Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 2,832)
  • Autor
    kachna

Jakoze netopyr anglictinuje u fifi?

jj, jenom bylo vtipný, bavili jsme se o rotvících a říkám, mám známou s rotvíkem a o chvilku později “ona Růžena…” “Růžice je rotvík? Tak to už aspoň vim, na koho to řve – NESERRR RŮŽICE”

Fifi

😀 Rvu na ni vyjimecne! 😀

cernej caj

kachna
          😀 😀

tak to sem se pobavila:)

PetraK
          uz mas rozhejbanou hnatu? ja se na to video vubec bojim podivat 😀 ale stahla sem si ho apson 😀

Fifi
          dekuji moc za telefen:)

Fifi

Cajdo
            Nz. 🙂 A neboj, masage z videa je jednoducha, zadny telolamani. 🙂

MirkaD

milá děvčátka-upadnou mi záda,mozek,a nohy-takže ze mě bude puzzle,heč
              ale měla jsem hezký víkend
              v sobotu ráno-vycházka v blátě,v dešti-mírným a větru-k hájence-psi naštvaní a vytočení-u hájenky jsem to vzala do lesa-že se teda trochu projdu,když mám volno,aže v lese tak nefučí-tak lesem k lípě a zpět a v lese u hájenky párkrát zaházet hračku do listí-aby za á-psi museli hledat,za b-aby se proběhli,no a od hájenky dolů
              takže ranní vycházka v hnusným počasí byla za náma,pak psi do sprchy-lavorek a tlapičky to tentokrát neřešil:D,učesat pořádně Dafíka-trimovacíma hrabičkama,hřebínkem,kartáčem,přistřihnout kousek náprsenku a ouška a tvářičky-at je vidět začátek psa-i když-dle fousů by se poznal:D
              a chvilku se válet:-)
              odpo vycházka k rybníčku s Martinem a podél výběhů tam a zpět+obíhačky stromů
              a v neděli-slunko,mrazivo,nebláto,takže k hájence ráno,pak na Nevojickou vyhlídku-takže hezky lesem po rovince,pak zešup úvozem dolů k vyhlídce,pak lesem po rovince a serpentinama k lípě a dom-takže docela dlouhá vycházka,kde Žeryk lítal s klackama,Dafi na pařezy+po cestě byly cedulky s úkoly s DDM,který jsem se snažila vyřešit-stopa zvířete-a hádanka-čí to je,a další takový,no a u Nevojické vyhlídky tam z toho byla tajenka-tak aby jsme si tu trasu daly znovu a já si tentokrát zapisovala body:D
              no nic-ženská logika je,když já na konci úkolů sprdnu Martina,že si to měl zapisovat a pamatovat,a že se mnou nechtěl soputěžit:D:D:D
              no pejsci byly utahaní,tak si pospali a odpo se šlo kousek k lípě,kde měli trošku hraní a šlo se dom
              já se teda večer bavila s fotkama do desíti do noci-to byl fakt zážitek:D
              dnes ranní-od 5 od rána do dvou-vybalování+kasa-hodně vybalování
              tak mě bolí záda-ale nebyla jsem moc na kase-tak hlava si odpočla
              no pak nákup,ve tři doma
              do batohu se mi vylila termoska-nevím proč…
              takže super,šla jsem ze psama-slunko,trochu bláta-tak k hájence a zpět+trochu cvičení-chůze u nohy a přivolání s odložení
              PetraK-no nikdo ty pejsky tvoje nenutil běhat za aportíkama?
              škoda,žes neviděla dnes Dafču,když jsem jí hodila aport z kopce-ROZEŠLA SE ZA NÍM STYLEM,ŽE JSEM PŘEMÝŠLELA,KDY PO CESTĚ USNE!!!!neusla,došla zamyšleně s aportemke mě táááák pomalu-že jsem pochopila,že dnes ji teda s aportem nevyběhám-jako kdyby někdy s aportem extra běhala….ale tak jindy aspon klusem to brala….
              no nic-snaha aby tu dobu co jsou venku,se co nejvíc vyběhali je s Dafi fakt složitá…
              ale tak ty to máš s vyběháním pejsků jednodušší:D
              Černejčaj-bezva,že sis užila s Ferinkou,ty fotky,teda většina je u nás focena za humny-kousek nad náma,v lese nad náma+směr ty Uhřice,ale prostě všecko za barákem,krom těch prvních z Kuniček
              vy tam máte jen pole?
              Fifi-jo fousy má fest-bych mohla trošku zkrátit-rodič ju lituje,že se s tím blbě nají:D
              Denny-krásný fotky,i vizitky-ta první ta temná-to je jakože není žádný světlo na konci tunelu-taková depresivní?!že?

cernej caj

MirkaD
                no mame pole a cesty, jedna z nich je lemovana aleji a je tam mikro lesik, takovej remizek u cesty silene zarostlej, tam se vubec neda. takze jo, jen pole. Zas kdyz du ven, tak du hodinu po asfaltu, kdyz chci 😀

tak dobre, ze sis s fotkama vyhrala, za tu namahu sis je doufam nalezite uzila 🙂 dafinka setri energii v zime, to je jasny 😉

Fifi
                tam sem uz automasaz praktikovala a je to cca podobny jak delavam nekdy kdyz mam chut.

dneska sem si dala trochu protahovani a poradne namazala zada, ted k veceru uz lepsi, tak jestli se rozhejbali? zitra du koupit sefove darky do mesta, uz definitivne vybira posledni dovolenou a jen se nekterej den prijde rozloucit

MirkaD

Dafík se šetří celkem celoročně:-)
                  budete mít novou šéfovou?
                  my zas dostali novýho oblastního vedoucího

Fifi

Mirko
                    Tak ses dockala jednou taky ranni, hura. 🙂
                    jo fousy má fest-bych mohla trošku zkrátit
                    Co trosku, ja bych ji to brcko chlupaty fikla, sestrihala nejmin o pulku, kdyz neni vystavni. Proste praktickej strih, at ji nemusis furt susit a cesat a taak. 🙂

Cajdo
                    uz definitivne vybira posledni dovolenou a jen se nekterej den prijde rozloucit
                    Jde do duchodu? Jak vlastne dopadla ta tvoje neplacena dovolena?

Maya

dneska nestíhačka, jsem byla v kanclu a pak jsem ještě musela vyplnit test z angliny
                      noha ráno dobrý, domu peklo, tu arnicu v lékárně neměli, tak jsem si koupila ibalgin gel, ale nevim, moc to nezabírá
                      fotky krásný denyky, ty už jsem viděla na fb a teď když bude denyky rozhazovat vizitky, to se nabídky na fotky jen pohrnou
                      Mirce taky díky za fotky, ty fousy bych taky šmikla
                      a Fifi s růžicí už je koukám profláklá všude 😀

PetraK

Brej večír vinčuju,

zničila sem ohaříky. mentálně. I když teda hrozilo, že voni zničej mě.Hlavně Rumouš, kterej je nějakej naspídovanej a furt jel tady plyšouny. ASi proto, že jsem se cestou z prasé stavila v sekáči dotáhla jim domů každýmu jednoho novýho a taky pro Mousese mám.

Mirka měla ranní jo?? No to gratuluju. A i k těm fotkám, stihla jsem je prolítnout ešče v práci. Je tam jedna mocinky nejpěknější, jen si tetkon nepamatuju která,tak vám to řeknu zejtra, až vlezu do emila zase.

Fifijovou už znaji fšade? Aji Ruůženec je slavná? Tý žjofka, to bude chtít taky vizitky, jako má Denníky. 😀

PetraK

jo a hnátu sem ešče nemasírovala, zkusím zejtra, ešivá si vzpomenu.

Denny

Morgen,
                            jééé já mám radost.
                            Psala mi Ivetka, která maluje a se kterou jsme měli výstavu,
                            že pro rok příští (já vím, že letošní ještě ani nezačal)
                            budeme vystavovat v NDR a dokonce možná i v Drážďanech a holky šikovné se v tom
                            umí pohybovat, takže založily spolek přátel uměná, takže budou nějaké dotace,
                            dokonce s námi do toho šel i Michal Janovský.
                            A budeme podporovat čmeldy 🙂

Čmeláci PLUS

Ešusová, založím vám na zahradě čmelník chceš?

A něco ze včéra.
                            Opět rybníčky, Koněf chtěla zežrat sněhuldovi rypáček, páč je za šišky a romantická kadibudka u turistické chaty :-)))
                            Fotos první možná použiji pro kalendář 2021

cernej caj

Fifi
                              Jde nekam kde nebude delat za par susnu a nebude roky dokola poslouchat kecy o zmene k lepsimu ve firme:D

Je ji asi 26 a rozhodne nemusi uhnit na potapejici se lodi kde nejsou ani penize ani rozumna infrastruktura 😀 kvuli penezum a technologiim a vedeni odsud zdrhaj vsichni…

Nevim sef muj novy se zatim nevyjadril ale vcera sem se mu pripomela. Chceme nabrat noveho cloveka takze by mel.v pohode vykryt moji absenci ale je otazka zda ro schvali vedeni

PetraK
                              Ty jim chudakum nedas pokoj! 😀

Denny
                              Tyjo to je skvely!

Denny

MirkaD
                                vousy bych taky zkrátila, určitě jí to bude slušet 🙂

Maya
                                vony ty homeo jsou většinou na objednání…

PetraK
                                a taky pro Mousese mám.
                                to jsem zvědavá jak bude kočičák čubrnět na plyšáka 🙂

to bude chtít taky vizitky, jako má Denníky.
                                hele voeee nejsi ty nějaká moc chtipnááá?!

Včera jsme o tobě a o Brtnikovi mluvili se Željkem po tydlifounu,
                                pozdravovala jsem ho, ptal se jak pokračujete s baráčkem 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Helejte, víte, že když si propíchnete blánu – tu plovací, co máte na ruce od palce k vokazováčku, a zabodnete si do toho idiotsky nůž, že to pekelně bolí? A že se vám pak blbě dělá úplně cokolif?? No tak pokud to nevíte, tak já už jo. Pr..le jako, ten nůž má ešče takovou blbou špičku, že mi to tam solidně pochroumal. Potřála jsem useknout zmrzlý škvarky, abych uďála čoklidům škvarkofky /s červenou řípou, prej sou moc dobrý, řikali ráno) a protože jsem jelit, tak mi to sjelo a probodla jsem si tu blánu na plování. Ešče, že nejsem vodnik, asi bych se utopila 😀

a taky jsem jelit, protože jsem zapomněla
                                  černýmu čajovi napsat,

že Ferrata fakt snad nestárne 😮 na tý fotce prostě to vůbec nejni poznat. A je tam ešče taková pěkně ňuhňací

čajdo a šéfka by tě třeba nemohla vzít s sebou na lepší taky? Já takhle kdysi odešla se šéfkou, která odcházela a vyžádala si mě.

Ty jim chudakum nedas pokoj
                                  je to vopačně, páč aby voni dali pokoj mě, musim je nejdřív zničit 😀

Mirko
                                  už vim, která fotka je nej, tak skorem celá bílá hnedle za těma srnkama, tam chybí jen Popelka 🙂

Dennyky
                                  gratuluju k vystavování!! to je paráda, to tam hnedle ponechej nějaký ty vizitky a to béš koukat, za chvíli skončíš v Lůvru. ne jako exponát teda 😀 , ale jako vystavovatelka 😀

čmeláky mi klidně na zahradě ubytuju, pokud se k nim dostaneš, co já vím, tak jsou vždycky už hned prvního ledna vyprodaný, už jsem to vzdala. Chtěla jsem kdysi jich víc obsadit na louce, ale koupit se to nepodařilo. I jsme to chtěli koupit panu náměstkovi jako dárek ke kulatejm narozeninám a nepodařilo se mi to ani, když jsem na to vlítla fakt toho prvního ledna.

to jsem zvědavá jak bude kočičák čubrnět na plyšáka
                                  já taky. to jednou je takovej heboučkej plyšounek a to druhý nějakej ufoun velikosti myše s dloouhejma nohama. S tím se bude dobře řádit.

PetraK

Dennyky
                                    pozdravovala jsem ho, ptal se jak pokračujete s baráčkem
                                    řekni mu, ať se kouká postavit na nohy, aby se mohnul dostavit na živo 😀

a řekni mu, že už máme v tý rekonstruovaný části šécky stěny až ke stropu, tetkon to musí Brtnik zaházet poslední vrstvou malty a bude to peklo, páč je tam logicky už jen malá čkvírka. Teď se začnou zase bourací práce – do toho postavenýho se musej uďělat ďůry pro életriku a vodpady. budu zase mít prostor pro čištění spár v těch starejch cihlách, takže to si zase máknu.

cernej caj

PetraK
                                      Ja nevim jak boli propichla blana prootze ja zadnou nemam:D mozna kachna bude vedet:D

Sefka praci nema ale uz ji to tu zvysoka. A me tu prace bavi, ale ja su jina nez sefka, ona je mlada ambiciozni a chce “neco dosahnout” ja chcu svoji praci co mi jde a su v ni dobra. To by pak davalo smysl ze by me nechala za 5 platu vyhodit v rijnu 😀 ale ja tu praci tady mam rada.

PetraK

černej čaj
                                        aha, aha, na mě to působilo poslední dobou, že toho už tam máš dost. No tak hlavně, ať pak vyjde to neplacený volníčko.

Denny

Ještě jsou Ešusová :-)))

Rezervace čmeláků

cernej caj

Petrak
                                            Tak to vedeni si nevyberes nikde vedeni a polid bude to volno tak budu spokojena:)

Najtik ma dneska 7 let, kdyz uz sem.zamirila.na zvirernik

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.