- Toto téma obsahuje celkem 1,174 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28.1.2023 v 22:16 #150028
Asteris
Petrsko, velká gratulace, jsi dobrá. A ještě v těžkých podmínkách, je mi zima, jen na to pomyslím.
A propo, nechtěla bys asi dvouletého strakáče?28.1.2023 v 22:43 #150029Maya
Petrs01
gratuluju
dneska teda fakt fučel příšernej severák28.1.2023 v 23:19 #150030Fifi
Asteris
Esli kouse a je zlej, urco by to pro Petrs byl ideal, do auta by se vesel. 🙂29.1.2023 v 6:33 #150031cernej caj
Petrs01
Si dobra! A jeste v tech pdkinkach jak fucelo, gratuluju!A teda vcera byla jen na obede v indicke restauraci s kamoskou k narozeninam a hyli sme vybirat ji smartphone a bohuzel sou to jen monstra 6,5″ do 5t a mensi sou spis za 18+ 😀
Takze ted resi dilena, zda za 1500 5let starej model s zivotnosti mozna rok nebo rovnou nonstrum… a ja su dost spatna ze situace, protoze tak za 2 roky me bude cekat podobny dilema:D
Jinak noha je fialovo cerba a porad trosku otekla ale uz muzu docela slusne pajdat, muzu s ni hybat a boli jen pri omaku ci doslapu
29.1.2023 v 16:16 #150032cernej caj
holky, prodam prakticky nenosenej (mozna 4-5x vylet) malej batuzek za 1600
https://www.ceskyraj.com/batoh-osprey-stratos-ii-24l-gator-green/
uz nema teda zaruku, mam ho tak 2 roky ale na me je moc malej 😀 takze je mi tak trochu… k nicemu 😀 (blbej darek, chtela sem jinou verzi a tu sem si teda po dvou letech nakonec koupila sama 😀jakoze je mi jasny, ze vy ho asi fakt neuzijete 😀 ale zkusit to musim. Nejak potrebuju trochu protridit doma ty zasoby 😀
29.1.2023 v 22:45 #150040kachna
Ahoj,
jedeme na jarňáky (po-st) do Brna, nemáte někdo, čajdo?, tip na ubytování pro pět osob bez psů? Není nutno, spíš, kdybyste třeba měli nějakého provozovatele penzijounu, kterému by to pomohlo.30.1.2023 v 5:28 #150041Denny
30.1.2023 v 6:19 #150045cernej caj
Denny
Tak at je vsechno OK 🙂Kachna
Ja bohuzel neznam, tento segment neni zrovna v moji socialni bubline:D30.1.2023 v 7:47 #150046Maya
Denny
bart je hezky jmeno30.1.2023 v 10:16 #150047PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mohu klidně spát. Mám po desítkách let prezidenta. A ne zloděje (teď nemyslím to pero, ale ekonomiku ČR) a nebo kořalu, kterej nedojede s čistejma pemprzama ani z Prahé do Lán. A že mu cestou houkají.
Kuskusi
DĚKUJU! Děkuju za tu rychlou volbu, protože jo (bože se mi nechce používat slovo ano 😀 ) , představa, že tam sedí tohle a Monike, už by mě to asi dodrbalo hodně. Moc mi Tvoje rozhodnutí udělalo radost, protože kdyby tam měl sedět tenhle člověk, byla by už republika opravdu v žumpě. Já vím, že minulost PP není křišťálově čistá a vzhledem k tomu všemu sajrajtu, kterej tady ty šmejdi komančský napácháali a který se dotklo i naší rodiny /dědeček byl dost let zavřenej a vrátil se se zlomeným zdravím, naši ve straně nebyli, takže když se to sečetlo ani jedna z nás se ségrou nemohla pořádně studovat – na novinařinu jsem mohla zapomenout/ je to špatně skousnutelný, ale….. Takže, když jsem v tydlifounu na hajzlíku četla,
Občanskou povinnost jsem splnila 10 ninut před 14hodinou.
a představila jsem si Tě, jak sedíš v kůchni u stolu v hlavě Ti to šrotuje a nad hlavou Ti pluje animace s hovnometem na Hradě, což Tě naprosto vyděsí, drapneš kabát, až za Tebou vlaje a celá vopocená vlítneš do volební místnosti s výkřikem, MOMENT, EŠČE POČKEJTE! …..musela jsem se na tom hajzlu smát 😀 😀 A děkuju tak každýmu, kdo volil tak, abychom nemuseli plovat v žumpě. A těm co volili jinak se omlouvám, za tu svou projevenou radost, kdyby šlo o jiného kandidáta, nebudu se tak radovat / s výjimkou jiných extremistů teda, to jako nedám nikdy/ Nemyslím si nic špatnýho o nikom, jen mám radost a naději, že třeba naše země najde zase půdu pod nohama. ´Moc bych nám to všem přála, protože já se už opravdu za svou zemi styděla.
Nezlobte se vy ostatní za mé politické okénko, víte, že sem politiku netahám, ale tohle pro ně není o politice, ale o mojí zemi a mě se neskutečně ulevilo, že v jejím čele nebude stát a reprezentovat ji, někdo, komu nevěřím ani jeho jméno a musím se stydět pokaždý, když otevře ústa.PETRSSSSSSSSSS00000000000000000000000…7!
Seš výborná plofka! seeeeš Venclofská!
takže za mě dnes 2x dobrý
milijounkrát!!!!! GratulujuDennyky
TISÍC PALCŮCH PRO ROMANA!!!
Bart 😀
von se na tý první fotce tváří jako velkolef! Sice jako rozespalej, ale velkolef bé to hrozitánskej zabiják, něco jako KLérenc. ale nešilhá.černej čaj
a ja su dost spatna ze situace, protoze tak za 2 roky me bude cekat podobny dilema:Dani mi nemluf 🙁
30.1.2023 v 10:19 #150049PetraK
30.1.2023 v 10:23 #150053PetraK
Jo a – dorazil tem maloluxík a jsem z něj nadšená, tah to má výbornej a je to přesně to, co jsem potřebovala. Úklid šuplíků jako prt, kolem pece taky supr. Brtnik vysypal u dveří piliny, šup sem to hnedle vycucla. Líbí.
Jo a omlouvám se, napravila jsem to, že se článek opozdil
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
30.1.2023 v 10:25 #150054Petrs01
seeeeš Venclofská!
😀
Jsme tam po závodě seděli a třídili čipy zpátky do krabic, když přišel kluk od časomíry že už je sečteno – tak jsem se jenom zeptala jestli dobrý, případně kam budem emigrovat. Říkal že dobrý, že emigrovat nemusíme 😀
Jako TODLE bych fakt asi nerozdýchala. Doteď tam byla ostuda, že by člověk řekl, že horší být nemůže. Ale představa TOHO… MŮŽE!30.1.2023 v 10:41 #150057Zlata
Petrs
Gratuluju k titulu mistra ledovejch plaveb.🥂🎖
Denny
Držím palce,ať všecko dobře dopadne.
PetraK
Jsem koukala na volební mapy,akorát tam jak bydlí Dennyky měl prim modrej,jináč skoro všecko zelený.
Jo tu žábu jsem taky neviděla,akorát jsem hádala že by tam mohla bejt.😂😎- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
30.1.2023 v 10:47 #150059PetraK
Petrsssssss007
Já se opravdu hrozně moc bála, celej pátek sem to Brtnikovi říkala, že se hrozně moc bojím toho, že by ty volby vyhrál. A jsem opravdu, opravdu hrozně ščastlivá- nepřeháním ani trošánek, že se tak nestalo. Že všechny ty humusy, co kolem sebe šíří si může narvat do trenek a zalízt někam, kde já nevim co.
Já respektuju každýho volbu i když si o můžu myslet svoje, ale co nepochopím je to, že jeho voliči nevidí ty lži, to co dělá, to prostě nepochopím. Jasně, někdo může být doleva, někdo doprava, ale přece tady je vidět, s čím ten člověk operuje, že něco řekne a okamžitě zase tvrdí, že to neřekl, že něco udělá a pak to zase neudělal, že něčím je a pak tím zase není – vždyť to je přece hrozně vidět- je to evidentní, musí to vidět každý přece?? Nebo to tak není?
Já pochopím, že někdo dostane lidi na sliby, nebo populistický kroky, ale to co dělá přece musejí vidět? Že se mu nedá věřit.30.1.2023 v 10:49 #150060PetraK
Zlatka
u nás bohužel jako u Dennyky :-(, což mi trošku secvaklo lopatky teda, ale okolí už pak ne.30.1.2023 v 10:51 #150063Denny
Maya
viď, miluju Barta!Můj názor na toho napíšu to slušně hulváta co je teď na hradě asik
znáte. Takže víte asi koho jsem volila.
A tento článek jsem poslala i mamce, moc hezky napsanej
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-to-u-nas-dobre-zname-rikal-si-slovak-u-ceskych-voleb-a-trochu-zavidel-224711jako velkolef!
to von samozřejmě bude 🙂
už začíná mít proužky na ocásku 🙂a děkuju za držení palců holky 🙂
30.1.2023 v 10:52 #150064Denny
PetraK
tvoje povídání o TOM EHM JE SHRNUTO ZDE :30.1.2023 v 11:00 #150066Petrs01
jeho voliči nevidí ty lži
myslím, že tohle to dost jasně vysvětluje. Bych jim odebrala svéprávnost.
30.1.2023 v 11:05 #150067PetraK
Dennyky
Takže víte asi koho jsem volila.
Bárta? 😀tvoje povídání o TOM EHM JE SHRNUTO ZDE :
😀 😀 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.