Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Zlata

Maya
      Jsou zlatý když spí .
      Čertík v noci pracoval,teď jsem hledala po antikvariátech knížku, protože jsem nad ní usla a Čertík si šel brousit drápy na stránce .Že to dělá jenom u knížek z knihovny mě teda docela štve.To už je třetí.Prostě ke spaní jenom knížky vlastní.

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
      cernej caj

Kdo ma chut dat za prani 3x vice nez doted (mozna vicekrat, ne vsichni kuoujete ekobio staceny jako ja:D tak praci papirky tip zde

https://www.plnapenezenka.cz/nakupy/recenze-ecohaus-praci-papirky

Jako zajimavej pocin, ale ja properu ekobio gel za 300 za vic jak pul rok pri prani 1x tydne,a tady je to za 300 miscne:D

cernej caj

Maya
          Alogator je kraksna, ktera nevydrzi ani 2 roky… to uz jikdy doma nechci:D

Zlatka
          Ten notebook jede poslala sem ri fotku kdysi kde je pozice, ve ktery ho musis nastelovat a tak ho uz musis nechat treba na stole zlobi displej ale nic mu neni

Petrs01

300 miscne

Na to jsi přišla jak? 60ks za 549,-. To je jeden za 9,15. Pokud pereš 1x týdně, použiješ za půl roku 26 papírků = 237,90. Pokud bys vzala jen to ukázkové balení 25 za 299,-, pak se dostaneš na 310,96. (No jo, matematik 🙄)

cernej caj

Petrs01
              Protoze su debil:D ja si vzala z emesic ma 30 dni a ja peru 2x tydne… ano nejak se ki to nezdalo ale… 😀

Achjo, su prepracovana a su v praci jen 4h:D ale dneska me je blbe tak me to asi sedi na mozku:D

Zlata

Nevíte jak jsou na tom marodové?

Černej čaj
                Já vím, jenže tam je nebezpečí že než to nasteluju do správný polohy,poletí oknem.A teď jsou zavřený🤷

Petrs01

jak jsou na tom marodové?

Petra už vypadá líp jak před týdnem. Do skoku jí úplně není, chodí opatrně a nabalená jak mišelin, ale aspoň už nevyje bolestí při usednutí na židli (teď mě Peťa asi zastřelí). Brtník žije. Choří. Úplně dobře nevypadá. Do skoku mu není určitě, což ale taky nikdo nečekal. Teda možná s výjimkou jeho samotného 🙄. Ohaři říkaj, že s nima není žádná sranda. Konec hlášení.

Maya

no ja na ty papirky koukala zrovna nedavno v drogerce
                    prislo mi to drahy a nejak nechapu tu vyhodu, ekologicky obal maji i normalni prasky, s kteryma me vyjde prani mnohem levnejc

Maya

Petrs01
                      Brtnik se divi, ze par dni po tom co slezl z jipky, neni schopen betonovat? 😀
                      musim jim vysvetlit ze uz jim neni dvacet a ze to chce trochu zvolnit 😀

Petrs01

uz jim neni dvacet

jo, zjistila jsem včera kolik jim je (nepovím). Blázni jsou to, takhle se štvát, dyť přece není nutný se strhat, maj střechu, maj kamna, maj vokna, nemaj díru. Tak no stress, jedu tak abych se neuštval, né? (no já jsem ta pravá, já vim 🤣)

Maya

Petrs01
                          no ja tak nejak tusim ze jim je +- jako me, takze to muzu posoudit jak to Neni uz mi dvacet, je pravdivy
                          no ale to je marny neco rikat
                          muj bracha je to samy a nezastavilo ho ani to, ze uz ho jednou z prace vezla sanitka

Zlata

Petrs
                            Díky za report,nebudu komentovat,páč někdo,kdo po operaci šel vygruntovat barák a pak se divil, na to nemá právo.
                            Tak tu knihu jsem sehnala.Antikvariátová,ale ta z knihovny taky není nová .

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
                            Denny

Hezke poledne vsem, cajdo no jo ty to mas s telefonem hodne slozity teda 🙂🤣 . Co se tyce eko papirku cetla jsem nezavisle recenze a byl to docela propadak. Vy nevite kolik je Brrnikum? Vsak jsem „nedavno“ Esusce porizovali tricko ke kulatinam…ja doufam ze nebudou blbnout, s nima je to tezky. Nekdo tam nahoře zvedl varovny prst (ne poprve) a oni si stejne pojedou tu svou…U nas kolem nuly,obcas nekde trochu primrza, fouka…nic moc. Cajdo uz si prubla ty sirsi boty? Jo a posilam davku denni roztomilosti 🥰

Attachments:
                              Asteris

Má krásné proužky, takový malý tygřík.

cernej caj

Petrs01
                                  diky za report 🙂 asi je dobre, ze brtnik jeste nema chut betonovat, kdyby ho to tak nebolelo urcite by se rozbil znova a s esuskou taky dobry zpravy 🙂

Maya
                                  ja kupuju murielles stacenej do vlastni nadoby, coz uz je dost eko bio a vyjde me praci davka skoro na pul. Ale myslim, ze je to zajimavej tip, i treba kvuli vaze, prevazeni, velkoobjem by urcite usetril treba i naklady pro prevoz, skladovani a tak. rozhodne me to zaujalo.

no dyt sme k 50. petre posilali tudle darek, tak staci zjistit, kterej to byl rok :D:D a brtnik bude tak +/- stejne. odhaduju, ze sou +/- jak ty.

potrebuju urgentne novy kalhotky, vsechny stary se rozpadaj a loni sem ucinila pokus koupit jednu evonu, v obchode se mi nezdala a doma to uz byla traga… tak sem zkusila klimatex, i kdyz uz nedelaji zadnej strih co mi sedi, velikosti taky bych potrebovala neco mezi tim, co maji.. pac Ska mi sou maly, Mka velky…

https://www.klimatex.cz/klimatex/bresaola/1334002/ no a tyhle maji velikost spravnou, vzala sem jednu na zkousku, ale nekdo je usil z materialu tak mega moc stahovaciho a sktriciho, ze me celou skrti 😀 takze vetsi cislo me bude sice skrtit asi mene, ale… no budou mi velky a budou me delat tangace… a tangace ja nesnasim 😀

takze… pomooooc potrebuju kalhotky s sirokym zadkem, co se nevytahuji do pasu a nedelaji tangace ale drzi na zadku 😀

Denny
                                  jj, tricko to prozradi :D:D

jeee to je ultra roztomilost.

jojo, uz mam na uctu penize… 40 me tlacily do palce docela dost a 41 byly desne divny a propadala se mi v nich noha v prsech jak v kolibce, asi maj diabetici natekly klouby a nebyla podrazka „rovna“ ale pod prstama vyduta a to neslo v tom udelat ani par kroku 🙁 tak 41 uz me netlacila, ale zas v nineslo chodit, coz me dost mrzi 🙁

Maya

Denny
                                    on vypada barevne jak obracenej mourek 😀
                                    cernejcaj
                                    no obecne ty naklady na prevoz nevim, ve velky krabici normalniho prasku je tech davek nasobne vic a ta krabice neni nijak extrav elka a tyhle papirky jsou baleny nadvakrat a tipuju do krabice stejny velikosti se jich vejde mnohem min
                                    jako asi dobry na dovolenou si jich par vzit, asi to zabere min mista v kufru nez odsypany prasek v pytliku, ale jinak zadny vyhody nevidim
                                    ty kalhotky andrie ti nevyhovujou?
                                    takovyhle podobny miva i bonprix, ale tenhle typ nekupuju, tak nevim jak skrtej nebo delaj tangace 😀

cernej caj

Maya
                                      Ajo andrie to byly a ne evona. No ty me prave nesedely:(

Oni to porovnavaly proti gelu a tam sem to myslela. Ja treba prasky nesnesu pac me by zabilo to jen kit doma.nenacaty:D

Maya

cernecaj
                                        treba ty cesky jitex nebo lindex jsi nezkousela? mivaji i prodejny, v Brne uricte neco bude, se na to podivat na zivo

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                          tady jsou krasny zviratka kocici. 🙂 Dennyky, dalsi prirustek? „A tak stekam jako hrom, at je kocek milion?“ 😀 Nadhernej kocourek, bude z nej chovnej jedinec nebo bude/bylo smikulkyven?
                                          Pan s pani domaci, jak ctu, jsou relativne ok, sak Brtnikovo srustani bude po takovym prusvihu trvat dyl, nez kdyby sel na planovanou operaci. Toz odpocivejte, hojte se, voba.

Ja si v patek mirne hnula se zadama na vychazce, zase se mnou jebnul retarda. V sobotu porcovani kruty, pak venku dalsi skubanec od Pepina, mno a vysledkem byl sobotni spanek jen na pravym boku, zaprclo se mi neco v hrudni pateri. Mela jsem dneska kliku, fyziotyranovi vypadla jedna pani, tak me odpolko vzal. Zmasakroval me pekne, v patek repete, ze mam zado slusne dorasovany. Aby ne, jsem u nej byla naposled v pulce zari, blbka.

cernej caj

Maya
                                            v brne jitex neni, to jsem se divala a podle fotek bych mela obavu, lindex neznam, to je v centru jak se divam, to bych se mrkla 🙂 diky za tip.

Fifi
                                            nejsu si jista, jestli denyky chce milion kocek 😀

lity lity se zadama, dobre zes mela tu kliku, tak to zase ozdravi:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.