- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
16.12.2024 v 10:59 #180807
Petrs01
VOLNO!
No dobrá, uznávám, aspoň k něčemu ty vánoce jsou 😀
16.12.2024 v 11:15 #180808PetraK
Dennyky
ještě pořád se Tě to drží? Tak tos drapla asi toho šmejda kovidovýho? koukej se vykurýrovat. Nemohla to Balbí chytit od Tebe? A co Roman?černej čaj
a nechali me spat az do 8h aáááá to je krása, když se člověk takhle prospí, to miluju.
takze u me uz vanoce muzou zacit 🙂
pekne romantarna se svickou a vuni skorice a pomerance 🙂
no vidiš, i na Tebe došlo!
Mirka D.
si měla kynologicko filnový okénko! 😀
já už bez brejlí ani ránu. nebo takhle, když bez brejlí, tak můžu čekat, že právě ránu. Do hlavy, jak něco přehlídnu 😀16.12.2024 v 12:02 #180809MirkaD
dnešní vycházka..
Žeryk vyfasoval svetr a bundu s kožíšlem
Dafi svůj tenkorolák a Žerykovou delší nepromokavou a neprofukovací bundu z tuhýho šustáku-tu její jí musím vyspravit..
já-riko s kr.+s dl.a svetr s kapucí,flísovku s kapucí a ti podzimní psí bundu s kapucí a čepici s bambulí uvázanou pod krkem s klapačkama na uši…
dolezem k hájence,sundám Dafi bundu,protože v lese nefučí a nemzne,uděláme okruh okolo obrázku pak kousek cestou na Nevojice a zpět na cestu k obrázku-je zamračeno-skoro tma a přede mnou VLK!
zkoprním…zavolám KE MĚ! psi se na patě otočí,přiběhnou,odměním vrazím na vodítka,ozve se hvizd a ČSV bez košíku a na volno hrne směr k obrázku-páneček nebyl vidět..
jdu kousek za ním-vidím pánečka kterej mátohle impozantní zvíře+bílýho malýho psa na vodítku a zírá na mě a pak jde za obrázek do lesa..
tak já jdu zpět a na cestu k hájence,dojd k hájence,nohy se mi klepu,ale vzpomenu si,že jsem se vydala pro větvičky s šištičkama,pidi šističky na výzdobu hrobečků-k normálním větvím+jmelí a menší dekoračky už mám…
tak zahnu zase do lesa,najdu větvičky ještě se trochu projdu cik-cak,a jdu k cestě z lesa-Dafině navleču bundičku-už fakt fučí a jdu na polnačku-Dafi ve velké bundičce vypadá jak pochodující psí bunda-ještě tu kapuci přes hlavu:-D
jdu k hájence a dolů-v půli cesty,kousek od domu zjistím,že nemám větvičky!!!
ku….
nic,valím zpět,Dafi není nadšená tak přivolávámodměnuju,běží do kopce,dojdem zase k lesu,a jelikož su debil sklerotickej tak musím jít do lesa najít nový větvičky,nevím totiž kam jsem ty před tím dala!?!-kdo by to byl u mě řekl,že…
furt něco hledám+orientace v terénu nula…..
tak čapnu větve a jdu z lesa,k hájence a dolů-utahaná já i pes i fena:-D
ještě na zahradě zkontroluju Pištu-ježka,jak se krmí a sedí rovnou v misce a jdu vyslíct,překartáčovat,nakrmit a zabalit pajsky a já do vany a dnes už NIKAM NEJDU!16.12.2024 v 15:33 #180810cernej caj
MirkaD
Tak to se smeju i ja a ctu to muzi a taky se smeje:DJojo, mega divny to bylo:D ale 8km dobre znamymi misty…
PetraK
Tak to si uzijeeesDenny
Tak to je hnusnej moribundus teda, alw cukrovi mas krasny!16.12.2024 v 17:47 #180811Maya
Prijdu domu a ceka me tu krasny svicinek, diky moc osobe co toho ma doma sama moc a jeste rozesila darky
Ja vubec nic nrstiham, prijdu domu a skacu kolem skepic a kraliku, nemam jeste ani uklizeno, snad o vikendu
Jeste ze uz mama jde v patek na tu operaci
Chybi mi takovy to nejaky turbo a nstahovaci cas, co tu nekteri maji 😀16.12.2024 v 18:31 #180812Fifi
Zdravicko vespolek,
se prihlasim a vykouklo na me krasny, kulaty cislo: Celkem návštěvníků: 254 700 🙂
Dneska tu ficelo tak nechutnacky, ze mi jeden poryv malem sfouknul auto ze silnice, pfuuuj.Mayo
Co budou mamce delat? Drzim palce!Dennyky
Te hnusak porad takhle drzi, echjo, neni to fakt kovidak? Radi toho hodne a kocky to muzou chytit od cloveka.Mirko
Se ti nedivim, ze ses „vlka“ lekla, Karkulko. 🙂 S vetvema si me pobavila, ja uz tejden kupovala cukr. 😀 Dneska jsem si v aute zpivala „cuuuuukrrrr, suuugrrrr“, vylezu z kramu samoze bez suuugr, ale aspon mi to hned docvaklo a vratila jsem se. 🙂 Tady se jezci zase probudili, dneska bylo 8 stupnu, v noci uz zase smejdej, litaji hmyzove, lezou zizaly… Mozna by Pista mohl byt venku na svobode?17.12.2024 v 8:02 #180822Maya
Fifi
budou ji operovat karpaly, na jedny ruce konecne, tahne se ji to od cervna, na vysetreni druhy ruky a papir na operaci jde teprve v lednu
nemuze tema rukama skoro nic
jo nase zdravotnictvi je v takovyhle banalni bezny diagnoze rychly jako blesk
no a to jak jsem zjistila se i dost lisi v ruznych nemocnicich prubeh operace, den v nemocnici u nas a nebo za pul hodky hotovo ve vyhlaseny nemocnici, stehy vam vytahne prakticka a nebo si je vytahnete doma, jsme mamu objednali tam, fakt nepotrebuje bejt celej den v nemocnici a chytit tam nejaky moribundus17.12.2024 v 9:14 #180823cernej caj
Maya
Super, ze pujde. Tete se zahojila leva dobre prava hur, protoze ma jeste berle na nohu, tak si nenecha rict a skace, pece, vari…Snad maminka pak bude rozumnejsi:)
Ja teda taky nestiham nic:D
MirkaD
Ja vcera vybehla kolem sloupu mezi auty z parkoviste na salinu a tam v dire neviden mezi sloupem a auten bylo cvcko a ja sw ho fakt lekla, ale on nastesti ne, takze swm kolem nej probehla na salinu v pohode:DDneska vabocbi cajovna s prateli a v praci naposled v pondeli a pak az 2.1 tak se taky tesim.
17.12.2024 v 9:45 #180824Maya
cernejcaj
no to nevim, ma doma uz ortezu, kterou pak ma nosit, ale jak dlouho to vydrzi to nevim 😀
ale stejne jsem si rikala, ze v tom nasem zdravotnictvi kdyby tohle postihlo pracujiciho cloveka, tak to mas minimalne rok na neschopence, jako desny
tak to si uzijes hezky v cajovnce17.12.2024 v 10:53 #180825Zlata
Dámy
Přišla mi od někoho taková krása.Trůní mezi konvičkama .
Moc moc děkuju .Světýlko je u zvonečku od pečovatelek.
Těším se až budu mít nový brejle,musím až po druhým zákroku,nechala jsem si na jedněch brýlích vyndat sklo, jenže jak je na drhým oku furt to silný,tak to moc koukat nejde.Tak mám buď jedno oko zakrytý,nebo chodím bez brejlí,nebo černý nedioptrický brýle,tak je to zajímavý.
Maya
Mamince držím palce.Černej čaj
Užij si to.Fifi
Nikdy bych ta plemena neuhodla.Mirko
Psy máš cvicený super.Moc ještě jednou děkuju (už mi slzí voko🤣)
17.12.2024 v 17:44 #180829Milena z Prahy
Mayo,
mamince držím palce ♥️!
Robert si zase pořídil „vánoční kolonoskopii“ 😄. Teda jenom preventivní. Jde na ní v sobotu a už od včerejška kvůli tomu drží dietu. Uvrtal ho do toho jeho kvildskej kamarád, kterej jde taky a potřeboval k sobě sehnat ještě další tři lidi.V pátek jsem se zase po nějaký době viděla s Pásovcem, byly jsme v kavárně. Má se prima, studuje už na magisterským studiu, našla si fajn kluka a nově si pořídili kocourka z útulku – Bebopa (podle rychlý formy jazzu).
A v sobotu byl už čtvrtej ročník Davidova kartičkovýho memoriálu. Tak jsem tam konečně přišla a i jsem něco málo přede všema řekla (nerada „vystupuju“ před lidma). Přišlo přes pětatřicet hráčů a vybraly se peníze na klienty Green Doors, lidi s duševním onemocněním.
Zde Pásovec:
17.12.2024 v 17:46 #18083117.12.2024 v 18:13 #180833cernej caj
Milena
To je uzasny, ze jsi se k nim pridala a ze ma ta akce tajovy dosah:)Pasovci to moc slusi, kocourovi u nich bude dobre:)
Zlatka
Oo to je krasa:)Snad tedy bude slozitosti s brylema brzy ucineno zasost, az budes mit obe ocka jako ostriz:)
Maya
Musime doufat, ze pracujici to nepostihne:DCajovna byla hodne narocna, ale seslo se nas 7, tak to sme byly skoro v plnym poctu:) tak ale klid ve vlaku je klid ve vlaku:D
V praci sou to ted honky, aby se postihaly terminy, ak jeste tech par dni a fakt se i na to volno tesim, i kdyz to jezdeni po pribuznych odpocinek nebude
17.12.2024 v 18:23 #180834Milena z Prahy
Černej čaj,
čajovnu s kamarádama ti závidim (i když to pro tebe bylo náročný, já vim). Já měla jít včera po cvičení se všema ženskejma na víno, ale dostala jsem velkou korekturu a musela bejt doma 😠. I dnešní kadeřnici jsem musela přesunout – na svátky budu hnusná 😁.17.12.2024 v 18:45 #180835cernej caj
Milena
Tak to chapu, to zamrzi. Ja je taky videla rada, 1x za rok se clovek i tesi ale zaroven uz vidi, proc to neni casteji:DTak treba vam vyjde alepson po novym roce nejaka prilezitost?
Robert to snad zvladne, nebo se muzes jako ja ostrihat sama od oka a dat mu doladit zadni zuby, kam si nevidis:D
A kamoska rikala ze kdo kupuje mixit tak 20% sleva na heslo tadeas
17.12.2024 v 22:13 #181130PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
respektýve dobrou noc, ani už ne podvečír. To je hrozný, jak se ten čas smršťuje. V práci se potkávám ve dveřích, takže nula šance. Doma pak jsem přijela úspěšně krásně jako ta Éliška a čekaly na mne ešče jedny vánoční trhy. Tentokrát… no ne , já to psát nebudu, protože to budete hádat. 🙂
Snad se fšicí daříte co to jde?Ale já mám radost, já mám radost, já mám velkou vánoční radost, to se to raduju!!
Míla – dej si lahev prosecca a vezmi nůžky do ruky. Nejlíp jsem se vždy ostříhala ve společnosti prosecca. 😀 😀 Béš krásná na ten štědrej večír, to béš koukat!!!! 😀 . Ať korektury odsejpaj a Robertovi držím palce
stejně tak držím palčáky Mayo mamince!! Teď je nějaký období operací a zákroků asi, moje hodná kamarádka je teď po operaci kolena taky a dom se asi nedostane :-/, chudera.
Chybi mi takovy to nejaky turbo a nstahovaci cas, co tu nekteri maji 😀
mně už taky 😀 – resp. pomalu dochází, zatím vždy ještě někde vyškrabu, ale už to je s vypětím sil 😀 .
Zlatka – máš hrníčky jako vodníček‘
Petrs01
No dobrá, uznávám, aspoň k něčemu ty vánoce jsou 😀Vánoce, Vánoce, přicházejí, zpívejme přátelééé 😀 😀 Miluju Vánoce a ty letošní obzvláště. Tolikatě volna, já budu mít 13!!! dní volna. Miluju Vánočky ešče víc!!
Mirka D.
tak čapnu větve a jdu z lesa
můžeš bejt ráda, že jsi z toho lesa mohla jít a nestříleli po Tobě, jako po mně, to jsem se fakt hodně bála.černej čaj
Dneska vabocbi cajovna s prateli a v praci naposled v pondeli a pak az 2.1 tak se taky tesim.ha, tak spolubojovnice ve zbroji 😀 máš to ještě, chudero 😀 o nějaký den delší. A doufám, že sis užila čajovnu
JDU SPÁT. PAK JEŠTĚ ZÍTRA A PAK UŽ NEMUSÍÍM, JA NEMUSÍÍÍM!
18.12.2024 v 6:34 #181170cernej caj
Tqk mi komecne prisel ten alavis celadrin s granulema… celadrin zapomeli prilozit, ale nezapomeli si ho nechat zaplatit:D
18.12.2024 v 9:04 #181173Maya
cernejcaj
kterej obchod? tak snad ti to doposlou18.12.2024 v 9:40 #181177PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.,
Jedu jako šroubeček,
ať mám volnej páteček!!!Cestou do prasé jsem zas narazila na toho exprta co najíždí na dálnici max. padesátkou a rovnou do pravýho. To je nebezpečnej idiot. A cestou na mě začly padat nějaký vomrzlý kapky, tak jsem měla staženou zadnici, aby to neklouzalo. ale dojela jsem dobře, dojela.
černej čaj – no tak doufám, že Ti to dopošlou, už jsi jim psala,
18.12.2024 v 9:42 #181178Maya
tak teda smetanky do kafe a mikrotenaky mi budou dost chybet
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-konec-smetanek-i-vzduchu-v-krabicich-eu-schvalila-nova-pravidla-pro-obaly-266582#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.