Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Fifi

já su na Barborku:-)
      No tak to jsem slusne prokaucovala. 😀 Toz aspon dodatecne este jednou, at ses spokojena, neserou te zakaznici a ani nikdo doma. Tak. 🙂

Zlata

Mirko
        Dodatečné vše nej,něj,něj🫶🌺🍹🍰🌞

Všem díkec za palcodržení, včera mi sundali zákryt,je to fakt rozdíl.Ted kapu antibiotika,musím si nechat vyměnit sklíčko na brýlích.8.1.jdu na druhý,je to fakt rozdíl.

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
        Maya

MirkaD
          taky preju vsechno nejlepsi a s Dafinou to je super, ze ji to tak zabira
          Zlata
          mama na tom byla pred par lety a rikala,ze vidi jak zamalada 😀

Zlata

Maya
            Já taky na to oko vidím úplně neuvěřitelně.Nějaký dioptrie mi zůstaly,ale je to úplně něco jinýho.jak když se rozsvítí.

Přišla mi krásná sklenička,dárce neznámý,moc moc děkuju.🫶

Fifi

Zdravicko vespolek,
              vsechny jste v patek 13. v poradku, nepoustely jste se do zadnych vetsich akci? Supejte hadat hadanku, kdyz uz jsem se vam s tim fotila. 🙂

Kdopak je tajemnej rozesilatel vanocnich darecku? 🙂 Dekuju, taky mi jeden prisel. Svicinek, parada, ohne neni nikdy dost! 🙂

Zlatko
              To je bezva, ze je tak obr zlepseni. Si vlastne pamatuju, ze moje babicka v 97 taky sla na neco takovyho, cetla pak denni tisk bez brejli a byla tuze spokojena.

cernej caj

Zlatka
                Tak to je skveky, ze opwrace dobry, uz mas ocko na koukani a jak to krasne ponohlo:)

Tak pekne hojeni:)

Dneska sme dali super cajovnu s mirkou, dostala sem hromadu super darecku:) jojo, ja uz zacala s vanoci dopredu:D

MirkaD

já se solílkem

Attachments:
                  cernej caj

A ta obri radost 🙂 to bylo fakt uzasny 🙂

MirkaD

tak dnes tu byl volný páteček-bláznů sváteček:-D
                      pátek 13 byl,
                      a pro mě štastný den to byl!!
                      po delší době jsme na sebe měly víc času Čajíkem,
                      já ráno ani nevenčila,nic-ze psama šel Martin,
                      jen jsem hodila xicht na hubu,sbalila si pár švstek a vydala se vstříc ku Brnu:-)
                      pochodila jsem trošku Vankovku,pořídila pidi Jéžiška tatkovi,
                      a pak jsme se sešly ČAJÍKEM,
                      daly jsme čajovnu,já mimo jiné dostala super mazlověhebkýho solílka:-)))
                      po čajovně jsme se přesunuly na zdravý oběd,
                      a pak na trhy,kde jsem pořídila pidi Jéžiška tetě,
                      a pak na vláček a dom
                      byl to moc moc moc pěkný a vydařený pátek:-) !!!!
                      děkuji moc!!!!! za společnost a dárky,a Žeryk taky děkuje,a Mirka se omlouvá,že zapoměla:/ :-O na jéžiška pro chlupáče:-O

a Denyky taky moc děkuju!!!!:-)))

MirkaD

Čajíku-no solílek šel se mnou i k máti!!
                        ano šly jsme tam…
                        jetě před tím chvíli s pejskama….

děkuju za přání k narozkám děvčata moje milé:-))

cernej caj

MirkaD
                          jeee, to jsi tak krasne napsala! 🙂

Dekuju ti, uplne se ted musim usmivat 🙂

A co mati, taky ho chtela mazlit? 😀 nebo se drzela a ani si nesahla? 😀

moji psi sou tlusty a navic se neboj, ze jsem na ne ve zverimexu nemyslela 😉

Maya

koukám jste si to pěkně užili, vánoce dopředu
                            já teď kupovala synovcům poukazy do Cinema City a akorát jsem se naštvala, tam v marketinku mají asi kokoty, že to svět neviděl
                            jestli chcete poukázky do kina, kupujte jinde 😀

Kimi

Tak nejsem sama, kdo byl obdarován vánočním světýlkem. Moc neznámému(?) dárci děkuju.🥰

PetraK

Tady se gratuluje a já to nestihla

MIRKOOO ŠÉCKO NEJ A HODNĚ SOLÍLKŮ!!!

Fifi

To je pekny, ze se Cajik a Mirka konecne dohnaly a protnuly. 🙂 Solik je tututu! 🙂

cernej caj

Tak vcera 8km jen kousek od brna, ani fotak sem si nebrala, pak cely odpoledne s knigou 🙂 tak to bylo super, prisla pak i moje kamoska kes za nama, takze sem prijela domu docela pozde, ale dneska! sem ve 4 vzala curat charlieho a pak kolem 6 ignorovala jeho zalozpevy, on za chvili prestal, kupodivu ani nevzbudil ferinku a nechali me spat az do 8h a neskakali po me od 5 rano, ze potrebujou nazrat.

Su rada, fakt sem si potrebovala odpocinout a to i o vikendech nespavam do 6 nebo dyl.

Mozna bych mohla zacit s predvanocnim uklidem, uz se mi shromazduji vanocni darecky, ovoneny cajiky, kniga delala s detma sadrovej domecek na svicku, takze u me uz vanoce muzou zacit 🙂

pekne romantarna se svickou a vuni skorice a pomerance 🙂

MirkaD

v sobotu ranní-pečení+hl.kasa,
                                      odpo vycházka ze psama k rybníčku a cvičení trošku za tmy:-)
                                      včera ranní-pečení+hl kasa
                                      ehmmm-musím se naučit brát si brýle i na dělání pečiva-protože mě včera zástupkyně pozorovala jak si prohlížím vánoční štolu a zpívám-kde já brýle mám,no kde je zase mám?datum tady hledám,zase zbytečně hledááám,kde je datum a kde brýle mám???
                                      a byla hotová smíchem..
                                      tak jsem zástupkyni popřála at ji upadnou kolečka u paletáku:-D
                                      prostě prohlížení datumů je dřina..na kase používám brýle a lupu….
                                      dělaly si srandu,že jsem stará…a půjčená kolegyně-kolik je vám let?-já 48-a ona-to jste stará jak moje maminka..
                                      já-ano já už jsem často stará jak něčí maminka…třeba jedna má zástupkyně je o skoro 30 let mladší-je jí 20 let….:-D
                                      včera na sobě 3 gatě….v práci…
                                      po práci převlíct a vzít psy autem do Klobouček-místní část Bučovic,kde je mimo jiné farma s koníky…
                                      u lesa-nalevo pole,napravo les do kopce,mezitím hooodně dlouhá asfaltka-chodívaly jsme tam,když všude bylo bláto,ale Dafi to bez pařezů nebavilo,že,a u nás se mega moc-někdy až extrémně:-(((
                                      podřizují vycházky psům..takže tam moc nejezdíme….
                                      no,takže jsme tam dojey k výletišti,kde se dělají zíbavy-lavičky a dřevěná bouda+podium
                                      tak jsme se s pejsky kousek prošly a pak natáčely videa-Dafi obíhající stromy a lavky,cvičící Dafi-kroky,otočky,packy,a na konci oběhhnutí sedícího Žeryka,
                                      pak cvičení s oběma-chůze u pravé nohy,u levé,stůj amezi,sedni,lehni…
                                      mezitím jsem házela Žerykovi míček,s Dafi dělala aportky…
                                      prostě vyběhat,zahřát psy +pocvičit
                                      na tom videu jak cvičí dva,tak oba furt děsněvrtí ocáskama,i když zařvu lehni-tak si lehnou a furt vrtí ocáskama:-))-tak je vidět,že i když zařvu,tak se nebojí:-D
                                      akorát,je to takový rozjívený,nepřesný,Žeryk tam furt štěká-umí to víc a v klidu-bez štěkání,ale já mezitím hoodně balonkovala a tak,aby mu nebyla zima,když cvičím s Dafi,takže byl takovej moc rozdováděnej,
                                      Dafi mě dostala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      Martin jestli by oběhla ten domek(na videu to není)tak jsem jí řekla okolo A FAKT HO OBĚHLA jsem čučela teda!! a pořád,když měla volno tak chodila ke stromům,že je bude obíhat,fakt ju to dost baví-su ráda,že má běhací aktivitu co ju fakt hooodně baví!!!
                                      cvičící vycházka trvala asi 25 minut….-ale psi si to užily,
                                      jo a budu muset víc odměnovat..odměnuju sestavy cviků a Dafi je pak přemotivovaná,a štěká jak je naštvaná,že cvičí a a furt nic…
                                      no prostě poučný i pro mě-kde já dělám chyby:-)

doma na dvoře jsem natočila ještě video Žerykovi,který Martin omylem smazal a Dafině-ta tam má poslušnost+aportky a obíhání+přeskakování konských saní…
                                      večer pořádně vyčesat psiska a odpadnout….,
                                      mezitím válení u písniček…:-)

Čajíku-TY JSI BYLA VENKU BEZ FOTÁKU??????
                                      TO JE TAK ZVLÁŠTNÍ,JAK KDYBYCH JÁ ŠLA VEN BEZ PSŮ…..:-D

Denny

Ahoj vsem, bleee ja mela nic plnou kasle 🤦 . Uz kaslu jak Balbinka, se kterou jedeme ve stredu k vet. Sirupy ani Draci krev ji nepomaha, buhvi jestli nema astma nebo nevim ..

Denny

Si tu popijim hektolitry caje obklopena zviratkama a zeru cukrovi 🤣🤣🤣

Attachments:
                                          PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak se nám to blíží, což? Já jsem fčéra upíkla svou první vánočku v životě. A musím se pochválit, byla lukcusní! Medem slazená, se sušenýma meruňkama, aby ji mohli i psiska – moc na ně teda nezbylo, páč se celá snědla – kandovaným citronem a mandličkama. Asi sem už velká hospodyňka, nebo co? 😀 . Dneska jsem to zas mastila tmou do prasé, aspoň, že odpůldne už je to za světla. A už jen 3x se vyspinkám a pak už nebudu vstávat, nebudu muset jezdit tmou, protože………..OD PÁTKU JSEM DOMA, DOMA, DOMA, ACH VÁNOČNÍ BOŽE, DĚKUJU TI ZA TO VOLNO! 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.