Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Milena z Prahy

Mirko,
      to je jasný. Akorát Robštajn nechce říct, kde chce bejt pohřbenej 🤔. Tak tohle téma budeme muset otevřít se sestřenicema – jsou to naše jediný příbuzný a o dost mladší než my.

Petrs01

kde chce bejt pohřbenej

Tak mu vysvětli, že jestli se nevyjádří, skončí v přesýpacích hodinách 🤣⌛

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Petrs!!!!!!!!!!!!
          Tak mu vysvětli, že jestli se nevyjádří, skončí v přesýpacích hodinách 🤣⌛

😀 😀 😀 seš fakty jelito křížený se stračenou 😀 😀 😀 :D. Teplej čaj v nose působí coby průplach dutiny nosní 😀 😀 dík. 😀

Sem du psát sorijózní zpravodajství o mé jízdě do prasé a místo toho se utopim v rendliku s čajem. Tak nic, napíšu to do článku, no, to bude bezpečnější 😀

Co jste to tady dělaly s těma fotkama?

A já furt, co máš s tím Mongolem…
          A co má Černej čaj s Mongolem? Dyk je vdaná, to vona si pořídila mongolskou bokofku ? 😀 😀 😀 😀

čék tady chvilku nejni a tady takovejdle mejdan 😀

Zlata

Dámy
            Jde mi nějaký záhadný balíček.
            Jsem rozkapaná,rozklepana,cekám.
            Tímto se loučím.

Attachments:
            cernej caj

MirkaD
              No jo v nasi spolec osti jenproste smrt desny tabu…

PEtrs01
              Aspon by byl uzitecnej po smrti, on by mel urcite radost 🙂 ne ze by jak nektery lenosi jen line lezel bez uzitku:D

PetraK
              Tak evidentnr si dojela, kdyz uz mas caj:D

PetraK

ZLATKO!!! DRŽÍME ŠÉCKO, ŠÉCKO, ZLATKO NAŠE.

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                Petrs01

Tady se dnes všichni sesypali? ⌛

Maya
                    Zlata

Dámy
                      Jsem doma ,voko nový, ještě zalepený,v tom strézu jsem přemítala jestli taky nepůjdu do přesýpacích hodin😁. Ovšem já mám v plánu,že je budu chodit strašit,z baráku mě je tak nedostanou .🤣🤣👻
                      Denny
                      Děkuju, děkuju, děkuju,krása nesmírná.

Attachments:
                      cernej caj

Zlatka
                        jeee, tak opatrne, hlavne zadny zakoureny prostredi! ani prach, moc se nenamahat!

Petrs01
                        tak ja v praci vetsinou fakt moc nemam prostor se nekde zasit na 10 minut s mobilem :D:D

Maya
                        takze vidim situaci… vlak ma prijezd 9:06 a odjezd 9:10, klasika mezinarodni… lidi vystupuji, vystupuji, najednou je 9:09, nastoupi prvnich par rychlonozku a nez se babicka prodere v 9:59:59 ke dverim, jak ji vlak pribouchne pred nosem a odjede…

paradicka, no…

ale tak snad to ve skutecnosti tak zly nebude, ze budou nechavat matky deti na nastupisti a pribouchly deti ve vlaku

Petrs01

odjezd 9:10

Chtěla bych vidět vlak s odjezdem 9:10, co se v 9:10 aspoň blíží k nástupišti 😀
                          V praxi neočekávám, že by roztrhávali rodiny, ale že když u vlaku nikdo není, tak prostě nemusej čekat jestli náááhodou někdo nedoběhne. Když se teda zrovna spletou a pojedou na čas.

Maya

Petrs01
                            U nas i celkem odjizdi na cas, ale i tak pak dojizdi se zpozdenim 😀
                            Cernejcaj
                            U nas teda u rychliku pruvodci vzdycky kouka a vlak pusti az kdyz uz nikdo nenastupuje, to by jinak tu hlavne v pondeli zustala pulka lidi
                            Asi se to bude spis tykat tech couraku, kde se do tech dveri vejde hodne lidi, takze davy se tam nacpou za chvilku a vlak pak jeste musel cekat

Milena z Prahy

Zlatko,
                              gratuluju k přežití, držím palce, ať se to dobře hojí 👍.
                              Pamatuju si, že máma měla taky nový čočky v obou očích a byla s nima strašně spokojená. Ale jste hrdinky, že jste to daly 😀.

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                Zlatko, parada, ze to mas za sebou. Toz drzim packy a palce, at mas brzo kukadlo jako zrcadlo, at se rychle zahojis! 🙂

cernej caj

dneska sem teda chtela spis uklizet, ale to se mi nepodarilo, tak se mi podarilo neco jinyho 😀

Beskydy a Javorníky, díl 1., – červenec 2024.

Fifi

Cajiku, jen hlasim, ze jsem clanek uspesne otevrela a poctu si pozdeji, jdu krmit hyjeny. 🙂

cernej caj

Fifi
                                      tak to su rada, ze to porad funguje 😀

me dneska charlie hrozne pripomel vokouna… a vubec to zvire proste hodne pripomina v mnoha vecech vokouna, v pohybech, usmevu… tak dneska proste lezel uplne jako vokounek v chodbe a koukal na me, jak umyvam podlahu 😀

Fifi

Letni Beskydy cist v zime je zvlastni. Ale zcela autenticky, uplne jsem se potem oblila, kdyz jsem si na ty tropy vzpomnela. Natoz v tom lozit s tezkou krosnou po horach… Nadherny fotos jako vzdycky, jen ty sny bys bejvala mohla mit hezci.

Petrs01

Mawe, krásné fotky i článek, jako vždy!
                                          Já šla v červnu z jihu, ale druhý den jsem byla totálně zpruzelá – potila jsem se i cestou z kopce, vzduch tekutej, po zastavení mne okamžitě obklopily mouchy (v lepším případě) a prostě mne to ťapání přestalo bavit a skončila jsem.

cernej caj

Fifi
                                            A ted si predstav jak je tezky si to vedro vybavit, kdyz o nem chci spat:D

Petrs01
                                            To se ti nedivim, to uz zni, ze je to uplne za hranicema snesitelnosti, hlavne ty muchy… fuj.

Ale letos zas asi nebyly takovy vedra jako loni, ale spis nastoupili pozdeji a po delsi dobe chladu, nebo.. nebylo treba tolik tak desnych dnu, takze mwnsi cas na to trosku privyknout…

Predstavuju si, jak ja nemuzu dychat, je mi zle, a nejradsi bych prestala existovat prehratim a tezko se mi predstavuje ze tohle ma nwkdo rad, konecne si muze sundat mikinu a v zime se citi ze umre umrznutim:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.