- Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.1.2022 v 15:21 #133269
PetraK
17:20 jsme objednaný na veterinu, obávám se, že buď nějakej echtgold zánět močáku a nebo spíš……………. pyometra. Budu ščastná, když se spletu.
9.1.2022 v 15:48 #133270Petrs01
kdybych nebyla promiskuitni tak zadnou alergii na kocku nemam
Tak tohle je teda hektofór, to by mohli zrušit alergologie a všechny pacienty přesunout k sexuologům, ne? 😀
9.1.2022 v 16:07 #133311Petrs01
z čeho je máš nemocný???
bych asi v tu chvíli začala řát “Z TEBE!!!!!!!!!”
sou tutu
No Vašek už ťuťu v podstatě je, poslední roky. Ne že bych si dovolila dát ho k někomu na hlídání nebo řešit veterinu bez náhubku atd., ale ve srovnání s tím začátkem je to andílek. Ale zas já jsem věděla do čeho jdu. Blbý je, když útulek nedá správné informace – třeba ta Spratečkova hluchota, to byla podpásovka (ještě že tak, cíleně bych do hluchoně asi nešla).
V podstatě razím teorii, že kdo chce nějaké plemeno, ať si vezme papíráka z kvalitního chovu – podpoří dobré chovatele, podpoří své plemeno. Komu nejde o plemeno, ať jde do útulkáče. Dají se tam najít i štěníci (ale zrovna do toho bych já osobně nikdy nešla), jsou tam i psi bezproblémoví, navázaní na člověka, který jim v útulku chybí a kteří opravdu budou… no možná ne vděční, ale budou se prostě hodně snažit a fungovat a když to člověk vysloveně nezprasí, tak bude mít skvělého psa. No a pak jsou tam ti ostatní, u kterých to není úplně sranda, ale když člověk dobře zváží na co má a co od toho čeká a vybere ne podle barvy chlupů… Ono je zase hrozně fajn vidět ty pokroky – pes, kterej se při prudším kroku krčil strachy, vesele běhá dogtreky, snažil se nebýt na stejné zeměkouli s dítětem a za pár let (ne, fakt to nejde ve dnech) čeká před školou na cizí děti aby se pomazlil… to jsou věci, které za to stojí.9.1.2022 v 16:10 #133312Petrs01
jsme objednaný
tfuj tfuj, držím všechny končetiny ať je to něco rozumnýho a v každým případě ať to dopadne dobře.
9.1.2022 v 18:17 #133313Fifi
Esusova
17:20 jsme objednaný na veterinu, obávám se, že buď nějakej echtgold zánět močáku a nebo spíš……………. pyometra. Budu ščastná, když se spletu.
Drzim palce, pesti, coklum packy! Dej vedet, myslim na vas!9.1.2022 v 18:19 #133314PetraK
Tak bohužel diagnostik jsem.dobtej, zítra operace a mám.vyreseno ošetřovat či ne
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem PetraK.
9.1.2022 v 18:20 #133316Petrs01
Ale tak zjevně jsi to chytila včas, Tali je mladá, to zvládnete!
9.1.2022 v 18:57 #133317cernej caj
PetraK
tak aspon bude strasak zazehnan, tali je mlada jak pise petrs, to bude v pohode, dobre ze se ti to nezdalo a radsi si na veterinu zajela!budeme drzet tapicky!
petrs01
a tak jasne ze sou lidi jako ty nebo birma, nebo esuska co si psa vemou a jo je to super, ale kazdej musi zvazit na co ma a co zvladne a s cim je schopnej a ochotnej pracovat a proste kdyz vyberes podle toho co ty vyzadujes, vetsinou udelas lip nez kdyz vyberes nahodne…9.1.2022 v 19:08 #133318EvaC
Dobrý večer všem… Talince držíme palce a packy, je mladá a v kondici – bude to v pořádku. Hraje Vám alespoň trochu do karet to, ze není 30stupnove vedro – tudíž se lépe zvládne případná teplota a rána se bude lip hojit..✊🥰
9.1.2022 v 19:32 #133319kachna
Držíme palce Talince.
všechny pacienty přesunout k sexuologům, ne?
To Marťulku jistě potěší 😮
9.1.2022 v 19:52 #133320MirkaD
držím palce,tlapky,nožky,drápky Talince!!!!!
Petrs01-no tak částečně je to i Martinova zásluha ty léky,že…:D
a s těma sexuologama jsi mě pobavila,by mě zajímalo,kdo to mohl ZROVNA ČAJDĚ ŘÍCT?9.1.2022 v 19:56 #133321Fifi
Esusova
A doprdelky, ma ji tam? Dobre si to podchytla a hlavne vcas. Zitra to probehne ok, budu pokracovat v drzeni palcaku! 🙂
Dumam, ze tu uz krome Konefky a Sindibadky tu tim padem uz vsechny cuby budou kastrovany? Vlastne Dafca este. Tak se drzte a hlavne uz predem preju klidny a ukazkovy hojeni!!!- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Fifi.
9.1.2022 v 20:27 #133323EvaC
Fifi
Nene, Sindibadka je taky kastrovaná -už jsme si ji tak brali z Dočasek..9.1.2022 v 20:38 #133324Kuskus
Peti, držte se, myslím na Talinku i Rumíčka ošetřovatele, čeká vás práce.
Talinka je silná.9.1.2022 v 22:24 #133325Maya
PetraK
držím palce Talince, určitě bude v pohodě
ale jako obecně se mi fakt zdá, že tý pyometry u fen nad 5 let je hodně, mít fenu, tak jí asi nechám vykastrovat rovnou
cernejcaj
to je dobrej for teda 😀 by mě celkem zajímalo zdůvodnění
ad útulkáči, já teda na útulkáče potencionálně problémovýho nemám a obdivuju každého kdo do toho jde
já jsem celkově cvičitel a vychovatel psů naprt a řešit nějaký problémy, to by mě kleplo
mě úplně stačej ty běžný, jako teď, někdo si tu pořídil rasla nějakýho a ten jim zdrhá, už mi skočil na Lokina, Loki už takhle štěká na psy a teď to bude zas horší10.1.2022 v 5:24 #133326cernej caj
Mirkad
Malyhonspice treba:)Petrak
Tak dneska drzime! At je to bez potizi!Maya
Treba knigy ta nova stredacka jak kdyby nemela dlouhodobou pamet, rikala kniga ze je to s ni fakt tezky, i ji neco naucir je tezky a rikala ze nemsi moc lidi a 1 den se s mamkou mazli druhej den na nu vrci a 3 se ji boji tak ze s ni nemuze byt v mistnosti. Na vsechno novy jeci, kdyz du za ker a zpet uz me nezna a jeci… rikala ze ten pes je tu proto aby ji naucil bezpodminecne lasce10.1.2022 v 6:18 #133327Denny
Dobré ráno,
ikdyž když jsem to tady přečetla, uf, srdíčko z toho bolí,
Najtíka jsem viděla jednou, když s ním byli na Tomášově, kráně mě tehdy oblemcal…to je hrůza toto 🙁PetraK
další jobovka, ikdyž jak píšou holky, Talinka je v kondici, bude určitě všechno dobrý,ale přesto na vás myslím a moc držím palečky….10.1.2022 v 6:32 #133328cernej caj
Najtik by mel akorat 8… ty velky tam je to proste blby:( kdyz vyoada ze se tesi prijatelnymu zdravi tak ta torze tam je strasak asi jako u fen ta pyonetra:(
Jo, najtik byl majestatni kus psa…
Taky sem ho videla jednou, jeste jako stenatko:)
10.1.2022 v 6:37 #133329Denny
čajdo
já teď našla email, viděli jsme se v létě 2015 takže to byl taky ještě
mimino, ikdyž přerostlé.A následně vzniklá situace u PetryK mě zas nutí popřemýšlet nad otázkou kastrace…
10.1.2022 v 7:58 #133330MirkaD
Černejčaj-tý jo??!!tak s tou středačkou si mi vyrazila dech!
to bych u psa s papírama,kterej mimo jiné byl léta šlechtěnej k výcviku-musel mít aspon základní zkoušku do chovu-tak takovou povahu bych nechtěla,ani kdyby mě pozlatily-šmarja,dyt knírač je/býval z plemen učí se dýl-než NO,ale naučené si dobře,dlouho pamatuje….
no tak to Knigu obdivuju…
je fakt,že středák z těch 3 rázů kníračů patří k tem nejsložitěším-moc temperamentu a nervák,velkej je klidnější,male je zvlýdnutější líp,tím,že je malej-ale s tímto si mě překvapila teda-by mě zajímalo,jestli je to vyjímka,nebo jestli je to u středáků už norma…
no malý špic nevím,spíš šiperka…Denny-tak já su pro kastraci rozhodlá,akorát to furt odkládám…
protože se mám celoživotně hrůzu z narkozy u zvířat i lidí…
ale jako u nás v rodině by to ulehčilo situaci dost,protože přes zimu to ještě s pouštěním ven jde,to jsou naši psi zavřený dost doma,pouští se jen vyčurat,ale přes léto je to peklo-oddělování psů,pouštění na střídačku,dohadování….
PetiK-držím palce!!!!!!!!!!!
Maya-no ze štěkáním mi to vykládej….
u Dafiny jsem před tím vyšetřením ve Vyškově myslela,že mám vyhraný,po tom vyšetření začala po psech štěkat jak divá,hlavně na začátku vyvházky he to mazec:-() -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.