Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Thielli

V pindělí jde hnědá na operaci. V deset dopo.
      Epulis v hubě, bradavice na víčku, boule na noze.
      Prosím o tichou podporu, aby to byly jen banality a nevykouklo z toho nějaký překvapení.

Zlata

Thiely
        Jasně,držím,podávej pomalý a neustálý reporty.
        Mirko
        U nás teď vysvitlo trochu slunka,tak se snad sluníčko přenese i k tobě.
        Já už různý věci kupuju jen přes internet,snad bych ani nejezdila nakoupit jednou za týden, jenže bych se asi zbláznila,nepokecat si s někým jiným.

MirkaD

Thielli-jasně-držím palce,ruce,nohy,tlapky a andulky i drápky!!!!!!

Zlatko-no přes nakupováním intrnetem je maniak Martin-ten si tam jednou koupí i nanuk-jedn…
          jako takhle-jasně,nebudu dělat,že jsem si přes internet nikdy nic nepořídila,
          ale on je tam schopnej koupit fakt věci co jdou jednoduše rychle,leně-prostě fakt hovadiny,,,,-fakt si tam koupí jednou i nanuk….:-)
          jinak já si kupuju přes internet věci,co nejsou běžně úplně dostupný-jakože,nejsou v obchodech..
          takže oblečení ke psům,psí lepší věci-ted spešl trimovací hrabičky přes internet….
          oblečení občas,knížky….

Zlata

Mirko
            Myslím, že Family rozváží nanuky a různý mražený zboží.Dřív to bylo to Family Frost.Jestli vozí i k vám nevím,teď je to přímo na adresu.
            Mě tu teď dělají kočky děsnej bugr,asi se zbláznily.

Maya

MirkaD
              muzes doufat, ze ta pani da vypoved, ja te chapu, takovyhle lidi akorat zpusobi zamrznuti mozku a nasledny nejmin tejdenni psycho hnipani v tom

Milena z Prahy

Thielli
                Na pacošku jednu hnědou budu taky myslet, ať jí vyjde hlavně ta histologie 🌸👍.

Jinak tedy dementnim značně: Jdu vyzvednout balíček ze Zásilkovny, ale nemám staženou mobilní aplikaci (a nechci si jí stahovat, tak se vracim pro Robertův telefon). V Tescu u východu ze samoobslužnejch pokladen pípám, nikdo si mě nevšímá, jdu tedy domů. Až tam mi dojde, že na koupeným pyžamu mám bezpečnostní čip…

Maya

Milena
                  pro priste uz vis ze ani nemusis platit 😀
                  Thielli
                  drzim palce hnede, vsak ona uz bude druhej den radit jak koza, to znam, muj minulej pes mel dve operace nohy, kastraci a podobny veseloste

Fifi

Krasavej vikend vsem!
                    A pekny prvni spani Cajikovi ve spacacku. 🙂
                    batoh ma 17kg a z toho snas tak 1kg dojim ve vlaku:D
                    Bych do vlaku s takovou zatezi ani nenastoupila. 🙂

Thielli, mackam a drzime vsechny palce a pasparky a packy na pindelek. Dobre to pujde, dopadne.

V Tescu u východu ze samoobslužnejch pokladen pípám, nikdo si mě nevšímá, jdu tedy domů. Až tam mi dojde, že na koupeným pyžamu mám bezpečnostní čip…
                    Milo, to zni, jak kdyz si v tom pyzamu sla pres pokladny. 😀 Ale to by si te jiste nekdo vsimnul. 😀

Esusova
                    Nema Taliprtka dneska tu operaci taky nakou? Esli jo, tak dej vedet, myslim na vas. A preju klidnej volnej prodlouzenej vikend, asi osetrovaci?

Ja musim osetrit auticko, respektive ho predelat z psovozu do 4mistneho vozidla. Jsem dneska klec vytahla, furu veci vykydala, sedacky sklapnuty vyklapnula zadni. A ceka me odbahneni, luxovani, myti oken zevnitr (flusy dobre drzi), pak este mycka. Teda mycka ne, ty se bojim, tak jen rucni myti. Mammamia.

Zlata

Fifi
                      Jj,není nadto uklízet auto před technickou.To jsem vždycky objevila věci,o kterých jsem si myslela že už je dávno nemám.

Fifi

Zlatko, ja mam v tom aute hlavne bordel od psu. Veci tak nejak vim, co tam jsou a nejsou. Ono je vlastne dobry to jednou za dva roky vykydat, nejsem človek, u kteryho se nesmi v aute jist, pit… 😀
                        A heej, on je asi uplnek? Neco tu na chvilicku vylezlo z mraku nocnich. Uz chapu, proc se mi vcera tak dobre „spalo“.

Thielli

na koupeným pyžamu mám bezpečnostní čip…

Takže ho musíš oblékat čipem nahoru, aby tě to netlačilo, no. 🙄

Thielli

Bych do vlaku s takovou zatezi ani nenastoupila.

Dávno, dávno tomu nazad jsem vyrazila na Ukrajinu s batohem. Měl 27 kilo na startu. Do Rachivu jsme s kolegyní účou dorazily v jedenáct v noci. Jedna mžourající lampa uprostřed domů a jinak tma jak v pérdeli. Po dešti.
                            Tak jsme se vydaly…. někam. Že za poslední chalupou rozbalíme stan. Za poslední chalupou se zvedal krpál s úzkou pěšinou. Po třiceti metrech stoupání mi v řídkém bahně podjely nohy a těch 27 kilo na zádech mi vtisklo tlamu do země jako pracny do formičky.

Thielli

Jj,není nadto uklízet auto před technickou.To jsem vždycky objevila věci,o kterých jsem si myslela že už je dávno nemám.

😆 😆 😂 Deset bodů za tohle prohlášení.

Fifi

Thielli, ja obdivuju kazdyho, kdo na zadech nese vic nez 1,5litrovou flasku s vodou, notas a tak. Moje zada nejsou na tyhle veci delany, pater si rika svoje. Ale zase uzvednu chvilkove v naruci 50kg psa, kdyz se nastvu, a este s nim hodim pet metru. 😀

Thielli

No a ještě jak Mirka psala o nakupování toho, co se nepotřebuje.

Já jsem si před pár dny po letech splnila přání a pořídila jsem si kýč. A to byste nevěřily, jak těžké bylo najít ten nejméně příšerný.
                                  No. Tak ho konečně mám.
                                  Sněžící kouli. 🙈

Thielli

Ale zase uzvednu chvilkove v naruci 50kg psa

Slovy jednoho pána, co se opil mocí – SORRY JAKO…
                                    ale nebolí tě náhodou ta záda z toho, že zvedáš padesát kilo v náručí?
                                    🙈🙄

Fifi

50 kg psa, teda feny, jsem zvedla jednou v zivote pred par lety. To se mi Dorotka sadelnata oprela nehezky do erdelky. Tak letela. Rotvice. Jiz radu let zadny muj pes/psice 50 kg nevazi. 🙂 U Pepina mi stara zada prdla, kdyz jsem ho xykrat zvedala coby malyho, zacalo to u nej na 8 kg po prijezdu, mel nakej rychlej mocovej mechyr, tak v zime capnes stene a letis s nim ven.
                                      Edit – o tom dumam, kdyz by byla naka krizovka okolo psu, klidne zvednu a hodim i s 35kg Ruzenou, 26kg Pepinem, nepremejslim, jednam. Nebo cizakem psim, co by mi psiska napadnul. No nic, nejdeme spat v bojove nalade, krasnou mas kouli! 🙂

• Odpověď byla upravena před 12 měsíci uživatelem Fifi.
                                      Thielli

Fifi

no a teď obligátní otázka – jak často cvičíš? Rozuměj – posiluješ břišní, zádové a hluboké svalstvo?
                                        🤔

Thielli

No a ještě jeden obrázek sem musím dát.
                                          Podotýkám, že z 15 lidí na patře u nás ve firmě už mají lamu doma 4 lidé, a v práci jí mají 3 lidé. Jeden člověk 😂 můžete hádat 😂 má lamu doma i v práci.

Attachments:
                                          MirkaD

Thielli-to chcůůůůů,chcůůůůůůů,chcůůůůůůů-ted hned-přepadnu tě,okradnůůůů tě–D:D
                                            né-fakt tohle jsem vždycky chttěla,ale ještě jsem nenatrefila na něco tak pěknýho-v práci máme se Santem….
                                            tatka dostal příkaz koupit mi hrnek se sněhulákem-nevím jetsli netapoměl…
                                            –jinak jsou všude sobi a Santové-
                                            já jako chcu normálně český Vánoce-*stroměčky a sněhuláčky a vločky a tak….
                                            jako onehdy tvrdil tatínek dítěti,že Santa je Jéžišek:-(((
                                            tvl tak určitě!

Fifi-kurna si mi připoměla,že mám někdy vysát auto-auto rodičů jsem vysávala,naše je mě jedno….:/

Milko-čipy na věcech-u nás lidi často pípají,že mají neodčiplý placatý čipy na bomboškch a deodorantech-je to daný schválně tak blízko eanu,že dřív jsem se to snažila odpípnout podruhý-a namarkovala jsem to znovu…
                                            tak na to kašlu,a když někdo úípe tak na něj mávnu at jde,že je to to kafe/čokška,deodorant….
                                            mi onehdy říkal pán u kasy,že má dítě housku z LIDLU-rozjezenou..a já mu říkám-příště to prosím hlaste ve vchodu někomu na kase
                                            on-no at mě nezastřelíte,že:-)
                                            já-nemáme čím,ale mohla bych po vás vrhat nožem a to nechcete,tak jsme se zasmály a šel…
                                            ehmm-strašně mile se ke hlásí jeden zákazník-takovej fajn hezkej chlap,vždycky řekne-tak zase v práci?a tak,občas připojí nějakou hlášku milou,a já za živýho boha nevím,jestli mě odněkud zná,nebo je to zákazník….
                                            ale děsnej sympaták to je 🙂
                                            Mayo-no vystihlas to ve 2 větách-člověk zamrzne a pak se v tom týden hnípe
                                            mimochodem-knížka Udělej to jako racek-vy… se na to!
                                            to hezky popisuje-že jsou 3 typy reakce na stres-gorila-ta jde do útoku-a kolikrát přehnaně a zbytečně
                                            pak kamerunská koza-ta stuhne a spadne-nebo nevím jestli kamerunská-se mi to jméno ted nechce hledat v té knížce ale nějaká horská koza-stuhne a spadne-a není ničeho schpopná..tak to su já-stuhnu,stichnu a čučím-úplně zamrznu..
                                            a třetí typ je zajíc-ten volí útěk ze situace,sebere se a odejde…
                                            no to někdy dělám taky…
                                            ty 3 typy jsou vrozený….
                                            jak jsi Ty psala o tom šéfovi a velmi VÝJIMEČNĚ JSI TY MLUVILA NESLUŠNĚ,COŽ JE CO ŘÍCT!!!
                                            tak jsem chtěla napsat,že jedno z největších pekel,je udělat s kolegyně/kolegy tvou nadřízenou….
                                            zažila jsem párkrát ve fabrikách a je to na nic……:-(
                                            a u kamarádky-a to bylo úplně na nic….
                                            s nadřízenýma se moc kamarádit nedá…..
                                            u nás v PENNY se dělají zástupci s kolegů,takže většina mých nedřízených byly mí kolegové,které jsem třeba i zaučovala,……a někomu to stouplo trošku do hlavy,někomu vůbec…
                                            ale naštěstí se všma vycházím nějak až na tu jednu protivnou ubručenou,co si může podat ruku s chladařkou,ale dá se to…..
                                            a jedna je fajn-ale moc to honí-jakože se co 5 minut ptá co děláš a jestli tu věc už máš hotovou….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.