc líto.
                      Je dobře, že jste nechali Ferinku běžet a že to proběhlo takhle rychle, že se netrápila. Brouček malá. Hladím na dálku.

Kimi

Čají, už tu bylo mnohokrát řečeno – Ferinka měla u vás dlouhý a krásný život. To, co vy teď prožíváte, já měla před pěti měsíci, když odešel Goliášek, cítím s vámi, držte se. 💔

Asteris

Achjo, čtu až teď, je mi to moc líto, ale krásně jste se s ní rozloučili, nenechali ji trápit. Užívala si života až do konce…znám ji jen z fotek a vyprávění, teď tady pobrekávám, svíčka hoří, držte se. Myslím na vás.

cernej caj

dekuju…

jeste ji davam granulky do misky a neco na ty klouby, at se ji za duhou dobre beha, a co necha, to pak vycisti charlie…

PetraK

Ahoj Čají, dŕž se. A kdybys chtěla podepřít i po telefonum tak stačí prozvonit. Vím,že nerada telefonuješ,ale kdyby přišla potřeba. Jsem tu.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jsem si výborně hnula zádama teď když jsem přišla do práce. chodník neupravený, na něm námraza a přes to, že jsem se sunula, tak to nebylo nic platný, bolí to opět moc hezky. Hlavně, že jsem si to doléčila. Tak jsem si jako bolestný uvařila kafe 😀

A o víkendu jsem dělala zednika!!! Heč! Házela jsem ve sklepě maltou, heč! Huž to mám skorem hotový, příští víkend už jen jednu vrstvičku a tohle budu mít fertig. Brtnik udělal překlad nad dveřma a vytvořil dřevěný pouzdro na okno – světlík, který nad těma dveřma do obýváku bude. Bude to mocinky moc ňuňu. A mocinky moc ńuňu je i masový vrah Dolfi řečený Mouses. Prdelka jedna. Mám vždy 1,26 sekundy na to, abych se s ním mohla pomazlit 😀 . Pak mě zabije 😀

Petrs01

Brtník už zase maká? Neměla bys mu eště zkrátit řetěz?
                                  My si včera dali pětihodinovou makačku ve dvou. V dešti. Ale kolem jistého úřadu si dnes nikdo hubu nerozbije. A my máme oba od toho štěrku namoženou pravačku, ani jsme se nemohli vzájemně omasírovat, bo byl problém si i vyčistit zuby a vůbec všechno co nejde dělat levačkou. Jo a vrcholné číslo bylo, když jsme popojeli ten kousek busem a Petr měl co dělat aby se nerozplácnul, bo zastávka byla jako sklo (já se nepočítám, já fyzikální zákony ignoruju).

PetraK

Petrs01

No maká, prej už může. :-/
                                    tak aby se nestrhnul, šla jsem do toho sklepa dělat já.

Škoda, škoda, že tu nemáme lidi jako jste vy. Mohla jsem si ušetřit záda. Jsem zvědavá, co z toho bude.
                                    napsala jsem to ofiko, protože, kdybych to nerozchodila, tak je to prostě pracovní úraz. A to ešče můžu bejt ráda, že jsem si nerozbila hlavu o strom, nebo auto. obojí bylo k dispozici, mohla jsem si vybrat. Stihla jsem to mezi.

Petrs01

lidi jako jste vy

no, podle předpovědí mělo být ráno 5 stupňů a klouzat to nemělo. Takže i chápu, že se na to někde vybodli. Na druhou stranu, klouzalo to už večer, hodně a namrzalo to strašně rychle. Předtím sněžilo, takže co bylo v sobotu uklizené, to se muselo uklidit znovu. A pak to poštěrkovat, protože sůl v tom dešti nemá smysl. A ráno na led taky ne. Takže musíš mít štěrk a člověka v pohotovostním režimu a stejně než jsme udělali jeden konec, tak už byla ledovka na druhém. Kdybych v tom muže nechala, tak tam mohl rovnou spát.

cernej caj

PetraK
                                        achjo, no tak hlavne, aby si to nejak neposasil, drzim palce, kdyz uz nema rozum…

Dekuju… uvidime… zatim su rada, ze diky HO sme se mohli kazdej den mazlit a prochazet a ze desnaka nemusim do kanclu a zitra to snad nejak preziju

Petrs01
                                        tak to ste si pekne makli…

PetraK

Petrs01
                                          no, podle předpovědí mělo být ráno 5 stupňů a klouzat to nemělo.

já vim, ale my jsme počítali s tím, že to nejspíš nevyjde a podle toho zařídili odjezd do práce – a vijolá – měli jsme pravdu.

Drahá Čentra je drahá i zadarmo. To se ví. Od tý doby, co se šécko autsorcuje, stojej tyhle služby za…………víme co.
                                          Měli tady být před šestou a postarat se o to. Peníze ok, práce ne. Tak to je.
                                          Jsi nejhodnější, žes ho v tom nenechala.

Černej čaj
                                          je fajn, že dneska můžeš být doma a že jste měly spolu tolik společnýho času. Drž se.

Petrs01

Jsem si teď uvědomila, že už jsem v téhle práci 10 let!!! Strašný!
                                            Tak jsem pozvala kolegy na distanční večírek – asociálové, zbystřete! – to jsme zavedli tak nějak okolo covidu a je to vynikající věc. To se v práci domluvíme na přesném čase a v daný moment si společně připijeme – každý sám, tam kde je, čím chce. Společně, ale distančně. Už se nám povedly i takové věci, jako že nestíhající kolegyně doma vpadla do dveří, houkla na dceru ať jí honem naleje, že za dvě minuty musí pít… nebo že jsem na parkovišti vyskakovala ještě z nastartovaného auta s flaškou v jedné a kelímkem v druhé ruce… 🍷

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.