- Toto téma obsahuje celkem 1,174 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.12.2022 v 19:45 #148440
Fifi
Bryvecir, my jsme v novym zimnim, koukam. 🙂
Doufam, ze vsichni dojeli a dosli cajk, Dennykovic preju zejtra klidnou cestu bez klouzani. U nas zadna ledovice (tukam), taje to, poprchava, klasicky Vanoce na blate budou.
Ruzice dneska uz prizvedava vocas i bez voteplouchu pri curani, mirne vrtne na stranu, zatim ale chcipnuti ma vliv na funkci velikou. Piluli uz ji nedam, z nejhorsiho je venku. Ted mi nosi tenisak a poklada ho na stul, at ji ho cvrnkam. 😀
Pekny pranicka mate, Mirko tobe dik za prani emilovy. 🙂Esusova
To lecite furt naky ty hnusy hnatovy u Taliprda?Cajdo
Urco si nic F + Ch neudelali, psi skorpeni vypadaji hruzne, ale natvrdo by do sebe urco nesli. Ja bych klidne zkratila limec Ferince na prijemnou provozni dylku, vsak o co jde. Radne se vykuryruj, jak ti vlastne dopadnul test?21.12.2022 v 19:50 #148441cernej caj
Fifi
nevim jakej test? crp test u doktorky ukazal zanet, proto mi dala neschopenku.tak radsi sem je ohledala, charlie nic na sobe nemel, ale feri mela hodne poslintanou cast hlavy az k oku tak radsi jestli nema prece jen neco…
21.12.2022 v 20:12 #148442kachna
Vy furt píšete a já vás vůbec nestíhám. Ale kacperky se mi taky líbí.
21.12.2022 v 20:14 #148443kachna
achjo, moje chyba, ze sem polevila, uz to bylo kolik mesicu OK…
však tys to udělala dobře, oni jsou pitomečci, že si toho neváží!
21.12.2022 v 20:19 #148444cernej caj
jo a diky za tipy, koupila sem nakonec kacence toto
https://www.megaknihy.cz/reliefni-leporela/504358-dobre-rano-zajicku.htmlnavedla me trochu evaC odkazem na kostky, kdy sem zkoumala a zkoumala… a rikam si, ze tohle melo hezky hodnoceni a ze se hodi i pro deti tesne pod rok, ja totiz nevim, kolik hracek maji doma…
kachna
hlavne ze stihas sama sebe:D21.12.2022 v 20:31 #148445Fifi
Cajdo
Joaha, crp, ja myslela pcr – no jsme zase jak u Mladka ve zkratkach. 😀
Zanet kde? Nebo to se nezkoumalo a tadaa, vylezis to, bude dobre? (Coz samoze preju, at si muzes brzo vyletit.) Pekne si darecek vybrala.21.12.2022 v 21:00 #148446cernej caj
fifi
crp je test z kapky krve a podle nejakych hodnot jen vidi, jestli to je jakoze hodne blby nebo malo blby nebo dobry… takze proste podle nejakych ukazatelu jen telo jeste vykazuje znamky nemoci a boje s ni, tak lepsi byt doma. zitra si muzu jen zavolat nebo jit jeste na crp ale ja v patek musim odvezt segre darky a vyzvednout si v brne notebook abych ho o svatkach mohla preinstalovat a dat do pucu, takze do prace musim chca nechca, ten notebook se tu sam nezjevi a po praci na to naladu mit fakt nebudu to zalohovat a crcat se s tim… navic to byl levnej kram uz kdyz se to kupovalo, natoz ted, o cca 8 let pozdeji…jojo, miluju vanoce, svatky klidu a miru a byti s rodinou… vsichni sou s rodinou a se mnou jit na vylet nebo do cajovny nikdo nema cas, protoze vsichni prece ddodruzjou ty vztahy s nejblizsima… a to ja jaksi nejsu.
akorat me po tech skoro 14dnech samotky je trochu smutno po nejakym lidskym kontaktu a dalsi 3 dny budu opet v izolaci, mozna i celej tyden v praci, protoze skoro vsichni maji dovolenou, ja mam 2.5 dne ale nema mi to kdo schvalit protoze sef uz v praci neni 😀
21.12.2022 v 21:21 #148447Kimi
No vida, půl dne máme zimu a už jsme prokecaly dvě stránky.😉😋 Žvížátka na obrázku jsou opravdu jostomijí – díky za PF.
Dneska jsem na venčení do krustoklouzočvachty vytáhla zimní Kamik Hunter – gumáky s teploučkým vnitřkem a málo klouzavou podrážkou. Elegantní teda nejsou, ale do tohoto terénu super.21.12.2022 v 21:44 #148448Kimi
Ještě cukroví – cesta byla fajn, žádný led, ale jen jsem vyšla z cukrárny, začalo pršet.😏 Cukroví vypadá úžasně, radši jsem ho schovala v ložnici do skříně, abych odolala pokušení ochutnávat a do svátků vydrželo.😋 Jen teda mě vytočilo, když nějaký jouda v bavoráku se rozhodl nestát na parkovišti, ale těsně před vchodem do cukrárny, a potom, když jsem vyjela na hlavní, v kopci další jouda na elektrokoloběžce skoro prostředkem silnice.😡
21.12.2022 v 22:21 #148449Maya
cernejcaj
no jo, dva psy, když je alespoň jeden z nich zdrojak, stopro asi uhlídat nejde
hlavně že se nic nestalo
Ferinku bych normálně ostříhala, jak píše Fifi, o nic neje, však Kima po kastraci jsem stříhala celého, to prostě nešlo
ty kotníkáče se mi taky líběj, spíš nezateplený bych brala, zateplený už jsem nevytáhla myslím několik let 😀
a ani nejsou moc drahý
a moje oblíbený rieker zimní nechci neb maj klouzavý podrážky21.12.2022 v 22:31 #148450Fifi
Cajdo
Ja vim, co je crp test, jen se pak vetsinou hleda pricina zanetu. Bez tapani a vyletu je to pro tebe hodne tezky, tak vydrz. A ty “musim odvezt, privezt” – to si segra nemuze prijet pro darky, notas ti nekdo privezt, kdyz ses nachcipana? Abys nemusela zitra do prace a nejak se dolecila…Kimi
Tak hlavne, ze ses nenaflakla nikde. Ja byla dneska pro kapra lovenyho ze sadek, zadny sudy na parkingu. U nas me fascinujou kolari ulicni, led, zmrazky, snih, nic jim nebrani bicyklit.22.12.2022 v 8:04 #148451PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak už jen sedum hodin a bouchnu ………..tady dveřma! 😀 To se vůbec netěšim ale.
Čajdo – Fifijofka má pravdu- nemože to tentokrát vyzvednout ségra?
Já myslím, že to bude mezi Ferratou a Charlim jen takový strkání, že o nic vážnýho doopravdy nešlo?Kimi – sláva nazdrar výletu, neklouzli sme a sme tu!!
Taky jsem si před sebou svoje cukroví radši schovala. A holinky? To je moje nejoblíbenější venčící obuv. Po dvou a půl letech v Domečku jsem si te´d ty svoje ultralehký už musela objednat nový, protože jsem jim intenzivním celoročním pochodováním – neb holínky chrání nejen před mokrem, ale i zimou a klíšťákama – dost ochodila vzorek a klóže mi to, tak zvostanou na dvorku a nový půjdou to teréna.Fifi
Joj, to je dobře, že už se ocasidlo-kormidlo uzdravuje. Já ji úúúúplně vidim, Žlababu jednu, jak Ti tam dává toho tenisáka a čekááá, čekáááá, až se rozběhne 😀To lecite furt naky ty hnusy hnatovy u Taliprda?
jo, ale teď už se to pěkně posouvá. tak snad se zadaří.
Opět si ale dorasila ocásek tuhle. takže máme úplně novou, krásně vymalovanou krvavou ze´d v kůchni.22.12.2022 v 8:07 #148452PetraK
a už se nám to blíížííí
22.12.2022 v 8:42 #148453cernej caj
holky, oni se neodstehovali do prdele na vesnici jako ja, protoze si mohli dovolit zustat v brne narozdil ode me a tak kdyz sem se odstehovala, je to muj boj…
zas segra mi da polivku, kdyz pridju, takze urcite neodejdu s prazdnou, jen teda abych to odvlekla busem vsechno 😀
a chci ten notebook udelat o svatkach a ne v tydnu, protoze pak to bastlit po vecerech doma, to bych se nevyspala do prace a neodpocala a trvalo by to tak tyden…
nojo, uz se to blizi..
fifi
nezjistovala, tak nejaka viroza proste, to je asi uz jedno celkem, kdyz sem s tim byla minulej tyden doma na dovolene tak uz to je jen dojizdak a uz je to asi fuk22.12.2022 v 9:00 #148454PetraK
černej čaj
holky, oni se neodstehovali do prdele na vesnici jako ja, protoze si mohli dovolit zustat v brne narozdil ode me a tak kdyz sem se odstehovala, je to muj boj…no to sice jooo-chápu Tvůj postoj, ale když jsi nemocná, tak by třeba výjimku udělat mohli.
22.12.2022 v 10:00 #148455MirkaD
tak včera odpo-vybalování,kasa,večer-od sedmi nebylo ani moc zákazníků,
bud nemají peníze,nebo nevím….ale to je fuk…
skončily jsme před desátou,
dnes tu pořád sníh,+mlha,kolem nuly,ráno jsem šla ze psama ke křížku,Dafině se teda vůůůbec nechtělo,ale tak v půlce cesty se teda rozešla,zpět valila,Černejčaj-já třeba na Štědrý den chodívala ven bud s kamarádkama ze cvičáku-stejně musely jít ze psama,nebo s kamoškou ze čtyřlístku,
je naprd,že seš tak daleko,protože na celý den se mi nikam nechce-to řeknu rovnou…..:-(
v týdnu jdu do práce,uvidím jak to tam ještě bude,
zítra přijede tatka,bude u nás do čtvrtka,
ty budeš celý týden v práci???
-jinak jak si psala,že je to tvůj boj,že jsi se odstěhovala doprdele,
tak-já nevím,nesdílím tvůj názor..
budeš dělat něco pro ně,jezdíš tam skro pořád ty,tak by se pro tebe mohly oni otočit?22.12.2022 v 10:25 #148456PetraK
Mirka D.
budeš dělat něco pro ně,jezdíš tam skro pořád ty,tak by se pro tebe mohly oni otočit?no přéésně!
Já se teď těšila na štědrovečerní procházku sněhovou a vono prt, zas se budem brodit bahnem. Období čistejch psůch skončilo.
22.12.2022 v 10:25 #148457Zlata
Dívala jsem se na program,jsem docela potěšena ,budou Bílé vánoce s Bingem Crosbym,Vánoční koleda od Dickense,a dokonce My Fair Lady.
MirkaD
S prací nic nenadeláš,máte aspoň 3dny volna.Jeden rok jsme šli 26.,Pekárny nepekly,my nedělali snad nic jinyho než rozmrazovali a pekli.
Když jsem dělala v Oděvech,tak největší těžba byla 27.,prodala se spousta obleků.22.12.2022 v 10:42 #148458MirkaD
Zlata-ale jo,já si nestěžuju….su tam devátou zimu,počítám s tím,že su přes Vánoce v páci-ale mám mít jen 2dny zatím,tak možná by šlo něco koncem týdne….
jedn rok-ten první jsem vyžrala všecky svátky-tak to mě sralo dost,
jinak i kdyby jsme měly na Štědrý den otevřený,tak bych počítala s tím,že jdu do práce,když nemám ty děti-stejně se o jídlo zde stará Martin,takže to by mě netankovalo,spíš jak mám tu blbou povahu,jak mám problém ze sebe setřepat práci,tak su ráda,že máme na Štědrý den zavřený,to si to nějak vyhodím z hlavy,nebude mi to tam ležet….
jo boty fasujem pracovní s železnou špicí,kdyby nám na niohu spadlo něco těžkýho….
jsou to docela těžký boty,a široký jsou dost…
jinak-dělám v obchodě,počítáme s tím,že před svátkama je vždy hodně lidí,
blbý je to,když jsou ty naše super středy-mlíka,cukry,a je nás málo-nebo málo,je nás normálně a lidí moc-protože-jééé mlíko/cukr/mouka….22.12.2022 v 10:46 #148459cernej caj
PetraK
zitra uz nemocna nebudu, takze pekne hezky autobusem 😀MirkaD
a na stedrej den to mas jak casove? ale muz bude po 3dennim maratonu a jeste rikala znama, ze zustava v brne ze se muzu zastavit, ze si zahrajem deskovky, tak uvidim, jak moc budu zmozena… po zitrku…jo, budu v praci, protoze mi nema kdo schvalit dovolenou stejne… a pak tam je hromada prace, ktera stala a fakt i kdybych v praci byla ten termin je sibenicni…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.