Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Fifi

Zdravicko vespolek,
      Zlatko, tobe se to do postele hrne vsechno, parada, ze i Trixa pobyla. 🙂 Tyjo vidis, mas na vozik treba naky zimni pneu ci nesmeky, da se to prezouvat jak pneu na aute?

Maya
      Kdyz byla puvodni cena 5 tacu, je to nakej krizenec, vypada hodne oharoidne. Vizla to neni, vymarak taky ne, vi buh…

Cajiku
      Souhlas s Odettou ohledne Alavis Celadrinu. Hlavne bych ale doma natahla pruhy treba karimatky, kusy koberce, prilepit a udelat tam Ferince stezicky, fleky na frekventovany mista. At ji to neklouze, tohle dela plno zbytecnych problemu u starych psu nebo u stenat. Klouzavej povrch je fuj.

Odetta
      Pani, jak se vam dari s Gremlinem? Dlouho ses nemihla.

Zlata

Fifi
        Nedá se to přezout, nejhorší je na sněhu,se to na ty kola nalepí.
        Máš můj obdiv s Pepinem,snad doroste aspoň do přijatelnější vnímavosti aby ti furt neradoval zádo.

MirkaD

a dnes má narozeninky-moje štěstí,láska,nejchytřejší holka na světě,nejmilejší a nejmilovanější:-)
          bohužel nejnemocnější….všichni mí psi celkem nstrávily tolik času co Dafča na veterině…:-(
          prostě moje milovaná Dafulka
          uvědomuju si denně jak su strašně moc štastná že ji mám
          mám na ní příšernou závislost,najradši ji mám k sobě nacpanou natulenou-u sebe/na klíně….
          jako,jo můj vztah k ní nepovažuju už dlouho za normální
          taková zamilovanost na 1000 procent-Dafi

Attachments:
          Zlata

Mirko
            Pro Dafču krásný den,plný pusinek a radosti,🫶

Denny

Dobré ranko,
              požooooor na čerty! 😀

Maya
              Může to být NKO kamarádka malířka má taky celohnědou fenku.
              Ale takovou barvu mají i kříženci výmaráka a maďara

Mirko
              Dafince pac a pusu kolik jí vlastně je?

Attachments:
              Denny

Zlatko, zvířátek se do postele vejde hodně, věř mi 😀
                a zrzounek je k pomuchlání a ty ťapinky bílé ňuňu

PetraK
                doufám, že Brtnik už letos do práce nepůjde.
                A ty na sebe taky dávej pozor, bohužel když už se to takhle jednou po*ere tak se rádo vrací 🙁

Jo koupila jsem si moc hezkou knihu Pastevcovy zápisky, ráda čtu na FB stránku ČSOP Libosváry https://csoplibosvary.cz/
                moc pěkné poutavé čtení, kdyby někdo chtěl půjčit není problém 🙂

Asteris

Mirko, Dafince hodně zdraví, ať si ještě dlouho spolu užíváte vycházek i mazlení.
                  Myslím na Brtníkovic, doufám, že se opravdu šetří a užívají si sebe navzájem.
                  A pořád musím myslet na Thielli, která se neozývá, já vím, že se smutkem se každý vypořádává jinak, ale byla bych radši, kdyby se z toho vypovídala… A taky co černá. Mám o obě starost.
                  Tenhle týden mám nabitý, v sobotu děláme v práci mikulášskou pro děti zaměstnanců, je to u nás mnoholetá tradice, jsou vlastně dvě – pro předškolní děti a pro ty starší. Sice už jen tak přicmrndávám, už to organizují mladší, ale ono je čím dál méně lidí, kteří jsou ochotní dělat něco navíc (a zadarmo :)) Takže každá ruka dobrá, jak při přípravě, tak potom při úklidu. Je u toho i táborová výstavka – fotky apod. protože z těch starších dětí přijdou hlavně táboroví a chtějí si zavzpomínat a zároveň chceme nalákat další.
                  Většinou se to protáhne do pozdních hodin, to už pokračují dospělí a odrostlé táborové děti 😀 .

MirkaD

Denyky-9 jí je..
                    sedím tu v noční-nové košili a elektrických vložkách do bot
                    dostala jsem 3 nový noční košile……
                    protože se za noc furt převlíkám-Martin nějak divně pochopil,že jich mám málo nebo co…..
                    já si kupuju z PENNY,nebo z Kiku-do 200kč,a ted mám teda jakýsi seriozní dražší košile:-/
                    mám zablokovanej fejbůk od včera,taže batoh s kníračema co mi má dojít na Vanoční dárak-jakože,už je na cestě za mě musela dořešit Černejčajík….čímž tímto děkuju
                    rozepsala bych se víc proč mě zablokovaly,ale…je to složitý..
                    takže nějaká baba z přátel s kníračem-že mi pošle dárkovou kartu zdarma,furt posílala různý hesla,pak chtěla číslo účtu a pak ofotit kartu a pak meil a tel,
                    hesla jsem jí napsala,pak i tel/meil
                    a u karty už jsem jí napsala,že to teda ne….
                    pak to zkoušela na hromadu mých známých….
                    na fejbůk se ted nemůžu vůbec přihlásit,nic..
                    což by mě bylo i jedno-závislá jsem na něm nebyla:-)
                    a účel-aby mě kolegové a známí poznali i z jiné stránky,než to nemehlo co mu o v práci nejde–proto jsem ho chtěla i -kvůli videím ze cvičením ze psy + fotkám z výetům a ze psama…
                    akorát z práce se hodně věcí řešilo přes fejs….
                    +teda pochopitelně vzdělávací videa a fotky kolem psů mi teda chybeět budou,to jo..

Zlata

Mirko
                      Co meleš že ti to v práci nejde.Přestaň se krucis podceňovat.Umíš všecko,kasa,mycí stroj,lisovač,to každej nezvládne .
                      A cvičit pesany a rozumět jim to už je mnohem vyšší level.

Denny
                      Já to čtu na fb,mám z toho splín,páč už nic takovýho nemůžu 🤷
                      Jo do postele a na gauč se vejde hodně zvířátek .Před mnoha lety mi děti říkaly,mami ty kdybys měla slona,tak ho máš taky na gauči.

PetraK
                      Prosím tě zkusila jsi takový ten podpůrný pás,něco jak o tom psala Kimi?
                      Třeba by to mohlo zabránit těm nežádoucím pohybům.

Maya

cernejcaj
                        ja kdysi Kimovi kupovala Alavis MSM a zabiral skvele
                        asi s zadnym alavisem se neseknes
                        MirkaD
                        vsechno nejlepsi Dafince
                        me vcera prisla od tebe pres messenger zadost o tel.cislo, bylo mi to divny, ale jsem ho napsala a ono se to neodeslalo, to mi bylo jeste divnejsi, tak jsem prohledala FB a zjistila, ze uz tam nejsi, tak mi docvaklo, konecne :D, ze ti asi nekdo hacknul ucet a konverzaci v messengeru jsem smazla
                        zaloz si novej ucet na FB na jinej mail a uz proste nikdy nikomu nedavej hesla a podobny veci
                        proste zadarmo ti nikdo nic neda a zvlast ne kdyz ti to sam nabizi

MirkaD

Maya-no,jo,ale mě vůbec nejde ani jít na ten fejbuk-mám tam takovou černou tabulku se zámkem….

Maya

MirkaD
                            asi mas v pc ulozeny prihlasovani a to ti samo nejde
                            promaz si v pc cookies, pak by te to melo hodit na tu prvotni prihlasovaci stranku, kde si muzes zalozit novy profil
                            oni ti blokli ten puvodni ucet, protoze pres nej sbirali infa od tvych pratel a kdyz lezes na FB, tak mas asi v pc ulozeny hesla a pc se te snazi prihlasit, coz ti samo nejde

cernej caj

A dafince i mirce prejeme vswchno nejlepsi! 🙂

cernej caj

Maya
                                Nojo ale to mirka asi nevi jak tak ji pak zkusim navest

Fifi
                                Diky za tip s tou karimatkou

Maya

cernejcaj
                                  aha, no tak ji nejak poradis
                                  nevis jestli jde nejak udelat oblacek dole na liste jako odkaz na cloud i v edge?
                                  jsi mi to poradila pro chrome, ale zmenili nam cloudy v praci a ted uz jedou jen v edge a tam jsem na to neprisla ani zaboha, to je prohlizec fakt na zabiti
                                  jen odkaz na pruzkumnika mi jde dat dolu na listu, ale jako otvirat cloud v pruzkumnikovi je dost voser a nebo proste jen jako oblibeny v prohlizeci, takze otevrit prohlizec a pak teprve cloud
                                  jako vsude kazda dalsi inovace znamena dalsi voser

Maya

cernejcaj
                                    tak beru zpet dotaz, prave se mi to podarilo a mam zase oblacek 😀

Maya
                                      Milena z Prahy

Denny,
                                        na Libosváry taky koukám a moc se mi líbí, jak říkají jačím samicím: jačičky.

MirkaD

Čajíku-děkujem-snídám dort,včeřím dort,poobědvám dort a králík s chlebem…,
                                          Dafi teda dostala ne jabko….

cernej caj

Maya
                                            Sikovnaaaa
                                            Ja u edge ani neprisla jak se delaji zalozky – bookmarky:D a veff mi tu nejede stranka ministerstva vnitra takze edge auuuu:D fuj ble hnus:D

MirkaD
                                            Mnam, to si pochutnavas:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.