- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
4.1.2025 v 18:05 #181980
cernej caj
Akutni stav, doporucili hospitalizaci 4 dny + vysetreni, rtg… z krve jatra mimo hodnoty, bily krvinky vysoko, padlo slovo metstazy na jatrech, bez vysetreni podrobnejsiho se neda ale bic rict a po vyseteni (+ hospitalizace atd) 28k mozna to stejne bude jen informace bez moznosti s tim cokoli delat …
Tak sem rekla nechat 4 dny a vysetreni udelat, uz kvuli dohledu, kapackam… a uvidime…
Jinak lapinek bylo snad 15-20, vetsibou vetsi nez charlie, vsechmy miloucky a mazlivy
4.1.2025 v 18:46 #181981Fifi
Cajiku, lapini smecka musela bejt bezvadnacka. S Ferinkou je to aaachjo, ouvej. 🙁 V jejim veku takovahle akutka… Uvidite, co vam reknou zitra. Kdyz to napisu naprimo, nebude-li sance na zlepseni, tak bych si, kdyby to slo, s ni uzila treba jeste nejakou chvilku doma v klidu a pak ji nechala odejit. Drzte se, myslim na vas. :*
4.1.2025 v 19:12 #181982MirkaD
Čajíku-tak nějak nevím co napsat…
a když MĚ dojdou slova-tak to je co říct…
tak at to vyšetření dopadne ,at to vůbec nějak-jakkoliv dobře dopadne…chjoooo…….:-(4.1.2025 v 20:09 #181983cernej caj
Ptala sem se, zda to je na injekci a prej ted ne, ale nemuzou zarucit..
🙁
4.1.2025 v 20:12 #181984Maya
Cernejcaj
Ferinka marodi, to je mi lito
Ale v jejim veku asi jinak jak Fifi4.1.2025 v 20:14 #181985Maya
Cernejcaj
Tak uvidite jestli se bude lepsit
Tohle je vzdycky blby odhadnout4.1.2025 v 21:05 #181986MirkaD
Čajíku-držím palce a myslím moc moc moc na Vás!!!!
4.1.2025 v 22:23 #181987Fifi
Oni to nerozhodnou za vas, kdyz by to bylo hodne spatny, to musite rict vy. Nebo nastini, ze to je blby, ale muze se to zlepsit, zlepsit na par dni, tydnu, mesicu? Od toho bych se odpichla, co reknou zitra.
Nechci znit jako nakej skrblik, hnusak neempatickej. U Troldika slo o akutni slinivku v jeho 6 letech. Vybojoval to. Pak jsme bojovali dlouze a urputne s ledvinama, i jatra blby chvili mel, nakonec ho polozily hnaty a Librela. Nechci nejak Ferinku pohrbivat predem, ale abych dala 28k za nejisty vysledek v jejim veku, nechat ji 4 dny na hospitalizaci, to ne, do toho bych nesla. Bud zlepseni a zitra domki treba aspon na chvili. Nebo to neprodluzovat. A pise se mi to skrz slzy, protoze tohle je dycky na pycu.5.1.2025 v 6:54 #181988cernej caj
Oni ji dali analgetika a kapacku, doma by ji jiste ted lip nebylo.
Udelali j rtg, sono a hromadu vysetreni a prej je to zlucnik, hromadi se ji tam zluc a neodchazi dal do traktu, vcera se po analgeticich zlepsila, mame volat rano. Porad nalez nedefinovany na slinivce, ktery ma 2 roky uz.
Rano mame volat a rozhodnout se, operaci vidi idealne dnes. 25k.
1) pokid by to operace o rok treba posunula, jinak je to vzhledem k veku ciperna babca, tak… u ni je ta narkoza proste riziko uz, i kdyz maji asi inhalacku… takze… nebyt u ni ta narkozova vec, asi by to bylo jasmy reseni
2) pokud se operovat nebude, jak moc skareda smrt muze byt s tim.zlucnikrm az nebudeme doma?
5.1.2025 v 11:16 #181989Thielli
Nedělní pozdravení vám všem.
Dočetla jsem vás, všechny ty malé i větší bitvy se zdravím…a teď tady na konci čtu, co píše čajík…
no, nemůžu psát, protože to všechno vidím před sebou, vidím, jak tam ležela v listopadu hnědá ovečka na kapačkách a teď tam stejně tak leží ta chundelatá kulička… a už nevidím na písmena.čajíku – nevím, co ti mám přát. Asi – aby pokud to bude dolů, ať je to hodně krátké. A pokud to bude nahoru, ať je to naopak co nejdelší.
5.1.2025 v 11:49 #181990MirkaD
ano-jak píše Thielli-člověku prostě naskočí jak to bylo u něj,případně,že bohužel moc dobře ví,jaký to je,a je mu to líto….
5.1.2025 v 13:55 #181991cernej caj
Ve 12 hodin odesla za duhovy most nase snehova vila s prvnim letosnim snehem u nas… Feris Zimni sen…
Rozhodli jsme se rano jeste po konzultaci s nasim veterinarem, ze je to podle me nejlepsi reseni pro pejska (vic minusu nez plusu, operace, riziko, bolest, kuchani, buzeni z narkozy, problematicky hojeni kvuli mozna par mesicum….), mohli sme s ni hodinku pobyt v soukromi, vypadala i na analgeticich a po kapackach mnohem hur, nez vcera rano, v patek pritom byla uplne v pohode jeste.. tak sme se s ni mazlily a ja si k ni lehla na zem, bylo videt, ze se s nama uklidnila, uvolnila a pak prisel pan veterinar a my sme ji nechali jit.
5.1.2025 v 14:50 #181993Thielli
Ach, cajiku… 😔
5.1.2025 v 14:50 #181994Zlata
Černej čaj
Tak už si ji nepohladím chlupatou kuličku,pacičku.🖤
Ať se jí za duhou lehce skáče.🦋
Držte se .🫶5.1.2025 v 14:52 #181995MirkaD
Čajíku-je mi to tak líto…byla tak nádherná,tak skvělá,byla nejkrásnější holka ze všech…….
5.1.2025 v 15:05 #181996cernej caj
MirkaD
to teda rozhodne byla 🙂dekuju holky…
5.1.2025 v 15:22 #181997Milena z Prahy
Čajdo,
vzpomínej na to krásný, co jsi s ní prožila, a raduj se z toho, že jsi mohla 💔❤️🥰.5.1.2025 v 15:26 #181998brut
Cajicku,
Moc me odchod Ferinky mrzi. Vim, jak moc vas to ted boli. Ale mela kratky, rychly prubeh a to je pro ni nejlepsi.
Jeji nejmilejsi byli s ni, mazlili, spitali a to je nejdulezitejsi. Odesla s tebou po boku.
Ferinka byla krasna, uzasna holcicka, kteta delala samou radost. Bude nam vsem moc chybet.
Prejeme ji, at za duhou naslape spoustu kilometru, hopsa a radi, nez se s vami jednou setka.
A tobe Cajicku preji, at te provazi jen ty nejkrasnejsi vzpominky na Ferinku a prehlusi bolest. Byla jsi nejlepsi panickou, kterou si mohla, holcicka, prat….5.1.2025 v 15:28 #181999Petrs01
Čaji, je mi to moc líto, že jste si nemohli ještě užívat spolu, ale jsem ráda že jste ji nenechali trápit. Je to strašně těžké rozhodnutí, ale… už ji to nebolí. Pixli jsem taky mohla o pár dní prodloužit život – na kapačkách, se zhoubným nádorem = trápení psa. Snad naše slzy trošku odeberou z tvého smutku.
5.1.2025 v 15:42 #182000EvaC
Čaji,
Čtu to celé až teď.. jak psaly už holky, je moc dobře, že jste byli dost silní udělat správné rozhodnutí .. pro Ferinku.. pozdravuj tam Feri .. všechny
A vy se držte ♥️, je to vždycky moc těžké, ale Ferinka měla velmi dlouhý a hezký život.. 💫 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.