- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2.2.2021 v 9:57 #115235PetraK
černej čaj
mozna kachna bude vedet:D😀 se jí zeptáme 😀
a polid bude to volno tak budu spokojena:)
tak držím palce, ať Ti to klapne.Najtik ma dneska 7 let,
ty jo úplně jsem zapomněla, ž eje o něco starší, než Rumíček2.2.2021 v 10:04 #115236cernej cajOno to strasne leti…
Dneska v praci pohodicka az nuda:D jako po tom zaprahu si to uzivam
2.2.2021 v 11:16 #115237PetraKčernej čaj
letí to neskutečně a ešče se to kuwa i zrychlilo
Já mám v práci slušný hoňky a ešče dlouho mít budu.
2.2.2021 v 12:00 #115263Mayaja mam dneska taky honky, ale takovou blbou praci, tak mezitim prokrastinuju 😀
2.2.2021 v 12:19 #115264cernej cajMaya
😀Petrak
Jj, nekdy moc rychle…Tady je zmatek a nimdo nam nedava praci, takze… 😀 nevime co delat
2.2.2021 v 12:30 #115265PetraKMaya
taky se snažim prokrastinovat, ale honí mě to 😀 tak si teď prokrastinačně užiju oběd. 🙂
Prej kužečí Kuňk Pájo. Bože proč si v jídelnách myslej, že když do vomáčky hoděj pár buráků a pár koleček pórku můžou to nazývat trapně čínou? 😀černej čaj
nevime co delat
aj jaj2.2.2021 v 13:03 #115266cernej cajPetrak
On si novej sef totiz mysli ze si lraci zadavame sami ale to nemame jak 😀2.2.2021 v 13:12 #115269PetraKčernej čaj
to von je nějakej velkej šikula co? _D2.2.2021 v 13:17 #115270Mayacernejcaj
koukam mate tam ty samy sefy co my 😀
nejlepsi pak je kdyz zacnou zadavat praci nebo delat zmeny aniz by meli tuseni, jak to v realu probiha, s tretim sefem uz to budeme mit potreti dokola
to uz clovek musi poustet uchem tam a ven, jinak by se zblaznil
naposledy s e-shopem, udelali novej a nas co s tim delame se nikdo na nic neptal, pak v patek odpolko skoleni pro nas typu tady kdyz si zakaznik klikne, tak hodi zbozi do kosiku a nase pripominky typu co za cenu tam zakaznik vidi, melo by to tam byt napsano a opravdu tady zakaznik v CR bude dostavat potvzreni objednavky v angline byly smeteny ze na takoveto detaily nebude bran zretel
pak to v pondeli s velkou slavou spustili, aby se zjistilo, ze se tam blbe ukazujou skladovy zasoby, jakoze bohuzel vic nez min, takze zakaznici nadseni ze konecne neco mame skladem hromadne objednavali zbozi ktery nemame
a to nam nejdriv pul dne tvrdili, ze to neni mozny, nez to konecne vypli
uz je to dva tejdny a ticho po pesine, udajne 15. ted by se mel vypinat starej e-shop, to bude jeste veselo
a to je jen jedna vec z mnoha
novej sef ke vsemu mlci 😀2.2.2021 v 13:46 #115271PetraKMaya
yly smeteny ze na takoveto detaily nebude bran zretelto je fakt skorem k pláči
aniz by meli tuseni, jak to v realu probiha,
tak je to bohužel téměř fšude – jen se podívej na naši vládu, dyť ti úředníci jsou natolik odtržený od reality, že nevědí, jak se normálně žije, protože jinak nevidím důvod pro to že zakážou tržiště a prodej tam – jakej je asi rozdíl mezi prodejem na tržišti a prodejem v hypermarketu????? nevědí co se běžně děje a ani co se děje teď. vydají nějaká příkazy a nikdo to nevymáha. Takže poctivý podnikatele se toho držej a mají zavřenej penzijoun, jako paní Kolečková, ke který léta jezdíme a když odmítne ubytovat zájemce 15 lidí , tak ty jí pak přijdou pozdravit, protože se ubytovali v penzijounu na protějším kopci, kde majitel na to se.e a nedodržuje nic. Ona zkrachuje, protože je poctvivá a šmejd se poveze dál, protože vláda něco vykřikuje a pak to nevymáhá. Trapnej kabaret.2.2.2021 v 14:01 #115272DennyBlee a já pracuju. Moc jako.
Podklady k výplatám hotové.
Mám tu asi tři nový lidi, jedna holka 20ti letá, tvl máma by to nazvala “Spící panna” dělá práci 24hod (kterou mám mít hotovou za 7 hodin)
dobrá tak nováčci to dělají dejme tomu 12hod.
Ale příjdu v 9:45 na dílnu, od 10ti přestávka, všichni ještě makaj a vona sedí a čučí…
U nás teda šéfů moc není, ale soudruzi v NDR! Ti vedou!
To příjde jeden, že chce to a to a to. Tak mu říkáme, hmm ale před vámi tu byl tenhle a chtěl to a to a to …a nebo to chtěl jinak. No von je blbej, jeho neposlouchtejte. Přijde třetí a ….tvl oni teda mají jediný ščestí v životě,
že neumím germánsky.
Teď díky Covidu sem nemůžou, tak si většinu věcí organizujeme sami a mám v tom pořádek.
Tam jako například když onemocní skladnice tak není náhrada a prostě nedostanem materiál :-DDD2.2.2021 v 14:09 #115273cernej cajMaya
Tak to je fakt super:D no tak nejak asi:D2.2.2021 v 14:44 #115274PetraKDennyky
Tam jako například když onemocní skladnice tak není náhrada a prostě nedostanem materiál😀 😀 koukám že soudruzi v eNDéeR jsou ešče lepší než my, depa voni asi tak uďáli chybu?
Přijde třetí a ….
tvl to je jak hodně špatnej fór 😀
Hele a to nemůžeš ani na voběd, viď, když máš taklenc frmol 😀 😀 😀 😀 pomoooct, já si na to zase vzpomněla 😀 😀 .A to nám ale bylo dobře, co?
2.2.2021 v 14:56 #115277MayaDenny
jo to je presny, jak ti do toho sefstvo nekeca, vsechno bezi jak na dratkach, pak do toho zacnou seshora stourat, ze jako vylepseni a vsechno jde do kopru
PetraK
no jo, kdyz s vymahanim by museli zacit u sebe a to se jim nechce
Bendova party v Teplicich prej hotel v centru, pred nim zaparkovano xx aut, rev, muzika, ale policajti si nevsimli a kontrolovali jinde2.2.2021 v 15:16 #115279PetraKMaya
tak ať pak ale nenařizujou vostatním. Fakt mě to momentálně dost ……..ehm. Tohle mi na celý ty srajdě asi vadí nejvíc (teda ne nejvíc, ale hned jako druhý po tom, že lidi zbytečně umírají, zůstávají nemocný a tak) , ne omezení, který se týkají mě, ale ta zhovadilost, jakou je to celý vedený. neskutečně mě vytáčí to vyhlašování, který je k ničemu a pak pláááčou, jak to lidi nedodržujou. Co se divěj? Lidi unás nebudou nikdá nic dodržovat protože jsme národ vydrbávačů nad kterým když nestojí dráb, tak to prostě neudělaj.Bože proč já nemůžu zalézt někam daleko vod lidí, to je taková škoda, jak by bylo čéku na duši dobře.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem PetraK.
2.2.2021 v 15:18 #115281cernej cajU nas treba se zavedloniso na procesy. Praci nam.zadavala sefka, mtera mela podklady a vedela xo mame delat a xo ma hyt vysledek.
Novej sef rekl ze si mame praci zadavat snad sami, ale my mevime.co ma byt vysledkrm a neodovida to ani tomu isu:D za ktery sme bojovali at je pruhlednost a sledovatelnost a ne ze si budem.zadavat sami.neco co jedna pani povidala:D
2.2.2021 v 15:35 #115282Mayacernejcaj
no jo, vy tohle mate asi slozitejsi, u nas ma kazdej popis prace a nikdo nic nikomu nezadava, protoze delas furt dokola to samy
akorat ty novy sefy napada vylepsovat procesy, kterejma to delas a obvykle to je pro nas dole k horsimu2.2.2021 v 15:55 #115283PetraKešivá vono nejni lepčí kydat hnůj 😀 tam neni nic složitýho. i když.,… jsou jedinci ve vedení, který vyroběj složitost i tam 😀
jdu dom – prší, to bé votrava venčení,proooč nesněžíííí? Ale zase,držím hubu, každá kapka se počítá, tak už mlčim.
2.2.2021 v 17:23 #115284cernej cajMaya
ja technicky vim, co mam delat… ale az na zaklade tech podkladu si pripravim praci 😀to je jak kdybys mela pocitat vyplatu ale nevis, kolik ten clovek ma vymer, ani kolik odpracoval 😀 jakoze ti zapomenou dat podklady ke mzde a k vysi uvazku 😀
ja uz vyplatu spocitam, ale musi mi nekdo rict, ze franta bere litr na hodinu a udelal jich 10 😀
PetraK
letos je zima jeste horsi a jeste uchylnejsi, nez jindy 🙁2.2.2021 v 17:30 #115285kachnamozna kachna bude vedet:D
se jí zeptáme
kachna je mimo 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.