Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Petrs01

Vždycky říkám, že líp oblíknout se můžeš, ale když už není co bych svlíkla a furt umírám vedrem, tak je to strašný.

Denny

Dobre rano, tak jsem mela jet vcera s Romanem do Motola nicméně me napadl nejaky bacil, takze cipam doma, dokonce si beru i neschopenku. Docela me to stve pac konec roku neni moc prihodny na to zustat doma, ale nevidim, neslysim, hekam, skytam, prskam, plivu…Roman do me cpe cibulovy caj.Jde ten hnus všechen trochu vykašlat tak to snad pujde brzo do kšá. Navic dnes nefacha elektrika az do 15:30 takze ani caj nebude. Romanovi prisli na to co mu je, nejaky problem mezi 4-5 obratlem. Je to na srouby do patere, cca pul roku doma, nechce o tom ted ani slyset. Ackoliv nejsem zastance oblekani pejsku viz obrázek, jedna se o Al je to docela roztomile na fotce 🥰

Attachments:
        Denny

Zlatko at je oko brzo v poradku 😇. A tady jeste od nas pelisek stesti 🙂

Attachments:
          Maya

Zlata
            brzke uzdraveni oka, ted budes videt jako rys
            Denny
            se brzo uzdrav
            no Roman, to je blby, to se ani nedivim, ze se mu do toho nechce

cernej caj

Denny
              To se romanovi nedivim, ale zase super ze uz se vi, co to je…

Tak at je ti brzo dobre, mas vse na el doma? Tak to chtelo asi caj do termosky, ale pokud to clovek dopredu nepocita:( tak lez a odpocivej a kuryryj se!

Pelisek stesti je nadhernej:)

Petrs1
              Z naseho pohledu jo, ale znam borca, co tam kde ja nosim triko s dlouhym rukavem, treba tak 13°Ctak on ma zimni bundu jakou ja nosim v 0°C a on v 0°C ma obleceni jako ja v – 15°C a kolem -8°C zacina ta sranda, ze on se uz nema do ceho oblict, protoze uz ma ma sobe tlusty svetry, mikiny a ultra tezkou zimni bundu a ted trochu prituhne…

A jako ani u nas nebylo dlpuho – 20 ale to regulerne nema v cem vyjit z domu, takze ono to pro ty extremy taky neni sranda, ale porad se to pravda resi lip o neco…

MirkaD

tak včera ranní-pečení-pečivo…
                do sedmi jsem to stihla,ale teda nervák to zase byl…
                pak hlavní kasa-vše dávat na púás-vody,10kg brambory,kastle-takže jsme natahaní a ještě jsme se kvůli tomu hádaly s lidma,
                protože všechno znamená všechno-ano i ty mlíka,ano i ty vody,ano i ty brambory,néé nezbláznila jsem se,je mi jedno že to neunesete-jak jste to daly do toho vozíku??po jednom cukru???tak to po jednom zase vytáhněte,že…
                no že mě tady příště něco ukradnete?tak klidně,co vám mám na tuhle kravinu říct…
                jeden řekl kolegyni-z dědiny,že si půjde stěžovat jejímu tatínkovi,že mu nechce prodat cukr navíc….
                no pak byl kolega protivnej ve sluchátku-začal mě poučovat a buzerovat ohledně odcházení s kasy,a když se ho zeptala zástupkyně,co mu je??že je takovej ostrej,
                tak on na to cosi-že i muži mají své dny
                tak ona-že nebude ani dýchat,a on,že k vedení by si nedovolil chovat škaredě
                tak jsem mu řekla,že když si to nedovolí k vedení,tak k nám se taky nebude chovat škaredě…
                no nakoupila jsem-trochu jéžiška,trošku Vánočně-ubrus+dekoraci,trošku jídlo a jela jsem dom
                doma Martin s blbou náladou-že je tam nádobí,že musí vařit a blabblababla-tak jsem šla ze psama k rybníčku,trošku pocvičit,pak do vany a pak ležet
                Martin konečně zdolal nádobí a vaření-udělal napřed vařený brambory a pak je zapekl s kuřetem s neděle a se zeleninou a sýrem….
                mrkli jsme na pohádky a šly ležet
                já vyslechla podcast-s Klárou Huserovou o hraniční poruše-hooodně zajimavý!!!
                dnes ráno-Dafi,že nikam nejde
                ak jsem šla s Žerykem,frajersky bez vodítka(vodítko krátký cvičící v kapse),ale jinak Žeryk celou dobu na volno,tak jsem šla ke lřížku,bylo přimrzlo,pak od něj mezi pole dozadu a ke křížku zpět a od něj jsem cvičila a za odměnu míček-takže couvačky,kroky,otočky,chůze u levé pravé nohy,mezitím si pohrát,a že dem dom*větší vycházka za náma…
                tak ale na obzoru Pavla s basendžíkem,tak jsem to s ní vzala zase ke křížku a zpět a dom-takže Žeryk za sebou velkou vycházku+pocvičený,+jsem se viděla s kamoškou,takže socializace za mnou:-)
                šla jsem pak chvilku s Dafi jen 15 minutek-vyvenčit,pocvičit,pohrát a dom-jí to stačí a je takhle spokojená,
                ale mít druhýho psa,co by požadoval víc tak mě šibne…
                pověsím prádlo…
                musím cvičit a odpo mě čeká knihovna a veterina-kontrola s Dafi mám z toho nervy už pár měsíců…:/

Zlatko-tak paráda,že se vše povedlo,a budeš vidět jak ostříž!!!

Denyky-no,na jedné straně,dobře,že se ví co Romanovi jen,na druhé straně půlroční neschopenka nic moc představa….
                kočičí parta je boží jak se mají rádi:-))

-no vedro/zima
                já su mega zimomřivec-ale já mám ráda KDYŽ MĚ JE TEPLO!!!MĚ!!!!!
                takže když budu venku dobře oblíklá-a občas to člověk nevychytá….
                tak může být jak chce,je mi to fuk-jasně fest vichr nic moc/liják/vánice/ladovka…
                ale nevadí mě zima/jaro/podzim-ten miluju!!!!!
                ale vadí mě léto-vedra-všude klima/průvany,ze psama se musí brzo ráno,nebo pozdě večer,nebo k vodě….
                já už bych léto zrušila….
                Petrs01-hoodně vvrstev-dokážu toho na sebe navrstvit fak hoodně-ale když se člověk nehýbe…tak stejně ani vrstvy nezaberou….

MirkaD

můžete mě někdo říct,co mě vede k tomu,když mám volno,si tam toho vždycky narvat??????????????????
                  takže před veterinou jsem si narvala ještě knihovnu a holiče..
                  jak mám dlouhý vlasy-tak když mám culík tak mě bolí páteř,takže ostříhat po ramena…..

cernej caj

MirkaD
                    Hele ja se dneska pred praci strihala sama tak budeme.zitra obe novy, jo? 😀

MirkaD

Čajíku-bych se taky ostříhala sama-ale nemám sil-2 dny tahání všeho na kase mě zničily…bože to je nařízení toto:////
                      a tak jsem si onehdy zpotvořila ofinu,že je to peklo….
                      takže-to chce jednou za rok odborníka….
                      -ted jsem mměla/chtěla mít zametený,vytřený a pocvičený-zatím jsem udělala baličku dárků-Martinovi,tatkovi,máti-pro máti máme knížku a fotokalendář
                      tátovi mám-tričko s kr., s dl.rukávem,taky fotokalendář,a kosmetiku-šampon/sprcháč…
                      Martin-2 tenký roláky ,trenky vánoční,trenýrky dárková sada-trenky a ponožky
                      on su bude objednávat gatě..
                      a máti ještě něco…
                      mám divnej pocit-že pro máti jsem někde něco měla???nebo se mi to zdá????

MirkaD

nějak mám divnej pocit,že nestíhám………
                        jakože,hooodně…..
                        mě ted došlo kolik je hodin…bože tady je bordel a mám ještě venčit než odjedu,,,což je za chvílu…..

Kimi

Kdo choříte nebo se stresujete, ať jste z toho brzo venku.👍
                          Denny, nádherné kočičí zátiší. 😁😸😸😸😸

cernej caj

MirkaD
                            Ja se radsi zohyzdim sama nez aby me za penize zohyzdila kadernice:D

Chtela bych aby tam byla zase ta moje… co me umela paradne ostrihat… nebo ta blondyna… ta to taky zvladla… tak nevim, no. Nechci byt zohyzdena za penize:D

Davam darky na jednu hromadu a snazim se to mit u sebe prave at se mi to nestava:)

Ale zase sem malem odjela cvict bez kratasku ale doslo mi to cestou na bus nastesti a stihla sem ho, jak chodim s predstihem dostatecnym:D

MirkaD

tak já chtěla ostříhat jen po ramena,at tto jde do culíku,za 10 minut a 300 hotovo,
                              pak knihovna,příjezd dom
                              vyvenčit oba před vrata a odjezd s Dafi na veterinu
                              HIP HIP HIP HIP HURÁÁÁ HURÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HIP HIP HIP HIP HURÁÁÁÁÁÁÁ
                              JE TO O 70 PROCENT LEPŠÍ,UF!! A TAKY SKRO PŮ KILA ZHUBLA-I JE ŽIVĚJŠÍ,
                              DÁL SE MÁ DODRŽOVAT DIETA,LÉKY A ZA 3 MĚSÍCE JÁTRA A ZA PŮL ROKU NA LAČNO ŠTÍTKA-UF SE MI ULEVILO!!!
                              SICE 3000 SKORO V ČUDU-PROHLÍDKA,KREV,DRÁPY,+6 KG GRANULÍ-ALE S TÍM JSEM POČÍTALA…MARTIN SE AKORÁT DIVIL…
                              ve městě šel Martin nakoupi,já chvilku k Aničce, a pak jsem si hrála se samotným Žerykem na zahradě fotbal a radostnědávala najevo jakou mám radost-dost nahlas:-D

cernej caj

MirkahlD
                                Huuuf s dafi, to je skvela zprava!

Tak ty mas sikovnou kadeernici, ale m e vsecjny dobry zmiznou:D

Ja uz jdu na bus a tesim se na zitra:)

Dneska nahradni lektorka tak to sni bylo super:) nase je porad nemocna:(

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                  doufam, ze pani domaci dojela dobre, i kdyz se neozvala.
                                  Mirko, SUPEEER zprava z veteriny, jen tak dal! 🙂 Jatra dobre regenerujou, Dafca bude za chvili fit. .) Hele, kdy ty mas vlastne narozky? Vim, ze nejak zacatkem prasince, takze uz si je mela nebo teprva budou? Kazdopadne radsi preju uz ted VSECHNO NEJ! Co nejmin pracovniho stresu, co nejmin bolavyho zada, co nejvic pohody, prochazek, jizdy na konich a hlavne zdravi! 🙂

Dennyky
                                  Brzky uzdraveni preju. Co ma Roman presne s pateri – mu to nak seseda nebo plotna? Jak si tu ty jeho bolesti popisovala, psala jsem, ze by to mohla bejt bederka, podobny projevy mi delala plotna. Pomuze aspon k udrzitelnymu stavu nejaka rehabka? Krasnej kocici kosik, omladina uz se zjevne s osazenstvem naplno szila. 🙂

Kimi

Dámy, dnes mi pošťačka přinesla balíček – adresa správně, odesílatel neuveden, jen údaj ……. a PSČ, po rozbalení vykoukla vánoční svíčka – to Ježíšek pověřil některou z vás? 🤷‍♀️🙄

Petrs01

Holkýýý, my jsme na naše první vánoce měli „rybičkovou“ polívku – normální vývar z pytlíku, ale s „nudlema“ ve tvaru rybiček. A od té doby už jsme na ni nenarazili. Takže kdyby měl někdo tip… Je to taková dobrá vánoční ptákovina pro zapřísáhlé odpůrce ryb jako jsem já.
                                      Ostatně, jeden rok byla v prodeji i tahle ptákovina 😆🐟

PetraK

Kimi – on už chodí Jéžišek?

Fifi
                                        paní domácí dobře dojela a zítra, zítra nikam nejede. Jááá seeee tak raduuju, zítra mám volno, volno, volno a moc si ho chystám užít. Vánočně nějak.

Dneska a vlastně od pondělí to byl masakr – třeba deset hodin v práci a pak ještě cesta domů, tak jsem taková vyprázdněná 😀 .

Dennyky
                                        sakra, co to Roman má? Jak se to stalo? To je po tý operaci? Jiné řešení není, než ta oprace? To jako bude furt trpět? Proboha!!!! Volala jsem zpátky, snad se zítra protneme, mám to teď fakt hodně rychlý a pak už doma nefunguju, jen se vypnu. cibulovej čaj je velkej hnus, ale taky velkej pomocník. Já ho teda nemůžu, pomáhám si cibulovým sirupem z nakrájený cibule a medu. Taky řádnej utrejch, ale dá se. Tak ať je Ti brzo líp.
                                        Máte už pěknou zoo 😀 😀

Mirko – no to jsou super veterinární zprávy! Moc gratuluju, věřím, máš obří, obří radost

Zlatko – huf, tak operaci máš zdárně za sebou a teď jen pěkně srůstej. Jak dlouho bude očko přikrytý?

černej čaj
                                        občas se nestačím divit, že jak lehce klesne teplovat, lidi okamžitě vytahujou péřový bundy a čepice 😮 . Já teď ještě furt chodím ve svý Rrramštajní bundičce – látková. Jen jsem pod to dala mikču navíc.

Taky balím dárky, to je něco 😀

MirkaD

Fifi-já su na Barborku:-)
                                          Dafi den po mě na Mikuláše:-)))
                                          a děkuju:-))

MirkaD

PetraK-no,přeju Ti at si užiješ volno jak chceš nejlíp!!!!
                                            jak je Brtníkovi vlastně??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.