Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Zlata

Asteris
      Když spí,jsou zlatý.Čertíkovi se ven moc nechce, dneska teda svítilo slunce tak byl chvilku.Dvojcata zrzavý byly skoro celý den na dvoře,snacha si ozdobila dva stromečky,jak fouká vítr tak koule na nich jsou úžasný hračky.
      Když vidím Emmu,tak si vzpomenu na Puňťu2,ale to byl čistokrevný vořech,ale podobně zbarvený,jen té bílé měl o trochu víc .

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
      cernej caj

PetraK
        Tak snad bude lip, ale trocha bolesti ho aspon udrzi v klidu.

Tahnete a srustejte

MirkaD
        Krasne ste jezeckovi vymysleli domecek, snad zimu zvladne. A super ze ses swsla s kamaradkou z olniku, ta ti musi chybet, ze?

Kimi
        Ajaj, tak hlavne aby se to uz hnulo nejakym hojivym smerem, kdyz budes mit ortezu a pak i rentgen, aby se vedelo.

Asteris
        Krasna modelka

Zlatka
        Myslela sem na tebe. Spali sme u dedy v domecku na zahrade, a ja si vsimla casopisu krasna pani z roku 2006. Jak dlouho ji ctes? Tak sem ti ten dil vzala, aby ses podivala, co se psalo skoro 20 let zpwt a taky si ho prectu:D

Vcera mokro, dest, snih, bahno, krupky, snih s destem… vymekli sme, na bivak vlese sw vybodli a prespali sme na zahrade u dedecka a aspon trochu zatopili a tam bylo sucho, 6°C takze sem se varila, po rozepnuti spacaku se i dalo dospat:D

Kimi
          Zlata

Černej čaj
            Krásnou paní a Enigmu od začátku vycházení.Bohužel je to všechno pryč,neměla jsem to pak kam dávat.

Denny

Krásné brzké ráno…vcera byl nádherný a tak trochu u nas i vanocni den,s překvapením pro Romana…rano jsem s 🐴 zasla na krasnou zmrzlou prochazku,pak jsem neco poklidila a pak prijeli znami s prekvapenim…🥰. Tady je náš Sarumankek😇. Jeste na sebe s kockama vrcej (holky jsou nastvane a cele odpoledne se neukazaly,chodi jen nacuhovat divizny,jestli tady to male modrooke jeste je🤣

Attachments:
              Kuskus

No to je ale veeelikej fešák!
                Dennyky knedliky, a jsi dočasně hlídací teta, nebo je broučínek u vás na furt? Jé a jak mu budete říkat? Ten je tak krásný.

Asteris

Denny – další ušatý přírůstek do rodiny? Je kouzelný a bude veselo.

cernej caj

Denny
                    ten je nadhernej! 3kocky nestaci, jo? :D:D abyste se do toho bytu vesli 😉 usounek roztomilej, doufam, ze z nej mel roman radost, ze ma konecne kocicaka doma 🙂

Zlata

Denny
                      Pan Božský 🫶

Denny

Kuskus je náš 🥰 ja mu potaji rikam selatko pac je pruhovanej jako mimi od divocaka. Neboji se, stavajici smecka je nasrana co to je za prťe a vrčí na nej 🤣. Connie je v oohode,trochu zpruzela, prisel k ni,zavrcel, tak odesla 🙊 cajiku to vis musime je mit do paru a aby Caira mela kamose na zlobeni 🥰…jeste doplnime par Danii perlovych a budeme komplet 😉🥰 ano Roman mel radist,byl s nim celou noc v obyvaku a nespal 😀 hlidal 🤣 on je miluje vsechny, je hrozne obetavej. Rikam si, ze by byl dobry tata ..🍀

cernej caj

holky, kdo pouzivate tlacitkovy telefony, hlavne pak stary, vyrobeny cca pred rokem 2016, ale to odhaduju, tak na konci roku 2025 prestanou fungovat pro vodafone a tmobile

https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/2g-sit-nejstarsi-gsm-vypnuti-cesko-mobilni-operator-o2-t-mobile-vodafone.A240612_165220_mobilni-operatori_LHR

a udrzi si jen o2 maximalne do roku 2028…

takze… asi prestava doba, kdy budu mobilni, posilat sms, volat a ke kalendartu se vratim k papirovymu… jojo, vitejme v 21 stoleti kdy na trhu neexistuje mobil, ze kteryho by me nebolela pazoura jak svina a pritom umel delat par zakladnich veci dobre…

Denny

Cajdo, copak ty,ale predstav si ty starsi lidi 🥴

cernej caj

Denny
                              vetsina starsich lidi co znam presla na novy nokie celkem v pohode, ktery to uz ted podporujou. a sou to tlacitkovy mobily. Problem pro me je v tom, ze ve snaze ztencovat nejsu fyzicky schopna hubenej mobil drzet v ruce a ovladat… a hromada 70letejch lidi ma dokonce smartphone a tam je to vubec trapit nebude.

a kdyz bych si nejak nechala vytisknout na tiskarne ztlustovaci zada, aby se to dalo drzet, tak ty novy tlacitkovy mobily neumi asi 80% veci co umely mobily pred 20 lety:D takze nejhorsi je, ze to bude krok do roku 1990 k prvnim mobilum, ktery umely presne jen volat a nektery dokazali na 1 radku ukazat sms, tak novej mobil za 2000 byste necekaly ale navic umi akorat ty radky 3… budit to ve vyplym stavu neumi, zhasnout displej pri neaktivitie to neumi, hledat v telefonnim seznamu to neumi tak, jak by clovek cekal logicky, pridat neco co kalendare je akce na 15 minut, misto trech kliknuti, protoze tot am davaji tak aby se nereklo a ne ze cekaji, ze to nekdo pouzije… rozliseni displeje je horsi nez u mobilu z roku 2004…

celkem me stve, ze 2g vypnou, protoze pak asi fakt prestanu proste nosit u sebe mobilni telefon… nebo bude krava obri hozena nekde… v batohu… na stole… nekde… rozhodne ne v kapse, do ni se fakt nevejde 😀

ja bych si snad i koupila smartphone, jenze uhlopricky do 5.5 stoji 15k a 15k za neco co vydrzi maximalne 4 roky, s trochou stesti 6 mi prijde jako overkill. muj mobil stal novej 12k, ale ma pristi rok 20let. ja ho koupila jako 4 roky starej za litr… a uz ho mam 15 let… jenze koupit 4 roky starej smartphone, to se kupuje mrtvola a nikdo soudnej to nekoupi… a za litr ty, co novy staly 15, se taky neprodavaji, i kdyz sou na pokraji smrti… 😀

cernej caj

prvni den nam moc nepral… tak sme se vratili k autu a jeli do brna, tady slunicko a krasne, i dneska me to vyhnalo ven. ferince sem nechala postel, kdyz s nama nesla a vyzrala mi z batohu nejaky orisky, tak snad to bude dobry, byla to mala krabicka a nebyla plna a neco jeste zustalo, co nesezrala…

Attachments:
                                cernej caj

a vcera 🙂 pohled na brno

Attachments:
                                  Zlata

Černej čaj
                                    Nokiu jako chytrej telefon už nikdy!!
                                    Měla jsem po tkacítkovým Lennovo,byl super, jenže s mýma hňátama se mi ho povedlo rozflákat.Koupila jsem tedy Nokiu,stará tlačítková furt slouží,mám ji pro muže do nemocnice,ta chytrá Nokia je křáp na entou.
                                    Teď mám Redmi,fakt se to nedá srovnávat s ňokem od Ňoka.

Petrs01

Nokia dělá i „chytrý“ telefony? My máme 3310, umí to volat a SMSkovat, je to nerozbitný a vydrží to 14 dní bez nabíječky. Nějaký data to má, ale nikdy jsme nedělali ani pokus a hodláme u toho zůstat.

cernej caj

Petrs01
                                        Jj, delala uz v roce 20154.. nebon riv. Na MS…

Byly to dobry telefony dokud to delala nokie… nekdy 2018 se nokie prodala nekomu jinyku a sla do lytek

Zlatka
                                        Ja chci tlacitkovej telefon, ne chytej. Ten je mi k prdu, 15k za nej nedam z principu. A koupit si 4 roky starej skoro mrtvej smartphonr za 5 je neekojomicky, dyz to je na hrane smrti.

Vypada dobre sonim jeden model ale nema zadny rezence jeste na alze je to novinka.

Takze mam jeste rok na to najit telefon, kterej bude sice blbej ale ne tak, jako ty nokie nektery… proste hloupej mobil z roku 2003 ma vic moznsoyi a nastaveji nez dnesni hlpupej mobil, pritom technologicky hy dneska byla brnkacka udelat pekny menu, vic velikosti pismen, jemnejsi displej… dyt moje nokia z roku 2005 ma jemnejsi rastr nez dnesni tlacitkace… a foti lip… a ma vic uzitecnych fu kci a lip reagujou klavesy… 😀

Zlata

Černej čaj
                                          Já nemám počítač,mám všecko v telefonu.Ten notebook mi taky několikrát spadl,je nepoužitelný.
                                          Tak já potřebuju akorát banku,email ,to je všecko.

Maya

cernejcaj
                                            a nejaky ty aligatory ti nevyhovoujou?
                                            Zlata
                                            to jsou krasni zrzounci
                                            mam pro zrzky slabost 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.