Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Fifi

Zdravicko vespolek,
      Maxikovi a Zerykovi preju vse nej, tyjo, 13 let. Tu mate samy dlouhoveky pidipsiky, Ferinka 15… U me byl rekord Kremylek rtw pres 12 let, takze vam tyhle stariky psi zavidim. 🙂

Kimi
      Bederak by ti meli usit i na miru, kdyz budes mit poukaz. Urcite se nevyrabi jen standard velikosti.

Cernej caj
      Ja u plotny bederni nemohla ani chodit, jak jsem mela skriply vsechny nervy v noze, brr. Postolka se snad do zachranny stanice dostane.

PetraK

Přeju všem dobrou noc. Hlásím, že u nás setrvalý stav. Bohužel i co se mých zad týče. Dneska jsem se natáhla přes stůl a….bezva.

cernej caj

Fifi
          Me chuze dost bolela, ale prejit z bodu a do bodu B bylo snazsi, nez se na ten ukon oblict:D

PetraK
          Nemas nahodou delat neinvazivni pohyby? 😀 treba si cist celej den?:D

Zlata

Mirko
            Pac a pusu oběma oslavencům.

Kocouři se teď drží víc doma.

Attachments:
            cernej caj

Zlatka
              Tak doma je teplo a sucho:D

Ja chtela v obotu a na vylet ale kdyz vidim tu predpoved…

cernej caj

A postolka mela zlomeny kridlo uz je v rajhrade ve stanici

Zlata

Černej čaj
                  Snad to poštolce sroste.
                  Tady je mrazivo,sychravo,pošmourno,bezsněhovo.

Kimi

Tady je dneska taky superhnusně, sice nemrzne, ale něco padá, ráno jsme s Betynkou pěkně zmokly, Betynka díky oblečku o něco méně, já mám na venčení sice bundu z goretexu ale po dvaceti letech už ta nepromokavost moc nefunguje.☹🌨

Zlata

Kimi
                      Nebylo by dobrý to chodítko a nesmeky?Mě ráno prokluzovaly kolečka,tak jsem si na tebe vzpomněla.
                      Mám návštěvu v posteli.Celých snad 10 minut už leží 🤓

Attachments:
                      PetraK

Sněžííííííí

Petrs01

Sněžííííííí

Tak sebou hlavně neflákněte, ani jeden 😉

MirkaD

včera odpo-bylo nás hoodně,takže velký úklid-lézt a drhnout po čtyřech tam kde se nedá dostat ani mopem,ani krakenem….
                            takže bederk auuuuuu
                            su od 4 vzhůru…
                            vypraná pračka,zameteno,peče se králík s bůčkem,
                            psi učesaní
                            mají za sebou vycházku k rybníčku,podél ohrad dozadu,nošení kroužku/míčku+hledej-ztratil a Dafi obíhačky
                            velká špica je,že stačí přijít k tomu co chci aby obíhala,postavit se bokem říct-okolo-a ona už obíhá-nemusím ukazovat rukou,nic,jen se postavit bokem-fakt z ní mám mega radost!!!!
                            na bolavou bederky je blbý-stát-vstávat,a zohýbat se….
                            takže zohýbat se k plechu v stroubě je fajn,
                            zohýbat se k malým psům je opruz…
                            chci velký psy,ke kterým se nemusím zohybat§!!!!!!!
                            jinak je tu chladno,sychravo…..
                            mám v sobě sachr dort-kousek+šlahačku a marcipánovýho psa!su kanibal:-D

MirkaD

Peti-opatrně!!!

PetraK

už nesněží
                                Brtnik je doma min. do 18. kdy jde na kontrolu

Mluvila jsem s paní Machtovou – tou starou paní, kam se posílaly peníze. Zas to bylo hezký povídání, děkuje vám všem.

Kimi

Tady teď vysvitlo slůňo, tak nevím, jsou velikonoce nebo vánoce?🤭 Chodítko mám po mamince, až nasněží nebo namrzne, bude to asi dobrá volba. Nesmeky jsem taky měla, ale buď jsem je někomu věnovala nebo je někde doma uložila, jenže nevím, kde, ve skříňkách, kde mám boty, teda nejsou.🙄Jít si do města koupit nové asi teď nepůjde, na náměstí jsou akce, problém s parkováním, chystá se Vánoční trh.😏

Maya

pisou ohar nemecky, ale neni to spis madar? moc se teda v oharich nevyznam
                                    https://www.chovzvirat.cz/inzerat/208803-pes/

cernej caj

Kimi
                                      Tak opatrne

Esuska
                                      No doufam ze na tom naledi nebo primrzlym snehu nebudete behat:D

MirkaD
                                      To je sikulka!

Zlatka
                                      Jee rixa se sla tulit

Co doporucite na klouby? Vsimla sem si, ze feri uz ty zadni tlapky jak ma velkej zadek jdou hur, treba kdyz si lehne tak se ji pak blbe vstava a jeste samo na kluzke dlazbe, ze… takze chodi dobry, vyskoci prednima na stul dobry, ale kdyz chce treba zpet na zem tak uz ty zadni neunesou celou vahu nebo kdyz chce z lehu tak predni zvedne a ty zadni nee…

Petrs01

madar?

Maďar asi nesmí být čokoládový, ne? NOK jo.

Odetta

Černý čaj
                                          Jednoznačně Alavis Celadrin, mám jen ty nejlepší zkušenosti.

PetraK
                                          Pozdravuju a přeju oběma brzké uzdravení! To jste si teda dali… 🫣

cernej caj

Odetta
                                            hned jsem objednala, vyzkousime, uvidime a k tomu i fitmin medium senior, co mi minule doporucovala fifi, ale nakonec jsem brala z jednoho eshopu kvuli feri RC kde to nemeli, tak ted je cas vyzkouset oboji 😀

Zase muzou choret spolu doma… divat se na pohadky, choret pekne spolu s tim, ze muzou spolu odpocivat konecne, na coz posledni roky nemeli moc casu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.