Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Kecaci zima 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,174 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,176)
  • Autor
    Zlata

Denny
      Je vidět,že má nacpanej pupík.Mě nepřestanou asi fascinovat ty uši😁.
      Dámy včera jste mě zklamaly,byl čtvrtek a žádná čtvrteční chvilka poezie.🤣🤣
      Tady fučí taktéž,chvilkama prší.
      Abysme si trochu zvedly náladu,máme piškotovou roládu.
      Čertík je schovanej v ohradce,aby na něj nikdo nemohl.Když to stavěli tak jsem si dělala legraci,jestli budeme mít štěňata,tak jsem byla odeslána kamsi😂🤣.Tak je tam kocour🤣🤣

Attachments:
      cernej caj

Holky dotaz.

Kdyz je clovek na pracaku, jak casto musi chodit na ty kontroly na pracak nebo na czechpoint, ze neni nelegalne zamestannej? Kamoska chodila i 2x tydne a dabali ji to vedet jen par dni dopredu… takze nemela povoleni ani gynechat navstegu kdyz jela jako vedouci na tabor a musela z tabora jet do brna…

Maya

cernejcaj
          no co ja slysela, je to na kazdem uradu jinak, tady v Bn prej dost casto se chodi na pracak 1x za 2 mesice, asi zalezi na aktivite uredniku, takze asi jedine si sehnat nekoho kdo ma zkusenosti primo s tim tvym uradem

Maya

cernejcaj
            to uz ti fakt hrozi ze te vyhodej?
            jinak pokud dostanes odstupny, tak po tu dobu na kterou ho mas se nevyplaci podpora a na pracak se prej vubec po tu dobu nemusi
            edit: teda aby nebyla mylka, po zaregistrovani do konce ty doby co ma clovek prachy se pry tam nemusi

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem Maya.
            Zlata

Čajdo
              Snad nekončíš.Já nevím jak je to teď,ale bylo to při návštěvě pracaku určený kdy je příští kontrola.My měli papírovou kartičku a tam to napsala úřednice.

cernej caj

Maya
                Premyslim, ze pujdu sama, protoze je to fakt des lidsky od vedeni

Zlata
                Premyslim nad tim.

Petrs01

Zjisti si podmínky, bývalo to tak, že když jsi šla sama, nebyl nárok na podporu. Ale aktuální stav netuším.

Milena z Prahy

Čajdo,
                    a už jsi se dívala po jiným místě? Jako naprostá lama mám pocit, že ajťáky všude berou všema deseti. Pokud teda nebudeš polemizovat, že nejsi ajťák 😀

Zlata

Čajdo
                      Jj,nejdřív si zjistí podmínky jak píše Petrs.Možná úplně nejlepší by bylo jít marodit.Domluvit se s doktorem na všech vyšetřeních co tě čekají,může ti k neschopence napsat vycházky.A během marození uvidíš co a jak.

Maya

cernejcaj
                        kdyz odejdes sama, narok na podporu je, ale je nizsi
                        ucet na linkedin mas? tam kdyz jako IT napises ze hledas praci, je docela mozny, ze se ti nekdo ozve sam
                        a nebo mozna zkusit zajit do nejaky pracovni agentury jak to vypada a co nabidnou? v Brne jich bude urcite xx

Denny

čajdo
                          chjo tyhle starosti 🙁 a já tu brečím, že mi je smutno.
                          Držím palce, ať seženeš nějaké dobré zaměstnání.

Zlatko
                          no pupík má nacpanej, dnes bude mít přes 400g 😀
                          já na nich ta ouška prostě miluju 🙂
                          Váš kocour má taky úžasnou pohodu, moje kočky se na mě vždy lepěj.

Jako já málokdy držkuju nad počasím, ale tohle je fakt depresivní,
                          celej den tma, fukeř a lijavec.
                          Před chvílí bliknul proud, asi bude zábava, pokud se to zhorší.

Maya
                            Maya

jsem si to tam taky zadala a teda je to hlavne prvni mesice docela rozdil jestli cloveka vyhodej a nebo jde sam
                              cernejcaj
                              nedavno znamej nabizel praci po mailu, tak jestli by se ti tam neco nehodilo, je to v Brne
                              https://notino.jobs.cz/?custom_oddeleni=it

Zlata

Denny
                                Však už na mě spí.V té
                                ohradce je když neležim.Včera byl ochotnej i vlézt do auta když mě nandavaly holky na nákup.😀
                                Tady zatím elektrika nevypadáva,ale ten vítr je čím dál horší.

Maya

jo, to pocasi je des, jsem rada, ze zrovna dneska sedim doma
                                  nakup jsem si radsi objednala rano rohlikem, pred chvili ho privezli, neb do zejtra to prej ma primrznout

cernej caj

Denny
                                    Jeste prace vetsinou byla, je a bude zayimco u zamiovanosti to nebi to stejny a tyden je docela dlouha doba, tak ms aaspon svoje plysacky

Milena
                                    Ja nejsu IT, nebo ne uplne, u me je to slozity

Zlatka
                                    Ja ale nemam zadnou nemoc, takze…

Jako praci mam rada, ale ten zbytek kolem me vazne nebavi a dneska se to zase dost rozbilo a ja su na to dost citliva, nosim si to dom, trapim se s tim, nespim, rozklada me to psychicky i fyzicky

cernej caj

Jinak nejaka forma zakazu uz existuje pro impregnace bund a outdoor veci, zakaz nepromokavych veci je ale absurdni je lepsi mit zakaz plic nez nosit plastenku?

Maya

cernejcaj
                                        tak plastenku nikdo zakazovat nebude, jen jsem pochopila, ze do tech latek v obleceni a botach se dava nejaka chemikalie, ktera je cini nepromokavym
                                        s praci blby, u nas je to asi podobny a co tak slysim, ty vztahy a procesy jsou blby v dost firmach, tak jen abys nesla z blata do louze
                                        bejvavalo to lepsi tak 10 let zpatky

Zlata

Čajdo
                                          Vždyť chodís na nějaká vyšetření.Jsi po covidu.Máš modročernou hňátu.😁

Maya

Zlata
                                            no kdyz ona caj mysli, ze neschopenky se davaji jen lidem, co jsou jednou nohou v hrobe 😀
                                            asi musi k Martinovi od Mirky na skoleni 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,176)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.