- Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.1.2022 v 8:16 #133542
Maya
Denny
jestli ji spis nerikala nervi uz nebo ti zakroutim krkem 😀
jo ale je to fakt ze vyfotit neco takovyho je nemozny
s tema vlkama nevim nakolik to muze byt vymysleny, ale pisou tam ze se ti vlci objevuji i v obcich, taky nevim na kolik je to pravda, ale jeslti jo, tak se tem lidem ani nedivim ze jsou nastvani
ono to mozna s tema vlkama bude jak s medvedama, ze jak si zvyknou na lidi, tak se pak nebojej chodit k nim
a gratuluju k negativnim vysledkum
cernejcaj
jeste muzes zkusit mu ten puller uvazat na provaz a tahat po zemi
ale je mozny ze si fakt neumi hrat, asi zadny hracky nikdy nemel a nikdo si s nim nehral a nebo je to vekem, mam dojem, ze Loki si taky hraje cim dal tim min14.1.2022 v 8:56 #133543cernej caj
Maya
Tak s nim si urcite asi nikdo moc nehral…Ted jak lina silene tak se poradne neda ani ucesat, je fakt jak nejaky dite s poruchou pozornosti prtotze nedokaze 5 vterin sedet nebo lezet… pokud ses u toho.
Takze se snazim pres piskotky aby se soustredil na jiny veci a teda ma 2x vic podsady nez ferinka, ktera ma cesani rada. Je to moje zlaticko, vecer me onuchavala:)
14.1.2022 v 9:26 #133544Denny
Maya
tady jeden chlápek v mém věku vypráví, že když byl na prasatech a šel pro postřelený kus, tak odkopával nohama 5 vlků, kteří se snažili o to prase,
má taky jagteriéra, tomu se nic nestalo.
Znám ho, je to takový vypravěč, co shání drby o lidech z díí píí, je to policajt, vypráví co kdy kdo co řekl při výslechu atd…
Boreček, hlavně když jsou tam nějaký ženský a hltaj ty jeho kecy,
“Já ti udělám s fenou lovecký zkoušky, to není problém, ať máš papíry,
když stála tolik peněz, tak aspoň vyděláš na štěňatech”
Takový lidi vlka vidí často (a nejen vidí, dokonce s ním bojují)
A já která by ho ráda viděla, prt.
Takže asi tak no.Začalo tady kolovat video vlčí smečky Na drážďance, tak se říká bývalé obchodní stezce. Bylo jich tam asi 8.
Po pár měsících se ukázalo, že je to fake, že to natočil někdo někde v zahraničí na horách.
Teda někdo, fotopast s kamerovým záznamem.14.1.2022 v 9:26 #133545EvaC
cernej caj
puller
Sindy to taky ze začátku moc nezajímalo(říkala jsem si, no tak jsem koupila drahej krám)- postupně jí začalo zajímat, když se s ním mrsklo pořádně o zem – skáče a kutálí se, tak ho potom začala nosit a občas už se o něj i přetahuje… chce to asi trochu delší čas- oni si fakt neumí hrát – nikdo je to nenaučil a v tom dospělém věku to chce trochu úsilí než u štěněte, kde to jde tak nějak samo… V létě to jde určitě použít do vody – plave..14.1.2022 v 9:33 #133546cernej caj
Evac
Jo, zkousela sem hazet i kutalet, na skakaji asi nemam koule at to neco nerozbije:D a uvidime, jestli do vody by sme neksy v lete jeli… musim mu koupit hlavne tu stopku na leto kdyby byla moznsot ho okoupat14.1.2022 v 9:33 #133547cernej caj
Dwnny
Jj vidim jak bojuje s 5 vlkama… tvl…14.1.2022 v 9:39 #133548EvaC
cernej caj
No ona je to spíš hračka na ven než dovnitř, i když já to vevnitř používám třeba na schovávání a hledání.. a my máme dlouuuhou předsín, takže jí to tam můžu i kutálet – puller má tu výhodu že je měkký a nedělá kravál a nic neomlátí..14.1.2022 v 9:41 #133549EvaC
Denny
tady jeden chlápek vypráví, jak odkopával…
Lidoví vypravěči, ti jsou nejlepší – fascinuje mě, že si myslí, že jim to někdo zbaští…:-) Ale oni se většinou rádi poslouchají, tak jim stačí, že to můžou jenom prostě sdělit..14.1.2022 v 9:42 #133550cernej caj
EvaC
Me teda prijde ze je to dost tbrdy na to aby to mohlo rozbit treba lustr nwbo vysklit dvere kdyz se to blbe odrazi:D14.1.2022 v 9:55 #133551Maya
Denny
no tak jasne ze to muzou bejt zkazky
ale ono ve finale je uplne jedno jeslti je to pravda nebo ne, kdyz tomu lidi uverej
cernejcaj
Loki ani moc nelina, protoze ani nema zimni srst, takze asi uz nejaka velka zima nebude 😀
a nebo se proste Charliemu ten puller nelibi, Loki treba nema rad provazy a ty tvrdy hracky a micky
piskaci nejaky plysak by asi s Ferinkou neslo?
nepomohla by ti na to cesani treba ta cesaci rukavice? ze alespon neco bys z nej dostala, hladit se asi necha?
jinak lapiny nemaj tu podsadu vatovitou jako spic, takze kdyz je fakt uvolnena, jde to po kusech vytahat i rukou14.1.2022 v 10:05 #133552EvaC
cernej caj
aby to mohlo rozbít třeba lustr..
Noooo tak vysoko se to u nás ještě nedostalo :-)… ve dveřích máme sklo jenom v horní polovině, takže to je taky v pohodě. Zkus to na dvorku ho nějak zaujmout, až tam půjdete – ale jak píše Maya, možná se mu ta hračka prostě nelíbí no..to nikdy dopředu nevíš..14.1.2022 v 10:15 #133553cernej caj
Maya
Ani hladit s e moc nenecha, ma jediny stesti ze je tak roztomilej:DEvac vyzkousime uvidime… nechala sem ji lezet na zemi treba by se mu ji zzelelo
14.1.2022 v 10:34 #133554MirkaD
puller-nad tím rozmýšlím dlouho,tak asi ho pořídím v BK,tady ve městě nemají-jinak mě všichni psi roztrhávaly po nitích uzle,-pokud byly aportovací/hraví-Dafi,Gero si teda sami nehráli-tam to bylo vyloženě bud se mnou nebo nic-a ještě k tmu fakt se mnou…jakože,sedět v létě na terase u knížky a zahučet na Martina-bolí mě ruka/záda…chcu si číst,házej chvílu jen Dafině,né furt Žerykovi….
znamená-že by se dotyčná osoba-Martin/tatka….někdo jinej než já musela ZVEDBOUT ZE ŽIDLE!!!SLÉZT Z TERASY NA DVŮR A ZAHRADU-A HÁZET HRAČKU A U TOHO SE -TED POZOR-TO UŽ SE VŮBEC NIKOMU NECHCE:-))))SE OHÝBAT,HÁZET,JÁSAT,BĚHAT,BLBNOUT,ŠAŠKOVAT A TAK….-no to už se totálně nikomu nechce-ono je jednoduší nezvednout zadek ze židle a x hodin prokládaným slovem-stačí Žeryku stačí!házet…
takže se většinu zvednu a jdu si s ní tak 15 minut hrát já-čtrthodky blbnem,to ji většinou stačí..pak už ju to nebaví
Žeryk jinak hračky hodně překusuje,žvýká,takže ten he jak přežvykavec furt
když má stačí!tak sichvilku přežvykuje míček,kolečko…a pak jde zase oxidovat s házením…
Dafi,když má na něco chut a případně se nudí,tak se rozhlídne okolo a začne tahat věci ke mě-včera mě nosila jednu pastelku,tužku za druhou k počítači,až mi došlo,že jsem dala krabičku z pastelkama dospod nočního stolku…
k snídani mi donesla záložku do knížky-tu uzmula z nočního stolku a ze spíže nákupní tašku,
když nemá nic po ruce/v dohledu co ukrást,a jsem obutá,tak mi nemůže krást a nosit papuče,tak donese kartáč na česání…,je to pako,furt má hlad….
ráno dostali jogurt a jabko-jabnko snědla i Žerykovi…ten se bál,že by mohl mít vitamíny,zbabělec::Dtak ho radši nejedl….
je po tatkovi-ten se takhle bojí zeleniny,že by mohl mít vitamíny,tak nejí zeleninu-to se vždycky ptá,jestli ho chcem otrávit,když ju vidí u nás na talíři:D
ted ráno sem s nimi byla na větší ranní vycházce-
je pomrzlo,slunečno,nevětrno,takže paráda,vzala jsem to k lípě,a od ní dozadu podél velkýho pole a pak směr kousek dolů a pořád dozadu polama na Uhřice,no a pak zpět,v údolí se vlela mlha,Dafi zas k lípě nechtěla jít,ještě kus cesty jí trvalo než se rozešla,Žeryk si běhal a čuchal,a nic po mě nechtěl-co u krátkejch vycházet chce….
cestou zpátky už Dafi valila,pak na povel-kde je lavička?valila k lavičce co je bokem cesty za velkým polem,pak kousek od domu na povel-kde je lavička-valila k další lavičce co je mezi polama směr k lípě,
no pak se šlo dom
na zahradě jsem chvílu kopala Žerykovi do míčku-malej lehkej oranžovej-byl teda drahej-ale je lejkej,přitom pevnej-zdůrraznuju -LEHKEJ,protože při vykopávání jsem ho několikrát trefila do hlavy…:D
pak jsem párkrát hodila Dafince,ale tu to moc nebavilo,jak to není něco lidskýho nebo důležitýho-jako náhubek,vodítko,kolíky na prádlo,tak se rchle nepohne :-)no a ted se válí doma,a já bych měla uklízet,zatím si peru psí bundu a gatě….
bože to je hodin….
mě se níííc nechce….14.1.2022 v 12:57 #133555PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Přátelé zelenýho oudolí, mě z ní trefí. Kňouralína ukňouraná. Venku by byla jako ďas a nudí se- takže “cvičíme” hledačky a “aportíky” (jako s Rumouškem – položím aporta vedle psa, poodstoupím a on mi ho podá a pak mu schovám hračku pár metrů od něj) a doma….. NESMÍM ODEJÍT??? PLÁČE??? Tvl. to bé průšvih, až todle skončí!!!
Dělám si topinky k obědu, nechce se mi vařit. Furt se jen válim v peřinách a dozoruju psa – už jsem viděla celou Osadu 🙂 , příjemná věcička. A nic se mi nechce dělat, bože, bože, psí bože – nic dělat nebudu. Jen jsem uklidila lednici.černej čaj – zkus pulera kutálet, zkus to jako s kočkou.
Gratuluju Dennyky též k negativitě a souhlasím se Zetou – měsíc je tetkon úžasnej a ty posázený diamanty z hvjézdiček kolem!
MOuses tuhle taky čučel na tydlevízí – byl nějakej dokument o hlodavcích, tak tím byl tedy velmi zaujat. Dívím se, že se z tý postele nekatapultoval na obražofku. A dneska ráno taky chvilku koukal, ale zprávy o počasí ho tak nezaujaly.
Jo rána je čistá, suchá. Jen ta blbka furt kňoooooooooooooooourááááááááááá!
Mirka D. – no myslím, že po tý operaci došla k názoru, že porodila, trochu předčasně, ale porodila. Musela jsem zabavit pískací míček, nosila ho posvátně s depresivním výrazem po bytě.
14.1.2022 v 13:18 #133556Denny
PetraK
chudinka malá jak já bych jí politovalaaaa.
Njn na druhou stranu, když se člověk vžije do jejich kůže, téměř žádné
tablety na bolest, nevím nevím…
Dej jí pusintuuu za mě :-*Osada, je dobrá ptákárna, pak ještě nějakej seriál českej o hasičích,
čék bydlící na maloměstě jako já v nich hned vidí reálný postavy.14.1.2022 v 13:29 #133557MirkaD
PetraK-tak teda Talinka je teda fakt chudák….uf jako nezávidím jí ani tobě-ale aspon si užiješ váleníčka trošku…
já uklidila baráček-takže koupelk,wc,všude vysát,vytřít,
a mám tu puštěnou kelstkou muziku a du se tulit k ufíkovi
dpo sjedu do města za Aničkou pro knížku
čtu toho Šustu-fakt dobrý,věci z normálního života a tak,akorát to hodbě odkazuje na knížku-Neznám žádné takové zvíře jako je pes-že se o tom víc rozepisuje tam,takže,jo budu muset asi koupit…
no aspon využiju benefity,že…
lednicu bych taky měla uklidit/umýt-to vždycky odkládám
Peti-kde má být ten Herriot v té tv?
osadu jsem neviděla,z hasičů jen jedn díl…14.1.2022 v 13:34 #133558Denny
Maya
ale ono ve finale je uplne jedno jeslti je to pravda nebo ne, kdyz tomu lidi uverej
ano o to jde, aby se v lidech zakotvila ta nenávist vůči nim a povolili odstřel.Však jsme tu nedávno řešili to video údajně ze slovače jak vlci vlezli ke psům a napadli je a ono to bylo z Ukrajiny.
14.1.2022 v 13:41 #133559PetraK
Dennyky
ona měla léky na bolest. Měla Rimadyl. Měla mít v úterý dva a ve středu dva, upravila jsem to raději pak tak, že jsem ty druhý dva rozdělila do dvou dnů, takže na středu a čtvrtek. Teď už bych je stejně nedávala, aby se nám madam držela zpátky, páč pokud se něco děje, tak rozhodně kňourat nepotřebuje 😀 To spíš já začínám potřebovat ten neurol, co jsem jí nedala. Si nakonec zobnu asi 😀 😀 ne kecám, není to tak hrozný. Jen strašný 😀
Tak jsme si dali cvičeníčko, čmucháníčko, ručníky a teď už jsem je zase poslala spát.
14.1.2022 v 13:46 #133560Zlata
Mirko
Herriot je v sobotu dopoledne a opakují v pondělí dopoledne.14.1.2022 v 14:00 #133562PetraK
Zeto – díkec! Zapomněla jsem to napsat, protože jsem tu měla nějakou ufňukanou stížnost ve flekatým fráčku 😀
Je škoda, že to nedávají v nějakým hlavním vysílacím čase 🙁
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.