Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 601. až 620. (celkem z 1,856)
  • Autor
    PetraK

Maya
      jo záda se zatím držej. Je to s výstrahou, ale držej. Přežily i jízdu autem.

cernej caj

Kimi
        super ze sis to usila:)

Jinak nesmis pect a bude po pokuseni:D

PetraK
        Uz vanocni.volnicko nebo jen patek a pak jeste prace?

Na dnesek sem.zas vubec nespala ale aspon me uz neboli hlava. Doufam, ze mi to nejak uvolni ten krk, ja nemohla v noci najit polohu vubec:(

Kimi

Petro, Betynka byla samozřejmě se mnou, užila si bohatě mazlení a chování na klíně.
          Čají, už pár let nepeču, už ani štóly, ale je tu několik skvělých pekáren, tak mám nějaké cukroví objednané, přijedou nějaké návštěvy, tak ať mám co nabídnout.

PetraK

černej čaj
            bolení hlavy jsem převzala já. Nemám to teda rozhodně v takový intenzitě jako Ty netrpím na to, ale dnešní cesta autem do prasé byla výživná, tak mi to dalo zabrat, až se mi hlava rozbolavěla.

Jen v pátek volníčko, pak zas ešče do rachoty, ale od příštího pátku už jo, užjo.. Jestli to teda klapne a příští pátek budu mít volno taky, jinak až od soboty.

PetraK

Milé dámy (no a třeba nejen dámy),

kdo jste cukrovkář, či máte cukrovkáře ve svém okolí mám pro vás výbornýho tipa na mlsání – ba i na vánoční dárek

Osobně odzkoušeno – koupeno na vánočním trhu v New bubu a pak bylo nutno pátrat, kdo to vlastně vyrábí. Tahle firma

https://www.marmelinda.cz/

marmoška přímo tady:

https://www.marmelinda.cz/boruvkovy-dzem-bez-cukru/

A OPRAVDU TO STOJÍ ZA TO, a´t už samotný, nebo v jogurtu, v palačinkách – luxus , opravdu. Tímhle neurazíte ani svoje chuťové buňky, ani někoho obdarovanýho. Brtnik kterej se všemu brání, tak tohle si dopřál, neb co? Neb borůftky jdou proti cukrovce. dobrou chuť

Maya

vsechny fotky, ktere indexuje google, asi i tady taky, zkouma AI do detailu a pozna z fotky fakt dost
                muzete si to vyzkouset
                https://theyseeyourphotos.com/

Petrs01

vyzkouset

tak jsem to vyzkoušela… na téhle fotce 😀

Edit: Ježiš Mayo, ty seš nebezpečnej tvor! Já tomu zkusila nasypat pár vtipnejch fotek a ty popisy jsou dokonalý! 🤣

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem Petrs01.
                  Attachments:
                  Milena z Prahy

PetraK
                    Tý, brďo! A mají i džem z černýho rybízu 😍!

Jinak jsem otrávená z Yankee Candle. Jak jsme od tebe jeli tenkrát domů a tys nám doporučila to skvělý květinářství/vánoční/dekorační obchod, tak jsme si tam koupili opravdu úžasně voňavou svíčku. Nic sladkýho. Kdo k nám přišel, ten chválil. Tuhle:
                    https://www.yankeesvicky.cz/vonna-svicka-yankee-candle-all-is-bright-classic-stredni.html
                    Když jsem si jí ale potom koupila přímo ve firemním obchodě na Chodově, skoro nevoněla. Mám dojem, že jsem poprvé chytla nějakou várku pro západní trhy a podruhý produkt vyrobenej pro bývalej ostblok 🙂 v Polsku nebo něco takovýho 😠.

Maya

Petrs01
                      ono to prej pozna i emoce a naladu kdyz tam das lidi a nebo treba co mas presne za hodinky nebo telefon
                      a google si to samozrejme vsechno uklada a monetizuje
                      hlavne google cloud ma asi hodne lidi, ja taky 😀

Fifi

Prijedu domu, zda se mi tu mirne chladno. Pridam na termostatu, za chvili porad chladno. Na ja, kotel hlasi poruchu, nejde nahodit. Tak drzte palce, snad se tu stihne stavit dvorni kotelnik este dneska, jinak spim v mikine a cokle ve vestach.

cernej caj

Fifi
                          Drzim palce!!!

Maya
                          tak to musim.zkusit

Milena
                          Ty kupuje kamoska a ji vetsinou voni fakt omamne, tak mozna si spis jen minule trefila blbej obchod?

Fyzio mi to uvolnila, zatejpovala, pretezuju trapezy (to posloucham uz par let, no..) a dala 3 cviky na doma. Tak dneska cekam spinkani do ruzova:)

cernej caj

A person is seated atop one of the deer statues. They appear to be a man of Caucasian ethnicity, possibly in his 30s, dressed casually and carrying a backpack. He appears joyful and playful, gesturing towards the sky. The man’s economic status and lifestyle cannot be determined from the image alone. He seems to be enjoying a moment of leisure in nature.

Na jedné ze soch jelenů sedí člověk. Zdá se, že jde o muže kavkazského etnika, možná kolem 30 let, neformálně oblečený a nesoucí batoh. Působí radostně a hravě, gestikuluje směrem k nebi. Ekonomické postavení a životní styl muže nelze určit pouze z obrázku. Zdá se, že si užívá chvíle volna v přírodě.

Attachments:
                            PetraK

Ajajajjaaaj to je pěkně blbý Fifijová! Pevně doufám, že si servismán našel čas. Nemáš nějaký kamínka nebo tak?

Jsem přijela dom vyřízená jak žádost, skorem deset hodin v práci a pak tmou, deštěm, mlhou a sněžením dom.

cernej caj

Milena
                                ume teda vyhral cernej rybiz a muj milovanej angrest,kterej sme mivali na zahradce…

PetraK
                                diky za tip, no chtela bych rict, ze letos sem zase nakoupila vic darku, nez byl muj rozpocet a za tenhle tip te zase nenavidim, pac taky potrebuju obedvat 😀

Fifi

Topime! 🙂 Hodnej pan kotelnik se stavil, vyvoslila jsem mu, co se deje. (Zkousela jsem parkrat kotel i termostat spesl vypnout, zapnout, poruchu odblokovat, naposled deset minut pred prijezdem servismana a nic.) Pan prijel, zapnul kotel a? Budiz teplo, hned to naskocilo!!! 😀 😀 Jsem hykala, ze se ho kotel boji, ze to je jak s pc nebo notasama. Jak blbka jsem si pripadala, ale smal se, este omrknul nakou tu elektronickou desku, ze v tom to muze vyhledove treba blbnout. Snad nebude, protoze od pristiho tejdne ma pan dovolenou a shanet nekoho pres svatky fakt nechces.

Esusova
                                  Nahradni zdroje tepla mam, infrapanel + fukar, kdyz by bylo nejhur. Ale zlata pec, kamna, krb. To tu nejde a neni.

Cajiku
                                  Hezky ti to, chlapaku kavkazskeho etnika, na jelenu skace! 🙂 At se dobre vyspis po rehabce. 🙂

MirkaD

Čajíku-ty jsi to zabila s tím člověkem na soše!!!!:D
                                    jinak fajn,že fyzio pomohlo!

PetraK-tak hlavně,že jsi v pořádku dojela a přijela!!!!!

Fifi-tak co kotel?sehnala si kotelnníka?

Kimi-dobře,že se sraz povedl:-)
                                    a kila sem,kila tam-já se od minulýho týdne od narozek živím dost sladkým:-)

včrea posezení s kamarádkou
                                    Martin po práci vyrobil chlebíčky,já dala na stůl brambůrky a pak panáčky sušenky z těsta jak jsou lotusky-sušenky co se v restauraci dávají ke kávě a čaji-jsou dost sladký,a rozplývají se,když se cumlají:-)
                                    daly jsme kafe.čaj a víno a dostala jsem přání vyrobený z fotky s koníkem z Koryčan,kde se mi tak mooc líbilo-kde mě sice zničily klusem,ale byla jsemtam moc spokojená s mega hodným koníčkem,tak z toho mi udělala přání,pak jsem jajo každej rok od ní dostala sprcháče,šampony a krémy od AVONU
                                    a 2 knížky-povídky o psech a od Radkina Honzáka-ta je teda jaksi divná-čtu ju,ale je zvláštní-plete se tam japonská kultura s českou..:/- jmenuje se to Hrom do police,aneb jak najít svůj život-taková útlá knížka a druhá je povídková-různí spisovatelé o psech-O lidech a psech-Petr Šabach,Petra Soukupová,Mornštajnová a tak…
                                    no a bombošku-dárky vážily 2 kila:-))))
                                    ze srandy jsem je šla zvážit-nikdy jsem to neudělala,ale najednou včera-jééé to je těžký,du to zvážit:-D
                                    no pokecaly jsme,probraly jsme kde co,
                                    i takový věci,o kterých normálně nemluvím-třeba to,že,když někoho vidím,tak si uvědomuju,že to může být naposledy…
                                    strašně mě to unavuje,vyčerpává,mám to od doby,co mě tatk napsal,že umřel Dux-což je fakt hodně let,třeba 12?let?
                                    od té doby jednu do BK a říkán si-co když se mezitím něco staneMartinovi,psům,rodičům??
                                    a když jedu od tatky tak si říkám-co když se mezitím stane něco tatkovi???
                                    -je to vyčerpávající….
                                    takže nejradši su,když je tatka u nás-takže nejbližší jsou pohromadě,případně my v BK…-prostě blázen no…
                                    taky jsme prodebatily spoustu dalších věcí-že nechápe ženy co se dobrovolně rozhodnou nemít děti,probraly jsme výchovu dětí,Vánoce,dárky…..zvířata-jo dneska je v tv o těch množírnách!!!!!!!!!!
                                    no fajn to bylo,užila jsem si to,i jsme se nasmály:-)
                                    šla jsem jí naproti ze psama,tím jsem spláchla večerněodpovycházku,psy pak akrytí ležely doma
                                    dnes ranní-pečení společně s kolegyní-tak ona házela pečivo,já pekla+nachystat do zásoby syrový-ale je fajn to dělat ve dvou!! i když k tomu zase musím vyházet dopek nebo nachystat víc plchů,ale to nevadí,pak na kase
                                    hrozná zima a staronový nařízení-VŠECHNY VĚCI NA PÁS,VŠECHNY KASTLE,PIVA,VODY,CUKRY,MOUKY..TKŽE LIDI NAŠTVANÍ A NADÁVALY NÁM A NADÁVAT BUDOU-NO BUDE TO PSYCHO:-((((
                                    pak jsem si šla chvilku sednou se zástupkyní na kafe,dojela jsem dom
                                    šla jsem kousek po dědině s Maxem a Žerykem a s Dafi jen kousek-vyčurat,vykakat-nechtěla jít ven,zahrabaní v dece,tak jsem jí vylíkala na granulku a na 5 minut šla,mmyslím,jestli není trošku nachladlá z té soboty…sice nekašle,ale moc nechce chodit ven…..v noci 3 krát kychla,tak jsem ju zakrývala…
                                    no už je učesaná,po jídle,Žeryk měl maso s rýží a ted už po vyčurání hajají-já jdu sklízet prádlo,dát si kafe a zítra zase ranní….

cernej caj

Fifi
                                      Tak to je stesti, ze kotel takhle se rozjel, urcite to tak zlehka zkusil a jak bude dovca, bude slapat jako hodinky 🙂 dobre, ze mas teplo 🙂

ze jo mi to tam slusi, jak rajtuju na jelenu na kavkaze a ukazuju k nebi 😀 ale snazi se docela AI, ale jeste by ji nekdo mel rict, ze to bylo gesto k pobidnuti do cvalu 😀 hyjeeee! 😀

popijim medunku a jdu se tulit k tem dvema 🙂

MirkaD
                                      jee, tak to je super, ze ti to tahle hezky vyslo, martil nachystal chlebicky, to jste si pochutnaly, pokecaly, 2kg darku, panecku, to se tesim, az mi budes vypravet 🙂 a tu divou knizku, do te bych nekdy nahlidla.

Petra
                                      tfuj tfuj, hlavne opatrne a do auta vzdycky teple obleceni! dobre, ze jsi dojela v poradku. muz dneska jede nekam na druhej konec cr, zitra na opacnej, domu ve ctvrtek nad ranem vyspat a zas… ma toho ted hrozne moc.

Milena z Prahy

Fifi
                                        Tak hlavně, že to servisman rozpohyboval 👍. My už se tady s Robertem trochu ze srandy, trochu doopravdy štengrujeme, co dělat, až tu ten druhej nebude 😁. Pro mě by kromě daní byla zabijácká kompletní starost o počítač. Už si tak v baráku vyhlížím, kdo by mi s tím (samože za něco) mohnul pomoct.

Milena z Prahy

Černej čaj
                                          Aha, na tom jelenu jsi ty 😁 😁 😁! A já furt, co máš s tím Mongolem…

MirkaD

Milko-nechci aby to co ted napíšu nevyznělo blbě…
                                            ale dobře děláte….
                                            a měly by to dělat všichni-já s Martinem,máti s otcem…
                                            prostě všichni-fakt beze srandy…
                                            protože co já už slyšela v rozhovorech-no u nás se o vše staral mabžel-účty a tak-a já ted nevím co a jak
                                            viděla jsem dokument o madých vdovách,vdovcích-tam šlo fakt o to mládí-a že bucxh najednou on zůstal s 2 malým dětmi,ona s 3 malými dětmi-a ted -tatínek třeba nrvěděl úplně věci kolem dětí
                                            a u žen tam hodně bylo,že nevěděly ty věci kolem hypotéky,účtů a tak…
                                            prostě každej měl doma nějaký úkoly,něco na starosti,ale pak když ten druhej nebyl-najednou-tak prostě-šmarjáá jak platit elekřinu,kde co,účty banky a tak
                                            a u dětí-jé kde co jaký krožky,co se ted učí…a tak…,
                                            jakože to píšu zjednodušeně-ale asi víte jak to myslím
                                            ten dokument byl fakt dost zajimavej…
                                            no prostě-o některejch věcech je prostě fakt dobrý mluvit…
                                            já se zkoušela tatky jednou ptát na pár věcí-tzv,-poslední věci člověka:-D
                                            a on hned-naštvanej-ty mě pohřbíváš???
                                            no nepohřbívám…ale někdy se i o tonhle musíme bavit..
                                            pak to dopadne jak u Martinových rodičů a je to v kýblu….
                                            a je fajn,se o tom bavit právě tak trošku vážně/nevážně:-))))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 601. až 620. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.