- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2.2.2021 v 19:06 #115286Fifi
Zdravicko vespolek,
necht propichly blany nebolej a rychle srostou! 🙂Dennyky
Tyjo, gratuluju k projektu do budoucna. To aby sis nechala vytisknout aj Deutche vizitky! 😀Mne vyskocilo totok na seznamu, brrrrrrrrr, jatka to musely bejt. 🙁 🙁 Radsi jen linkem, pro outlocitny.
2.2.2021 v 19:37 #115287FifiMyslela jsem, ze nejhorsi ze psiho zradla, co muze cloveku splouchnout do oci, je natlakovanej pytlik zelenych drstek. Neni!
Troldovi musim trhat ty maly sproty napul, syrovy, jinak to nezere…2.2.2021 v 19:43 #115288PetraKTak nakonec to nebylo tak děsný venčení. Zapluli jsme do polí, do části kde nikd nechodí a i déšť se trochu zabrzdil, tak to šlo.
kachna
kachna je mimo
páč si taky propíchla blánu? 😀 😀Fifi
aj Deutche vizitky! 😀😀 😀 😀 a pak že já sem jelito 😀
fůůůj šprot smrdutej ve gezichtu!!Tos musěla někoho děsně naštvat, že tě takle proklel.
2.2.2021 v 20:02 #115289FifiTady zacina chcati ted, to bude hnus zejtra, navic ma prej ficet.
Sprot mel dobre zacileno, takova mrnka prtava a dalekej dostrel. 😀
Snad me nikdo neproklel, brejle jsem si mela vzit! Pozde oko honiti… 😀2.2.2021 v 20:08 #115290PetraKFifi
Tady zacina chcati ted,
tak si užij vodičky, vypadá to, že ji teď bude nějakou dobu hodně.
šprot je hajzl zákeřnej, doufám, že ho Trolda za to sežral 😀
Sem to tady šécičko vycídila, rozsvítila svíčky po stofce a relaxujem – tedy neděláme nic.
2.2.2021 v 20:30 #115291FifiSezral, ony jsou to fakt prtafky, tak 10-20 cm, jak rybicky v konzerve. Ale celyho proste ne a ne. A nevadi mu, ze na nej cucej. 😀
Nic nedelat je fajn, jdu si pustit V síti, pujcil kamos.2.2.2021 v 20:45 #115292PetraKFifi
V síti,
ty bláho, no tak to zvládni, já bych to nedala. Teď už vůbec. Musím říct, že dneska na mě zas padnul hnus z týhle doby. Dneska jeden bezohlednej kretén vedle druhýho a je divení, že vono se nám to nedaří zvládat. Takže síť bych nedala ani náhodou.2.2.2021 v 21:59 #115293MayaPetraK
a co blána, lepší?
Fifi
jestli je ten odkaz co si myslim, tak to už jsem jednou otevřela a podruhý nemusím
V síti bych teda taky nedala, tyhle věci mě dost berou
Trolda je ťulda teda 😀 Lokinovi jsme dávali celý chycený tlouště, myslím, že by dal i kapra2.2.2021 v 23:06 #115294Fifino tak to zvládni, já bych to nedala.
Moc pekne udelanej dokument. Ptaky bych tem zmetkum usekavala po kouskach hodne tupou sekerou!!! Dle myho nutna osveta, kterou by mel videt kazdej rodic dospivajicich deti, prave kvuli dnesni podivny dobe. A deti to zpracovani pro skoly, aby si davaly majzla.Maya
Lokinovi jsme dávali celý chycený tlouště, myslím, že by dal i kapra
Predchozi psiska zraly ryby taky vcelku, chroustaly kapri hlavy, lososy, pstuhy, makrely. Troldik miluje rybi piliny, kusovy ryby proste ofafrne, aby ho nekously asi. 🙂3.2.2021 v 7:37 #115297cernej cajJa bych se na v siti taky nedivala protoze su rada ze mam vzpominky hluboko zashnuty a nepotrebuju je cilene ozivovat.
Jestli to je na odkazu toto tak dobre ze sem neklikla
Fifi
No ale to chce laboratoerni brejle protoze… pod normalni to muze taky skocit:D spodem:DPetrak
Dobre ze ste si uzili prochajdu takdy dovela prselo uz vecer tak se dobre usinaloDneska.na rehabku tak z prace uz ve 12:)
3.2.2021 v 7:44 #115298PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
mám evidentně výbornej den. nešlo mi vstávání vůbec, ale vůbec, opravdu vůbec jsem nemohnula vstávat. A ešče sem si teď roztřískala svůj spešl černej kameninovej a elegantní hrnek na kávičku. Dárek do Jéžiška, oblíbenej. Takže kdo mě dneska naséře – má smůlu, nepřežije 😀
Maya
a co blána, lepší?už skorem jako nová 😀 hlavně už můžu brát věci do ruky. Já s tím nemohla včera ani hodit přehoz přes postel, jak to bolelo. Von má ten nůž takovou debilní špičku malinkatě zahnutou takovou a ta sviň se mi tam prostě zavrtala a zakousla. Už to i splaskává.
Lokinovi jsme dávali celý chycený tlouště, myslím, že by dal i kapra
Murphy taky miloval čerstvě chycený ryby, jedním chvatem chytil a za hlavou profikřupnul a ryba to měla rychle za sebou. On byl profík na tohle. Tali nemůže mít rybu s hlavou, to jsem tu psala, jak se to na ni divá, nejí to. Ale oba teď nějak přestali rybí maso jíst. Rumíček je chemik a tak tam cejtí cosi a Tali na to nikdá nebyla.
V síti bych teda taky nedala, tyhle věci mě dost berou
já si pamatuju, jak jsme kdysi s Brtnikem to nám bylo max. dvacet, takže je člověk ještě nevopotřebovanej koukali na nějakej film a bylo tam znásilnění a slušnej reál teda a já dostala fakt málem psotnik, křičela jsem na něj, ať to okamžitě vypne, nedokázala jsem se hnout, bylo mi strašně a i potom ještě dlouho. Takže tohle nedám, to by mě rozbilo. Ale je dobře, že to vzniklo, to rozhodně.Fifi
Dle myho nutna osveta, kterou by mel videt kazdej rodic dospivajicich deti, prave kvuli dnesni podivny dobe. A deti to zpracovani pro skoly, aby si davaly majzla.
to bez debaty, jak říkám, jsem ráda, že tohle vzniklo, že sis tím dali tu práci a navíc udělali několik verzí , aby se to právě dalo pustit jak rodičům, tak ve školách, páč takovejchle xindlů-ubožáků je bohužel čím dál tím víc. A přesně jak říkáš – tupou sekerou a pomalu!ten masakr v minizoo jsem taky viděla a majitel by dostal takovou pokutu!! Opakovaně mu utíkají psi??Dostal dvě stovky a pětikilo?? To je opravdu trest, když za dvě stovky dneska ani nenakoupíš. A je mi fuk, že se k tomu postavil čelem. Tohle není postavení se čelem, to by bylo, kdyby měl psy zabezpečený.
3.2.2021 v 7:48 #115299PetraKčernej čaj
Jestli to je na odkazu toto tak dobre ze sem nekliklane není, ale taky nic pěknýho, nějakýmu kreténovi utekl pit a kříženec pita a pozabíjeli v minizoo zvířata.
Dobre ze ste si uzili prochajdu takdy dovela prselo uz vecer tak se dobre usinalo
jo tady tak prší průběžně. Je to dobře, ta voda dole prostě chybí v obrovským množství, takže furt každá kapka dobrá. Jen to je prostě nepohodlný. Ale co by člověk frfňal, se vždycky plesknu přes hubu. Mně člověče déšt neuspí – naopak.
tak z prace uz ve 12:)
tak Ti tu budem pěkně závidět. 🙂no ale já jen dneska, páč…….. v pátek si berem volno, do Domečku jedem pracovat. Ale taky – protože musíme koupit latě, tak pojedeme nakrmit ptáčky na chalupu a! Zajedeme na kávičku do žatce!
3.2.2021 v 8:03 #115300DennyDobré ráno,
blé jsem zpruzelá z tání a deště 🙁
Ale zase mám dobrou zpráva, Francezko mi včera povědělo, že huš mu je trochen lépe hurááá !!!Fifi
j Deutche vizitky!
ty si voee nějaká ftipná taky!
Machruješ a smrdutou rybu máš ve voku! Jseš prostě rybí vočko.
Koněvovi jsem objednala ořezy z lososa, vypadaly hezky, ale nechtěla to,
čubka jedna zlobivá.PetraK
a pak že já sem jelito
NÉ TYS JEN JITRNIČKA !nemohnula vstávat.
háááá tak vítej f klubu, já přišla do práse místo v 6 v 7
voláký virus asik?Maya
tak Lokínek je ten severskej pes, takže ryby jsou pro něj top ne 🙂P.S. koukám z vokna, klube se modrá vobloha 🙂
3.2.2021 v 8:05 #115301DennyPetraK
Hele a to nemůžeš ani na voběd, viď, když máš taklenc frmol 😀 😀 😀 😀 pomoooct, já si na to zase vzpomněla 😀 😀 .A to nám ale bylo dobře, co?jsem ehm mimo? myslíš pommes frites mit knoblauch?
na kávičku do žatce
hlavně nežer ten cukr voeee3.2.2021 v 8:16 #115302Petrs01trochen lépe
A to se dobře čte!
rybí vočko
uáááá, tak to je ale teda trefa!
Ty lososí ořezy mi nežral žádnej pes ani kočka, ani převařený. Co mi dlabou je ta směs losos s kuřecím.
3.2.2021 v 8:25 #115303DennyPetrs01
A to se dobře čte!
jo bolí ho na hrudníku, ale jinak lepší.no já je měla od masožravci.cz tam mají fakt pěkný masíčko,
ale tak nakonec jsem to dala kámošce, co dělá dočasky a psíci to zdlábli 🙂Teď má princezna míchanici, občas sušený zalitý teplou vodou, včera vepřový
srdíčko, taky grancle…3.2.2021 v 8:31 #115304PetraKDennyky
Francezko mi včera povědělo, že huš mu je trochen lépe hurááá !!!mám radost, fakt, je to moc dobře, a ať se ale vopatruje.
hlavně nežer ten cukr voeee
😀 😀 ne ten žrát nebudu dám si ale šécky ty kardinále co tam budou mít.P.S. koukám z vokna, klube se modrá vobloha 🙂
sobci!jsem ehm mimo?
to víme, to nám nemusíš vůbec hlásit Erno, to vědí už fšicí i za hranicema …všedních dní 😀myslíš pommes frites mit knoblauch?
ne-e, myslím ten oběd v den našeho odjezdu, jak si se pak musela vrátit do tý práce 😀 😀 😀 😀 😀 😀Losos mi čokle jíst nechtěj. žral to enem Ešátor a Bubrdle. Tadle liga mlaďasů to nechce. Smrdí jim to.
3.2.2021 v 8:33 #115305PetraKJéé, já tak vyšperkovala tu vodpověď pro Dennyky vo smajliky a von se sem ani jeden nevleznul
x=47;y=56;s=”s12565″;” alt=”” />
3.2.2021 v 8:35 #115306cernej cajDenny
Tak to.je skvely! Tak at je to uz jen lepsi:)Petrak
Uzijte si kavicku v zatci:) ted sem koukala na nasi ruzovou slezinu v roce 2019 😀3.2.2021 v 8:59 #115307 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.