- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
29.11.2024 v 6:06 #180309
cernej caj
Takže vlastne by bylo lepsi, kdyby si brtnika par dni ponechali, pac by ho drzeli na luzku sestricky a ty by sis mohla trochu vic odpocinout 😀
ale tak hlavne, ze uz je to dobry, kdyz muze byt doma a snad vydrzite NIC NEDELAT 😀
29.11.2024 v 11:41 #180310Zlata
Čekám report jak vám všem je .
Dneska jsem si naordinoval odpocinkový den, včera jsem přijela z nákupu
úplně vyšťavená, akorát jsem uklidila zmrzlinu do mrazáku,to ostatní do lednice, zbytek až dneska ráno.Pak jsem lehla,vstala v půl3,pustila ven kocoury,uklidila všechny záchody,udělala si kafe,pak druhý,,,naporcovala maso z lednice do mrazáku,kocourům stehno z kuřete na misky,postavila si na vývar, když se rozednilo došla jsem si pro květníky dolů na statek,nandala zem,uklidila nádobí,připravila ešus na oběd,doprala pračka tak jsem si dala prádlo na topení,zadělala jsem si na cukroví,zalila jsem si zeleninu a kytky za okny,dodělala polívku.A už budu fakt odpočívattt.🤓
Na té noze mi ta spálenina trochu mokvá,tak si ji mažu Betadinem.Naštěstí tuhle trochu ohnu v koleni,být to na té druhé tak musím vždycky někoho volat .Jo za debilitu se platí.🤦29.11.2024 v 12:18 #180311Kimi
Včera jsem volala do ordinace své praktické lékařky, že se chci objednat na příští týden, kvůli bolavému kotníku a zádům. Sestřička řeka, ať radši přijdu hned. Tak kotník mám podvrtnutý, chtělo by to rentgen a ortézu, záda rovněž rentgen. Příští týden teda musím vyrazit na polikliniku v sousedním městě, nejdřív rentgen, pak chirurgie, tam mi mohou předepsat tu ortézu. Nejsem nadšená, stáří je prostě sbírka neduhů, ale pokud se zbavím bolesti, nadšení by se mohlo dostavit, že. 🙄😉
29.11.2024 v 13:54 #180312Maya
Kimi
ortezu si muzes koupit hned, mama si ji na podvrtnuty kotnik taky kupovala nekde ve zdravotnickych potrebach
ale nevim uz kolik stoji
tak preju brzke uzdraveni29.11.2024 v 13:54 #180313Maya
kdyby nekdo chtel darek hlavolam, tak prej dobry jsou tyhle, uz jsem jeden objednala synovci https://www.kovarnamostek.cz/hlavolamy/
29.11.2024 v 14:10 #180314MirkaD
tak včera mezisměna-strašně moc lidí-2 kasa-strašně mě bolely záda,ruce…
večer po práci jen vyvenčit a dom
doma jen ležet…
ráno praní
pak vycházka ze psama
Ž.les-kde Dafi hopala po pařezech a Žeryk furt ,ale pořád válel sudy v listí:-)))
na konci házení míčku+přerahovačka
pak ve městě od nádraží pěšky do drogerky,tam měly odložení v sedě před obchodem,já koupila svíčku vonnou kamarádce,vypadla jsem ven-za pikovteřinu jak by řekla kamarádka z BK:-)
Martin si vyzvedl občanku,nakouipl a jelo se dom
2 hodiny teda venku- lese+chození po městě….
doma ve vjezdu ježek tak dostal kapsičku a byl odnesen po jídle do hromady listí v zahradě-listí je v ohradě z palet,a je na tom deska,takže tam neprší,sucho,teplo a ježek může vylézt….
po obědě jsem jela na kafe s kamarádkou z Olomouce,
a naaranžovala si betlémek sněžítko od Thielly-tímto ještě jednou děkuji!!!!!!- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.
29.11.2024 v 14:17 #180322MirkaD
Kimi-tak at se nožka brzo zhojí!
božínku,ty máš taky smůlu…..,
tak už máš určitě všechno vybraný a bude kli!!!!Zlatko-no,se nedivím,že jsi byla vyštavená z nákupu….
taky vždycky su…
a teda nožka mrška trošku zlobí,že?29.11.2024 v 15:59 #180323Milena z Prahy
Mirko,
díky za krmení ježka. Takovýhle divoký zvíře si při jedení muselo připadat jako v ráji 🥳😀.29.11.2024 v 16:43 #180324Kimi
Mirko, to je úžasné, jak se staráš o ježečka a dáváš mu šanci přežít zimu. Moji zahrádku jeden vloni navštívil, přichystala jsem mu kapsičku, nahrabala hromadu listí, ale nezůstal.🦔
29.11.2024 v 18:22 #180325MirkaD
Kimi-no,třeba taky nezůstane…zítra se tam musíme mrknout…
ono je blbý,že kvůli psům mu nikde na zemi nic nechat nemůžem-už jsme krmily jednoho na terase,
ale tohle je vymyšleno doře….v té ohradě s listím….29.11.2024 v 20:57 #180330Fifi
Bryvecir vespolek, krasavej vikend vsem,
reporty od domacich minimalni, snad se tam nepobili. 🙂 Ona zakrivena zadova, on srustajici pupek, doufam, ze oba dodrzujete klidovej rezim! Jee, hadanka nakonec vylezla, ted na me blikla, jsem myslela, ze kvuliva vsem tem udalostem vyjimecne nebude, a ona je, supeer, jdu na ni!Mirko, sikovna s jezkem, nezapomen mu tam dat vodu! Tady sikovnej web o jezkach, ja uz taky dumala, jak to vyresit, kdyz mi tu smajdaji furt. Jenze kvuli mym psum a cizim kockam to nejde, jezci maji svuj hustej, oastruzinomalinovej krovinovej biotop v rohu zahrady, stary klacky tam, muzou se zarochnat. Usnout, hibernovat. A ne porad cajdat, pocasi je zblazneny. Dneska zase jeden kus jsem odsouvala o kus dal, on si dojde na svyho fleka, nejsou to zadny pidi mladata.
Kimi, ouva, kotnik, soucitim, ale orteza to poresi aspon z nejhorsiho. Jak se dari Betynce, si dlouho o ni nic nepsala.
29.11.2024 v 21:06 #180331Kimi
Fifi, mám pořád v plánu referovat o Betynce, ale jaksi se nemohu soustředit, asi prokrastinace, nebo ty moje zdravotní problémy, ale musím, aby gauč nezapadl.🤦♀️
29.11.2024 v 21:16 #180332Asteris
Petrs byla tak hodná, že mi předala granule, mohla si za odměnu podrbat Emičku 😀, ta se projevila jako týraná, kterou doma nikdo nepodrbe. A já jsem úplná trubka, měla jsem té paní poslat aspoň nějakou čokoládku, i bych granule zaplatila. Emma říká, že jsou jedlé… Jsem marná. Cestou na tramvaj přes Žofín jsme potkaly vipetku a korgiho – krásně si pohráli. Fotky jsou z Petřína.
29.11.2024 v 22:04 #180336MirkaD
kráený fotky-krásná holka na nich!:-)
29.11.2024 v 23:00 #180337PetraK
Vážené, vážení
žijeme, nejsem vdova, Brtnik choří, nějak ho to doběhlo. Ohaříci jsou nejhodnější, Talinka nejzlatější, já to nějak válím. Chodíme oba stejně blbě, já se belhám se zádama – než to vždycky rozejdu, Brtnik je v předklonu s pupkem – pohled k popukání na nás. Brtnik je příšerně vyhublej, ale fakt příšerně.Ty ručičky!! To nejsou ruce, to jsou fakt párátka 🙁 . Je mi ho hrozně líto. Břicho ho bolí, snažíme se, aby se zrevitalizovala. Nemám výzdobu, nenám nic. To budou letos Vánčoky 😀
30.11.2024 v 0:06 #180338Fifi
Bodejt by ho rozkuchnej pupek nedohnal, twe, dyk i fena po akutni kastraci /sorry za primer, to jen ze brisni operacion/ by mela mit hooodne klidovej rezim par tejdnu. Hlavne snad po prdlym slepaku a zanetu pobrisnice bude mit este nejakou kontrolu??? Ne teda u obvodacky. 😡
Prd na vyzdobu, bud rada, ze mas muze doma. A muzes ho nejak nenapadne tucnit, vykrmovat, postupne, az a co strevo dovoli. Zvolnete si oba do dalsiho roku, budte na sva tela hodni, ted jste jeli blaznivej maraton. 🙂30.11.2024 v 0:46 #180339PetraK
Fifi
no však jo- Ve středu byl geroj, včera jsem ho málem zabila a dneska mu to dokopalo. Ale zejtra ho pudu honit po zahradě 😀 :D. Ne, dělám si srandu, ale v nemocnici toho nachodil víc, tak zítra se půjde projít. Já jsem ráda, že můžu se zádama stát, takže vaření není problém. Jedem dietu. Výkrm začne jak to půjde.30.11.2024 v 7:34 #180340Asteris
Bodejť by nezhubl po takové štrapáci, s vykrmováním musíš pomalu a opatrně, ale to ty víš sama dobře. Vánočky budou i bez výzdoby, ale však něco bude jen později, během adventu. Hlavně vy abyste byli v pořádku. Šetřete se, myslím na vás.
30.11.2024 v 8:41 #180341Zlata
Všecky krásný fotky.🫶
Všichni marodí jsou v rámci možností se snad uzdravující.
Kimi
Myslím, že ortézu jsem dostala hned na ambulanci v nemocnici.Ale už je to asi 5let,možná víc .PetraK
Já vím, že Brtník je chlap jak hora,ale v téhle situaci by možná bylo jako doplněk stravy koupit pár Nutridrinků .Posílám pár kočičích mazlů.(lezou mi na cukroví ,tak abych se obrnila roztomilostí)
30.11.2024 v 12:47 #180345Asteris
Zlato, kočičáci jsou roztomilost sama.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.