Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Kimi

Mirko, tak já se dostala z nejhoršího a neduhy naskákaly na Tebe – ať jsi co nejdřív zdravá. 👍

cernej caj

Petrs01
        To je dobre, ze uz lip… pekne vas ten moribundus slozil.:(

Fifi
        Spalo se paradne:) uz mam letos domluvene jeste 2 zimni akce:)

MirkaD
        Uz je lip?

Nam da tatinrk zase 4l sklenici novorocniho borsce, mnam mnam, asi budu desne prdet a na tancovani se budu vznaset jako balon 😀

Ps: znate?
        https://www.smeckazknihankova.cz/knihy-pomahaji/

MirkaD

tak migréna lepší,ale pořád je mi špatně a to mám mít 4 odpolední…:-(

Zlata

Mirko
            To je hrozný.Máte do 7 nebo do 8.My mívali otevřeno do 9,než se člověk dostal domu,byla půlnoc.
            Dnesní ranní kuk z okna.

Attachments:
            MirkaD

Zlatko-máme do osmi
              ale je mi pořád špatně,chce se mi zvracet…kýbl furt u postele,
              tak jdu odpo k doktorovi,nechci být v tomto stvu v práci…

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zdravím šécky v novém roce a doufám, že už se domarodilo? No koukám, že Mirka ešče ne 🙁 . Tak snad dneska bude lípějc a novoroční procházku si užiješ Mirko dodatečně.

Máme v práci nově předělaný program v kterým pracuju……. výborný. Sedím a čekám, až přijde někdo, kdo mi to zprovozní tak, abych mohla odkopávat to, co se tu přes Vánočky nasyslilo. Je to naprosto prej dokonalý 😀 😀 😀 . Což je v podstatě pravda, protože nemůžu nic dělat 😀

U nás to taky bouchalo o něco víc, než dřív. Když jsme se nastěhovali, bylo příjemný, že to nebylo nic moc, ale už asi i u nás. Prej, že lidi nemaj peníze, ahá? chudáci, nemaj na chleba, ale za petardy jsou schopný utratit tisíce (jako soused kamaráda, kterej dal OSM! tisíc za petardy???? Je ten člověk normální? Za to mohlo jeho dítě jet na lyžák, že jo. takhle nepojede a bude sedět doma, protože jeho otec je idiot.) Já jsem myslela, že se hyprduprmárkety dušovaly, že to prodávat nebudou? A Lidl? plný regály. Proč na tohle stát neuvalí pořádnou daň? Fňukají, že v rozpočtu chybí peníze, tak tady je mají přímo před sebou, stejně jako v pokutách za nesbírání exkrementů, špatný parkování, překračování rychlosti a jiné drobnosti 🙂 . My bychom mohli bejt tak bohatej stát, páč tady nikdo nic nedodržuje, že by za chvíli pokladna praskala ve švech 😀 . Jsem ráda, že ohaříci to neřeší, měla jsem strach o Mousese, tak jsem se ho snažila držet co nejvíc doma, párkrát sice vyběhl, ale podařilo se, že jsem byla s ním venku, zrovna, když to bouchlo, tak jsem zapískala a mazal domů a pak už paty nevytáhnul a chrápal u pece.

Petrs01 – jsem volala včéra, jak Ti je a koukám, že už lepší?

Mirka
                tak jdu odpo k doktorovi,nechci být v tomto stvu v práci…

no tak jedině dobře s tímhle, to by se mohlo třeba v kanclu, ale ne, když člověk takhle maká. Ať je Ti brzo líp.

cernej caj

MirkaD
                  Kolega mi na migrenu rikal nejaky tryptoleky, mozna se zeptat obvidaka?

Me betsibou aulin nebo diclofenac duo zaberou, tak mozna bys mela prokonzultovat nejakou zmenu leku aby ti zabrali vcas a pred anstupem nejhorsiho..

Achjo, snad to bude v praci ok..

MirkaD

Čajíku-mě nic z těchto léků nezabírá…
                    a potřebuju pořešit,že je mi pořád špatně….
                    jestli je to od žlučníku,nebo od čeho,rvu do sebe léky na žlučník a od bolesti a v puse mám pachut….
                    a furt uimicu….

Petrs01

to prodávat nebudou?

S tím začala Billa, neprodává už několikátý rok. Letos se připojilo Tesco. Ostatní na tom vesele rýžují a na přímý dotaz se odvolávají na „tradiční zábavu“ (radši mlčím, bo bych byla móóóc sprostá).

Mirko, dělat kasu s migrénou je nesmysl, práce by stála za prd a ještě bys zaručeně někde blbě vrátila, bo když máš co dělat abys vůbec existovala, tak to stojí za prd i v tom kanclu, ale počítat peníze, to prostě nejde.

Šéfová, vyfoť i puclíka, ať vím jak moc dílkovej úkol sis na sebe upletla.

Zlata

Mirko
                        To děláš správně.I kdyby tě nedali kasu,tak tahat věci je taky nahouby.

PetraK

Petrs01
                          Aha tak Billa a Tesco. To je dobře. Nechápu, proč se toho nemůžou chytit i ostatní. A vůbec nechápu, proč se to ještě nepodařilo zarazit. Tahle tradiční zábava, která tu nikdy tradici neměla. Páč jsme měli jen prskavky.

Petrs01

proč se toho nemůžou chytit i ostatní

protože prachy nadevše?

PetraK

Petrs01
                              já vim. Kreténi to jsou. Ne, to urážim nemocný. Šmejdi to jsou.

cernej caj

MirkaD
                                To chapu ze to potrebuje poresit, jen sem si rikala ze ty trypto cosi ze mi taky rikal at sea to zeptam, ale me zatim zabiraji i slabsi, tak sem si rikala ze se zkusis optat. Kdyz si to zkousela a nezabiralo to na migrenu ani tak, takto je fakt pech:(

Kimi

Čají, Smečku z Knihánkova znám, aj jsem jim finančně přispěla. Bohužel, co nepracuji, musela jsem, vzhledem k poměrně vysokým závazkům (ještě skoro tři roky hypotéka, vyšší náklady na bydlení), pomoc, nejen pejskům, velmi omezit. Moc obdivuji lidi, kteří se takto snaží pomáhat, vedle Knihánkova třeba i Jezevčíci v nouzi.🐾

cernej caj

Kimi
                                    Ja to myslela spise jako tip na poslani knih, ktere uz jsou doma navic:)

Mluvila o tom kamarafka na silvestra tak tam nejake knihy poslu.

Jo a praci papirky maji ted akci
                                    https://ecohaus.cz/products/praci-papirky-ecohaus-60-prani-kouzlo-bavlny

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                      u nas byly vcera pri zapadu nadherny cervanky, ne to byly červány! Krasny, uplne nebe horelo. Pak prislo otepleni, dopolko poryvy vichru sileny, 8 stupencu a doted leje… Bahno is back. A abych nezustala bokem od vsech marodu, bloknul se mi vcera nejak hrb na levy strane. Blee.
                                      Mirko, jak si dopadla u doktorky?

cernej caj

Fifi
                                        Asi malo jezdis na trenazweu:D

https://www.facebook.com/reel/3743079682611518/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6

Melo by to jet bez uctu. A mam pocit, ze thielli taky vesluje:)

Jinak lity lity, at te tyran brzo spravi!

My ske s muzem v cajovne, sem vzala krasmy obrazkogy kvarteto co sem koupila v muzeu pritody a muz to bez btejli neprecte:D

Fifi

To je dobrej trenazer. 😀 Ale znas to, kdyz se neco najednou sprajcne, to uz radsi nerozhejbavam, plotynky jsou mrchy.

MirkaD

tak mám neschopenku,zítra budu volat své doktorce do kdy…
                                            doktor mě udělal ultrazvuk,v žlučníku kamínek,ale prej ten to není,že mě bolí žaludek…
                                            povykládala jsem mu to s tím krkem-ten i prohlídl,že hodně stuhlej,říkal,že migrény to nejsou co mívám-od té krční páteře,když hážu ráno rohlíky a pečivo-ten pohyb nahoru-dolů-rychlej+pec/mražák…
                                            říkal,jak se to jmenuje-jsem si to nezapamatpvala:-(
                                            no,že je to u té pece a tak
                                            že doporučuje nosit šátky-nosím
                                            cvičit-cvičím
                                            pak fukční prádlo-nosím
                                            pak arobní cvičení-rychlá chůze-to jsem říjala že chodím denně ze psama a rychle chodím,protože potřebuju aby mě zhubla fena-tak to se smál:-)-sám má foxteriéra…
                                            já sice nechodím na dlouho,ale chodím fak rychle..
                                            no ty léky co mám na žlučník jsem mu ukazovala-tak ty mám brát 2 krát denně
                                            pak mě dal dimexol od bolesti a coxtral a mám dietu,
                                            zak jím rohlíky ze šunkou,s tenkou ,ini vrstvou tvarohu,a jogurty…
                                            pouštím si poixtý pohádku 3BRATŘI-protože Dyk a Klus se mi neochodí+ty ftipný hlášky a ta luxusní přírida..a chytlavý písničky a ano,je mi jedno,že tu pohádku kromě mě nemá nikdo rád:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.