- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
6.12.2024 v 21:10 #180541
MirkaD
Fifi-to je fajn,že si rozumí tak moc pejsci spolu!!!!
jo u nás v obchodě se vybírá na útulek v Marefích-peníze+jídlo,stelivo a tak…
akorát ted jsem nemohla moc přispět…:/
ale my s Martinem přispíváme celoročně-ve zverimexu je kasička zamklá,tak vždy když tam nakupujem tak tam něco hodíme+jsme tam párkrát vezly obojky,vodítka,konzervy…6.12.2024 v 21:13 #180542MirkaD
PetiK-Dafi děkuje za přání!!!
musíme ji zase objednat něco pro diatáře jaternáky od chlupáči.cz
pamlsky co dostala v září už snědla..
jasně,že něco dostávaly i ostatní psy..
i když jsem se to snažila rozdělovat,když to byl jedinej pamlsek co mohla a ostatní psi můžou všechno….
at se ti v práci daří anezhorší se Ti to!!!!Čajíku-ty si v tomhle výletovala????
dneska byl moc obří vichr teda+vlhko,a sněživo-vlhko s vetrem my s pejskama neradi,tůůze neradi..:/7.12.2024 v 9:14 #180553Zlata
Tak tady deštivo, bláto,teď svítí slunce,spíš apríl než prosinec.
Fifi
Já na ten palec zapomněla,koupu se bez brejlí tak ani jsem nekoukala,až teď,hele vono to vypadá krvinkově,tak si tam stříknu tekutak.Jsem blbec .7.12.2024 v 9:56 #180554Kimi
Tady přes noc nachumelilo, kdyby do toho teď nepršelo, byla by to hezká zima. Za chvíli vyrážím do těch Orlických, doufám, že to půjde dobře. Vzpomínám na zimní víkendy před mnoha lety, s partou jsme jezdili na lyže, sněhu bylo půl metru a já měla Škodu 105, měla náhon na zadní kola, takže Říčky, Čenkovice, Dolní Moravu, občas i Krkonoše jsme zvládali docela dobře.🌨🎿
7.12.2024 v 14:48 #180555cernej caj
Zlatka
tak poradne osetrit, jestli si na nej zapomela tak snad moc neboli.tady pekna brecka, mame slusnyho bahnopsa 😀 s feri sme az ke kaluzi nedosli, ale s charliem sme si dali cely 4km, takze ten ma bahno az za usima a ja teda mam taky pekne hnedy boty 😀
Kimi
hlavne opatrne na ceste! tam nahore urcite je nasnezeno, tak opatrne a poradny obleceni do auta 🙂s120 si pochvaloval i muz, kdyz sme v zime jezdivali na jihlavsko, ze tak pekne jede narozdil od jinejch aut 😀
7.12.2024 v 18:26 #180565cernej caj
7.12.2024 v 20:28 #180568Fifi
Ja dneska nikde nebyla, mela jsem nakazanej klidovej rezim od fyziotyrana. I jsem se chtela videt s Petrs, kdyz tu o kousek dal ledoplavala (jaky to bylo??), ale zado reklo e-eee, lehni, zustan.
Kimi, at se vylet vydari. Cajiku, krasny bahnopes. 🙂7.12.2024 v 20:58 #180570Petrs01
jaky to bylo??
Studený 😁
Dala jsem 1000m po proudu, dobrý to bylo.7.12.2024 v 22:28 #180572Fifi
Kilak po proudu a vylezes, nebo vas odchytavaji do siti? Kdyz ty reknes, ze studeny, tak to uz muselo bejt, kolik Labicko melo? 🙂
7.12.2024 v 22:35 #180573Petrs01
3,2 a zas tak moc to neteklo.
Tss, ještě se vyhrabem nahóru po žebříku a svépomocí ze sebe uděláme lidi. Sice trochu s parkinsonem 🤣, ale to za chvíli přejde.7.12.2024 v 22:43 #180574Fifi
Tri stupence, gratuluju. Ses jiste spokojena, blazne. 😀
7.12.2024 v 22:47 #180576Petrs01
Jasněěěě, endorfííííny!
Von má člověk vždycky takovou radost že to přežil! 😁😂🤣7.12.2024 v 23:09 #180577MirkaD
my dnes ráno vycházka-Klany-po cyklostezce do obchodu a zpět-na konci hraní s hračkama-teda Žeryk s kruhem a Dafi nosila rikavici,cyklostezka odhráblá,ale jinak všude sníh,Dafi po cestě ukazovala lavičky-tak měla zamokřený nožičky a v autě i když utřený nožky a zabalená do deky tak kosila:-(
tohle v zimě nemá řešení….?-((
pak ještě trochu chození po městě-šla jsem si vyzvednout batoh s kníračema,co dostanu na Vánoce a ty folie a desky na dělání knížky z článků s psích sportů-no tak zatím mám sesbíraný a seřazený fejetony Beáty Štýbrové-to šlo lehce,to na sebe nenavazuje:-)))),
jinak odpo šlofík s Dafi a pak vycházka ke knihovně a zpět a focení u jesliček před vratama,jinak všude bláto-břečka a večer se šlo k máti…
a měly jsme 2 kofliktní situace…jsem proti pyrotechnice a dělbuchům a tak,mí psi se toho bojí,přírodě to škodí,mě to sere….
a můj švagr,to každý rok házel před oknama,když šel k rodičům..
a ted chce dojet i se sedmiletým synovcem a házet..
a máti mu dovolila házet na zahradě a dole u zastávky-což je 3 minuty od domu…
jasně,že budou házet i ostatní!!!!
ale mě vadí,že můj švagr to bude učit sedmiletýho synovce,že jako pohoda…
maminka synovce má 2 ohaře,vede psí školu,
děti navštěvují lesní školku,…..
mám pocit,že by se měly ičit,že tyhle věci se nedělají..
máti se mě ptala,že co má dělat,že mu to nemůže zakázat,že to mají kluci v sobě??
tak jsem řekla,at si dělá co chce,ale že já mám ranní a pak jedu do BK,jasně,žetam se bude střílet taky,ale aspon to nebude nikdo z rodiny-mé…
tak su za hystarku-řekla jsem,že se tam necítím doma…..
doma bych zde byla,kdybych mohla říct-ne,mě to vadí!
a dělat to tady nikdo nebude,at si to dělá doma u baráku…..7.12.2024 v 23:10 #180578MirkaD
Čajíku-já tu Ferinku prostě miluju!!!
ona je tááák krásná,tak oc pěkná a šikulka je to!!!!!!7.12.2024 v 23:44 #180579Fifi
Mirko, ja petardy a ohnostroje nesnasim. Kupodivu i zdejsi vesnicky lidi chapou, ze to psum/konum vadi, a tak staci poprosit a jdou si odpalovat tyhle hnusy o spoooustu metru dal do pole. Jestli to hodla nekdo u vas z rodiny hazet primo na zahrade nebo jen o kousek dal, nevim, asi bych byla sprosta. Hodne sprosta. Ze te nevnimaji, neberou tvy nazory, to neni novinka. Co s tim nadelas? Budes za hysterku (taky bych byla), nebo si dupnes a at si s tim tahnou nekam do ksa.
8.12.2024 v 7:10 #180581cernej caj
MirkaD
tak to fakt nechapu, ze jim to povoli hazet na zahrade za domama… jako ja taky nesnasim, kdyz mi to tady lidi hazou pres ulici…osobne bych uplne zakazala to kupovat pro osobni potrebu komukoli bez nejake specialni licence firemni, kdo fakt dela velky ohnostroje na objednavku… ono to je furt hnus, velkej i malej, ale ty velky zustanou stejne a omezeneni tech malych potesi vetsinu lidi..
a ze maji kluci v sobe… co? aroganci ke vsemu zivymu?
ja se ti nedivim, ze se necitis jako doma, kdyz nemuzes nikdy nic rict a pokud neco reknes, hned se na tebe sleti jako supi.
Nehlede na to, ze mu to klidne zakazat muze a muze mu rict, ze si nepreje, aby to u vas hazel, ma si to hazet doma na zahrade. Proc si to nehaze doma na zahrade mezi svoje psy? aha, asi ze by mu to zena nedovolila, ze jo.. ale babicka/matka dovoli vsecko prece.. protoze to je ta nekonecna laska matek ke svejm predevsim synum, na ktery se nesmi sahnout a sou nedotknutelny…
Jinak sem nekde ted slysela, ze dospelej organismus se tresenim zahriva. Takze… u psu to bude podobny. je ji chladno, chapu ze to nechces, ale tresenim se zahriva, takze by se mela za chvili pak zahrat… ono je jako normalni, ze lidem a zviratum neni porad teplo a porad nejsou v komfortu… takze bych to tolik neresila, pokud si ji utrela, je v suchu a nefouka a v dece, tak pokud se netrese celej zbytek dne, tak je to fyziologickej proces tela, aby se ted, kdyz se prestalo hybat a negeneruje teplo, zahralo.
Petrs01
hustaaa ses! ledova zena! a celej kilak! to je teda masakr!8.12.2024 v 10:15 #180582MirkaD
Čajíku-nebylas v mým životě -minulým ségra?
v tom současným bych tě brala hned!
jinak já bych Dafinino klepání zimou tak neřešila-už jsem zde i psala,že když se mi chvilku klepe třeba když někde stojíme-tak co jako-však většině lidí je taky prostě v zimě když stojí zima….,
spíš mám strach,jestli od těch noh nemůže prochladnout….-ono jí moc vysušit nejdou,spíš fakt jedině fén..
ale jinak se snažím nohy utřít ručníkem,zabalit ji do deky i s nohama a venku se snažím aby chodily rychle….
takže to asi moc řeším,že:))-to su celá já-řešitelka velká:-)
přitom kolikrát sama říkám-no boože tak je jí zima,mě je taky kolikrát zima,tak co no….
k rodině se mě vyjadřovat nechce…su votrávená jak idiánská stařena-princip je furt stejnej-
kdybych řekla,že zelenejma pastelkama se tady malovat nebude,
že se tady nebude stříhat tráva,větve,kdybych řekla nevím co-nejde o to co říkám-jde o to,že to stejně nikoho nezajímá a je jim to fuk….
a máti si to sice nechce nikdyx s nikým rozházet,……
ale syn je syn,že…8.12.2024 v 18:16 #1805868.12.2024 v 18:21 #180588Milena z Prahy
Mirko,
máti je srab 😠.8.12.2024 v 19:16 #180589Fifi
Zdravicko vespolek,
tady je bahno total hnusacky, cokle zachlistany az za usima. Este ze uschnou a pak to jde hrbilkem vycesat.
Mirko
tak měla zamokřený nožičky a v autě i když utřený nožky a zabalená do deky tak kosila:-(
Tak je holt zimomrivka, nema to po tobe? 🙂 Napada me, co ji poridit kombinezku? Neco jako ma Thielli na pudlone, zakryje to nozicky a nenavlhne.Petrs
Kukej, najdes se tam na fotos? Brrr, zima mi je, jen se na to divam. 😀Pepin v patek ve snehu zacal odlehcovat a zvedat pravou zadni, to delal jako prcek, kdyz mu byla ziminka. Vcera to samy, to uz byl snih vicemene slezlej. Tak jsem si v duchu rikala, njn, uz je to tu, prdnul mu vaz na krivy hnate. Po dukladny prohlidce (to byla show) jsem prisla na to, ze si urval drap, pekne pulku ma fuc a odhaleny luzko. Betadina podana (zase show), zavazovat mu to nehodlam, by sezral me i obvaza, kupodivu si to ani neblemca. Tak mu to pred spanim zase jen vycistim a dej se vule pruhata. Magor.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.