Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Kecaci zima 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,174 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,176)
  • Autor
    cernej caj

tak teda tady, ale vite,ze to nejsou jen moje specialni prava a muzete to delat VSICHNI ze jo? 😀

cernej caj

tak zacneme trochu tematicky, ne? 🙂

Attachments:
    Zlata

Už aby bylo jaro.
    Ledňáček je kraaasa sama.

Petrs01

no jo, to se to chlubí ledňáčkem…
    Tak já vám to budu dávkovat, dneska vánoční.

Attachments:
    Denny

Bré odpoledne,
    Dennyky má dnes páteček a vodchází za chvíli domůůůůů.
    U nás je asi stejně debilní počasí jako ve zbytku republiky,
    včera se ani nedalo s Koněvem ven, skrz ledovou krustu…
    Dnes to bude to samé. Zítra snad bude cesta lepší, chceme se ještě
    zastavit u Vojty, Roman by rád viděl orlíky :-).

A dostala jsem dárek vánoční od šéfový, hodně to chválila, kdyby někoho zajímalo jako první pomoc při chipce a nachlazení

https://shop.dum-jogy.cz/caje/samahan-ajurvedsky-caj/?gclid=Cj0KCQiA-oqdBhDfARIsAO0TrGF-VEE7_EPN0BfpZFvyFva_4ASJ8qS4IQy0XqsY9pUgphQ33VVwmn4aAvcsEALw_wcB

PetraK

Hele , tak nakonec už jsme v novým? Už to bylo přeplněný? Já to měla furt zatím cajk právě. Čajdo dík, já myslela, že je ještě čas na nový fórum.

Mawe – too je krásnová fotka a tím pádem přání. Tam ta zima doopravdy je a dýchá. Dík.

Petrs01

žjé to je háský přáníčko 🙂 ftipný a otomilý!

PetraK

Dennyky
    včera se ani nedalo s Koněvem ven, skrz ledovou krustu…

no myslím, že to dneska taky nebudu natahovat, Bubrdle to podle mě vezme zkrátka a uvidím, zda Rumíček pak bude chtít jít ešče dál. Taliprdová se jede kontrolovat, ta bude v prahé venčit.

Petrs01

otomilý!

a poznáváš tu paní nalevo?

PetraK

Tak Taliprdová se kontrolovat nejede, volal mi pan dochtor, že má kovida 🙁 chudák! Tak se jen stavíme pro léky a mastičku, což je v tomhle počasí v podstatě i dobře, že se pak po návratu domů už může doma zvostat, páč… ty silnice nejsou úplně ideál.

Petrs01
    a poznáváš tu paní nalevo?

ano a kupodivu nevypadá nějak pocuchaně 😀 a má víc nacpanej pupík? nebo mi to jen přijde?

Petrs01

nacpanej pupík?

Nějaké ty chirurgické zásahy absolvovala.
    Pupík má komplet novej a té rýže tam možná padlo trošku víc než mělo 😀

cernej caj

PetraK
    tak byli nejaky prani ze byla astrologicka zima vcera nebo co 😀

Denny
    divam se samy prohrivaci veci, to bude urcite silnej cajik proti nachlazeni 🙂

Petr01
    holt vy to mate vic tematicky k tomu kde se ten jezisek narodil 😀

muz dneska jede do vsetina, zitra do klatov, v patek k breclavi… ma to chudak hodne rozlitany, tak snad bude mit dobrou cestu.

cernej caj

Maya
    ty kacper boty vypadaj dobre, akorat samy polobotky tak do prace…

PetraK

Petrs01
    Nějaké ty chirurgické zásahy absolvovala.
    Pupík má komplet novej a té rýže tam možná padlo trošku víc než mělo

jo, řikala sem si, že byla na plastice a je dobře živená 😀 😀 mocinky moc jí to tlutí 😀 Jsem ráda, že skončila trošku jinak, než je u nás obvyklý 😀

černej čaj
    tak byli nejaky prani ze byla astrologicka zima vcera nebo co 😀

jo tak, já právě si říkala, že počkáme (kvůlivá místu, nebo tak nějak?? 😀 ), ale je pravda, že když máme ten přelom, proč se nepřelomit i takhle.

No tak hlavně hladkou jízdu přeju muži.

Zlata

Petrs
    Krásný přání.
    Prosím tě co ted ty tvoje nožiska?Jsem si vzpomněla když vidím žirafku.

Maya

cernejcaj
    maji i kotnikovy, ale na nejaky tury to asi nebude

Petrs01

tvoje nožiska?

Jako že bych taky užila nějakou tu operaci? 😀
    Podle očekávání – rozchodilo se to. Eště to není ideální, ale v porovnání s tím, že mě šíleně bolel každý krok…
    Možná pomohlo i masírování achilovky – pocitově byla každá noha někde úplně jinde a té bolavé se to hodně líbilo. Teď už jsou stejné. Ovšem zda to souvisí s tou primární bolestí, nebo s tím jak jsem té bolesti uhýbala, to nevím.
    V lepším počasí bych se chtěla zkusit opatrně zase rozběhat.

cernej caj

Maya
    me by se hodilo mit aspon do mesta, zatim do mesta nosim vetsinou stary zniceny z vyletu 😀

https://www.pohodlna-obuv.cz/zimni-obuv-damska/kacper-4-1229-damske-zimni-boty-sire-h-seda/

napsala sem jim mail s nakresem moji nohy a at poradi 😀 😀 jinak tyhle vypadaj dobre, skoda, ze tam zrovna nemaj zadny pansky, ty bejvaj jeste trochu sirsi 😀

Petrs01
    tak to je super, ze nozky lepsi.

ja se tesim, az pujdu na vylet, vlastne posledni dobou su jen doma chcipla a nevidim to ani na hodinovou prochazku pomale… sem ani nemela silu udelat porad prispevek z dovoleny, jak sem spis jen polehavala a neprovadela zadnou mozkovou cinnost 😀

Zlata

Petrs
    To je dobře,že to povolilo.

cernej caj

achjo ted se kvuli me porafali psy, vubec si nevybavuju ze sem jim dala spravne granule, normalne to charlie sezere driv a jde ven a ted sem odesla a jen slysim jak se tam vrazdi a oba cumaky v charlieho misce, no bohuzel nevim, kdo byl vinik:(

feri se zda jen trochu mokra, charlie bez znamek, sem zajecela jak sem je uslysela a kdyz sem prisla tak se spis tak nehezky skorpili nez ze by byli v sobe…

achjo, moje chyba, ze sem polevila, uz to bylo kolik mesicu OK…

cernej caj

Maya
    a feri ma hrozne takovy vlasy z limecku nez chlupy, celej zbytek tela je stejnej ale ten limecek je proste fakt des… myslis, ze to trochu ostrihat by vadilo? (zkratit na takovou beznou delku chlupu)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,176)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.