- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
26.11.2024 v 12:00 #180224
Maya
Zlata
jj, ve ctvrtek mam dovolenou, tak mam v planu se u vodafonu zastavit
pisou na strankach, ze vse zaridi sami, tak snad jo
PetraK
no koouzat po bahynku by nebyl dobrej napad, takze zustat v peri je to nejlepsi26.11.2024 v 12:02 #180225Petrs01
A koukej víc ležet
Když ony to ty záda úplně rády nemají. Ono je pro ně nejlepší ta chůze. Akorát samozřejmě ne po bahně. Takže Peťo, až bude nejhůř a nebudeš vědět co se sebou, zajdi si prostě do vedlejší vesnice a zpátky. Po silnici. OSVĚTLENÁ.
Lepší než pochodovat po tramvaji tam a zpátky (Petra ví – Peťan takhle pochodoval když měl neschopný záda on. Když se potřeboval někam přemístit, pochodoval po MHD, bo on nemohl ani stát).26.11.2024 v 12:31 #180226Zlata
Petrs
Tak já si podkládám nohy,aby ty záda trochu přestaly.Ono to má každý jinak.Hlavně aby Petra někde nepadla a nedodělaly se záda ještě o hodně víc .
Jsem pekla vanilkový rohlíčky,spadl mi rošt z trouby na nohu jak jsem to vyndavala.Výhoda je že to spálený dole necítím🤓,nalila jsem si na to Alpu,tak uvidíme jestli budou puchýře.Jsem hovado ,no 🤦- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
26.11.2024 v 12:36 #180229Petrs01
nalila jsem si na to Alpu
tvl Zlatko! To že to necítíš, neznamená, že to máš nechat pálit a ještě to takhle dorazit! To nemáš možnost zajet nějak ke sprše a chladit si to ledovou sprchou? Nebo aspoň čisté plátno namočit do studené a měnit dokud ta kůže hřeje – to poznáš rukou, nemusíš to cítit zevnitř. Zbytečně riskuješ, že to udělá problém 🙁
26.11.2024 v 12:43 #180230Asteris
Zlato, Petrs má pravdu, nemusíš to cítit, ale může z toho být ošklivá rána.
Petrs, pokud by se o granule nikdo nepřihlásil, tak bych je mohla použít jako pamlsky, jinak barfuju…26.11.2024 v 12:43 #180231cernej caj
Maya
Zazadej si onen specialni kod u tmob pro prwchod ke konkurencia uvidis jak se ozvou:D vodafone to ma v samoobsluze a kdyz tak sou pekny zlodeji, takze si dneska mox nevyberes.Ja vzala hexa ze zelenyho pozadi a to urcite stejny neni, dal sem to nezkoumaxa
26.11.2024 v 12:56 #180232PetraK
Zlatka
A jo hádanka, já úplně zapomněla, pardon. Napravím to. No a jak říká Peťa – to ležení taky není ideální, jak ležím dlouho tak se to zádům nelíbí, potřebují se hýbat, prokrvovat, uvolňovat. Takže třeba telefonuju a chodim po kuchyni 😀Jsem pekla vanilkový rohlíčky,spadl mi rošt z trouby na nohu jak jsem to vyndavala.Výhoda je že to spálený dole necítím
ježiši!!!!!!No ale o to víc to musíš hlídat, když to necítíš!! Trik s Alpou mi taky někdo říkal, a dělala jsem na opařenou ruku.
edit a koukám, že Petrs to psala taky 🙂 tak se hlídejPeti -eh, jaký granule? Zapomněla jsem to taky. Já mám teď v hlavě jen … no nic, nic tam nemám 😀
No to s tou tramvají, to mě dorazilo! SE mi udělalo zas špatně teď, když jsem si to představila. A že to zastaví, cukne, aaaaaaauuuuuuuuuuu!
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
26.11.2024 v 13:00 #180238PetraK
Zlatko a přes tu spáleninu, jsem Ti zapomněla napsat, že máš moc hezkou knihovnu
26.11.2024 v 13:08 #180239Zlata
Petrs
Tak já odjakživa Alpu na vše.Na ruce jak jsem na to šahla to cítím,na noze asi něco bude no.Kdyby mi teď brali otisky prstů tak nevezmou 🤓.Já na tu nohu ani nevidím,jak blbě vidím🤦.Ono se to vstřebá,časem.Taky jsem nemusela ráno být líná a obout si ponožky,že.Ale rohlíčky už jsou v krabici,mám zadělaný další těsto na zítra,musím něco do 11.udělat,páç pak nevím jak to bude.
PetraK
Nakoupila jsem si regály v Mobelixu za 690,-jeden, postupně po několika,na knížky jich mám 10 a jsou kromě 3poliček plný.- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
26.11.2024 v 13:16 #180242Petrs01
jaký granule?
Sem psala o kus výš, že mi tu přistála tříkilovka Trainera bo má na minipudla moc velký granule, ať to někomu dám. Přihlásila se Asteris, že to teda zpamlskuje, pokud-nikdo-jiný-nechce.
26.11.2024 v 14:31 #180243Asteris
Ale pokud by se hodily Petře nebo ví o někom, komu by prospěly, tak se jich vzdábvám 🙂
26.11.2024 v 14:57 #180245Maya
cernejcaj
to pozadi stejny neni, ja myslim, ze v tom je ten vtip, ze stejny obrazek v jinym pozadi vnima oko jinak
ze budou vodafone taky zlodeji je mi jasny, ale kdyz budu platit za to samy o par stovek u nich min, tak lepsi zlodeji 😀
on uz me dneska prepojoval u t-mobile na tu spesl kancelar, ale nikdo to tam nebral 😀 😀26.11.2024 v 15:24 #180246cernej caj
Maya
To sem cetla ale jak si to vygenerujes to cislo na prevod tak ti budou volat sami:D takze mrkni do sanoobsluhy a nekde to tam najdes a su zvedava.Ja platim aktualne 227 u vidafone za neomezeny +3gb dat… na tlacitkove nokii:D sice ze 120 je to o kilo podrazeni alw porad se to da:D nemusim tak hlidat, do jake volem site:D
Aha tak ja udelam hexa z obrazku ale dneska jedu do mesta a spim u kes, tak az zitra
Zlatka
Doufam, ze z toho nebudes kit zadnou vaznou spaleninu.Ps: plech pripecenej k ponozkam a do kuze by mozna byl horsi:D
PetraK
V sobotu sem uklouzla na vylete a nespadla ale skubla swbou tak, ze moje jakztakz drzena krcji pater dost zaskuhrala a zas se mi to z vteriny na vterinu dost zhorsilo… a to je super ze se tomu vyhybas i v saline, mhd, naledi:) a poslu ti odkaz na to cviceni co sem posilala holkam, asi do maila26.11.2024 v 19:16 #180249PetraK
jaký granule?
Sem psala o kus výš,
ok. Asteris to tedy pořeší.
Asteris – hele mám nápada – pokud na ty grancle nespěcháš, můžeme to, pokud se do té doby uvidíme s Petrs – nějak dát dohromady s tím kalendářem?
26.11.2024 v 19:51 #180250Asteris
Asteris – pokud na ty grancle nespěcháš, můžeme to, pokud se do té doby uvidíme s Petrs – nějak dát dohromady s tím kalendářem?
Určitě, nespěchám na to, až budeš v pořádku, tak se domluvíme. Dojedu někam k Tvé práci a vyzvednu si to.
Zatím na sebe buď opatrná, zanedbat léčení se nevyplatí. A práce na domečku neuteče. Opravdu se šetři. Pro Brtníka platí totéž, 😀.26.11.2024 v 21:31 #180251Kimi
Dneska jsem byla v nemocnici na chirurgii na posouzení trvalých následků té mé loňské zlomené levé ruky pro úrazové pojištění. Pan doktor mi s rukou pěkně pocvičil, teda pro srovnání pocvičil i s pravou. Nějaká omezení tam jsou, při domácích pracech, při oblékání, kromě omezení to i bolí. Na vyplnění formuláře potřebuje čas, pak mi ho pošle.
Taky mě příšerně bolí záda, tak v oblasti pasu, nevím zda je původ gynekologický nebo ortopedický, zítra první porada na gynekologii. Doufám, že to bude ortopedické a pomůže nějaká rehabka.
Zlato, Alpa je u nás v rodině taky takový základní léčebný prostředek, používala ji moje babička, mamka a já taky.26.11.2024 v 21:47 #180253Milena z Prahy
Kimi, Zlatko,
na alpu si pamatuju od babičky. Jako dítě jsem jí dostávala na kostce cukru, to mi chutnala, ale už vůbec nevím, co měla léčit 😀.26.11.2024 v 22:09 #180254PetraK
Jo, jo Alpa malý zázrak!
Kimi
držím palce, ať záda se srovnají a není to žádný velký problém27.11.2024 v 6:32 #180255Denny
Pokud možno dobré ranko všem,
co se to tu děje, choroby jedny?
U nás počasí jak na houpačce, včera lilo, odpoledne už slunilo.
Jsem nějaká znavená, no jo, jak říkáme s Romanem :
„Starý lidi“ doplňte si…. s nadsázkou samozřejmě.
Zlatko
bože spálenina, tfuj tfuj, ať se ti brzo zahojíKimi
držím palce ať rehabky pomůžou pokud to bude páteř.PetraK
hlavně se tu bolest nesnaž nějak přejít, na pohotovosti Romanovi řekli,
že je potřeba ty tablety na uvolnění brát, páč když je bolest, člověk se jakoby „stáhne“ a to není dobře. Prostě velkou bolest nepřecházet.
(Jsem blbec na vysvětlování, ale jistě mě pochopíte)
Zdravím Brtníka ať hezky srůstá
A na zadek byste potřebovali oba, měli byste zvolnit…
ale to je asi marný, že?
Vaši „andělé strážní“ se s vámi fakt nenudítady jeden blbec, co nás vítá při příchodu domů polštářem 😀
27.11.2024 v 8:09 #180258MirkaD
tak o víkendu 2 mezisměny s cvičícími vycházkami a večerem u máti,
v pondělí volno-tak ráno větší vycházka se psama-ke křížku,a dolů mezi polama,a a kolem zahrad dozadu a mezi polama zpět-Žerykovi párkrát hodit míček,a dom
bylo přimrzlo,jasně a prostě krásně:-))
doma pak uklidit andulkám,dát jim pod klec a kolem klece obří tvrdej papír izolepou slepit-a když jsem se s tím dolepila,s tím,že by to měl dělar 2 tak přijel Martin z práce,že dřív….
furt mají málo práce….
no tak mě+ sundal záclony,šup s nimi do pračky,já umyla okna co nejdou už roky rozdělat…..
pak venkovní dveře….
zamést,vysát,vytřít,Martin trčel odpo na terase, chvilku a pak zalezl dom
a poslouchaly jsme koledy…
odpo šel pár metrů ze psama za zahradu a já večer chvilku s lampionovým průvodem-světýlka na obojcích….
u tatky jsem umývala okna před týdnem+větší úklid
včera mezisměna,takže cvičící/venčící vycházky,
kasa 2 a vybalování drogerky s tou paní chladařkou,co po mě pořád šlape…:-(((
peklo,prostě..
řeknu do sluchátka,že někde u kapsiček-výživy není cenovka na mango,at ji vedoucí zařídí a ona dojde ZKONTROLUJE VŠECHMY CENOVKY!! A JDE TO UDĚLAT-ta kolegyně
nebo-hledám stromeček kterej nemá štítek z kodem,nemůžu ho najít,tak říjám,že v regále není…..že byl poslední
přijde ta kolegyně-prohlídne stromečky/dekorace v regále,řekne,že to tam není:-)))-dyt jsem to říkala,že…ale proč mě věřit…a řkne at paní dojde ukázat,místo odkud to vzala….at můžem vzít cenovku…
když se zeptám na něco u drogerky ohledně palet-jak zeskládat 2 do jedné-když na každé je víc jak půlka-má vzteklý itonický naštvaný odpovědi-jakože-vím,že se ti s tím nehce tahat…nepivezu 4 palety dozadu!!!
vše naštvaným tonem…chjoooo
já se z ní zblázním,fakt jooo:-///////
když byla chladařka,byl to děs,aspon ale 5 let neměla odpolední……no nic
dnes mě čeká odpolední do noci…
jdu do mlhy sychrava ven ze psama.se mi fakt chce teda…..Zlatko-co noha?
já mazala alpu záda mamce..a masírovala….. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.