Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Kecací zima 2021

• Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 rokem a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 3,501. až 3,509. (celkem z 3,509)
  • Autor
    kachna

ono je to natrvalo

jasně, já myslela, že bude natrvalo zabedněná

A proč jí dávali pryč? Pro tu bázlivost?

podkus. Ona není bázlivá, je prostě málo socializovaná, což ale přiznali – bydlí v takové díře na okraji Sokolova, rozjíždějí zoopark, takže normálně by se socializovala prostě mimochodem, ale všude zavřeno, lockdown jeden na druhej, dokážu si to představit.

Fifi

Brypodvecir,
        teda ja dneska videla uzasny faro. Mi spadla brada, kdyz to stalo vedle me na semaforech – corvetta! Ach, ach, miliony na kolech, nadhera. 🙂 Jak miluju veterany, tohle bylo hypersuperultra novy, aach.

Kuskusova, dobre delas, ze vyckavas na vetsi sklizen. 🙂

Esusova, tesim se na fotos pece a moc gratuluju! Bude se pred zabednenim taky nejak vypalovat, prvne zatapet?

Aa, Cajda nezmrzla, blazen zimni! Mam husinu pri predstave vaseho nocovani. 😀

Kachnoo, to je bezva hlasani, vypada, ze jste si lip vybrat nemohli. Ona se Fanca jiste rozkouka casem a jeste prekvapi. Foto!!! 🙂

cernej caj

kachna
          jeee nuninka, samolepky me pobavili z eje loupe 😀

petrak
          ahaaa dekuju za vysvetleni!

no tak to musis mit poradny obleceni 😀 muz me vzal na obed, sme si dali jelenni steak a ja v hadrech na vandr neumyta se ptam muze, ze jestli sem nemela byt na takovej drahej obed lip oblecena? a muz prej “bych rekl, ze mas na sobe to nejdrazsi obleceni co doma mame, kdyz je to na vandry, nic lepsiho si teda asi oblict nemuzes” 😀

Fifi
          jaro bylo v rozpuku! fakt!

Attachments:
          PetraK

Černej čaj
            žjoo sněženkyy!!!

s tím oblečením měl, myslím, muž pravdu. A jelení steak bych si dala taky. asi budu muset hrábnout do mrazáku 🙂

kachna
            podkus.
            a jo táák a ona je přímo jejich štěně, nebo si ji koupili a pak to zjistili?

Ona není bázlivá, je prostě málo socializovaná,
            myslim, že to doženete, kolik že jí je? Já to zapomněla.

Fifi
            Bude se pred zabednenim taky nejak vypalovat, prvne zatapet?
            ne-e. musíme bohužel počkat se zkouškou, protože komín byl v takovým stavu, že se musel strhnout do půlky. Takže komínová vložka momentálně ční do půlky půdy. Už je v procesu objednání komínových tvárnic a jiných komínových serepetiček.
            Kamno*pec je děsně ňuňůůů a já se těším, až v nich za sto let upeču husu!

Držím palce, ať se zádo zase o fous co nejdřív vylepší.

Kachnoo, to je bezva hlasani, vypada, ze jste si lip vybrat nemohli
            že jo, že jo? Ona tam prostě patří. a já jim to převelice přávidím, jak se říkávalo na Zvířetníku 🙂

Maya

PetraK
              těším se teda fakt na fotky pece, já když kupovala kamna, viděla jsem fotek různých hafo, nad kterýma jsem slintala, ale mě prostě odradila ta cena
              jinak po zkušenosti s kachlovýma kamnama, dneska už bych koupila jedině něco bez skla, ta údržba je děsná
              jo a dneska jsme měli na dvoře zakouslou veverku, naštěstí samec, takže nikde nezůstala opuštěná mláďata, jestli už je teda maj
              musela to udělat kočka, kocour byl doma, tak nevím, jstli nehrálo roli i to, že ty veverky jsou na naše kočky zvyklý přes okno a jestli je to teda dobrej nápad mít krmítko za oknem
              každopádně Lokinek, kterej normálně žužlá na dvoře ponechaný ptáky a myši, tak veverky si ani nevšimnul

Zlata

Čajdo
                Ty fotky super.S tim oblečením jsi me pobavila.
                😂😁🤓

cernej caj

Tak vcera vecer volal znamej ze muze mit za 5t nemcoura psa bez papiru… co si o tom myslim. Rekla sem mu zcela uprimne ze do toho bych nesla ac nemcour povahou muze byt paradni tak pohybovy naroky, velikost a zdravotni predispozice nejsou to do ceho bych v jeho pripade sla (mladsi dite ma 5 let a kamos neni zrovna kynolog stoleti) + 4 patro bez vytahu..

cernej caj

Tak a mame novy kecaci jaro, pac fifijova uz psala ze to zlobi, ja to z mobilu tak nepoznam

Kecací jaro 2022

EvaC

Fifi
                      Tady píšou skladem do tři dnů, kdyby bylo nejhůř … https://www.gigalekarna.cz/vyhledavani/?phrase=Pronefra

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 3,501. až 3,509. (celkem z 3,509)
                    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.