Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,856)
  • Autor
    MirkaD

tak včera jsme vzaly rodinu a pejsky a jely na hřbitov-první psí vycházka u hřbitova,do lesoparku,
      pak ZOO Vyškov-krmení pro zvířátka zdarma,
      nikde nikdo,až pak začaly chodit lidi,zima,mrzlo,prošly jsme se kolem zvířatek,
      pak prošly statek,kde měly 3 místmosti jak byly zařízeny dřív-kuchyně,obývák,hračky,stromky…
      pak v té největší místnosti kočáry,úkoly pro děti,slěměný kůn +kráva/nebo tak něco?
      tam byla možnost si vzít i koruny z věšáku::::-D
      my jsme i plnily dětský úkoly:-D
      já si pak nakrmila kozenky na statku a máti krmila slepice-mě nemohli dostar od koz,máti od slepic:-D
      pak ještě ve Vyškově betlém a jely jsme dom
      odpo stavěl Martin kladinu pro psy,já s nimi chvíli cvičila na zahradě+pidi venčení za zahradou
      rodiče v ZOO spokojení,akorát psi byly vymrzlý,ale nefučelo a nebylo sychravo,tak dobrý,
      večer zase u máti
      dnes jsme šly na větší vycházku za barák-lípa-obejíti velkýho pole,okruh v lese kolem obrázku a od hájenky dolů dom
      v práci odpolední,
      byla jsem kasa 3-vybalování,úklid,kasa
      v noci jsem se nacpala,umyla si hlavu a dala prát jednu prašku…
      k obědu zelí,kačena,knedle
      včera jsem zapíkala těstoviny…
      dostala jsem ještě dárek od Pavly co má basendžíka-povlak na ppolštář s fotkami mých psů-moc pěkný!
      tak ještě jí vymyslet dárek…

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
      Attachments:
      MirkaD

Raven-je fajn,že máš pořád kamaráda na vycházky:-))
        ale ty louky a ta zahrada-to je ukrutná škoda:-(

Asteris-kráásný fotky,tady naštěstí namrzalo trošku včera….
        jinak dobrý..

Zlatko-si mě připoměla kolegu,který dnes říkal-no dyt ty furt někde líceš po výletech!!
        no tak oproti ostatním asi jo….
        jsem ráda,že si mi tátu podařilo dostat KAŽDÝ DEN VEN!!!
        to už se mi pár let nedařilo,vždycky šel tak 2 dny z 5 třeba….
        tak ted vlastně 2 krát odpo venčící pidi vycházka a včera en výlet….
        kočičáci si lebedí hezky…ehmmm-Dafina by taky nikam chodit nemusela,tu musím mega moc ukecávat…:/
        snad se Ti muž zlepší!!ti moc moc přeju!!!

Maya-tak pumpa pumpuje,ted aby moribundus byl zažehnán ….
        a knížky-ono je to dřina kolikrát vybrat,aby si člověk nevzal něco,že teda jako musííí…..
        prostě aby se dobře trefil….

Maya

Asteris
          Krasny fotky, to jste si uzili peknou vychazku
          MirkaD
          Me to taky pripada, ze porad nekde vyletujes 🙂
          Raven
          To je hrozny s tou vodou, ani by me nenspadlo, ze je takovy problem nekde ted
          U nas uz asi treti den mraz a azuro
          Fotka ze vcera, Lokinovi svitilo slunicko akorat do ksichtu, tak se mi povedly pekny fotky

Attachments:
          MirkaD

tak Dafunčina nová kladina co Martin ve čtvrtek vyrobil…
            a dnes dopo vycházky-ranní cvičící s Dafi15 minut-vyvenčit,pocvičít+aportky+obíhačku keře před vratama a pak s basendžíkem ven-k lípě,kolem ní v lese kolečko a od hájenky kolem cvičáku dědinou dom-takže Žeryk samostatnou vycházku velkou,
            pak odjezd bez psů do Kateřiny k tetě,tam se šel Martin projít na Vranov,my s tátem chvilku poseděly,pak jsme šly naproti Martinovi a jely dom
            a zastávka na Těchově u tažných koní
            tatínek hříbátka,
            odpo pohrát ze psama mezi polama a pak se jen válet u tv:-)

Attachments:
            MirkaD

Maya-moc pěkná fotka!
              no výletuju…
              vlastně-j každej rok se snažím v ty svátky vyjet někam autem-bud směr Buchlov,nebo Milotice,nebo Moravský kras…
              a dřív aspon Ždánský les….
              ted je problém donutit Martina někam za barák,sám chodí ze psama k lípě a zpět,a to kousek,a když máme jít oba,tak chce někam vyjet-bud Ždánský les-což je tak 10 minut od domu,a ve svátky někam dál…
              ale zase je to hodně i tím,že jak je u nás tatka tak chce Martin prostě vypadnout z domu trošku víc…
              no dřív jsme chodily velký vycházky za barákem-jedn les za lípou,pak druhej za údolím,nebo jsme šly Nevojice pěšky a zpět-nebo za křížek mezi polama Kojátky/Šardičky-jenže všecko stikrát prolezlý,vše furt dokola,
              trasy co jsme chodily když jsme si nemohli půjčit auto,když jsme si je mohli půjčit tak jsme občas teda někam vyjely,ale ne moc často-otec auto hooodně využíval…-o víkendech+v týdnu,takže to pto nás byla vzácnost..
              no a ted se chcem občas někam mrknout,
              já nemám fyzičku a popravdě :/ ani zájem chodit velký vycházky za barákem protože je to furt z kopca do kopca….
              takže když máme voba volno tak sjedem někam autem,+se snaýžíme brát někam máti,od smrti táty,případně oba rodiče…,
              a tak já su ráda,protože i když jedem kousek-a jsme venku chvilku vYŠKOV je od nás 15 minut,a ZOO je pidi,tak prostě člověk někam vypdne,vytáhne i rodinu,psiska,a zase je to změna:-)))
              no a taky občas cestou z BK nebo do BK se někde stavíme….:-)
              ale mě by nebavilo být furt zalezlá u tv a knížek….

Fifi

Zdravicko vespolek,
                u nas uz asi 5. den v kuse total namrzajici mlha, inverze jak krava, smog, kosa na zdejsi pomery prevelika (pres den max -3), Ruzici i pres vestu zase nastydnul vocas, kdyz se mrcasila na zahrade (teda na zahrade vestu nemela, to na vychazkach), Pepin je jak cervicek z jablicka, sup z venku do tepla pod perinku, dneska jsme v tom hnusu ani nikam nesli. Takze uprimne zavidim vsem slunicko a krasny vylety. Ted tu zase neni videt ani na dva metry, at uz inverze odtahne do ksaaaaaaaa!

Petrs01

V Prahé tak.
                  A navíc… jsme dnes ráno měli jet na chatu, co ji mám pouhých 300 kiláčků (ne, neuklepla jsem se v nule). No tak muž od včerejška jenom střídal postel a záchod. Ráno jsem mu přinesla jinou várku léků a teď už snad konečně funguje. Ovšem zcela překvapivě sedíme doma na zadku. Snad zítra ráno. A jestli je na dálnici jako u nás…

Attachments:
                  Fifi

Jsem prece jen vytahla ted psiska na kratkou nocni, klouze to jak svine. Ale to by se snad dopolko melo zmenit, takze Petrs, snad vyrazite uz bez klouzacky a bez virozek. Fujtajbl, je tam ale fakt hnusacky kosacky mlhavo, ze lip byly videt baterkou reflex pasky na psich postrojich a vestach nez svitici obojky.

Kimi

Teda, čím jsem si to zasloužila. Jako by mě za těch posledních dvanáct měsíců postihlo málo neduhů, teď se rozhodly ledviny, že se připojí. Přitom se teple oblékám, dbám na pitný režim, ale od včerejška to bolí, bolí. Tady je krásně slunečno, ale dlouhou procházku musím oželet. Rozmýšlím, zda zítra vyrazit ke své doktorce pro atb., nebo rovnou do špitálu – tam to může skončit tak jako tak. Veselý Silvestr to asi nebude. 😟

Zlata

Kimi
                        Snad by bylo lepší se vydat rovnou na pohotovost.
                        Držím palce.
                        Muž taky přistydl,byl teda vánoční nečas než čas,pořád leží,už aby bylo jaro a teplo.
                        Když mě nebudí muž, tak ho zastoupí po půl druhý v noci kocouři,přes den pá chrápou,já už neusnu ,až večer.

Attachments:
                        cernej caj

Nekdy vas doctu… jenhlasim, ze uz sedim ve vlaku:)

Attachments:
                          MirkaD

Zlatko-to je škoda,že si nebuncneš aspon přes den,když už to přes noc nejde..:-(
                            a kočičáci teda fešáci,si pěkně hoví a moc se mě líbí ta pletená
                            bedýnečka!

Kimi-to je mě moc líto,že se tě tak drží choroby:-((
                            přeji Ti aby Ti po Novém roce-po 1 lednu!!!
                            už všecky choroby šly do kšááá,prčic a daleko,předaleko a moc daleko!!!!!!!
                            tak a tak to bude!!!!!

Asteris

Mayo – krásná fotka
                              Mirko moc pěkné výlety i fotky, ty vám závidím (výlety). My měly jít dnes s kamarády na výlet na Brdy, jenže měli jít dva psi a Emča hárá, tak jsme to vzdaly a co se stalo – ráno to všicni psi tedy jejich páni vzdali, ale my už bychom to nestihly, takže bude nějaká náhradní vycházka odpoledne. Ráno krásně ojíněné stromy a mlha, teď už sluníčko.
                              Doufám, že u Petrsky už Peťan je v pořádku.
                              Kimi držím palce, ať se ledviny umoudří.
                              Zlatko – kocouři jsou kouzelní.
                              Bohužel ten jasmín se mi nadařilo vyfotit mobilem ostře

Attachments:
                              cernej caj

Raven
                                Achjo se zahradou. Jak to, ze amte tolik vody? Nejaky problem na poodi nebo je te vody proste tak moc?

Asteris
                                Moc pekna hromadna fotka:)

Zda se, ze su fajt jedina kdo o libosvarech a jacich nikdy meslysel:D

MirkaD
                                Paradni kladina ale tatka se dost sklebi…

Zlatka
                                Koucoti spokoejny:)

Rychly report… v patek krasny slunecny den, vecer vichr ale schovali sme se do zavetri tak jen -3, patek krasny slunecny ven, restaurace moc chutna, vecer bez vichru, tak -2, dneska total uklouzanej ledovej hostyn, ja mela hole a nesmeky ale ty ducjdci v lakyrkach na ten 2km dlouhy ledovy vystup, to sem si teda rikala ze sou odvazny… vubec lidi tam padali a klouzali… ja se bala hlavne o fotak, ale nesmecky me podrzely i na hladkym ledu.

Petrs01

Peťan lepší. Ovšem nebylo to z bůčku, je to přenosné. Takže já jsem sice přežila cestu, ale u maminy jsem se jen složila k záchodu. Už jsme teda v kopcích, zabavila jsem postel a odmítám existovat jinak než zabalená až po uši (je tu teplo) a vleže. Jenom doufám že to nechytne máma. Kdybych tušila jak skončím, tak jsme zůstali doma.
                                  Tak vám přeju, ať se vám tyhle radosti vyhýbají.

Edit: na Hostýn odsud 14 km pěšky.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem Petrs01.
                                  brut

Ja Pastevcovy zapisky jeste nemam 😂 … Jezisek na ne zapomnel a tak doufam, ze je dostanu k narozkam.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem brut.
                                    brut

Zdravim vespolek

Stale jeste nestiham a protoze rano dorazi nejstarsi vnucka, za ni vnoucek a na Silvestra Karamelka, kterou budu hlidat. Ma totiz z delbuchu panickou hruzu a v Praze bude zase silenstvi, tak jezdi k nam, kde to tak hrozny neni… Tak Vam vsem musim za sebe a Vilema poprat predem:

Krasneho , klidneho Silvestra bez delbuchu, ohnostroju a jinych pochybnych vychytavek. Do noveho roku prejeme jen a jen horu zdravi, laska a stesti s nim jdou ruku v ruce. ☺️ Psekum preji at se jim vyhybaji vsechny patalie a jine nepristojnosti, at radi a uzivaji si soustu radosti. ☺️

Zlata

Všem díky za krásné fotky,jasmín ovšem úplně super.🫶

Petrs
                                        To je hrozný,taková patálie.

Raven
                                        Se zahradou je mi líto, člověk do všeho vloží tolik práce,pak taková kalamita.

Brut
                                        My bydlíme na vsi,každý rok je to úplně strašné.Teď mám jen kocoury,tak je zavřu,ale když tu byly prasata,ovce a koně,tak jsem fakt trnula hrůzou co se stane.Sice byli na noc v maštalích,ale moc to nepomáhalo.Od 4odpoledne do časných ranních hodin, když už jsem myslela že bude pokoj,zas něco bouchlo.

Thielli

PŘEJI VÁM VŠEM V NOVÉM ROCE MNOHO MALÝCH RADOSTÍ, DŮVODŮ ZJIHNOUT A CHVILEK, KDY SE MŮŽETE JEN TAK ZASTAVIT…

Jsem za vás za všechny moc ráda.

Attachments:
                                          PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zdravím vás milý zrzavý.

Čék nakoukne vod pohádek a zjistí, že se nám tu vyskytl slušnej lazaret?? Petrs01, Kimi a další fšicí zabukisti čtoucí, kteří jste stižení chorobou – AŤ TO PŘEPERETE CO NEJDŘÍV.

U nás je už několik dní ledový království. Naše údolíčko totál zamrzlý. Pro přírodu teda nic moc, to bez debaty 🙁 ale na pohled je to krása a tak si to venku děsně užívám. Ani ty mlhy nevaděj

Raven – měla jsem velkoradost, že vidím Metíka tady mezi námi zase a že si spolu pěkně procházkujete a pak vidím tu zahradu. Proboha to je po povodni? Myslíš, že se Aronie nevzpamatuje? Třeba je to holka silná? Jak to, že se Ti to tam takhle drží??? Nešlo by nějaký příkopek udělat, který by to odvedl?

Mirka – žjo, Ty teda vánočně paříš 🙂 koníky, výlety, jeleni 🙂 , tatku jsi vyprocházkovala, užila sis, supr Vánočky

Asteris – hezky, hezky, krásně jste si procházkovali.

Zlatko – MOuses se taky hodně povaluje doma, neb je mu ziminka. Každou noc chrápe na gauči. A přes den taky. Jde chvíli na špacír a když pak vylezu a zapískám, mastí dom, až mu námraza od tlapek lítá .

A co očko?

Ten Tvůj popisek, jak ty dělbuchy prožívají domácí zvířata by měl každej šmejd, co bouchá stokrát napsat a pak bych mu vybouchla dělbuch pod prdelí.

Maya – ty jo Lokin – já ho furt tak nějak mám za ščenátko a von je to prostě velkej vlčí pán. Máš supr fotku na příští vánoční přání. A maminka? jak je?

černej čaj – ty jo, to jsou krásnový záběry – aji na ten pohár, mňam.
                                            Taky mám nesmeky, taky! Jsem na ně zvědavá.

Kimi – co ledviny, daly si říct? Co doktor na to ?

Petrs? Už nejsi u hajzlíku? A mamka? Ta se drží?

Fifi – včera mlha, že nebylo vidět na krok a kolem ledový království, pro mě krása. Ticho, nikde nikdo. Až pak kozy 🙂 (a Benda nikde 😀 )

Thielliiiiii, já volala, můžu zavolat?

a hele Brůtice přišla popřát. Ano pro nás akurát, páč dneska je přece Silvestra! Už máme první chlebíčky sežraný 🙂 . Jdu si nalejt vaječňák V poledne jdeme na výlet a pak……. jo, vlastně ešče nejdřív si zajedem na kávičku do Rakouše.

Jdu vyrobit taky přání novoroční, vydržte.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.