Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      no zalozky mi teda u edge fungujou stejne jako v chrome, ze kliknu na hvezdicku u odkazu
      ale jinak je to fakt hnusnej prohlizec

Petrs01

🤣😁😄
        Kdyby za to nechtěli takovou pálku, tak to snad Brtníkovi koupím, ať může bezpečně stavět!
        postav si dům

Zlata

Denny
          K tomu stačí Lego nebo modurit 🤓

Denny

Pro zimomřivce :-DDDD

Žraločí overal

ještěže mi je pořád vedro, jinak bych to huš měla doma :-DD

Maya

Petrs01
              teda ten domek je super
              kdyby to stalo tak do dvou tisic, tak to koupim nekomu jako darek taky 😀

cernej caj

Petrs01
                Jak pise zlatka kup lego a smichej mu kosticky, to ho zabavi:D

Denny
                Neee:D

A baby shark znate? 😀

Maya
                Mam asi 50 zalozek v 10 slozkach a v edge sem ansla jen tu hvezdicku a tech 50 zalozek muzu tak mit v jednom pytli bez ladu a skaldu… ve ff pekne na liste pod adresou hezky videt, a ne porad lezt nekam pod hvezdicku.

Jedu navstivit me severske zname, po 3 mesicich sjizdeni rek ve francii, spanelsku a italii naznali, ze vanoce stravi doma a praci a pak vyrazi za severni polarni kruh po novym roce na par mesicu:D

Taky ziji castecne v aute, jak petrs:D v cr udelaj terenni prace a na cestach z ntb na wifinach u benzinek zpracovavaj zpravy:D a obcas si dsj 3-4tydny natezko. -40 pro nr nrni zima:D minule sme tam byly s hafikama a charlie byl uzasnej, psala jsem vam, ale letos to muzi nevyjde asi:( tak aspon sama je prepadnu vlakem

Fifi

Zdravicko vespolek.
                  Zlatko
                  Nedá se to přezout, nejhorší je na sněhu,se to na ty kola nalepí.
                  Jsem o tomhle premejslela, i se ptala znamyho, kterej je z oboru protetickyho. Napad nemel, zimni pneu na vozejky se tu fakt nedelaji (v USA ano). Premejslela jsem dal. Kdyz jsem chtela, aby se perdelkam nelepil snih na srst, pouzila jsem olej, obyc treba slunecnicovej, promnout jim srst. Kdyz nechci, aby mi primrzly dvere v aute, striknu je sprejem nejakym silikono ci co to je. Jenze ty s vozejkem zajizdis domu, to bys mela peknej bordel na podlaze asi. Tak jsem nasla napad v zahranici, aspon zvysit trakci vozejkovych pneu, vyrobit si snehovy retezy. 🙂
                  Tohle je dobrej napad!
                  Plastovy stahovaci fofr pasky z co nejtuzsiho matrose. Sup s nima na vozejkovy pneu, neco jak nesmeky. Dulezity je to zatahnout na vnitrni strane kola, aby ti to pak nerylo do rukou, kdyz budes s kolama tocit.
                  Sežeňte si pevné plastové/nylonové stahovací pásky, které jsou dostatečně dlouhé na to, aby se obepnuly kolem pneu a kola vozíku. Delší pásky nevadí, odstřihnete jim pak konce.
                  Kolem každého kola a pneumatiky vozíku rovnoměrně umístíš 25 až 30 pásků.
                  Spony pásek je třeba dát na vnitřní stranu kola. Teda na opačnou stranu než je na fotce, aby sis neporanila o pásky ruce.
                  Spony od pásky by měly směřovat mírně od pneumatiky a ne dolů pod pneumatiku, bude se tak vozíku líp hrabat ve sněhu. Ušmikneš cancoury přebytečný a je to, samodomo.
                  🙂 Rychly preklad letem svetem.

Mirko
                  Dafince VSE NEJ! At si este dlouho parezuje a je spokojena a zdrava a tak vubec vsechno. 🙂 Posilam ji velevyznamny blemcos a potreseni pacickou.

Zlata

Fifi
                    Hele to je dobrý nápad,moc děkuju🌞
                    U minulýho vozíku mi gumy a duše měnil normálně v cyklu.Taky jsem si nový nechala napsat až po 7letech,i když nárok je po 5, páč budu normálně chodit, nějak to normálně nevyšlo,i když kus popojdu, jenže furt to nejni vono.

Odetta

Fifi
                      Gremlin je velmi svůj (= jebnutej), ale je to největší mazlík na světě, tak si to užívám. On měl být lap dog. :-)) Jinak jsme klasicky otrávení ze zimního času, mám už k hlavě přirostlou čelovku.
                      Co u vás?

MirkaD
                      Dafince krásné narozeniny a všechno nejlepší! Posíláme blemcoš.

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brej den , v pondělí jdu do prasé, nechala jsem se uschopnit, neb máme vyklizený bojiště a zvostal tam jedinej člověk. Hodnej,tak ho v tom nemožu nechat. Ale domluvená jsem s doktorkou, že kdyby něco, ozvu se a ona mi po novým roce napíše rehabky. Na to se fakt těším.

žraločí overal bych mít, prosím , nemohla, vzhledem k tomu, že bych si ho natuty nestihla sundat na wc 😀

Dafuli přeji vše nejlepčejší k narozkám a posílám dietní dárek -šunku na kosti

Fifi – výborně jsi to vymyslela Zlatce s zimním přezutím!!!

A víc asi nestihnu dočíst, udělal se mi dotační šrumec – musím rychle něco dozajistit, aby se to už mohlo podat.

Kimi

Tady od rána fujavice, metelice, když se člověk postaví proti větru, dostane takovýho facana, že ani nevidí. Nasypala jsem sýkorkám na terasu, dost blízko k domu, stejně to bylo během pár vteřin zaváté. No ale ptáčci si to vyzobali a teď hopsají přede dveřmi a hlásí se o přídavek. Dnes díkybohu venčí Hanka, já si potřebovala v lékárně vyzvednout léky, tak jsem za současného zápasu s fujavicí ometla auto a jela, pěšky se dost bojím. Zítra máme tu odloženou rodinnou sešlost v Orlických horách, doufám, že tentokrát předpověď vyjde a srážky už nebudou. Pojedu s bráchou, takže jsem ráda, že nemusím řídit.

Maya

Kimi
                            u nas od rana leje a to jako dost
                            ale asi lepsi nez to co pisou ze se deje jinde se snehem 😀

cernej caj

Fifi
                              To jw super napad s vozikem!

Tady u letovic totalne zimni pohadka, 6cm snehu, prochazka ke studance pro vodu s mokrpu fujavici do obkiceje trochu radost kazila ale podarilo se rozehnat nabeh na migrrnu a jeste sme si to uzili:)

Muz jel do svitav, rikal ze tot am stoji, naklady zablokovany, ze to objizdi, ale ma novy zimni kola tak snad v pohode.

U nas klasicky nic.

PetraK
                              Tak to si hodna, ze jdes do prace, dpufam, ze zada uz lepsi a ze to pujde.

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                u nas tak trosku kalamitka. Od rana chulemilo a do toho silnej vitr, fujavice a zaveje jak v pohadce. Kolem jedny se snih zmenil na dest, takze tech cca 6 cm bily krasy se meni na brecku a hnus, lije furt. Musela jsem dukladne oklepavat tuje na zahrade, Berticky uz jsou vyssi jak ja, dve krajni byly skoro rozlomeny vahou snehu, nasadou od hrabi jsem si pekne makla. Ruzice kravila s Pepinem, twe, fakt vic jak 7leta fena?! 😀 Honila Pruhy ve snehu, vocas oba pod brichem a amoky, az se retardik bezel parkrat schovat za me. 😀
                                Jizda autem na rehabku byla zajimava (zada este po pondelku dorovnany, mam nakazano se stavit driv nez za 2,5 mesice), jako zadna hruza, spis jsem mela strach, aby to do me nekdo nenaboril, bo samoze zdejsi ridicove maji prezuto na zimaky vyjimecne. A bavi me cyklisti, ty to tu nevzdaji ani ve snezeni a brecce. 😀

Odetto
                                Takhle asi nejak u nas, ti dva pejskove si tuze rozumi, Pepin me po roce veku nici psychicky a fyzicky uz jen obcas. 🙂 Toz pohlazeni Gremlinovi posilame.

Esusova
                                Hlavne zvladej cestu do prace, to budes brat autem nebo bus to jisti?

Zlatko
                                U minulýho vozíku mi gumy a duše měnil normálně v cyklu.T
                                Hehe, muj fyziotyran je velkej cyklista, jsem se s nim zrovna o kolech na vozik dneska bavila. A rikal, ze by prave naka pneu z horace s drapakama mohla splnovat rozmery.
                                i když kus popojdu, jenže furt to nejni vono.
                                Heleee, ale to je bomba! Gratuluju, za chvili to budou kusy dva, neboli kuskus. 🙂

Cajiku
                                Mno, preju, at Z. dobre dojede, tady to byl na silnicich dost masakr.

PetraK

Zde prosím leje. Nu a jsem zvědavá, jak to bude od pondělka. Protože – Fifijová – autem to bude, autem.

Zlatko, Zlatko, Zláátkoooo, to je skvělý, že aspoň kousek, kousíček!
                                  a já Ti přeju, spoustu dalších kroků pod stromeček!

Fifi

Je fajn, ze mas najezdeno, to zvladnes. Kalamity se vyradi dneska a zitra a budes drandit v poho. Ja tu snih cekala tak dve hodiny brzo po ranu a surprise, chumelilo cely dopolko. Jako blaticko slusny klouzavy, neprohrnuto nic. Ted uz to taje vsechno, ani se psama nikam nejdu, hnus. Jo a musela jsem Ruzici radne vysouset, vivat mokrej rucnik, bo jak foukalo a chumelilo, zase byla nacucana a ocasek se ji odpolko jiz mene hybal. Hrozny, jak rychle ji takhle muze ten vocas nastydnout.

Zlata

Fifi
                                      Jj,měla jsem u toho minulýho vozíku hrubší vzorek, tenhle má jiný rozměry,a jiný kola.Pak ten další si nechám zas udělat na míru .Sice se musí doplatit, protože pojisťovna platí jen asi 50K,a jen záda stály 15K,ale lepší se na něm pohybuje.
                                      Ježiš chudák Růžice,snad to nebude tak zlý.Pozdravuj oba.
                                      PetraK
                                      To já popojdu po kouskách už dlouho, jenže občas padám,buď zapomenu nohu nebo nějak zablbnu.🤓🤣🤣Jsem teď sice obalená tukem,ale i hvězdičky vídám 🤣🤣

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
                                      PetraK

Fifi
                                        nu, budu se snažit, snad to zvládnu.

Zlatko
                                        ,buď zapomenu nohu nebo nějak zablbnu.🤓🤣🤣Jsem teď sice obalená tukem,ale i hvězdičky vídám

já se z tebe picnu 😀 , ale jsem ráda, že se to posunulo a pevně věřím a přeji, aby se to posunulo zase dál.

Fifi

Zlatko, a co ta spalenina na noze, zahojila se bez problemu?
                                          Esusova, co Brtnik, jak mu je? Traveni uz funga, srusta brucho a nevymejsli panecek nejaky cypoviny?

MirkaD

včera dopo vycházka ze psama-k rybníčku,pak mezi polama ke křížku,kus dozadu a zpět ke křížku-pohrát trošku ze psama vyběhat s kruhem a míčkem a dom
                                            učesat a číst si
                                            odpo zubař a vycházka kousek po dědině ke knihovně a zpět*+obíhání Dafi jesliček,keřů,atd před vratama na náměstíčku,
                                            dojídání sachr dortu….:-)
                                            dnes ranní-pečení z kolegyní,pak kasa a ve 2 dom
                                            nákup jídlo-boty kotníkový zimní za 350kč,balící papír,tatkovi pidijéžišek a busem dom
                                            oběd a ze psama ve sněhu mokrým kousek k lípě a dom
                                            doma Dafi sprcha,bo koule,pak fénovat,česat a ostříhat nohy,stehna a fousy,
                                            pak k máti,večer dom…
                                            ložky elektricjý co jsem dostala k narozkám fungují jen hodinu???????????
                                            si dělají prču jakoooooo???????
                                            no nic no…
                                            venku sněžilo,fujavice a extrém zima
                                            Martin si bude objednávat k jéžišku zimní gatě…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.