- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.12.2020 v 21:15 #112898PetraK
vyrábim kysaný zéli a zkoušim tu falešnou humrofku
14.12.2020 v 21:17 #112899FifiEsusova
JÁ NEOCHUTNALA! nechám si to na potom. páč vím, že má vynikající.
Si hlavne krabicu dukladne ukrej, at neochutnava nekdo jinej. 😀Jo, taky privazovani psa doma nejak nedavam psychicky, ale Petrs to tak holt ma, ona s nim zije, co nadelame. Co to tu mate furt za zarovky, jsem prosvihla nakou akci???
14.12.2020 v 21:23 #112900PetraKFifi
jsem prosvihla nakou akci???
jo akci Domeček 😀 . Našla jsem tam pod postelí v létě přepravku (takovou tu žlutou na pečivo) plnou žárovek. Maya pro ně prý má využití, tak ladíme, jak to k ní dostat. Plus tu kulatou plechovou krabici se sobama a pjoumatiku pro Lotranda14.12.2020 v 21:28 #112901FifiJo taak, tak at to klapne a Maya ma cim svitit! 🙂
Pnojmatiku ma Ruzena vlastni a ja taky, tak skoda, zadna akce pro me. 😀14.12.2020 v 21:41 #112902PetraKFifi
chceš žárofku nějakou? Pjoumatiku nenabízím, páč to nejni vaše velikost
14.12.2020 v 21:48 #112903FifiNechci zarofku, dekuju, jsem byla onehda sysel a mam jich veelkou bednu. 🙂
Jsem si myslela, ze letos lidi nebudou mit prachy na rachejtle. Omyl, cokle rvali u plotu, videla jsem se tam pinozit nekoho s baterkou v poli – no vcas jsem je odvolala do baracku, petardy praskaly nadherne.
14.12.2020 v 22:17 #112905Petrs01privazovani psa doma nejak nedavam psychicky
Když on pokaždé dokáže najít něco co já předtím nenajdu. A ono to po pár důkladných úklidech prostě přestane bavit. Dnes byl prázdný koš, vynesený i tříděný, nikde v dosahu nic… to že to zkusí přes židli, původně zastrčenou pod stůl, mne prostě nenapadlo. Takže příště vyklidím kuchyň a on se naučí otvírat lednici? Nebo ji aspoň zkusí rozkousat? Vymyslí něco jiného – viz ten koš s prádlem? Holobyt a všechno pověsit pod strop?
Můžu buď poměrně výrazně omezit oba psy, nebo prostě stopnout jen toho, který si za to může.14.12.2020 v 22:45 #112906FifiPetrs
Ale on za to nemuze. To zpusobil nakej dobytek, kterej mel Atoma davno predtim. Od kteryho se psovi nedostalo vychovy a vi buh ceho jeste.
Ne, promin, mas proste staryho utulaka na „doziti“ – verim, ze vymyslet a vydumat vsechno, do ceho by se mohl pustit, asi nelze. Treba se pusti do lednice, nauci se otvirat troubu.
U nej asi fakt nejjednodussi vytvorit holobyt, holokoutek ryze pro nej. Nakej kousek bytu, kde bude v ohrade, se kterou nehne, nepreskoci, nebo opravdu prostornou klec s vodou? Polstrovanou celu pro biglika. Kdyz nejde zidle otocit apod.
Ja jsem tu mela na doziti Foxe, to byl starik terierovitej, doslova na chcipnuti. Dementne by coural a bloudil, poloslepej. Takze byl v kleci, ale jen cca max 3 hodiny pres den. Jinak mel vyhrazenej prostor na dlazbe v kuchyni, kde si mohl bloumat, srat a curat v noci, neb uz se moc neovladal. Jinak samoze venku na zahrade co chvili, venku taky neco utapal. Ale nechat ho doma samotnyho na volno neslo, uvazat bych si ho nedovolila.
Edit
Jsem nasla fotku.
Mne proste jen vadi uvazani psa, nikdy nevis, jak se muze zavesit, zahaknout, trnula bych strachy, aby se neobesil, nevykloubil koncetinu. To uz jsme jednou resily.
Vis, ono to tvoje:
Každý svého štěstí strojvůdce,
Se da vztahnout i na tebe… Nic ve zlym.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
14.12.2020 v 23:40 #112909Petrs01No tak výpověď kvůli němu nedám, abych ho mohla hlídat, a 9 hodin v kleci, to fakt ne. Zavírat můžu – ale oba, bo potřebuju aby měl přístup do předsíně i Vašek. A proč tím mám trestat Vaška? Tak velkej byt, abych mu mohla postavit funkční holokoutek bez úvazu, prostě nemám.
Zaháknout apod. se nemá za co, právě proto, že má bezpečný holokout, kde není nic, jen pelech, úvaz a v dosahu miska s vodou. Netěší mne to, nechtěla jsem to, proto mu občas dám šanci a on mne pokaždé přesvědčí, že ten úvaz je vlastně nejlepší.
Ostatně pravděpodobnost hnusného úrazu po pádu té zapékací mísy, případně značného břichabolu po úspěšném vyžrání cukroví, br, děkuji, málem mne omylo když jsem to viděla.
Jo a fakt ho neber jako ubohýho staříka na dožití. To byl od útulku hnusnej fór, to smrádě má energie za dva mladý. A baterky dobíjí expres, takže není šance utahat jej tak, aby byl v pracovní době rád že může ležet. Přehltit bígla žrádlem nelze, to už zkoušeli jiní. A hnusný nápady typu drátěný odpadkáč pod proudem, to si zase nerisknu já.15.12.2020 v 7:08 #112910PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak zéličko se fčéra povidlo a pokus o tu falešnou humrofku docela taky řekla bych. Uďála jsem odlehčenou verzi a zkusila to se zakysankou – doobrý je to. Příštá dám ale ešče větší poměr celeru než mrkve. Sem se bála, tak jsem to dala 1:1, ale bude lepší převaha celeru. jen mám nějak matnou myšlénku, že tam máma dávala ještě jablko???? 😮
Petrs01
a co dát do kůchně tohle? A nemusíš uklizet židlehttps://www.mall.cz/detske-zabrany/babydan-zabrana-flexi-fit-kov-67-1055-cm-bila
oddělíš kůchňu a ve zbytku bytu těžko bude něco sežratelnýho, když to tam nenecháš.Koš, jídlo., lednice a kůchňa budou zalígrovaný a zbytek je fuck ne?- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
15.12.2020 v 8:29 #112915cernej cajPetrak
Tak super se zelim 🙂Asi zas zavrou v patek vsechno, achjo…
15.12.2020 v 8:39 #112916Petrs01Zavírají se hospody a ubytko. A zase zákaz nočního vycházení, ale fakt nemyslím, že by courali po lesích a hledali spící vandráky. Hmm, co dělají s bezdomovcema?
15.12.2020 v 8:51 #112917PetraKčernej čaj
patek vsechno, achjo…
všechno neee, neboj prtka, ven můžeme. A musíme. Ty hospody jsou blbý v tom, že půllitry vyráchaj ve studený vodě a pošlou k dalšímu člověku, lidi si daj čtyři kousky a řvou tam jak prokopnutý. Ostatně vůbec jsem nikdy nepochopila, proč lidi v hospodě musej řvát. Kdejakej křupan si myslí, že ostatní zajímaj jeho světonázory.Petrs01
co ta zábrana, to by nešlo?15.12.2020 v 9:20 #112918Petrs01co ta zábrana
Nemůžeme dělat díry do futer, nejsou naše. Jasně, můžu tam každé ráno šikovně rozložit sušák na prádlo a přivázat k židli, odpadkáč a tříděný pěkně přehodit přes plot (normálně je na kraji obýváku) ale to už je dost opičárna, nemyslíš? Jo a prádelní koš zavřít do sprcháče, pro jistotu. A můžeme čekat jakou novotu vymyslí ze vzteku, že se nedostal do té kuchyně. Není to blbý štěně, ale spratek co si umí spočítat, že na něj nedosáhnu.
15.12.2020 v 9:54 #112919Mayaty zabrany se delaj i bezsroubovaci, na pruzinu, ale zas nevim jak je to bigloodolny, diteodolny je to dost
osobne teda nevidim rozdil mezi kleci a uvazem, oboje to je proste tak, ze pes je na prostoru, kde udela tak dva kroky
Kima jsem uvazovala dva mesice po operaci a to byl mladej pes, holt si musel zvyknout, i kdyz pravda ten druhej mesic uz mel delsi retez, ze by se mel veset, lamat si hnaty apod. me ani nenapadlo
holt nekdy to jinak nejde15.12.2020 v 9:58 #112920PetraKPetrs01
jak říká Maya – dělá se to i nešroubovací a mně to přijde jako cesta nejmenšího odporu. vč. toho že prostě strčím každej den ten koš do sprcháče, stejný jako si obout boty.Maya
apod. me ani nenapadlo
no štěstí v neštěstí, o oběšených psech vím a nechtěla bych přijít domů a tohle najít, do konce života bych nedokázala usnout. Já jsem preventista a co můžu, co pořeším nějako nějako.15.12.2020 v 10:00 #112921PetraKFifi
podívej proč nechci nabíjet, když u toho nejsem či spím
15.12.2020 v 11:07 #112922MayaPetraK
no nikdy jsem neslysela ze by tohle udelala origo nabijecka, ale za to vim o spouste pripadu, kdy si tohle koupej lidi u cinanu na ali a ze jich to tam kkupuje hodne a vyhori jim to minutu po zapnuti do zasuvky, furt je dost blbcu, kterym par usetrenych korun stoji za to riziko a jejich argument je, ze vsechno se vyrabi v Cine a argument ze ofiko dovoz musi mit certifikaci na rozdil od anonymniho prodeje na ali nechapou, holt kdo chce kam…15.12.2020 v 11:12 #112923Petrs01udela tak dva kroky
vodítko cca 150, ukotvené tak, že má k dispozici skoro celý půlkruh. Hodně veliká klec, ne?
Oběšenej je pes na úvaze co přeskočí plot apod., v holým prostoru prostě nemá jak.15.12.2020 v 11:20 #112925PetraKMaya
no jo asi jo, ale já tomu prostě nevěřim – však už jsme to tady probíraly, co všechno vypínám 😀Petrs
v holým prostoru prostě nemá jak.já nevím, oni kolikrát umí vymyslet věci. Nenechávám doma ani obojky. Nic.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.