- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
18.12.2024 v 10:45 #181185
MirkaD
v pondělí ještě večerní venčení a odpo na otočku do města,jinak pohádky..
včera ranní
DĚCKA,JÁ PO 100 LETECH ZAŽILA,JAKÝ TO JE,KDYŽ SE V PRÁCI STÍHÁ-A JE TO BOŽÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
JÁ SI TO TÁÁÁK UŽÍVALA,ŽE SI NEDOVEDETE PŘEDSTAVIT!!!!!!!!!!!!
ráno 2 zástupkyně+2 půjčený kolegyně a já
každej jsme měly dělat jednu věc-já si vzala mražený-a protože byl termák a půl a ne 5 třeba…tak jsem to pěkně rychle stihla,pak jsem šla pomoct paní na pečení a pečivo a pak na chladá….
a pak jsem byla 2 kasa,chodila jsem s paní co taky mimochodem část života bydlela v BK,tak jsem s ní dělala ten chladák-a tím,že jsme byly 2 a nebylo milion palet,ale 2,tak jsme to stihly,+jsem chodila na kasu a pak dělat drogerku,ke druhé hodině dom,nakoupit,
a ke třetí hodině doma
Dafině došly ty mega zdravý pamlsky,Martinovi k jéžišku gatě,a mě jéžišek pozimnozimní gatě a čelenka-od 4DOX-v neděli objednaný a včera dovezli!!!!
doma Martin vysál,a zalehl,já po praní šla ze psama k rybníčku-pohrát a pocvičit a dom-měly ty světýlka,tak se dobře cvičilo,
večer pohádky….
dnes od 5 vzhůru-dala jsem si českej vánoční film-Vánoční příběh-naprosto boží film!!!!!
pak jsem si dala snídani-Martin dělal ráno omeletu,
a šla jsem ze psama,bohužel,neměla jsem čas jít s každým zvášt-fakt nevýhoda 2 psů..:-(
aleDafi nešla vytáhnout z postele..
takže s Žerykem mezi pole,vyhledávání koužku a míčku+trošku poslušnosti+trošku cviků na místě-obíhačky,packy, za 20 minut dom a Dafi-k lavičkám-oběhnout,pár přinášeček,pak k zahradám,pár přinášení rukavic,a pak před vratama obíhání keřů a stromů+otočky,kroky-dalších 20 minut venku,i když mě by se dnes hodilo 20 minut s oběma….. no nic…
úkol dnes zněl jasně-žádný velký vycházky,protože volno-ale pidi vycházky,ukildit,uvařit,odpočívat
takže vycházky měly být 2 krátký s oběma zaráz a 2 pidi vycházky a pak se odpo válet…
místo toho s každým zvášt a odpo si jdu užít já!! a po svým a bez psůůůůů
bez psůůů
bez psůůůů
tak,lednička umytá+koupelka,vtřeno,vysáto,umuju zbytek nádobí,uvařím,zacvičit si a pudu…PetraK-no,já chodím do lesa v tom růžovým oblečku…tak snad by mě viděly…
děkuju za dárky!! svícinek už svítí a druhej se rozbalí pak!!!!Milko-to je fajn,že se pořád tak hezky scházíte!!!
a neva,když nebudš ošmikaná…..
budeš ráda,když tě nedojedu ošmikat já:-D
Martin che ošmikat už týden….chjo…Čajíku-nevím,jestli bych kolem vázanýho ČSV běžela kamkoliv….
fajn,že se vyvedla čajovna!!!
a to objíždění příbuzných..
no u nás se to nikdy nepraktikovalo,já to neznám….
tatka jezdí k nám
rodiče Martina jsou vedle,
k tětě jsem ho minule dostala po hodinovým hysterráku….
ted ho tam chci dostat dobrovolně…nevím jak
k tětě do Čech nejezdíme….
babičku s dědeečkem nevedu už roky,když byly jezdily jsme tam na otočku jako malý a teta bydlela vedle nich….18.12.2024 v 16:13 #181191cernej caj
Maya
Tak me budou dost chybet igelitky, protoze kdyz zapomenu nebo nemam tasku, tak kupovat za 150 kc 40. Platenku nebo za 8kc papirovyho nrzaka co neda ani cestu k autobusu…Proc nemuze stat igelitka 20kc a porad s eprodavat?
A mikrotenaky treba na pecivo nebo zeleninu nokrou ci spinavou mi taky bude chybet.
Do ceho budu svaciny?
Smetanky nekupuju, litr mlika vydrzi tak mesic:D
Ale treba ty minilahve hyl mega hit treba do letadla na cestovani, to ma kazdej rad ze neraha litr samponu na vikemd do londyna…
Tak mi to jen tak debilne zabalily ze by to nenasel ani colombo a po mailu me to museli napsat:D
18.12.2024 v 18:32 #181192MirkaD
tak po ranní cvičící vycházce s jedním a s druhým-a po ranním telefonátě-protože je pěkně,že,takže nemusím chodit jen ze psama,že když si můžu vozit prdelku,že:-)))
jsem si splnila sen-a po uklizení,uvaření,trošku pocvičení velmirchlovenčení jsem sbalila kilo mrkve+pidi na kousíčky a šla k rybníčku k ohradám,kde na mě čekala majitelka,Dárečka,toho jsem si vyčistila-teda hlavu,že moc néé,říkal,a na nohy jsem si zase moc netroufla já…
ale jinak jsem se s ním piplala,vykecávala dlouho,a pak jsem si ho dovedla k bráně z ohhrady,tam jsem na něj vylezla ze struře,a jely jsme k ohradám-ano,tam co chodím na vycházky ze psama,kolem..a tam dovnitř,
slečna si různě chodila a koník capal za ní…..
pak jsem si zkoušela 2 kolečka řídit-na volno byl teda furt,ale chodil za paničkou:-))
a pak jsem spokojeně slezla,vyrobily se fotečky,dovedla jsem si ho o ohradě,oduzdula,poděkovala..a spokojeně a štastně capala dom:-))))
doma pohrát na dvoře a pocvičit trošku s pejskama a dom
já su táááák ščastná-nejkrásnější oči na světě mají koně:-)))no jinak jsem poslouchala 2 rozhovory o hraniční poruše-jednu od Psychologa
duhou od pacientky..
noo ještě,že nemám ty děti…..
hodně věcí u mě souhlasí-měnění náad xx krát za den-bud hrooozně štastná-nebo naopak hroozně neštastná…..
velká potřeba blízkosti,strach z opuštěnosti,sebepoškozování
bud si ty lidi myslí,že stojí hhhodně za nic,
nebo si o sobě myslí,že jsou skvělí…no mazec….18.12.2024 v 18:36 #18119318.12.2024 v 18:44 #181195cernej caj
MirkaD
jee, to je skvcely, ze se v praci stihalo 🙂 uzila sis to moc 🙂jeee konick:) a to si teda sla znamymi misty 🙂 A dneska bylo nadherne 🙂 chtela sem se psama ale skejsla sem v praci dlouho 🙁 tak snad bude jeste hezky jindy:)
krasna fotka 🙂 a jak jsi spojkojena 🙂
18.12.2024 v 19:17 #181196MirkaD
Čajíku-no bylo to fajn,slečna mi po minutě začala tykat…:-)
ale tak to ,i nevadilo,prý si konáci tykají a myslím,že by mě nevadilo,ani kdyby mě onikala:-D
a byla fajn,koník hodnej,ze začátku jsem se ždibec bála-ono je to fakt velký zvíře a pro někoho kdo nemusí vejšky…ale pak už dobrý
fakt byl fajn,
slečně jsem furt cpala peníze a tak,ale,ne,že mrkev stačí,a že jsem si ho vyšistila,,,
fakt dobrý-jasně,nebudu tam odted denně-slečna má svůj život-studuje teda,
ale když se mi to povede 2 krát měsíčně?budu spokojená-mega výhoda je,že to mám pěšky kousek od baráku,tudíž nejsem vázaná na Martina-to situaci mega zjednodušilo!!
Čajíku-no počasí vyšlo na jedničku,tak ti to s pejskama vyjde jindy,když budeš mít ted to volno…-na fotce se šklbím..:-)
Fifi-ale my nemáme Pištu zavřenýho!!
já jak su blbá tak jsem si to nemohla za živýho boha uvědomit..
ale on je v zahradě za záhonkama-prostě hromada listí-tak do pasu,
kolem jsou palety,navrchu deska,takže sucho,teplo a keždej den se mu tam dává jídlo,ale dole má několik rožků větších kama může jít ven a zpět-takže ON NENÍ ZAVŘENNEJ,ON JE TAM DOBROVOLNĚ A DNES TAM NEBYL,ALE JÍST TAM CHODÍ…:-)18.12.2024 v 19:50 #181197cernej caj
MirkaD
no tak to je ale uzasny, ze bys mohla mit takovou moznost casteji a nezavisle na odvozu! 🙂
a ze byl konik hodnej, i kdyz velkej, to je ultra bonus 🙂18.12.2024 v 20:26 #181199Fifi
Mirko, to je parada, ze mas takovej darecek hned pobliz baraku, toz at to klapne vickrat takhle a domluvis se se slecnou. Krasna fotka! Jo a Pista, aha, ja pochopila psany slovo, ze je nekde bodlinak zaklaplej, toz to pak jo, necht mu to tape. Tu vcera v noci zase tapali, se nevyspi vubec.
19.12.2024 v 7:46 #181203PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
GDO? GDO A GDOPAK JE DNESKA NAPOSLEDY V PRASÍ??
VÍME TO?JÁ JO!! JÁ JO UŽ OD VČERA A PROTO JSEM DNESKA ZASPALA 😀 UŽ SE PŘIPRAVUJU NA TO, ŽE NEBUDU MUSET VSTÁVAT 😀
Tý jo Mirko!! To je krása, věřím, moc věřím, že sis to strašně užila a jsem moc ráda, žes něco takovýho našla, to je bomba. Kup slečně něco – třebas vitamíny pro koňa? Je moc hodná, že?
A vona má ešče ježka?? Mirko, to nejni spravedlivý ani trochu. Nemám koňa, nemám ježka, hrozně Ti závidim! 🙂
děkuju za dárky!! svícinek už svítí a druhej se rozbalí pak!!!!
já nic, to jéžišek. 😀19.12.2024 v 9:25 #181209MirkaD
vitamíny pro koníka..
já slečně několikrát nabízela peníze..nechtěla,nemám problém jí tam s něčím pomoct-o koně se tam stará víc lidí než ona,to je jasný,zvlášt,když tam nebydlí:-)
ale-netroufám si nikomu kupovat něco pro koníka…
dovalím jí klidně tunu mrkve,jabka,můžují prostě donést ovoce,zeleninu…
ale netroufnu si nic kupovat…
nerozumím tomu a i kdybych rozuměla
po zkušenostech ze psy-bych asi nechtěla aby mi někdo jen tak koupil něco pro psa…19.12.2024 v 9:29 #181210Maya
MirkaD
konika za humny zavidim
tak se slecny zeptej co by se ji hodilo jako revans19.12.2024 v 10:24 #181211Maya
kdyby nekdo chtel se nenarocne chvilku zabavit a pokochat se obrazky, tak hra, odkaz je v clanku
https://www.idnes.cz/hry/novinky/short-trip-kocky-indie-steam-hry.A241218_141452_bw-novinky_srp19.12.2024 v 11:37 #181215PetraK
Mirka D.
jsem myslela právě po domluvě s majitelkou koňa 🙂 . případně třeba uvidíš, co používá, lze nenápadně vysondovat.
19.12.2024 v 15:36 #181232cernej caj
Maya
To si musim koupit, ale nemam tucha kdy si to zahraju:DSen si rekla, ze po 20 letech s HA ji zkusim vysadit…
Je dobre vedet, ze i po 20 letech to neni 21:7 jako u jinych lidi, ale 15:11 jako pred 20 lety… se vsema tema desnejma bolestma, horeckou prujmem a zvracenim a vsim tim, co cloveku znemoznuje vubec vstat z postele… by jeden cekal, ze se to s vekem zmirni a ono prd.
19.12.2024 v 16:44 #181235PetraK
Tak Éliška dorazila dom a
VÁÁANOČKY MOŽOU
ZAČÍT!
JIPIAJÉÉ19.12.2024 v 16:44 #181236PetraK
Tak Éliška dorazila dom a
VÁÁANOČKY MOŽOU
ZAČÍT!
JIPIAJÉÉ19.12.2024 v 17:43 #181237cernej caj
PetraK
Kraaasny vanoce! Uzij si volno a cas s brtnikem a ohariky!
19.12.2024 v 18:22 #181238Fifi
Cajiku, auvajs, at je ti lip.
Zlatko, co oko, porad slzi nebo je to lepsejsi?
Esusova, krasny svatky si este jiste poprejeme, diky za pranicko v emilovi. Vy si pekne opocivejte, venkejte, zapalujte frantisky a nic jinyho, uzijte si to! 🙂19.12.2024 v 18:35 #181241PetraK
černej čaj
by jeden cekal, ze se to s vekem zmirni a ono prd.🙁 to vono to asi se nemění, myslím. Přežij, přežij, dífče milé.
Fifijová
ano, ano, budeme užívat, já už užívám. uuužííívááám! Huráá!19.12.2024 v 20:48 #181246Petrs01
vono to asi se nemění
Jak komu. Hodně se to zlepší po porodu. Nemáš-li porod, máš zjevně loterii. Možná se to může časem nějak vychodit a čaj tím, že „podvádí“, tak je to eště zlý? Mě to teda s věkem dalo už v podstatě pokoj. 4 dny, slabý, většinou bez bolesti. Startovní čára byla stejná jako u čaje.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.