- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
2.12.2024 v 19:25 #180398
Denny
2.12.2024 v 19:38 #180400Fifi
On je naaadhernej! 🙂 Saruman ne, samuraj je lepsi, Sandokan este lepsi, Kabire Bedi ho vznesene oslovujte, kdyz si tak hovi na posteli! Zis, ted mi v hlave zni ten song. 😀 Trolda byl puvodne vznosne Thor, pak prcka vidis a sup, bylo z nej labilni a uzasny Trolitko pacholitko. 🙂
2.12.2024 v 20:02 #180401PetraK
Dobrýho ramštajního večera fšem,
já jsem prosím momentálně asi nějak káóčko. Nějak to na mě všechno dolehlo. z postele jsem vylezla v půl jedenáctý, abych tam v půl dvanáctý zase zapadla až do půl třetí. Tak to se mnou vydržte ještě chvíli.
Brtnik byl dneska na kontrole a vyndavání stehů, tak snad dobrý?? Do kdy bude doma nevíme, k obvodní jde pozítří. Já jsem moc a moc unavená nějaká.
Přiznám se poctivě, že vůbec nestíhám číst, natož psát. vůbec nevím, co se tady děje. Včéra u nás byla Peťa s Peťanem, zachránili chaloupku před umrznutím a popraskáním vody a tak jsem byla moc ráda, že se chvíli zdrželi a ehm, nadýchali se trochu vánoční atmosféry :-). Díky P+P můžu být v klidu i s Brtnikem, že tam nepojede dělat nutné zákroky.Mějte se mnou, prosím, ještě trpělivost. Dobrou
edit – ještě tu hádanku, vim, jdu na to.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
2.12.2024 v 20:42 #180406Fifi
Kdyz vy ste furt jak turbomysi, musite si odfrknout. Tuze hodni P+P, mate o starost min. Kdyz nemas co davat do clanku, muzu se vybicnout a sepsat to nenormalni stene, chces? Jinak vsichni pochopime, kdyz tu zadnej clanek nebude, mate narok na NIC nedelani! Pusici a blemcos, ofafrujte se! Brtnik bude srustat este dlouho, snad mu to pri vyndavani stehu nejak razne vysvetlili.
2.12.2024 v 22:23 #180407Kimi
Čají – zkusila jsi kalhotky Gina?
Tak to jsem teda nečekala – jela jsem dnes na ten rentgen a chirurgii. Na kotník jsem dostala ortézu a francouzské hole, s páteří mě poslal do nemocnice na CT. Podle snímku trochu poškozený obratel, ale nedá se s tím nic dělat, ona existuje nějaká podpůrná pomůcka, ale v mé velikosti se nevyrábí. Od obou doktorů jsem dostala čočku, že jsem přišla až po šesti týdnech.🤷♀️ Pravda, trochu jsem to podcenila, jsem netušila, že pád na pr…l může mít takové následky. Kdybych já stračena šla dřív, mohl být dnes kotník O.K. a já si to odchodila za lepšího počasí.🤦♀️☹ Teď předpovídají ledovku. Když jsem odpoledne přijela, musela jsem hned s Betynkou a zjistila jsem, že s berlemi, je venčení hrozně komplikované. Když s námi půjde Hanka, tak si ty berle užiju, ale když nepůjde, budu se muset vrátit k chodeckým hůlkám.🤢 Když jsem dostala Betynku, užívaly jsme si delší procházky, teď zas budou kratinké.☹🙄👎2.12.2024 v 23:22 #180408PetraK
muzu se vybicnout a sepsat to nenormalni stene, chces?
CHCI!!
Já mám i nějaký možná i videa, z kterých by se dalo něco „uvařit“, ale já jsem prostě prázdná nádoba. jedu péče, krmení, péče, krmení….. hlídám si záda, plus to koleno, co jsem si díky zádům zrakvila, páč jsem se šourala a brkla ve sklepě, kam jsem šla pro žrádlo ohaříkům o položený trám a bolí to jak sviňa. Já prostě tetkonc nic nenapíšu 🙁 🙁 |:-(
3.12.2024 v 0:54 #180409Asteris
Ale Petro, my to přece bez článků vydržíme, hlavně se oba v klidu dávejte do pořádku. P + P jsou báječní, že vám pomohli se zazimováním chaty a můžete být bez starostí v tomhle ohledu. A opravdu se šetřete, práce nemá nožičky neuteče. A myslím, že nic není tak akutní, aby se to nedalo odložit. Myslím na vás oba…
3.12.2024 v 6:56 #180410MirkaD
tak v sobotu ranní-na pečení jsme byly naštěstí!2
pak kasa+vybalování,skončila jsem před půl třetí od 5 od rána..
dpjel Martin s máti a se všema 4 psamaa šlo se do Ž.lesa,
Dafi se opět vyběhala po pařezech,
Žeryk válel sudy a na konci vycházky dostal plyšovýho soba k narozkám nedělním-13 let-z toho u nás 9 let….
Max měl v neděli 13 let taky…..po vycházce jsem doma dala šlofíka a Martin zatím nachystal chlebíčky a jednohubky a šlo se k máti-Žeryk tam má svůj pelíšek ke krbovkám:-)
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
3.12.2024 v 7:01 #180414MirkaD
v neděli ráno v mrazu vycháka ve Ž.parku zámeckém a pak nová cesta objevena v Ž.lese
Dafi se opět vyběhala hledáním pařezů a lezením na ně
Žeryk šlapal furt za náma,běhal jen na začátku-on to tak má někdy běhá na začátku vycházky a zbytek šlape krokem- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
3.12.2024 v 7:13 #180420MirkaD
po vychýzce psi ležely až do večera-až jsem měla strach,jestli to Dafča nepřehnala…ona po některecjch pařezech fakt šplhá jen at se tam nějak dostane a dost běhá a z pařezů skáče a po kmenech stromů chodí,no řádí jak čert kvůli pár kouoskům pamlsku co za to dostane,,,,-až se někdy stydím-že se chudera tak nadře a skro za nic….:-D
no,my doma daly tv odpo-pohádky a seriál Dobrá voda,a já pak jen uklidila
včera odpo.Martin skončila dřív tak mě na 12 hodil do práce,
byla jsem 3-tak hoodně vybalování+lisování-ale směna fajn,
bylo nás víc,tak to bylo dobrý,a všechno fajn kolegové….
v noci vyvenčit psy,vyfotit je u stromečku a jesliček se slámy,ztratit u toho kolečko s fotáku-Martin mě zabije…
-ve 3 ráno jít pro Maxe,kterýho máti zapomněla venku a asi tam byl dlouho,protože štěkal-psi rodičů u dveří neštěkají,prostě jen potichu sedí…,
tak naši psy se mohli zbláznit,že v noci u nás vetřelec-tak jsem jim nabídla pár facek a že je zmátím,a Maxovi at jde spát s náma do postele,Max v posteli na nohách-mých…
Dafi v náruči,Žeryk v boudě….
Maxe jsem ráno aspon pořádně vyčesala těma novýma hrabičkama-jsou fakt super3.12.2024 v 7:16 #180421MirkaD
PetroK-prosím,tě hlavně se zahojte,
odpčívejte
relaxujte
uzdravujte se
články nejsou důležitý
důležitý je
SE SEM OBČAS PŘIJÍT OZVAT JAK JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
články a vše ostatní POČKÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Čajíku-to se týká i mé nokie tlačítkové?
čím já budu volat?no čím?3.12.2024 v 7:25 #180422MirkaD
Denyky-krásnej přírustek,a je fajn,že má Roman rád tvoje zvířátka!
to je jedna z věcí-co má u mě Martin velký +,že má rád naše zvířatka,mrzelo by mě,kdyby je jen tak jako toleroval,a nemazlil se s nimi a tak…3.12.2024 v 7:41 #180423Maya
MirkaD
tak to vsechno nejlepsi Zerykovi k narozeninam!3.12.2024 v 7:41 #180424MirkaD
jéé-Kimi-ty seš teda chudák…
to by mě nenapadlo taky ,že se tak polámeš:-((
tak t je mi tě teda líto…:-(3.12.2024 v 7:48 #180425cernej caj
MirkaD
Bohuzel tyka i tve jokie, ale mas jeste rok cas a daji se koupit tlacitkace za 1500, ale pockala bych, az jich s podporou 4g bude na trhu vic, takze az ke konci toho obdobi 🙂Vsechbo jelepsi oslavencum!
PetraK
Hlavne se hojte, je super ze petani se postarali o chaloupku, bych cekala ze brtnik muze jen k doktoru a nikam jinam… a ne ze bude mit pnuti trajdat mimo… pekne chorte a uzdravujte se a bez clanku se svet urcite nezbori:)Asteris
Presne:)Kimi
Ouvej, tak nejaky moznosyi lecby na obratel jsou? S vencenim blbe, zkus ty nesmeky si koupit jeste do mesta, at mas jistejsi krok. S berlema se neda ponalu ani bez psa, s nim nerealny:(Ginu jsem zkousela, ma blbej strih, vetsinou to nejak pretrpim aspon na cviceji ale do prace nebo na vylet se neda:(
3.12.2024 v 7:51 #180426cernej caj
Denny
Je taaaaak roztomilej!3.12.2024 v 11:21 #180427Kimi
Čají, s obratlem se podle chirurga nedá dělat nic, jak jsem psala, na bederní pás nemám figuru. Tak to prostě bude bolet nafurt. Ono teda záda bolí, když se musím ohnout, třeba při oblékání ponožek nebo při obouvání, při chůzi to nebolí, při sezení jak kdy. Zkrátka po sedmdesátce už člověk musí počítat s nějakou poruchovostí.
3.12.2024 v 12:25 #180428Maya
Kimi
mame pichali do patere nejakou injekci pod CT, proti bolestem, vydrzi to pak par mesicu, nekomu pry i rok
no mame ted pred 80 prisli na to, ze ma vrzozene nevyvinutou plotynku a prej ji to boli od toho, celej zivot se zadama problemy nemela3.12.2024 v 14:01 #180429Zlata
3.12.2024 v 18:56 #180431cernej caj
Maya
tak to je zas docela dobry, ze to doted nevadiloKimi
aha, ja myslela ze by to mozna aspon slo nejak minimalizovat zhorsovani, tak snad se nejak naucis oblikat aby to slo 🙂 ale si pamatuju, jak to s tou vyhrezlou plotynkou v bederni pateri fakt neslo se obout, dat si fusky, kahoty 😀 tak preju, aby si nasla nejake pozice, kde to zvladnes a nebude to bolet 🙂Zlatka
to je teda gremlin :D:Ddneska tu zvonil nejakej chlap – asi znal muze, ptal se po nem, a v ruce postolku zranenou, dala sem mu krabici, rekla, ze nevim o nikom v okoli, kdo by to choval a on ze tady pobliz (v rajhradu asi 15-20km) je zachranna stanice, tak snad se podari postolku zachranit.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.