Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Kecací zima 2021

• Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 3,509)
  • Autor
    PetraK

17:20 jsme objednaný na veterinu, obávám se, že buď nějakej echtgold zánět močáku a nebo spíš……………. pyometra. Budu ščastná, když se spletu.

Petrs01

kdybych nebyla promiskuitni tak zadnou alergii na kocku nemam

Tak tohle je teda hektofór, to by mohli zrušit alergologie a všechny pacienty přesunout k sexuologům, ne? 😀

Petrs01

z čeho je máš nemocný???

bych asi v tu chvíli začala řát “Z TEBE!!!!!!!!!”

sou tutu

No Vašek už ťuťu v podstatě je, poslední roky. Ne že bych si dovolila dát ho k někomu na hlídání nebo řešit veterinu bez náhubku atd., ale ve srovnání s tím začátkem je to andílek. Ale zas já jsem věděla do čeho jdu. Blbý je, když útulek nedá správné informace – třeba ta Spratečkova hluchota, to byla podpásovka (ještě že tak, cíleně bych do hluchoně asi nešla).
          V podstatě razím teorii, že kdo chce nějaké plemeno, ať si vezme papíráka z kvalitního chovu – podpoří dobré chovatele, podpoří své plemeno. Komu nejde o plemeno, ať jde do útulkáče. Dají se tam najít i štěníci (ale zrovna do toho bych já osobně nikdy nešla), jsou tam i psi bezproblémoví, navázaní na člověka, který jim v útulku chybí a kteří opravdu budou… no možná ne vděční, ale budou se prostě hodně snažit a fungovat a když to člověk vysloveně nezprasí, tak bude mít skvělého psa. No a pak jsou tam ti ostatní, u kterých to není úplně sranda, ale když člověk dobře zváží na co má a co od toho čeká a vybere ne podle barvy chlupů… Ono je zase hrozně fajn vidět ty pokroky – pes, kterej se při prudším kroku krčil strachy, vesele běhá dogtreky, snažil se nebýt na stejné zeměkouli s dítětem a za pár let (ne, fakt to nejde ve dnech) čeká před školou na cizí děti aby se pomazlil… to jsou věci, které za to stojí.

Petrs01

jsme objednaný

tfuj tfuj, držím všechny končetiny ať je to něco rozumnýho a v každým případě ať to dopadne dobře.

Fifi

Esusova
              17:20 jsme objednaný na veterinu, obávám se, že buď nějakej echtgold zánět močáku a nebo spíš……………. pyometra. Budu ščastná, když se spletu.
              Drzim palce, pesti, coklum packy! Dej vedet, myslim na vas!

PetraK

Tak bohužel diagnostik jsem.dobtej, zítra operace a mám.vyreseno ošetřovat či ne

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem PetraK.
                Petrs01

Ale tak zjevně jsi to chytila včas, Tali je mladá, to zvládnete!

cernej caj

PetraK
                    tak aspon bude strasak zazehnan, tali je mlada jak pise petrs, to bude v pohode, dobre ze se ti to nezdalo a radsi si na veterinu zajela!

budeme drzet tapicky!

petrs01
                    a tak jasne ze sou lidi jako ty nebo birma, nebo esuska co si psa vemou a jo je to super, ale kazdej musi zvazit na co ma a co zvladne a s cim je schopnej a ochotnej pracovat a proste kdyz vyberes podle toho co ty vyzadujes, vetsinou udelas lip nez kdyz vyberes nahodne…

EvaC

Dobrý večer všem… Talince držíme palce a packy, je mladá a v kondici – bude to v pořádku. Hraje Vám alespoň trochu do karet to, ze není 30stupnove vedro – tudíž se lépe zvládne případná teplota a rána se bude lip hojit..✊🥰

kachna

Držíme palce Talince.

všechny pacienty přesunout k sexuologům, ne?

To Marťulku jistě potěší 😮

MirkaD

držím palce,tlapky,nožky,drápky Talince!!!!!
                          Petrs01-no tak částečně je to i Martinova zásluha ty léky,že…:D
                          a s těma sexuologama jsi mě pobavila,by mě zajímalo,kdo to mohl ZROVNA ČAJDĚ ŘÍCT?

Fifi

Esusova
                            A doprdelky, ma ji tam? Dobre si to podchytla a hlavne vcas. Zitra to probehne ok, budu pokracovat v drzeni palcaku! 🙂
                            Dumam, ze tu uz krome Konefky a Sindibadky tu tim padem uz vsechny cuby budou kastrovany? Vlastne Dafca este. Tak se drzte a hlavne uz predem preju klidny a ukazkovy hojeni!!!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Fifi.
                            EvaC

Fifi
                              Nene, Sindibadka je taky kastrovaná -už jsme si ji tak brali z Dočasek..

Kuskus

Peti, držte se, myslím na Talinku i Rumíčka ošetřovatele, čeká vás práce.
                                Talinka je silná.

Maya

PetraK
                                  držím palce Talince, určitě bude v pohodě
                                  ale jako obecně se mi fakt zdá, že tý pyometry u fen nad 5 let je hodně, mít fenu, tak jí asi nechám vykastrovat rovnou
                                  cernejcaj
                                  to je dobrej for teda 😀 by mě celkem zajímalo zdůvodnění
                                  ad útulkáči, já teda na útulkáče potencionálně problémovýho nemám a obdivuju každého kdo do toho jde
                                  já jsem celkově cvičitel a vychovatel psů naprt a řešit nějaký problémy, to by mě kleplo
                                  mě úplně stačej ty běžný, jako teď, někdo si tu pořídil rasla nějakýho a ten jim zdrhá, už mi skočil na Lokina, Loki už takhle štěká na psy a teď to bude zas horší

cernej caj

Mirkad
                                    Malyhonspice treba:)

Petrak
                                    Tak dneska drzime! At je to bez potizi!

Maya
                                    Treba knigy ta nova stredacka jak kdyby nemela dlouhodobou pamet, rikala kniga ze je to s ni fakt tezky, i ji neco naucir je tezky a rikala ze nemsi moc lidi a 1 den se s mamkou mazli druhej den na nu vrci a 3 se ji boji tak ze s ni nemuze byt v mistnosti. Na vsechno novy jeci, kdyz du za ker a zpet uz me nezna a jeci… rikala ze ten pes je tu proto aby ji naucil bezpodminecne lasce

Denny

Dobré ráno,
                                      ikdyž když jsem to tady přečetla, uf, srdíčko z toho bolí,
                                      Najtíka jsem viděla jednou, když s ním byli na Tomášově, kráně mě tehdy oblemcal…to je hrůza toto 🙁

PetraK
                                      další jobovka, ikdyž jak píšou holky, Talinka je v kondici, bude určitě všechno dobrý,ale přesto na vás myslím a moc držím palečky….

cernej caj

Najtik by mel akorat 8… ty velky tam je to proste blby:( kdyz vyoada ze se tesi prijatelnymu zdravi tak ta torze tam je strasak asi jako u fen ta pyonetra:(

Jo, najtik byl majestatni kus psa…

Taky sem ho videla jednou, jeste jako stenatko:)

Denny

čajdo
                                          já teď našla email, viděli jsme se v létě 2015 takže to byl taky ještě
                                          mimino, ikdyž přerostlé.

A následně vzniklá situace u PetryK mě zas nutí popřemýšlet nad otázkou kastrace…

MirkaD

Černejčaj-tý jo??!!tak s tou středačkou si mi vyrazila dech!
                                            to bych u psa s papírama,kterej mimo jiné byl léta šlechtěnej k výcviku-musel mít aspon základní zkoušku do chovu-tak takovou povahu bych nechtěla,ani kdyby mě pozlatily-šmarja,dyt knírač je/býval z plemen učí se dýl-než NO,ale naučené si dobře,dlouho pamatuje….
                                            no tak to Knigu obdivuju…
                                            je fakt,že středák z těch 3 rázů kníračů patří k tem nejsložitěším-moc temperamentu a nervák,velkej je klidnější,male je zvlýdnutější líp,tím,že je malej-ale s tímto si mě překvapila teda-by mě zajímalo,jestli je to vyjímka,nebo jestli je to u středáků už norma…
                                            no malý špic nevím,spíš šiperka…

Denny-tak já su pro kastraci rozhodlá,akorát to furt odkládám…
                                            protože se mám celoživotně hrůzu z narkozy u zvířat i lidí…
                                            ale jako u nás v rodině by to ulehčilo situaci dost,protože přes zimu to ještě s pouštěním ven jde,to jsou naši psi zavřený dost doma,pouští se jen vyčurat,ale přes léto je to peklo-oddělování psů,pouštění na střídačku,dohadování….
                                            PetiK-držím palce!!!!!!!!!!!
                                            Maya-no ze štěkáním mi to vykládej….
                                            u Dafiny jsem před tím vyšetřením ve Vyškově myslela,že mám vyhraný,po tom vyšetření začala po psech štěkat jak divá,hlavně na začátku vyvházky he to mazec:-()

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 3,509)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.