Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Zlata

Fifi
      Oko lepší, dneska jedu na kontrolu.
      Já jsem skoro každý den tak od půl druhé vzhůru, večer po 7 pak usnu.
      Teda ne že bych ráno vstávala tak brzy dobrovolně,ale od půlnoci po mě začnou přecházet postupně všichni kocouři,až to vzdám a jdu je pustit ven,tak za hodinu zas dovnitř,pak potřebují baštit,pak už to vzdám a udělám si kafe.

Komu začíná dovolená, užívejte si.

cernej caj

Petrs01
        nojo ale s tim se nedalo chodit proste do prace… taky rada moji prvni gynekolozky byla, ze kdyz mi nezabral brufen, mam si jich vzit vic, ze… jednou sem ji ch mela asi 8 a stejne se VUBEC nic nestalo :D:D

Zlatka
        tak at kontorla je OK!

a nemuzete mit pro kocoury taky dvirka? kdyz se nevyspis,to taky neni moc dobry pro regeneraci

A jaaaa dneska uvidim dve hunaty koule a nebudou to moje koule 😀

Petrs01

brufen

Brufen ani omylem. Algifen a dál. Problém byl v tom, že dávka oblbováků, která zabírala, mne dokonale zfetovala. Jako, nic mě nebolelo, byla jsem free a happy, ale druhej den jsem se jednak divila co jsem všechno dělala – a hlavně se ty bolesti přesunuly na ten druhej den. No přece nebudu několik dní v kuse sjetá, že jo.
          Na mne to nejhorší přišlo vždycky v noci, takže střídavě jsem chodila po pokoji 3 kroky tam a zpátky, průjmovala, kroutila se v křečích, nad ránem jsem se vyzvracela a tak půl hodiny před budíkem vyčerpáním usnula.

cernej caj

Tak ja mohla jeste jakztakz spat a v techto stabvech do skoly, do prace… jako kdyby trvaly 1 den ty nejhorsi ale ne 6 z 10…

No peklo, takze vytlpukame klin klinem ale porad beru HA jako.mensi zlo, tech 8 let, nez mi ji dali bylo peklo nad peklo…

Nicmene teda predstava ze to budu podstulpovat dalsich 30-40… zlata HA v tomto, ze se ty hormonalni nerovnovahy daji resit…

Dneska bude sluniiicko! Tesim se na prochazku, snad zmizi ten obti sedivej mrak do pryc, co sedi nad btnem a slunicko jen prosvita pod jeho hranou.

A asi pojrdu v lednu na sraz lapinek, napred si znama myslela ze je v praze tak me zlanarila a pak se ukazalo ze v prdeli nejvetsi v kachnokraji… a 7-8h teda mi prijde prehnany na 1 cestu, tak sme dostaly nabidku odvozu z prahy:)

Maya

cernejcaj
              neboj, prijde prechod a bolesti prestanou, akorat prijdou jiny veselosti 😀
              tak budou fotky ze srazu lapinek? tak to se tesim

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dělám Vánočky,ešče ležim v posteli a jdu vás pozdravit, pak pujdu za ohařikama,zacvičim si, půjdu balit dárky, nebo tak něco….. ach, krása je to.

Zlatko -ať je očko v cajku a už si ho můžeš užívat do plnejch.

černej čaj, Petrs a další podobný neščastnice – tohle musí/muselo bejt hrozný peklo a naprosto nechápu, že žena lékařka neměla-nemá pochopení a nesnaží se nějak řešit.

černej čaj měla jsem komentář k těm chlupatejm koulím,ale radši nic 😀 😀

Petrs01

nějak řešit

JAK??? Jediná další možnost je operace.
                  Jinak mě ještě snižuje bolest to víno, co jsem ti kdysi zabavila na chaloupce a kupuju ho dál.

Maya

PetraK
                    alespon jsou dneska na to prasky, me kdysi na gynde dali Valetol a radu musite to vydrzet
                    Algifen se shanel pokoutne v Jugosce
                    Kdyz pak prisel ibalgin, dekovala jsem bohu

Fifi

Zdravicko vespolek a krasny volno preju! 🙂
                      Dneska fuckuju na celej svet. Jakoze doslova. 😀 Jsem si vcera na nocni prochazce udelala neco s prstem, hec. Vubec nevim, jak se to stalo, ale po navratu pred brankou koukam, ze mam ruku od krve, drobna ranka na prostrednim clanku pravyho prostrednicku. Asi me seknul pes zubem nebo co. Jenze do rana mi ten kloub nadherne otek a boli to jak cert, ne infekcne, ale spis jak povymknutej clanek nebo natazeny upony, mam to modrofialovy jak vyron v kotniku. Tak jsem si udelala dlahu pod prst a fuckuju jak Mr. Bean. 🙂
                      Jo a byla jsem na sadkach vyzvednout kaprika, Vanoce muzou zacit.

Zlatko, jak kontrola, ocicko v poradku?

Cajiku, jee, lapini sraz, vezmes Charlika?

Zlata

Fifi
                        To musí bolet.
                        Oko se hojí,srazily mi dioptrie na 2,5.Jsou tam všichni ochotní,příjemní, jsem úplně unesená.

Fifi

Tyjo, a kolik si mela predtim? Prst boli, ale lepsi bolest prstu nez oka! 🙂

Zlata

Fifi
                            8,5 na dálku,a 6nablízko.Ono na tu dálku bylo už asi víc, jenže to bylo pak s tím zákalem.
                            I prstobolení je nepříjemný.Mě úplně nejvíc pak bolely záda a to blbý koleno,to je teď furt nějaký divný.Nechtěla jsem brát Novalgin,aby nebyl nějaký průšvih,až včera když jsme se vrátili jsem večer jeden vzala.
                            Pozdravuj pejsky,ať nezlobí,že jim to vzkazuji🤣🤣

cernej caj

Fifi
                              to rozhodne charlieho k melniku tahnout vlakama aa busama nebudu 😀 navic mame nabidku jen 2 psy z prahe do auta a to budou marketiny psy, pac ona je v byte nechat nemuze 😀

snad se prst brzo umoudri! to teda muselo byt zaskobrtnuti kdyz to mas modrofialovy, aby to nebylo zlomeny…

Zlatka
                              snad se kolinko umoudri, super, ze ted vidis jako ostriz, lip nez ja :D:D

Zlata

Dneska v 10,21 nastává zimní slunovrat.Tak se nám bude zas pomalu prodlužovat den🌞🌞🌞

MirkaD

tak ve čtvrek byla vycházka mezi polama,pohrát si a dom
                                  pak pěšky na odpo,2 kasa,a konec v půl desáté
                                  v pátek Martin už doma,tak po lijáku jsme ze psama vyjeli na cyklostezku do Kozlan,kde jsme udělaly vycházku po cyklostezce a kolem rybníčku,Dafi se proběhla,Žeryk to odchodil na volno u nohy bez povelu….:/
                                  pak vyprát,ostříhat Martina,zemést,sklidit prádlo….
                                  a apak odjezd do práce na odpo-4 kasa,vybalování alkoholu a dalších věcí,úklid a před půl desátou dom
                                  odvezl mě kolega,
                                  vyvenčit psy a do půlnoci si číst…
                                  dnes jsem vstávala bez budíku,takže jsme vstaly v 8 ráno:O
                                  já šla ze psama v mrazu bez větru,sychrava a vlhka a slunečna-tak jsem šla ze psama ke křížku a zpět a ještě teda kousek dolů podél lesa,psi se proběhli,Žeryk spokojeně válel sudy:-D
                                  umýt nádobí a dobalit dárky….
                                  ještě teda psům…
                                  tatka má 5 dárků menších
                                  a máti 3-ale cenově na stejno,to jsem hlídala:-D,:-D
                                  dávat si to budem zvlášt,tak to bude i takový dobrý,že někdo nebude mít víc,někdo mín…
                                  tatka dostane ponožk složený jakoby banky s jemným Vánočným motivem,foto kalendář,pyžamo s kr..triko s kr. a triko s dl.,a kosmetiku,
                                  máti koženou kabelu,knížku a fotokalendář..
                                  Martin jel s máti na veterinu s Btty ,ta už zase týden kašle….
                                  debatu s máti na téma-jet na veterinu,nebo ne?
                                  v tv říkaly,že se to může léčit jitrocelákem atd,popisovat nebudu…:/
                                  tak tam zase jely,dostala zase injekci a sjely jí do Vyškova do zverimexu pro obleček-myslím,že skro v 16 má na něj nárok……,i když je chlupatá….

čeká mě odpo….

Zlatko-tak očka se teda hoodně zlepšily!!
                                  Čajíku-užij si sraz-i když-tolik hodin na cestě-uffff
                                  jo,Maya má pravdu,za deset let Ti to vyřeší přechod…
                                  jinak teda peklo to máš…:-(((
                                  su ráda,že jsem se toho zbavila….

cernej caj

MirkaD
                                    Sraz je az za 14 dni tak jeste mame cas:D

Snad lidi apson normapni tentokrat a ne jakondycky pred svatky..

My uz jedeme na party u jes, muz za mesic dnes a 24. Jediny dny kdy nehraje… taj su rada, ze muzeme spolu.

Zlatka
                                    Joo super, tak ti na vandru bude svetlo az do 16:03h 😀

Kimi

Tak nevím, jsem už sklerotická stařena nebo normální stračena? 🤦‍♀️🐄Jsem přesvědčená, že jsem si u své super cukrářky objednala kilo cukroví se speciálním přáním – žádný kokos, žádná káva. Dnes jsem si ho šla vyzvednout a cukrářka mi předložila dvě krabice, že prý jsem si dodatečně objednala ještě kilo bez speciálních přání. A to jsem si včera vyzvedla kilo v jiné zdejší pekárně.🙄 Snad si poradím.
                                      Zítra máme vánoční besídku na cvičáku, tam něco udám, tu druhou krabici od Míši vezmu k bráchovi, loni vnoučatům moc chutnalo, v nejhorším se něco uloží do mrazáku a bude na Velikonoce.😋

Fifi

Zlatko, to hodne dobre porovnali ocari, este druhy a budes fakt ryska ostrovidka. 🙂

Cajiku, uzijte si party! 🙂 Prst trochu splaskava min boli, ja neskobrtla, nespadla, vubec prave nevim, jak se to stalo. Esli jsem se o neco majzla (psi tesak ci hlava, baterka, sutr)? Ale to neco mi vzalo nakej upon ci slachu na prstu, dneska uz to zaclo krupat v kloubu, coz je dobry znameni pri ohnuti. 🙂

Kimi, cukrovi se neztrati, mrazak to jisti. 🙂

Mirko, a Betty teda kasle kvuli tomu, ze je nastydla? Neni to od srdicka treba?

Petrs01

Dneska bylo značně větrno a zataženo, ale šli jsme se vyvenčit. No a nabízenému wellness jsem prostě nemohla odolat… Rokytka… 🤣

Attachments:
                                          Kuskus

Jsem se dnes vrátila v pošty a donesla si dokonce dárečky dva!!
                                            Celá dojatá děkuju tímto zrzavému ježíškovi, který si navzdory zaneprázdnění a bolavým zádům našel čas dárky sehnat, fortelně zabalit a ještě odnést na poštu. Vážím si toho a moc děkuju.
                                            Všem v Domečku přeju, aby jim nadcházející kouzelná doba ubíhala pomalu a vy si ve zdraví užili klidné a pohodové svátky.

Petrs a Rokytka 🙂 🙂 já se picnu. Že bych se šla mrknout k Odře? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.