- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
20.11.2024 v 20:00 #179977
cernej caj
Thielli
ja myslim, ze staci jedna sada a kdyz ji uprostred vezmem stipackama, porad zbude dost na obe :D:Dtak a posledni 4 odpoledne pilne makam…
20.11.2024 v 21:37 #179984PetraK
Hurááá, taky možu k Mawenzi, těším se na fotky a jak si to proběhnu.
MILÁ VLČICE FERRINKO
JÁ TI K TÝM PATNÁCTINÁM,
KDY DOSTANEŠ OBČANKU
PŘEJU MOC A MOC ZDRAVÍČKA A AŤ SE TI DAŘÍ A NIKDO TĚ NEZLOBÍ.
20.11.2024 v 21:44 #179985PetraK
Thielli,
tak neobjednáme si dvě sady? Pro tebe a pro mě?😀 😀 Ty si fakt pako. Připravovala jsem článek na zítra, který vznikne jen a jen díky Tobě – děkuji moc, moc a nejvíc -a jak vkládám na stránky ty skvělý fotky, co jsem obdržela, tak koukám v galerii fotek, co se to tam objevilo za fotku. Byla jsem zvědavá k čemu se vztahuje 😀 😀 To řikám, si pako 😀
Jsem teda ale netušila, že se Ti ta motolice zase vrátila 🙁 . Jakej byl vlastně výsledek minule, bude se s tím něco dělat, nebo jak?
Asteris
Okáčko, tak se pak dohodneme na předávce. A……….von s vám na výletě byl nějakej neznámej druh vovčáka? 😀 😀 (to je bomba ty ušiska 😀 )Dennyky
krásná náladovka a já doufám, že Romanovi pomůžou!!Fifijová
gratuluju k eSTéKáčku. Zde sněžilo zatím cestou domů, tady zatím ničehož nemáme.A já jdu co ? Spát. A víte co? Vezmu si příští tejden asi volno. Jeden den.
21.11.2024 v 7:09 #179986cernej caj
PetraK
Uz lezi stocena jak kdyby ten venec uz mela v sobe:DDoufam, ze na vaanoce budes mit aspon 14 dni aby sis je pak pekne uzila tvuj oblibemy cas:)
21.11.2024 v 7:46 #179987Denny
Dobré ranko, díí píí hlásá snížek 🙂
přijeli jsme kolem 18 té hodiny, ale stejně nic nového.
Byli jsme u soukromého fyzioterapeuta, který mimo jiné napsal článek o Hlubokém hýžďovém syndromu (Roman má téměř všechny symptomy)
Tak se tam objednal, takže nějaké zkoušky hybnosti, mačkání sono atd…no zjistil akorát kalcifikaci u té operované kyčle, jinak mu řekl, že on to sono nemá tak dobré, aby ty hluboké svaly viděl.
Takže nějaká zpráva, s tím, že by měl vyhledat neurochirurga.
Když jsme tuto variantu zkoušeli, nikde nás nevzali.
Takže zase asi Praha a vyšetření za peníze.
(pár výhod to má, péče mi příjde lepší, žádné protivné sestry a člověk nemusí čekat x hodin v ordinaci)21.11.2024 v 7:49 #179988Denny
Čajíku,
Ferince hodně zdravíčka, to je krásný věk 🙂Já si včera psala s Davidem Bednářem (mají CHS odkud mám Koněva)
jak se má maminka Babettka, cituji:
„Babettka v pondělí oslavila 13 let a je stále živá, veselá-věčná puberťačka“takže ta Koněf chuděra za to ani nemůže vlastně :-DD
21.11.2024 v 7:52 #179989cernej caj
Denny
tak aspon vite, ze ho mate shanet a nekam jste se posunuli. das odkaz na clanek? bych pak mrklaTak to je super, ze konev bude mit dobry geny po mamince 😀
21.11.2024 v 8:20 #179990Denny
21.11.2024 v 8:32 #179991Denny
A krevetky dostaly 3 nové kamarádky, chtěli jsme jich víc, ale měli jen 3.
Tak jsem vyčistila akvárko a snad se jim bude líbit 🙂21.11.2024 v 8:45 #179993Zlata
Denny
Ať se jim daří.
Včera jsem se dozvěděla, že bezblanka koki je žába.Sice jsem neviděla obrázek,ale třeba by se jí d krevetama líbilo.Mě se líbí to jméno 🤓🌞Thiely
Ta motolice může být od uší(mělas zánět dutin) nebo od toho oka.S fakt opatrně.Mě ještě bolí pravý rameno a kost na pravý půlce zadku,to jsem sebou šmejkla víc jak před měsícem.Kocouři mají neustále nasypaný granule, stejně musí načít novej pytel úplně stejných.
21.11.2024 v 8:56 #179995Petrs01
neustále nasypaný granule
Šikovný čičinky!
Nové jsou voňavější. Dávej jen trochu, ať neležej dlouho. Taky jsem nové granule sypala pod ty staré. A jednou za čas je dostal pes, tomu nějaké vyčichnutí nevadilo.21.11.2024 v 9:26 #179996PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak u nás je veselejš a veselejš. Nejdřív Tali – která skončila na Propalinu, neb se díky kastraci začala počůrávat a to jako velmi. A když se přestala počůrávat, tak se zase posejřovala a teď…….. Brtnik. Nejdřív to vypadalo, že něco blbýho snědl, nebo že viróza v noci mu bylo brutálně a teď už jestli to není slepák. Tak maže k dochtorovi.
A já mám zítra volno.!! A příští pátek taky!!
A doma taky byl ráno poprašek, hezký to bylo, ale neměla jsem čas to vní mat. Neci, aby šel pod kudlu.Dennyky
tak to nejsou optimální zprávy s Romanem 😮 taky jsem myslela, že to teda bude případně schopen na místě zjistit a doporučí cvičení nějaký, který by to mohlo vyvažovat. a k neurochirurgovi ho nenasměroval jako konkrétně?? 😮
Ach bože to zdravotnictví je šílenější a šílenější 🙁 . Ráda bych pomohla, ale nemám jak 🙁Tak Koněv má dobrý geny, to je základ 😀
Zlatko – nepij tolikatě!! bezblanka koki – to sis vymyslela, žejo ? 😀 😀 😀 😀 😀
Kocouři mají neustále nasypaný granule, stejně musí načít novej pytel úplně stejných.
do nápravnýho zařízení s nima!! 😀21.11.2024 v 10:05 #179997Zlata
Petrs
Jj,Trixa dojídá,jak konzervy z talířků, granule v misce,posekaný kuřecí hřbety.Petro
Nevymyslela,dala jsem si kvíz z Koktejlu.Fakt zajímavý názvy zvířat.🤦.Ježiš Brtníkovi držím palce,ať to nejni nic vážnýho.
- Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
21.11.2024 v 10:09 #179999PetraK
Zlatka – dík, no já taky doufám, že to nebude žádnej průser. Vždycky se o něj bojím moc.
Já vím, že nevymyslela, ale zní to tak! 😀
21.11.2024 v 10:17 #180000Petrs01
Brtnik
Toho milýho pána, co dělá kafe, který piju i já, pozdravujeme a přejeme ať to není nic vážného a je brzo líp!
A Tálije… to jako ale taky není úplně dobře tohleto… tak snad jste to nějak vyladili, ach jo, já vím, proč se mi do kastrací nechce (a stejně tak vím, že jsi měla dobré důvody).21.11.2024 v 11:00 #180001Zlata
Tak včera asi strašilo ve vzduchu.Od rána mi zvonil telefon, jelikož cizí císla nezvedám,dneska mi obvolával kluk čísla co mi volali,nikdo z nich mi nevolal,nic nechtěl,poslední byla nějaká stará paní,taky mi nevolala.
21.11.2024 v 11:08 #180002PetraK
Zlatka
byla nějaká stará paní,taky mi nevolala.
tak to jsem byla natuty já. Páč já nikomu nevolám a nedá se mi dovolat 😀Petrs01
jojo, kastrace. A ještě u velký feny. No, víme, víme. A nechtělo se mi. Jenže co člověk nadělá, tady to prostě muselo být, nenechala bych pyometru přeléčovat, stejně se to vrací.21.11.2024 v 11:37 #180003Petrs01
to prostě muselo být
jj, víme, ale je to na pytel, to riziko tam prostě je a ne malé. Měla bych velké dilema, jestli starou fenu vykastrovat preventivně dokud je zdravotně dobrá, nebo nechat a doufat, že pyometra nepřijde ve stavu, kdy bude zvíře neoperabilní, nebo operabilní s vysokým rizikem. No prostě feny jsou strašák.
Dej vědět jak je na tom ten tvůj milej pán.
21.11.2024 v 12:07 #180004cernej caj
PetraK
tak preju brtnikovi at nema slepak.. nebo ma a nemusi se ho uz byat?Zlatka
sikovny cicinky 🙂Denny
pekny akvarko 🙂 uplne pruhledny, to musi byt pokoukanicko 🙂21.11.2024 v 15:22 #180005PetraK
Tak Brtnik prej snad slepák nemá,pravila obvodní. Tak uvidíme. Každopádně bude doma a bude dělat hodnýho. A já na to dohlídnu a taky mu předám, jak o něj máte starost, to von bude hrdobec. Už takhle je rozmazlenej – ne vode mně, ale třeba od Petrs, Thielli, Ap…. nahrazujou moji mámu, která ho měla „radši než mě“ 😀 Milovala ho jak jen dobrá tchýně může a kdybych mu ublížila někdy, strčila by mě do pytle a ráchala ve studený vodě.
Zlatko – přemýšlím tu nad tím cos napsala Thielli k té motolici -že by v tom fakt mohla hrát roli i ta debilitní cysta!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.