Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Kecací zima 2021

• Toto téma obsahuje celkem 3,508 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,481. až 3,500. (celkem z 3,509)
  • Autor
    Fifi

Peknej vikend vsem, zejmena vyletujici Cajde. Necht je ve stanu teplicko. 🙂
    Fyziokouzelnik je skvelej, od nacnuty plotynky se propracovava k pricine – hrb a vadnej tvar patere, blbej styl dychani. Tesim se na pristi tyden.

Denykyyyyy,
    jupiiky, mala gratulace predbezna! Budou ufounci, hlavne, at se netopejrci narodi v poradku! Treba jich tam bude vic. 🙂

Kuskus

Já se na malé ušounky strašně těším! 🙂

Fifi

I ja, i ja a to jsem nekocici. Co tva kolena, Kuskusko, jak se ti tape?

cernej caj

Fifi
    Tak suprr ze ste dosli pricine a budes mit cviceni pak pozfeji na predchaxeni?

Dennyky
    Tak gratulace ke kotatkum

Fifi

Cajdo – to doufam, protoze jinak se mi muzou plotny vyhazovat samy od sebe casteji. Zatim to asi nic velkyho nebude ohledne cviceni, protoze nerv mam furt utlacenej a ruka brni. Nekdy vic, nekdy min. Von to tak hezky rek. Kde by to melo bejt zahnuty, je to rovny, pak hrb a pak je to propadly. 😀 Moje zada ve zkratce. 😀
    Tobe at klapne pocasi a nic pri vandru neboli. 🙂

Zlata

Čajdo
    Jj,ať se v pořádku vrátíš.A doufám s fotkama🤓

Milena z Prahy

Fifi,
    tak doufám, že kouzelnej fyzio pomůže. Jsem si tak nějak myslela, jestli to nemáš od nadměrnýho sportování, ale asi ne.

Čajdo,
    tak hlavně nezmrzni jako ti broučci 🙂

Já mám víkend pracovní (korektury). Ale zejtra večer přijdou další mladý kámoši na večeři, tak se moc těšim 🙂
    Bude rajčatová minestrone a nějaký dobrý sýry a studený masíčko…

Fifi

Milo,
    uzijte si veceri. Rajcatovou minestrone neznam, ale urcite to bude dobry. 🙂 Stejne tak ti dobre pujde korekturovat. Pater blbou mam urco z nadmernyho sportovani v detstvi + hrbicek (ale to nikdo neresil), jen se to ted projevuje coby unava materialu ve vyssim veku. Jeste je sance to nak zakonzervovat, tak udelam maximum. 🙂
    Ale co jsou tyhle nicotnosti proti udalostem jinde, ja to tu pisu hlavne proto, abych mohla pobirat ten svet, co se v prdel obraci. Chvilku na to vsechno nemyslet.

Milena z Prahy

Mně proti smutku teď hodně pomáhá Myška. Lehnu si k ní na zem, přijde, olíže mi nos a nechá se mudlat :-).
    Jinak hrb mám taky, prej bizoní 😀

Fifi

Lehnout si na zem, nos mi ukousne Ruzice, ucho Trolda a pak se dozerou kostma. 🙂 Mate vyjimecnou kralici. 🙂

Kuskus

Fifi
    sice s čaganem, ale ťape se mi docela dobře. Po rovině. Zítra chci jít omrknout medvědí česnek, roste kolem potoka v takovej grapě, uvidím jestli ty nerovnostě zdolám. 🙂
    Když tak přemýšlím, možná je ještě brzo. Dám mu ještě týden, dva.

cernej caj

Kuskus
    Preju uspesnej lov cesneku!

Fifi
    Jo taky musim zacit pracovat na konzervaci jak mi to vyskocilobpred lety prvne tak ted tomu staci fajt malo a muze si to gesee uz vyskakovat furt….

Milena
    Minestrone mam n9c rada tak prijemnej vecer

Z
    To vzdy rikala birma co driv chpdila na forum – kduyz nekde zapadnes tak k tobe stejne musime aspon pro fotak tak se snaz nezapadnout:D

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už je zadělán na pec! to béte koukat! A pak nebudete koukat naopak vůbec, páč ji skováme do domečku dřevěnýho 🙁 – asi to nevydržim, mít tady už pec a kamna a nevidět je, šécko dycky bylo hnedle vidět, okna, dlažba, stěny………. nikdá se to neskovalo, a tetkon – prt, podivám se na pec a pak ji zabedněj. Trudný období mě čeká 😀

Hrbatá Fifijová, jak je? Volala sem Ti.

Mílo – závidím Myšku, musí to být skvělý, mít takovýho králíčka. Já měla jako malá -nebo my jsme měli – doma dva kousky malilinkatý, dokrmovali se na lahvičce, byli dešně ňuňu.

Kuskusi – jsi skvělá, že takhle štráduješ! Byl už česnek? U nás ešče nejni, je brzo.

Dennyky – týýý vole, vona bude mít doma smečku kočičí!

Čajdoooooooo – nezmrzlas? Tady bylo ráno nasněžíno! jsem si zase představila, jak lezu z toho spacáku ven, brrrrrrrrr

kachna

páč ji skováme do domečku dřevěnýho

proč?
    Pec přeci má být vidět, páč to teplo nejen cítíš, ale i vidíš, při dnešních cenách alespoň vidíš!

kachna

A než vyrazím ven, tak se musím pochlubit, nebo spíš podělit o radost.

Máme na králičím hopu chlapečka, prvňáčka. Moc mu to nešlo, vypadal, že se tam i nudí, králíka vlastního nemá, ale včera, možná tím, jak nás bylo míň, tak dostal králíka k překážkám a oba skákali.
    Já jsem tak ráda! Martina vyloučili z florbalu, že mu to nejde, plete si pravou a levou (všemu věřím) a ať to zkusí, až bude větší. To samé napadlo mě u Tobíka, ale dala jsem tomu čas a včera jsem dostala odměnu.

cernej caj

Kachna
    Tak to je skvely! Ze si chlapecek nasel cestu. Jak se chodi na hop bez svyho kralika normalne? Ze mate na pujcovanai?

Kuskus
    Co cesnek?

Petrak
    Achovaj se pac na ne neni misto zatim?
    Neumrzla sem venku -6 v tarpu -1 😀

PetraK

Kachna

Týý jofka gratulíruju k úspěchu s Tobíkem, že se ho podařilo takhle zapojit. Jsi přešikovná. Kdyby takhle fšicí byli a přemýšleli nad tím, že ne každý dítě je stejný, jako ty ostatní a potřebuje něco jinýho. Nedivím se, že máš velkoradost, je to hřejivý takový, což?

proč?
    Pec přeci má být vidět, páč to teplo nejen cítíš, ale i vidíš, při dnešních cenách alespoň vidíš!

Schovat se musí proto, že je postavená v prostou, kde probíhá a bude probíhat těžká rekonstrukce – podlahy půjdou pryč, okna půjdou pryč, všechno nový, bude se nahazovat, omítat, předělávat strop, brousit, sekat, stavět….. a to by jí mohlo ublížit. Takže tak na 3/4 roku půjde do domečku, kterej jí postaví Brtnik. Aby nedošla k úhoně. Ale vypadá………..nádherně. Už celá stojí, jen se musí vyspárovat.

černej čaj
    Achovaj se pac na ne neni misto zatim?

místo je, už stojí na místě, ale právě, aby se neponičila

ty jo tam je taková zima, že se mi ani nechce jít venčit, natož abych spala, ty bláho jedna bláhová, venku. Brrrrrr, musíš mít nějakou podivnou termoregulaci. Jako vodní ptáci, něco podobnýho. Máš v těle fridex místo krve?

Kuskus

Lenost zvítězila nad mlsnou hubou. Nemám tušení jestli už roste a včera bylo hnusně. Foukal vítr, zima, chvílema sněžilo (výmluva, normálně mi to nevadí) ale šmajdat takovou dálku zbytečně asi by mě piclo. Dám česnekovi ještě týden aby se povytáh. 🙂

kachna

probíhá a bude probíhat těžká rekonstrukce

ahááá, já myslela, že natrvalo

Fanhlásání
    S kočkou by si už i hrála, nicméně na to by Pan Amálka potřeboval překladač.
    Malých psů se nebojí, velkých jo, ale nechá se přesvědčit a kolem místního štěkala (to je pes, kterej by z fleku mohl hrát psa baskervilskýho) projde, ale je vidět, že se bojí.
    Je to taková jemná holčička. Nevzdaluje se. Tooo je po Máje docela nezvyk. Dokonce už ani nechodíme s flexinou, lípla jsem jí ručku, je to mnohem efektivnější. Nevybíhá za kočkama. Většího množství cizích lidí, a to i dětí, se bojí. Neštěká, když je zavřená v autě.
    Nedá, ale jako fakt nedá, se jí navlíknout obojek tak, aby nešel sundat. Loupe ze skříněk samolepky.
    Budu jí ještě muset doběhnout na půdu pro lepší pelíšek. Včera si vzala polštářek 30×30, schoulila se na něj a děsně vyčítavě na mě koukala.

PetraK

Kuskus
    Foukal vítr, zima, chvílema sněžilo (výmluva, normálně mi to nevadí) ale šmajdat takovou dálku zbytečně asi by mě piclo
    myslím, žes udělala vyloženě dobře, a možná bude lepší počkat ještě o týden dýl?

Tady je teď taky echtgold hnusně a nikomu se nikam nechce 😀

Kachna
    ono je to natrvalo 🙂 , pec stojí na svým místě, děsně jí to sluší, ale do služby půjde až tak za půl či třičtvrtě roku, až bude kuchyň s jídelnou hotofson, teď tam bude tak moc hrubých prací, že by byla v ohrožení. takhle bude schovaná v bednění. Přeci jen je to dost drahá záležitost.

Je to taková jemná holčička. Nevzdaluje se. Tooo je po Máje docela nezvyk
    ach. Jak já Ti závidím!

Včera si vzala polštářek 30×30, schoulila se na něj a děsně vyčítavě na mě koukala.
    pipinkáááá malinká! A proč jí dávali pryč? Pro tu bázlivost? Myslím, že u vás našla ten nej domov. Bez nějakýho cukrblikování, je to fakt.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,481. až 3,500. (celkem z 3,509)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.