Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Petrs01

hrát mariáš

na mariáš musej být čtyři, tak bacha na ty sestřičky! 😄

Tak pěkně choř, vycházky doufám máš, ta chůze dělá zádům dobře. A jinak se šetři a ulejvej a kdybys něco potřebovala, nákup nebo cokolif, tak dej vědět.
      A fakt nechej jedny klíče u někoho. Klidně v zalepené podepsané obálce, aby bylo jasno že vám nikdo po Domečku nechodí, ale ať někde jsou a dá se tam v nouzi dostat jinak než sekerou.

Kimi

Čají, tady odkaz na jednu zajímavost v Orlických horách. V Kačerově jsem byla mnohokrát, ale pustit odbržděné auto jsem si netroufla.
        Odkaz:
        Fyzikální zákony jdou stranou: Na tajuplném místě v Orlických horách teče voda do kopce
        Ještě jednou:
        https://www.svetzeny.cz/tajemno/zahady-v-cechach-na-morave-na-tajuplnem-miste-v-orlickych-horach-jsou-fyzikalni-zakony

Maya

PetraK
          no 14 dni je asi minimum
          ono hlavne me vzdycky rikala doktorka, ty prasky na bolest jako tramal se maji brat na noc, aby se clovek vyspal neb kvalitni spanek je nejlepsi lekar 😀

Maya

Kimi
            ted nedavno jsem videla nekde taky peknou optickou iluzi
            zkusim to najit

Maya

jedna iluze
              oba obrazky maji stejnou barvu
              https://i.redd.it/zs9zuohjg75d1.jpeg

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem Maya.
              Maya

a kdo neveri

Zlata

Maya
                  K zemi hleď s Merryl Streep na Netflix je.

cernej caj

MirkaD
                    aha, tak to je dost novinka, ja mela za to, ze porad aspon u pruvodciho tam, kde nejsou…

achjo, to sou zas vylepseni…

Maya
                    je tam rozdil v poctu uctu a zaraz pripojenych uctu myslim. ze muzes treba mit 2 poducty, ale nesmis koukat naraz, nebo muzes mit naraz treba telku, pc aj mobil.

PetraK
                    mozna by ale zas ty leky na zada ulevili bolesti, vyspala by ses, povolilo by kde je to ztuhly a pak by to snad odeslo? je dobre, ze to mas na 14 dni.

Kimi
                    o tom sem cetla! 🙂

Maya
                    ty dva ksichty ale nemaji stejnou barvu takze to nechapu… aha jde o tu sedou, to je ten klam 😀

Fifi

Zdravicko vespolek,
                      Esusova, hura, moc pekny zpravy, parada, ze uz neni Brtnik na JIP. A ty, ze mas neschopenku. Tak odpocivej, rovnej si hrbeta.

Thielli, jak je u vas, co Cerna kudrnka? Posilam ji pohlazeni a myslim na vas.

Asteris

Jsem ráda, že Brtník zdárně pokračuje v rekonvalescenci a že Petra má neschopenku. A děkuju Petrs, že pečuje jak o Petru tak o ohaře.
                        Thielli moc na Tebe myslím…

Maya

cernejcaj
                          ksichty maji stejnou barvu, videla jsem jeste vysvetleni kdyz se daji vedle sebe oddeleny carou a ta cara se na kousek prerusi, pak to clovek vidi, ze je to stejny
                          ale je to proste desny kdyz si clovek uvedomi jak blbe to vidi 😀
                          Zlata
                          dik, koupim asi ten kupon za 4 stovky, zkouknu film a nejak to prozkoumam
                          ale jinak jsem koukala je to docela draha sranda kdyby si to clovek platil na rok nebo tak nejak

Maya

kdyby to nekoho zajimalo, vodafone nabizi k uzavreni do konce roku neomezeny tarif za petikilo
                            celkem to zvazuju, vodafone by u nas mel mit taky signal

Maya

tak jsem volala do t-mobilu, jestli bych neplatila neco pri odchodu a prej ne a prej me prepoji na spesl oddeleni, ta kprepojili a tam to akorat zvonilo a zvonilo 😀
                              ve ctvrtek mam dovcu, tak se stavim ve vodafonu a doufam, ze to vsechno zaridi a prevedou mi to
                              a bacha na nakup knih na megaknihy
                              https://medium.seznam.cz/clanek/honza-prusa-megaknihy-znevyhodnuji-stale-zakazniky-anonymni-nakupujici-usetri-na-jedne-knize-skoro-stovku-101221?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1

Zlata

Maya
                                Já mám Vodafone,tarif pro seniory,platím měsíčně tak 320,já teda moc nevolám,páč jsem hluchá a když tak mi musí z telefonu někdo zavolat,ale posílám hodně SMS.
                                Pak mám předplacenou kartu od O2,a tam mi vydrží hodně dlouho 300.-

Petrs01

Holký, v práci mi paní přinesla tříkilovku granulí, s tím, že jí v obchodě nakukali, že to má maličký granulky a po rozbalení zjistila, že prd, že to její malá řídkozubá fena nedá. Takže načnutý, ale téměř nehrábnutý. Zdarma. Ideálně někdo z Prahé – Eva, Asteris? Petro, tobě to taky můžu dovézt, pokud chceš.

Maya

Zlata
                                    koukam na ten tarif pro seniory, ma to jen 3GB, to by mame asi nestacilo

Zlata

Maya
                                      Zkus se zeptat přímo na Vodafone,mívají různý nabídky,který na té aplikaci v tu chvíli přímo nejsou.A na přenos čísla mi stačilo se domluvit přímo na Vodafone oni mi to zařídili.
                                      Jsou taky různý tarify pro ZTP,nějak se mi to nechtělo hledat.

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 4 týdny uživatelem Zlata.
                                      PetraK

Jak to, že tu nejni můj příspěvek z rána??? 😮 😮
                                        co sem zas udělěla?

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásím, že žiju, ohaříci jsou hodní – chrápou, dneska je budu šidit, venku leje, je rozbahněno, nehodlám riskovat. jsem zalezlá v peří.

Petrs01

jsem zalezlá v peří

Dobře děláš.
                                          Vezmeš si ty granule, když se nikdo neozve?

Zlata

PetraK
                                            Nemohla bys nám odtajnit tu tajenku?
                                            A koukej víc ležet.Ohaříci snad jeden den na zahradě vydrží.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.