Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Kecaci zima 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,174 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 1,176)
  • Autor
    MirkaD

PetraK-já se modlím at to v noci neklouže….tady se to furt drží….

Černjčaj-já su tak unavená,že bych na jednu stranu nejradši brala jí tak na 3 krátký vycházky za den,než jednu dlouhou,na druhou stranu,3 krátký vycházky za den-furt dokola stejný trasy…..
    no každej rok sjedm na chvílu ráno někam autem-na vycházku a odpo po dědině,tady je blbý,že zase budou odpo střílet,chudák Žeryk:-((((

cernej caj

MirkaD
    tak to asi nebudem hrotit, dopoledne to nezvladneme apak vlastne budou strilet, tak nic…

on asi stejne muz bude rad ze nebude muset k vam hodinu ridit

Maya

prisla kolegyne co se ji loni prvniho ledna narodila holka, jmenuje se Mia, jako takhle hezky jmeno, ale musim rict, ze pri kazdem Mijusko jsem si vzpomnela na okresni prebor 😀

PetraK

Maya
    tak až s ní jednou kolegyně přijde, musíš ji pozdravit “Dobjej Mijusko!”

😀 😀

Mirka D.
    PetraK-já se modlím at to v noci neklouže….tady se to furt drží….

tak snad to u vás už taky povolí, u nás už to jde dolů /což teda mně osobně je líto – ve smyslu tý sněhový pokrývky, ne toho, že ledva vylezu před Domeček, jedu si lebedínojé ósero na ledu 😀

Maya

tady leje a snih uz je fuc, uvidim jak doma, rano trochu primrzlo bylo

Odetta

U nás je osm stupňů, ptáčci švitoří – hotové jaro. Z těch asi třiceti čísel sněhu nezbylo téměř nic. Ledovka nebyla. Moc jsem si ty nové zimní boty neužila, už zas chodím v holínkách. 😀

PetraK

Odetta

tady je taky jak v březnu. Domů přijdou večer

EvaC

černej čaj
    Petrs01
    Dámy – krásná PFka…
    Ten ledňáček je neskutečnej – jen vzlétnout… jo když to někdo umí, je to nádhera..

EvaC

PetraK
    3 prasátka
    Tě moc lituju – mně stačí jedno..

kachna

Ahoj,
    jdu s velmi urgentním prosíkem. Asi nehledat veřejně, aby se nepřihlásil nějaký “zachránce”. Kolegyni se včera servaly feny, jedna téměř zakousla druhou. Kolegyně akutně rychle dává fenku – Betu, pryč, původní zájemce odmítl.
    Betě je cca 6-7 let, kříženec.

Attachments:
    kachna

Mám i fotku Bety v autě, ale je tam fotka té kolegyně, tak to nechci dávat veřejně. okres. Mělník, nevím, jestli je schopná kolegyně řídit (jak je roztrhávala, má pár kousanců), ale to bych zařídila.

Attachments:
    kachna

a poslední, ještě mám video, můžu poslat.

Attachments:
    cernej caj

kachno, vzdyt mas ted malo psu 😀

kachna

kachno, vzdyt mas ted malo psu

ale dost rozumu!!!

PetraK

EvaC
    Tě moc lituju – mně stačí jedno..

jo tohle období je děs a těch tlapiček nějak přibývá

kachno
    ještě jak jsme spolu mluvily, furt mi ta dočaska, pokud by se sehnala přijde jako lepší řešení, než to řešení definitivní – ten pes může sám fungovat dobře, potíž má asi jen s druhou fenou. Moc držím fence palce a mrzí mě, že nemám jak pomoci.

HUŽ JEN 15 MINUT A…………….

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
    Odetta

PetraK
    No, už se těším, až bude Gremlin vychovaný (ale dneska se teda fakt snaží, musím ho pochválit), a bude se z procházek vracet jen jedno prasátko… 🙈

kachna
    Ráda bych pomohla, ale sama nemohu a nikoho vhodného neznám… Držím palce, ať se to povede vyřešit.

Petrs01

Je to velký a venkovní 🙁
    Jestli se umí chovat doma, tak můžu po novém roce nabídnout dočasku. Ale fakt jen dočasku, nám se pes musí vejít spát na přední sedačku auta, což je nepřekročitelnej limit. A nejpozději na velikonoce musí být pryč.

cernej caj

kachna
    aha to si puvonde nepsala ze rozumu na to musi byt malo :D:D

nojo, s psama je potiz, ze kdo chce, ten psa uz vetsinou ma nebo hleda (a ma jasnou predstavu) anebo psa nechce… ja bohuzel taky o nikom nevim…

PetraK

Tak už to začlo -…. tíííše a ochotně…. purpůůra na plotně….

vyrobila jsem skvělou šunkovou pěnu. Pamatujete? To byl lůkcůs, když si to člověk mohl dovolit koupit. A přitom…. je tam jen máslo a trocha šunky. Navíc, já koupil tlustý od šunky, za pár babek , vypreparovala to libový, rozmixovala a ušlehala s máslem……….vynikající pomatlánka

cernej caj

petrak
    dobrou chut 🙂

ja si delavam pomazankovy maslo s sunkou nekdy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 1,176)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.