Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 1,856)
  • Autor
    cernej caj

Tak vsem marodum brzke uzdraveni 🙂

Brut
      tak at je to u vas klidnejsi 🙂

tak mam konecne nejaky fotky z vikendu… tak se pridavam ke krasnym pfkam 🙂

Attachments:
      MirkaD

nedělní vycházka kousek za Nevojice v lese-Dafi hopala po pařezech,Žeryk válel sudy,pak hledaal v lese míčky,a Dafi šplhala na strom:-)

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.
        Attachments:
        cernej caj

mirkad
          to teda pekny rampuchy tam jeste mate

Kimi

Tak návštěva nemocnice za mnou. Měla jsem obavy z hospitalizace, ukázalo se, že není nutná (zatím).👨‍⚕️ Zjistilo se, že kamínek usídlený v ledvině, který se předloni nepodařilo odstranit, se rozhodl, že ledvinu opustí a prozatím se usadil jinde. Dostala jsem nějaké medikamenty a za dva týdny mám přijít na kontrolu, kamínek by mohl pokračovat v cestě a opustit mě definitivně, což je i mé toužebné přání. 😉

PetraK

KIMI

JOooo to je výborný novoroční přání pro kamínek. ŽE TĚ PO NOVÉM ROCE OPUSTÍ .
              Krásného Silvouše fšem!!!!

cernej caj

Kimi
                to je vyborna zprava! 🙂

Kimi

Na pokyn lékaře jsem do WC umístila sítko, jako ostatně vždy při vyhánění kamenů. Podařilo se málokdy, ale tentokrát sláááávááááá, kamínek nečekal ani do nového roku a opustil mě včera, než jsem šla na lóže. Takže ho musím uschovat a vzít až za dva týdny pojedu a kontrolu. Za uplynulý rok a něco jsem si užila několikero malérů – zlomená ruka, podvrtnutý kotník, naštípnutý obratel, putující kamínek, doufám, že už toho bylo dost a kamínek přinese lepší časy. 🍀☀
                  Všem pejskům a páníčkům přeju konec roku starého a začátek nového bez petard a nadále zdraví a pohodu.🥰

PetraK

Hodně, hodně a hodně všeho potřebnýho – tedy zdraví, štěstí , klidu, pohody a hodných lidí kolem:

PetraK

A Kimi hned přináší první novoroční dobrou zprávu! Kamínek štěstí! 😀

Fifi

Zdravicko vespolek. 🙂
                        Preju vsem co nejvic nejlepsi novy rok, zdravi predevsim! Koukam, ze Kimi nam pro tohle prani uz dala zaklad, tak kaminek ke kaminku a budeme zdravi jak ripa! 🙂 (Gratuluju, ze vysel sutr takhle brzo a snad bezbolestne.) 🙂

U nas stale inverze jak krava, ale dneska ma mraz a mlha aspon drobek tlumici vyznam na petardy. Pepin vloni byl este prte, moc to nevnimal, jak byl rozstrelenej po prijezdu sem, letos reaguje dosti reakcne ve smyslu „jdu na to rvat, zabiju to“ – tak jsem ho trochu zfetla. Dostal CBD tri kapicky na piskot, Ruzen dve, aby nebyla skodna. Toz klidny vecer vsem. 🙂

MirkaD

KIMI-OBŘÍ MEGA OBŘÍ GRATULACE K DOBRÉ ZPRÁVĚ!!!!!!!

já dnes po ranní-ze psy vycházka do Vyškova,k lékarně-je mě blbě zlobí žlučník,zimnice,doblinkala jsem si v autě jéžiška…:-(
                          krční páteř+hlavatak tu pohádkuju..
                          PF z minulýho týdne,zde mlha,námraza….

Attachments:
                          EvaC

I my přejeme všem klidného Silvestra a v novém roce vše dobré.. Kimi už to dobře nastartovala 👍

Attachments:
                            Zlata

Krásný, klidný celý rok všem.🫶

Attachments:
                              brut

Preji Vam vsem co nejzdravejsi, nejhezci a nejveselejsi novy rok a pesanum hlavne zdravi, nejakou tu dobrutku a hlavne lasku.

My jsme meli minuly tyden narocny. 25 sla Clouinka s panickem na vychazku a vykoupala se. Bohuzel pritom prochladla a tak nastoupil klid, teploucko a prasecky s CBD. Musim rict, ze uz vcera zacala radit a skakat na sedacku.

No a do toho samozrejme rodinka…

Uz se tesim na pondeli, kdy se vse vrati do beznych koleji a ja budu max hlidat deticky, pseka, ale hlavne budu v klidu doma s Clo a to je nejdulezitejsi.

Uzivejte si prvni den letosniho roku s usmevem a pohodou.

cernej caj

brut
                                  tak to je dobre, ze se uz Clo lepsi 🙂

u nas bud zadny velky praskani nebylo, nebo sme si toho nevsimli ani ja, ani psi… 😀 jen nejaky melnsi praskani, kdyz sme sli spat, ale to bylo v pohdoe

cernej caj
                                    MirkaD

já hrozbou migrénu…
                                      takže žádnej novoroční výlet…
                                      ležení v posteli,nepiju,nejím,taplota 35,5 2 teplměrama měřená…
                                      včera jsem ješrě zvracela…
                                      tak nevím co bude zítra…
                                      Martin šel odpo ze psama chvilku,
                                      ale asi by to na nějaký výlet moc nebylo-vichr,syrovina,mrzne…
                                      tak jsou psi v posteli,
                                      já si nemůžu ani číst..
                                      očičko bolí,krční páteř bolí,půl hlavičky nolí…
                                      chjo..
                                      mějte se krásně a at jsze zdraví!!!!!

Brut-tak chuderka Clo,ale ještě,že už je jí líp!!!

Čajíku-tady to práskalo strašně,Žeryk se snažil narvat pod sedačku…

cernej caj

MirkaD
                                        a dalas mu ten calming od thielli? ja jo, prijde mi, ze to fakt pomaha, jak to doporucovala uz kdysi fifi

Fifi

Krasny prvni den noveho roku preju, doufam, ze vsem marodum je lepe.
                                          Cajiku, moc krasny fotos, jak se spalo ve spacaku, zima ti nebyla? Mirko, chudero, at migrena polevi!
                                          U nas vcera slusnej rachot, vloni bylo urcite petard min. Psiska nakonec docela v pohode, dneska este neco praskalo. A hlavne tu bylo po vic jak tydnu co? Slunickooo! Krasa. Akorat zacina tat ta soucasna namraza a jinovatka, to bude bahynko. Normal prselo ze stromu, jak to talo.

Petrs01

Mawe, šli jste přesně 1,1 km vzdušně od chaty. Akorát my byli tou dobou ještě v Praze. Je tam „u nás“ krásně, co? A víš, co jsem z těch lesů tentokrát viděla? 🙁 Tak se kochám aspoň tvýma fotkama.
                                            Akorát jsem sypala krmítka okolo chaty, tudíž moje výhledy tvořily sýkorky, dlaskové, stehlíci, strakapoudi… Bylo mi tak mizerně, že jsem nevytáhla paty z pozemku. Dnes už je konečně líp, to abych mohla zítra radostně do práce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.