Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,856)
  • Autor
    MirkaD

jinak-kluci-jako švagři si tu prý mohou dělat co chcou,jsou zde totiž doma…takže asi tak….

cernej caj

MirkaD
        tak si to mas priste napsat na papirek, pozadat, aby ti pujcil kdyztak…

tak snad budes brzo fit 🙂

Fifi

Mirko, taky sutr? Bysme mely pozvat kamenozrouta sem asik. Auva, zlucnik, ale ten prece hodne souvisi s travenim, te muze bolet zaludek i z toho, ni? Hlavne, at je ti lip a do prace nespechej. Slepak venku mas? 😀

MirkaD

Slepák venku nemám:-D
            a rpzemála jsem zástupkyni,když jsem jí to tel. popsala jak jsem Martinovi doblinkala autíčko+moje oblečení-vše nové a čisté…
            zástupkyně se dost smála a gratulovala mě k přežití:-))
            věděla jsem,že ona to ocení*prý-se divím,žes to přežila,když ho štvalo,že tam táhneš i papíry….-ty tvrdý pod klec andulek…-to jednou viděly jak to nesu do auta a Martin-před všema-proč to tam táhnu?

PetraK

Teda Mirko!!!! Co to čtu? Moc držím palce, aby bylo brzo líp. To už snad není možný tohle.

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra lilo, dneska mráz,
                kam Koláče se schováš.
                Já za kamna zalezu.
                Do května nevylezu 😀

Ba ne, ba ne, to vůbec. Je supr, že mrzne. A vlastně taky, že po dlouhý době zase přišla vod, páč zas dlouho nebyla žádná vláha.

Zdraví vás Mouses 😀 😀 😀

Attachments:
                Denny

Dobré rano, do roku 2025 bych vam chtela poprat vse dobre, zdravi vam, i vasim pratelum, nejen dvounohym, ale i ctyrnohym. Splneni asoon tri tajnych prani a fajn lidi kolem sebe. Posílám pár foto z „Ladovske zimy“ 31.12 2024

Attachments:
                  PetraK

KRUCINÁL JÁ JSEM JELITO!

PANÍ ADMINISTRÁTORKO – NAŠLA JSEM TENHLE PŘÍSPĚVEK V PUDLÍM KOTCI A TRAPNĚ SE TO SNAŽILA PŘESUNOU TO KECACÍ ZIMY, kam si myslím, že to Dennyky chtěla původně dát a místo toho – vzniklo tohle. dá se to nějak ještě přesunout? 😀

Petrs01

To přejmenuj jako „Nový pokec v novém roce“ a můžeme jet vesele tady 😉

Maya

Vsem preju krasny novy rok a vsem marodum brzke uzdraveni
                        MirkaD
                        Prej ted radi nejaky zaludecni virozy se zvracenim, tak treba to bude fakt jen docasny

Maya

U nas setrvaly stav, mame se drzi chripajzna uz tejden, hroznej kasel, aleuz je to kepsi
                          Akorat nam oripravila bojovku neb 30. mela jit ke svy doktorce vytahnout stehy na ruce a samo v patek volali, ze doktorka je nemocna a at jdeme jinam, takze sehnat nekoho kdo v tuto dobu uraduje byl docela celindz
                          Jit do nemocnice na urgent vysedet hodiny mezi chrchlakama taky s chrchlakem se nam moc nechtelo
                          Jsem se nabizela, ze to udelam sama, mela to ten steh jednou niti, takze ustrihnout uzel a vytahnout, ale nebylo mi dovoleno 😀

Maya

Co se tyka petard, cetla jsem ted clanek, zeted uz bude zakaz volneho prodeje tech vetschich pezard a ohnostroju lidem bez licence a ve volnem prodeji budou jen kulicky, fontany a takovy veci
                            Ale stejne myslim ze u nejmenovanych obcanu bude szejne dostupne vsechno

Petrs01

zeted uz bude

Co vím, tak teď jde teprve návrh k prvnímu čtení, takže co a jestli vůbec bude platit, to teď nikdo neví.

Maya

Petrs01
                                Pisou, ze to uz schvalili v cervenci, tak doufam ze jo
                                Ze neprosel puvodni navrh, aby prodejne zustaly jen prskavky, coz je teds skoda

cernej caj

Maya
                                  tak to teda je pech se stehama, snad se podarilo. BOli to vubec to vyndavani stehu? ja si to nepamatuju 😀

a zitra za lapinkama, fotak neberu, sraz je v salonku v hospode, to asi nebude uplne prostor jak na vychazce, tak na to prdim

PetraK

Maya
                                    ale nebylo mi dovoleno
                                    to by u mě bylo stejný. Tak ale předpokládám, že se nakonec zadařilo i bez ambulance.

Taky by se mi líbilo kdyby býval prošel ten první návrh.

černý čaj
                                    užij si lapinkoirování 🙂

cernej caj

Ferinka rano nechtela zrat:( pritom jeste vcera vecer zrala s chuti… ani mi nedelala ocasek, a to me nepusti samotnou na zachod, do sprchy a uz vubec ne, kdyz manipuluju na limce s jidlem, cajem…

Tak sem dala za ukol muzi, aby zavolal na veterinu ale ma samozrejme o vikendu zavreno…

cernej caj

Tak ja uz skoro v praze, muz snad se dovola a zajede na jaggy. Achjo… jenze proste… fakt nejde byt doma porad a vcera sme doma byly celej den spolu a byla proste… nor alni…

Petrs01

Mawe, máš pravdu. Navíc není sama, je s ní muž a postará se. To bych ty poslední roky s Barouškem vůbec nemohla chodit do práce, to bylo jak na houpačce.
                                          Držím všechny končetiny!

Asteris

Taky držím palce, všechny!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.