Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Kecací zima 2021

• Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 3,509)
  • Autor
    Fifi

Pekny podvecir vespolek,
      vcera dostal Troldas posledni atb, huuuf. Hnedka jeho hovnajze dneska vypadaji lepe, tak snad to zabralo.

Brutice, nazdaaar! 🙂

Esusova
      At utlaceni prostoru trva co nejkratsi dobu! Co vubec Rumickotlapka, nakej posun?

Dennyky
      sranda je, že čék si toho druhýho nějak představuje a pak je to úplně někdo jinej
      …hnaty krive, pod plachetkou osoba? Tak nejak? 🙂

Cajdo
      podarilo se mi ho nacpat do fifijovy postroje!! ale naopak zadama na bricho
      Takze mu je? To jsem rada, ze mu kebulka prolezla. Techniku nasazeni vybrousis. 😀
      Bozi ruku rozhodne nemazat, je to skvela fotka! 🙂

Mirko
      Diky za fotos, slusi vam to. 🙂

cernej caj

Fifi
        jo, na hlavu mu je, jinak je vetsi, me fakt prislo ze je akorat a na hlavu malou:D jak to proste zkresluje par popruhu bez zvirete…

dobre, ze trolitko je OK:)

mam tady 3 mrtvoly ale jen jedna usla dneska 16km a ma to zaslouzeny 😀

Attachments:
        Fifi

Jak je urechtanej, medvidek. 🙂
          Jak vetsi? Hrudnik muzes upravit, kratkej by mel bejt akorat.

cernej caj

Fifi
            myslim to tak, ze pomerove k postroji mi prisla dira na hlavu mala ale ze to neni malou dirou ale celkove tim, ze je velikej postroj, ze to je takrikajic opticky klam 🙂 muz je lajdak, nevzal feri jeji na druhou pulku prochaky tak charlie uz byl znaven tak i ferinka dostala nakonec moznost ho ozkouset 😀

vis jak sem vcera vitezoslavne ze sem ho do toho dostala relativne po dobrym a kdyz hledam ocko tak zjistim, ze na zadech fakt neni? 😀 se muz mohl potrhat smichy 😀

Fifi

vis jak sem vcera vitezoslavne ze sem ho do toho dostala relativne po dobrym a kdyz hledam ocko tak zjistim, ze na zadech fakt neni?
              😀 Umim si to predstavit. Kor u Karlika Hemžíka. 🙂 On je ten postroj fajn, ze jen navliknes hlavu a pak jednu nozku, zase tolik manipulace to neni. Kadel si zvykne, zejmena kdyz po dobrym mu z toho vzdycky neco kapne. 🙂
              Fakt jsem tuze rada, ze se vam postroj hodi, visel mi tu na zdi dlouho, nemohla jsem se s nim po erdelkach rozloucit, az ted jsem si rekla, ze stacilo. 🙂

cernej caj

Fifi
                tak to verim, ze po erdelkach si ho nemohla snadno dat pryc a potreboval ten spravnej domov, kde mu bude dobre:)

tak muz vzal voditko ze pujdou vyprazdnovat mechyre – chodi na voditku, charlie se nenecha moc privolat a krouzisi po zahrade jak se mu zlibi – tak zahlidl voditko a sel se mi schovat pod nohy at ho zachranim :D:D

Fifi

Jak kachna nenapadne vyjadrila svuj pozadavek do budoucna ohledne neceho chlupatyho, ctyrnohyho, Kachnooo, nechce Brumika, ze by si ho este Maja vychovala? 🙂
                  https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=69455

Cajdo, nejde Karlika ani tam na zahrade nechat na volno? By za kousek zvance jiste rad prisel do mobilhouse zpatky za vama sam od sebe. Ano, ano, postroj nasel spravnej domov. 🙂

kachna

Kachnooo, nechce Brumika, ze by si ho este Maja vychovala?

15 kg, střapatej, puntíkatej, to by byl ideál.
                    Ale jednak jsem 8 h denně mimo domov, nehledě na to, že se mi Máju fakt nechce jakkoliv stresovat.

Maya

u nás dneska krásně a slunečno, až mi bylo vedro na procházce v tenký bundičce
                      díky čaji za fotky, hromadné foto super
                      a Petrs dělá v tý ledový vodě i stojky! 😀

Fifi

a Petrs dělá v tý ledový vodě i stojky!
                        Si potrebovala vohrat nohy ve vzduchu. 🙂

Jdu prubnout svitici vobojky od akvabely, dobrou noc. 🙂

Fifi

Fuj, tam zaclo nejak foukat, chvili potapat, curaci a kadici slapyslap a hajdy dom, at zase ocas nekomu nenastydne. Dobra diskoteka s obojkama. 🙂 Zelenej je dost ufo s vysokou svitivosti. Az jsem si rikala, jestli to Ruzici nevadi, samoze sepnuto na staly svetlo a mela ho danej az za kozenej obojek, takze dal od hlavy. Cervenej na Troldovi je skvelej, bludicka cervena se kutala v zemi fest. Kazdopadne, Petrs, diky moc, hned ma clovek lepsi prehled, sviti si jen pod nohy, kdyz je treba a sleduje svetylka. Tak dobrou noc podruhe. 🙂

Denny

Morgen trochen mokrej,
                            ale zas pátečék 🙂
                            PetraK hele co na mě dnes vylezlo 🙂

Attachments:
                            cernej caj

Mozna si petrs01 potrebovala schladit hlavu spis:D 😀

Maya
                              tsss u vas krasne, tady nad ranem dost prselo, muz stopro bude drzkovat nekam jit, ze mokro…

Petrs01

schladit hlavu

tsssssssssssssssssss

Milena z Prahy

Nazdárek 🙂
                                  Dlužím fotku vystavenýho andělíčka, tak zdehle:

Attachments:
                                  Milena z Prahy

Jinak jsem dneska dostala moc pěknej dárek k narozeninám: byla jsem na vyšetření u psycholožky, jestli nemám nějakou počínající demenci, a ZATÍM NEMÁM 😀

Denny

Petrs01
                                      blééé teda na ty nohy žahnutý nahoru jsem se dívala, jsem myslela, že otužilci
                                      hlavu nepotápí 😀

Ahoj Mílo, sluší mu to andělíčkovi 🙂

nemám nějakou počínající demenci, a ZATÍM NEMÁM
                                      tak to je na šáňo 😀

Petrs01

S hlavou na paní radovou se blbě plave, byť to část lidí dělá. Já se snažím plavat normálně, tedy s hlavou ve vodě. Akvabela 😀 byla pro fotografa, ale ve dvoustupňové vodě moc takovéhle skopičiny nedělám, tohle bylo teplé (cca 7). A v rámci tréninku to není špatné.
                                        Teď mám velké dilema kolik plavat zítra na závodech. Očekávaná teplota 5,5… buď dám málo a bude mne to mrzet, nebo dám moc a zmrznu. V obou případech si budu vyčítat, že jsem zvolila blbě 😀

cernej caj

Milena
                                          Tak takovej darek potesi sice, ackoli to asi neni uplne nrjvetsi romantarna:)

Ja dala muzi a ferince k narozeninam 10km vylet a feri si ho asinuzila vic nez muz:D

Hezky misto si vybrala.

Sli sme 10km mlhou, vodou, zimou, vetrem… slezem z kopce a my sme celou dobu byly v mraku, o 150 vyskovych niz lezi nizka oblacnost:)

cernej caj

Petrs01
                                            S hlavlu nad to hlavne nici pater , takze paradox plavani je dobry na zada – plaveme s hlavou nad vodou – zada si dodelame 😀

Ja tak teda taky plavu ale ja uplavu rocne 20 metru…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 3,509)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.