- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
8.12.2024 v 19:55 #180607
cernej caj
Fifi
je, diky za reportaz 😀 me je taky zima, jen to vidim 😀tak uff, urvanej drapek nic moc, ale lepsi, nez prdlej vaz. snad se mu to bude dobre hojit.
ja uz zpracovaam beskydskou dovcu, protoze o ty fotky, to vas nemuzu ochudit 🙂 mam prvni dil, dodelam ho zitra prvnich 50km a zbylych 60 pak nekdy… snad letos 😀
my dneska oslavu u segry, deti sou desne velky, ta starsi je jak charlie, uz 12 a je vysoka jak ja 😀 taky teta prisla, ja si poprosila o recept na salat ala babicka tatinkova, tak sem vynechala loni jen celej, tak su dobra 😀
8.12.2024 v 20:17 #180608Fifi
tak sem vynechala loni jen celej, tak su dobra
Mi dalo chvili dumani, ze celej neni celej salat, ale asi celer? 😀 Na fotos se tesim.
On ten drapek nijak neresi, jak kdyz mu ta noha nepatri, je cizi. Akorat ho rozhajcuje, kdyz mu to chci osetrit, to mas u nej takhle se vsim.8.12.2024 v 20:24 #180609Petrs01
najdes se tam
no jo, kvalita našich „reportérů“ je opravdu vysoká. Je nafoceno to, čím se začínalo – nesoutěžní stovka 😀
Jsem na fotce 8 úplně vlevo, bílé kalhoty 😉8.12.2024 v 20:29 #180610MirkaD
tak u nás dnes takový odpočinkový den….
venku sychravo/vlhko,tak ze psama jsem jela do města-od hudebky k nádraží a Martin mezitím nakoupil,
pak s Dafčou ještě pocvičit
pak do večera chrněla v posteli-Dafina-nemohla jsem ji dostat ven ani vyčurat…
tak jsem je šla vyvenčit po sedmé večer-na jednu stranu spíchala dom-že jí uteče jídlo,na druhou stranu se jí chtělo kadit…
to zas neměla řas,že spíchala dom..
nevím,proč se snažím vždycky v BK o xx keatších vycházek+jednu věší,když doma se vydrží válet hromady hodin….-a čůrat nepotřebuje třeba 10 hodin….
v BK když se jí chce tak si řekne…
já teda uklidila-zamést/vytřít,koupelka,wc,prach a trochu přejet nábytek leštěnkou…
+jsem si pořádně zacvičila na záda
+jsem si dělala kus té knížky z psích sportů-takže kus je hotovej
celou dobu na mě vrčel Žeryk,protože ležel doma zabalenej v dece,na polštářích v rohu sedačky a já kus!!
od něj dělala ty stránky do té folie a dávala občas něco na sedačku-prostě jsem kus od něj hýbala…
vrčel hodinu…to jako musí bavit….:-(
k večeři dostal kaši a kuřecí maso…..Čajíku-tak sis užila odpoledne?
těším se na fotečky!!!!Fifi-jo,já jí snad budu do auta navlíkat ponožky!!!!
jí v tomhle nepomůže ani bunda se svetrem,-jak je jí zima na nožky,tak se klepe….
a vyáchaný nožky z břečky,případně deště hned tak ručníkem nevysuším…
-kombinézka nevím,by se jí v tom asi blbě chodilo-jak je malá..
jsem navrhovala do auta bednu se senem:-D,
teda ty si s pruhama teda užiješ!!
at se brzo zahojí,zlobítko pruhatý:-)Milko-zajimavj svícinek:-)
8.12.2024 v 21:24 #180624Kimi
Dnes to šlo, chodník nad naším parkovištěm bez sněhu, doufám, že to do zítřka nezledovatí, protože speciálně pro zdejší oblast Žamberk – Králíky předpovídají ledovku. Máme zítra babinec u kámošky, která bydlí úplně na konci města, ale bude-li ledovka, nevím, jestli se vydám na cestu, byť mám auto 4×4.
8.12.2024 v 21:29 #180635PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Rumštajn vážení,
tak zítra do rachoty, to bé radostný vstávání.:-)
A nám už taky začly Vánočky!! Hurááá!
Jdu pomalu do péři, zítra na mě myslete.
8.12.2024 v 21:39 #180636Fifi
Petrs
Nasla jsem te! 🙂Esusova
Dobre dojed, zvladni prac den po delsi dobe v pohode.Mirko
a vyáchaný nožky z břečky,případně deště hned tak ručníkem nevysuším…
Dyk mas ten mokrej rucnik, ne? Tim to vysusis razdva.8.12.2024 v 21:58 #180639PetraK
Petrs01
po žebříku a svépomocí ze sebe uděláme lidi. Sice trochu s parkinsonem 🤣, ale to za chvíli přejde.😀 si fakt stračena
Fifijová
ano, budu se snažit být co nejlepší Éliškou.ak mu to pred spanim zase jen vycistim a dej se vule pruhata. Magor.
aj – jaj, no tak ať srůstá. Táhnout by nemusel 😀černej čaj
Fotka ze stredy,
jeditííí Ferinka otomilá! Hubišku jí dej na šňupáček.
A jak jsi psala, že děti od ségry už jsou velký – jo, na dětech se opravdu pozná, jak ten čas letí. Před vánočkama mají přijet mladý, neviděla jsem Dominátorku půl roku a obávám se, že už bude velká jako já 😀Mirko D.
taky nenávidím petardy. Ohaříci neřeší, jsem za to vděčná, ale přesně – co příroda? To je všem nějak jedno. 🙁
Míla
Druhááá adventní neděle:
Mílo díky, že držíš tradici, já letos nějak zaspala s tím adventováním.
8.12.2024 v 21:59 #180640PetraK
Jdu do peří, ať jsem ráno s
8.12.2024 v 22:04 #180641Petrs01
stračena
Bych ti přála vidět jak pak banda plavců papapapá popopolívku.
Druhááá adventní neděle
Je to takhle správně?
8.12.2024 v 22:07 #180643Milena z Prahy
Petrs
😄😄9.12.2024 v 6:11 #180644PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
Tak Éliška hlásí hladký dojez do Prahé.Sedím v tramvaji a za chvíli jdu úderničit. To bé rachot😁
9.12.2024 v 6:19 #180645cernej caj
PetraK
SijovnaaaKimi
Snad namrzlo nebudeFifi
Sikovna lusticka:D
Na perrs si pak posvitim 😀Milena
Su rada ze to mas nazdobeny i za me:)MirkaD
Oslava byla suoer, i tim ze prisla teta s bratrancem, ma operovany karpaly na obou rujou a blbe chodi a tati ka jana se zhrozilanproc na to ma francouzsky berle na kterych je celou rukou tou operovnaou tak se ji nehoji a porad ji boli… ze ty pzopani berle. To me by vubec nenapadlo a v nekocjici jim to zrejme bylo sumak… tak taky zajimavy info, no jana hned vidi:D tak snad se to uz tete bude hojit lip.Dostali sme.vohatyho mikulase, jablicka, pomerance, kiwi, tak mi to udelalo fakr radost:)
A co dafince boticky na ven?
9.12.2024 v 14:29 #180646Maya
s tim arou hyacintovym to musi byt zazitek, jsou fakt nadherni
https://kralovstvipapousku.cz/premium-2/9.12.2024 v 14:39 #180647MirkaD
tady děsně ledovej vichr
jsem vytáhla zimní žlutočernou bundu co jsem dostala před rokem
a teda ještě bych po ni snesla víc jak svetr z merino vlny,tílko,triko s dl.
na nohách gatě a od tím pletený elastáky…
ráno chvíli ze psama-projít po dědině,doma jsou furt zakrytý…pak uklidit,uvařit a pěšky k psychiatrovi,chvilku k Aničce a zpět busem,ze psama na 5 minut před vrata…
má dojít odpo knihovnice posedět,tak budu mýt po dlouhé době návštěvu:-)Čajíku-Dafi by potřebovala sněhule….
Fifi-já tím vlhkým ručníkem teda dosucha nevysuším…:/
9.12.2024 v 15:30 #180648cernej caj
Maya
tohle sem koupila kamosce a jejimu manzelovi k vanocum 😀
https://www.esennce.cz/navsteva-polarnich-lisek-s-krmenim-ve-vybehu-prochazkou-na-voditku-a-prohlidkou-chovu-kockovitych-selem/ale bez prochazky, to bylo levnejsi 😀 ale ara to taky vypada dost zajimave 🙂
MirkaD
ja miluju ty chlupaty mikiny co sou jak deka, podle me to i vic hreje nez hladky.treba se vyrabi snehule pro psy 😀
mam nabeh na migrenu… v patek taky, v sobotu taky, jak nespim uz par dni… tak zitra sem utrhla fyzio nejaky novy a drazsi 😀 ale doufam, ze jestli na tom krcku zas neco je, ze to odblokujou… dneska sem si teda vzala prasek hned rano, ak nakonec asi dobry, uz ten divnej pocit hlavy po trech dnech za sebou definuju spolehlivejc vcas LD
a ferinka dneska spi uplne stulena do klubicka, vetsinou je rozplacla, tak je upne desne roztomila 🙂
9.12.2024 v 18:16 #180649Fifi
Zdravicko vespolek,
co pani domaci, dojela i zpet v okeji?
Mirko, mne u Ruzice mokrej rucnik funga hodne dobre, xy krat vyzdimam, vycucne ji tu jeji zvlastni podsadu temer dosucha, takze pak staci jen presmrncnout normal rucnikem a je sucha komplet. Uzij si navstevu. 🙂Cajiku, brrr migrenoidni stavy, at te to prejde a rehabka zabere!
9.12.2024 v 21:27 #180650Kimi
Tady bylo přes den docela slušně, nepršelo, nesněžilo, tak jsem se odpoledne na ten babinec vydala. Silnice byla holá, ale mokrá, to až umrzne, bude mazec.
Blanka připravila skvělé pohoštění, poprvé v životě jsem jedla sušenky crinkles neboli popraskané sušenky – jsou to měkoučké čokoládové sušenky s brusinkami, jednohubky byly taky mňam.
Teda bojím se stoupnout na váhu, v sobotu jsem se přežrala v té Javornici a pak u bráchy, dnes u Blanky a to se valem blíží Vánoce, další pokušení.10.12.2024 v 8:38 #180656PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
U nás sněží. Jako, že doma, tady v Prahé ne, tady prší.
Nemožu spát, jsem unavená a to je enem ouderek. Co bé v pátek? No co by bylo. VOLNOOOOOOOOOOOO! VOLNO MÁM!Kimi – o váze mi ani nemluv, tu jsem radši zrušila 😀 Takhle se to řeší 😀 . Supr, žes vyrazila a užila si to, máš můj obdiv. Co Beťule?
Fifijová
Koláče dojelo dobře, aji fčéra dom, aji dneska do prasé a to byl teprvá adrenalinek. Co ten Pepinův drápek?Černej čaj
Migrína na ústupu, nebo to nevzdává? Sviň jedna hnusná.Mirka D.
ručník – jak píše Fifi, vytřít – vyždímat, vytřít-vyždímat a pak přeleštit 😀Jdu makat.
10.12.2024 v 9:02 #180659Maya
cernejcaj
lisky jsou koukam levnejsi nez papousci 😀
MirkaD
bych ji koupila plastenkovy oblek zatepleny fleesem
PetraK
a zada dobry? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.