Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Bryvecir vespolek,
      tak co, mate uz namasirovany chodidla a tapacky? 🙂

Cajdo
      Bezva, ze sis to s Ferisakem venku uzila, dneska bylo nadherne. Jsem byla jak krasobruslarka, jak tajici snih zaludne primrznul, ale dobry, vybalancovala jsem to. Zato Trolda sebou flaknul radne, chudatko pruhaty, podjel mu zadni nahon.
      S autem to je teda voser, snad nebude oprava stat majlant. Sila s odtahem a pojistovnou, to slysim prvne.

Mirko
      To je divny, ja znala nemeckych dog hodne a vsechny to byly takovy dobraciska jak na psy, tak na lidi. Ale chapu, ze lepsi se vyhejbat obloukem, takovy hovado velky, kdyz je zly, radsi nepotkavat. My tu mame malamutku, majitele ji nastesti teda vodi na snure, ale vyjimecne jim zdrhne. A to by byl masakr, je to svina utocna a vetsina zdejsich psu ji nenavidi.

cernej caj

Fifi
        Tady to taky ve sti nem ohybu lesika bylo podobny:D

Chudak trolitko, snad se nenaraizl.moc

Denny

Morgen,
          takže trochen té pranostiky, únor bílý pole sílí a u nás teda sílí určo hooodně, páč půl metrůch sněhu a v noci -15.
          Vypadá to, že přes den bude taky takový “krut” páč je jasno, takže žádné velké courání se nekoná.
          V sobotu přijel kámoš a dali jsem si trochen do těla chůzí 1,5hoďky ve sněhu.
          Jsem myslela, že v neděli budu cejtit každej sval, ale už asik ani žádnej nemám,
          páč pohoda.
          První fotku jsem ano dost upravila a jak pravila ségra na FB, je to takový pocit z dnešní doby.
          Druhá je rybníková z nedělního rána a poslední procházka sněhová.

cernej caj

Denny
            Super fokty:) ta prvni ki pripada takova fantasy tajemna fotka, vubec ne ponura

Aj u nas prituhlo.

Me teda.bolej zada teochu od patku (bederka? Tak jakoby nad zadkem) a dneska sem muslela ze ani nevstanu z postele a neoblecu se, masakr:( no takze budu muset odpo nejaky cviky na bederku a uvolneni…

Petrs01

My dali včera 15 kiláčků u Milovic – koně + zubři, paráda. Umrzlý sníh, sluníčko… takže mám spálený ksicht a bolí mě kyčel. Ale užili jsme si to všichni.
              Denny, tak co František, je líp? nebo aspoň ne hůř?

Denny

čajdo
                chjo 🙁

Petrs01
                juuu zubři?! Ty bych chtěla vidět naživo někdy.
                Díky za optání, asi pořád stejně, ikdyž bez teplot ale jí 🙂

cernej caj

Denny
                  Tak aspon bez teplot a dlabe, yo se snad bude zlepsovat:)

Petrs01

vidět naživo

Si tam někdy udělejte výlet – zubří ohrada už se dá celá obejít, u zubrů jsme zatím byli 2x a v obou případech viděli. Poprvé hodně zblízka, včera se schovávali v křoví. Včera se zas hodně ukazovali koníci.
                    Druhou ohradu koně + tur dost zvětšili, obchází se blbě, ale zas jsou tam vyhlídkové místa. Je to hned u cesty, takže tam bývá víc lidí. Tam jsme měli jednou štěstí, že se nám koníci předváděli přímo před nosem, zato krávy jsme našli až napotřetí.
                    Obojí chce štěstí a čas.

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tooooo byl ale krásnej víkendík. A fčéra!! Úplnej lůkcůůůůůs největčí. Až jsme si z toho uďáli venku posezení a kávičku. Ohaříci jsou totál, ale tooootááááááááááál kantáre 😀 když jsem je dneska před odchodem do práce brala ven na čůranou, musela jsem je co? VY-PÁ-ČIT! 😀 . krásně bylo, opravdu krásně, u nás žádnej vichr teda nebyl. V sobotu ráno pršálo krapítek a tím pádem co? nám to pěkně rozbředlo, aby to vzápěstí pěkně zase zamrzlo, tak v některý části zahrady máme klůziště, ale není to tak hrozný. Ale včéra už to pak na loukách bylo k večeru pro psy blbý i proto, že se právě přes den furt honili a rubali na zahradě, takže ty nohy od ostrýho sněhu dostaly trošku zabrat, tož jsem je pak vedla radši do míst, kde už sníh nebyl a doma jsem jim potom namazala noženky olejíčkem a oba si vrňáli, jak je to příjemný. Dneska už asi ven radši nepůjdou vůbec 😀 😀

Fifi
                      jejda Trolololo s sebou fláknul! Chudery ty jeho noženky nebohý. Doufám, že už dneska dobrý?
                      Já si taky zabruslila – na zahradě a v rukou jsem měla dva uhláky s huhlim 😀 výborný cvíčko – na střed těla, na záda, na nohy, na ruce, na mozek… doporučuju fšem 😀

černej čaj
                      ty jofka to moc nechápu ten postoj pojišťovny???? Ale je pravda, že mi kdysi Brtnik říkal – se v tom pohybuje – na straně toho, kdo auta musí pojišťovat – že ty levný pojistky jsou k prdu, jak pro toho, kdo se pojišťuje, tak pak pro toho, kdo třeba pojištěnej naboural. že pak ta pojišťovna má snahy tomu nabouranýmu předhodit, že má smůlu, což pochopitelně je hnusný šméčko, jen to lidi nevědí. No tak aspoň, že tam měl muž něco k jídlu a nezhynul bídným hladem při čekání. A taky, že servisák byl takhle ochotnej.

Dennyky
                      tak ráda čtu, že František se nehorší, to je dobře, to je dobře. Koukej podávat hlásání.

Tady taky mrzne a já se přiznám, že mám obavy o Mousese. Do toho svýho bydlíku prostě nejde! Blb jeden. Lehne si nahoru a má z toho pozorovatelnu, dovnitř ani náhodou. Udělal mi radost, protože včera v noci spal u nás a nechtěl courat venku, jako jindy.
                      Krásný fotky – teda ta první, ta je drsná, hodně drsná, ségra má pravdu, lípějc koukat na tu druhou, páč po tmě musí příjít zasejc světlo 🙂

Dneska by měl Bukáček narozeniny
                      🙂 brouček! moc hezká fotos.

Mirka D.
                      celkem drsný, s tou dogou teda – takhle velkej pes, kterej jde do lidí a je na volno?????? Masakr teda 🙁

Maya
                      furt tvarej tak smutne

prdlajs

jo a taky mě bolí pravá ťapka, tak jsem zvědavá, co doporučuju Fifijová za haxnolámáníčko 😀

edit
                      to je teda video, to mám pocit, že si tu nohu zláme
                      Mi to přijde, že to není hrozný? Ale ešče jde o to jak to bude v reálu 😀 nicméně, včera jsem si po koupeli nožky taky nějak laicky prohamťala a byly nadšený, tak uvidím, jak se budou tetelit, až jim dám do těla podle pana Nešpora 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem PetraK.
                      Denny

PetraK
                        jo u nás taky v noci na neděli pršelo, takže klouzačka od včerejška od rána…
                        Cestičky na procházkování máme prošlapaný, takže ťapky v pohodě, Koněf sice občas zalítne mimo trasu, ale dobrý.
                        Kocour to dá v pohodě, je venkovní neměla bych o něj strach.

prdlajs
                        no nejen smutný, ale i dementní ,což?

hlášení podávat budu samo, ostatně, snad mu je líp už jen díky tomu, že byl trochen problém, že přijel kámoš z Ústí a byli jsme se projít.
                        No Comment…
                        (Přivezl mi hotový krásný vizitky :-)!)

PetraK

Dennyky
                          snad mu je líp už jen díky tomu, že

😀 a tak to je fučík, co ho uzdraví. Když to zafunguje, je to hlavní. Možná by sis to pak mohla nechat patentovat 😀
                          voka vizitku

dementní
                          ano, to především

je venkovní neměla bych o něj strach.
                          já vím, ale prostě byla bych klidnější, kdybych věděla, že využívá ten bydlík, co jsem mu vyrobila. A ne že, na tom leží jak na pozorovatelně.Nicméně stejně nenadělám nic, to je mi jasný.

cernej caj

Petrak
                            Milovy spu dole na jihu pod prahou? Nebo to sou jiny?

Pwtrak
                            Tys je teda dodelala… chudaky:D

Ale co to je “levna” pojistka dyz tezko se v tom vyznas a pak stejne se na tebe kazdej vysere tak asi lepsi ze na tebe serou za 3 nez kdyby na tebe srali za 10…

Denny

Vizitky jsem poslala v emilovi, nemusím sem dávat telefonní číslo, že
                              páč bych pak nestíhela fotit :-DDD

by sis to pak mohla nechat patentovat
                              no nevím, prudším povahům nedoporučuji.

Petrs01

“levna” pojistka

Tak brácha má třeba hodně drahou… ovšem když mu dodávku odtahovali z Francie, tak se mu velmi vyplatila.
                                Já bych měla odtah do nějakých km zdarma, kdybych ovšem neměla staré auto. Takhle mám smůlu. Ale mám to jasně dané ve smlouvě, to co píšeš ty je divné.
                                A stejně pokud nejezdíš jen kolem domu, tak ten odtah zdarma je tak do nejbližšího servisu, což je ti ovšem o víkendu obvykle k ničemu.

PetraK

černej čaj
                                  hele já nevím, nevyznám se v tomdle, vím jen, že Brtnik pravil, že to nej pojištění různý, jak furt vykřikujou v tydlevízí, že je pak nakonec úplně k prdu. A jak říkám, snažej se vočadit i ty, který případně ten pojištěnej poškodí. což už je nonplus ultra prasárna, protože když to do tebe někdo načudí, tak ty bohužel nemůžeš ovlivit, kde si to pojistil a ty se pak musíš dohadovat.

Mimochodem včera na dálnici – odstavený auto a srážka s dost velkým kusem srnčího, brrrr pohled nic moc. Nechápu, že prostě nejsou dálnice zaplocený komplet, jako v germánsku, to je tak nebezpečný!

Milovice jsou ve Středočeském kraji, přesně nad Lysou nad Labem.

Tys je teda dodelala… chudaky:D
                                  dodělali se sami, však nemuseli furt lítat za aportíkem 😀

Dennyky
                                  no nevím, prudším povahům nedoporučuji.
                                  a jo takle, choléra proběhla 😀

do emila kouknu, jasně, že telefouna takhle ne-e

kachna

vespolek,

Hlásím, že Mr. Netopýr říkal, že už se nebojí, když mu volá zahraniční číslo, jo a taky že už ho nechytá panika, když zapomene, že má angličtiny a pozná to až když vidí skype hovor.
                                    A taky, že Sáře zabral zklidňující Alavis.

cernej caj

Tak nemusel by ten odtah byt zadarmo.mohl by byt za penize rozumny, ale prijde mi na hlavu ze te odtahnou zadarno a pak budou prosetrovat narokovost tohoto cinu kterej muze byt vyhodnocen jako pojistnej podvod… kdyby rekli ok za trojku vas odtahneme ale varianta bud zadarmo kdyz te nekdo srazi nebo zadarmo kdyz se “samo” neco stane autu s prosetrovanim pojistnyho podvodu… to je dost kokotina proste. Ale asi se vubec netvarili na odah za penize, ze nejsou odtahovka…

cernej caj

Kachna
                                        Jakoze netopyr anglictinuje u fifi? Bych taky mohla anglictinovat ale aktualni financni situace asi veli spis setrit:( ackoli je zas idealni cas na to casove

cernej caj

Mirka me inspirovala k fotce 🙂

Fifi

Zdravicko vespolek!
                                            Mi nejak tento, zamrznul zamek u branky, este ze mam rozmrazovac. Doma, ne v aute, tam by mi byl prd platnej. 🙂

Dennyky
                                            První fotku jsem ano dost upravila a jak pravila ségra na FB, je to takový pocit z dnešní doby.
                                            Tak ale TA JE! Presne vystihuje naladu… Moccikovna, jak rika Esuska.
                                            Hura, ze horecky F. opadly a zacina jist, to je na dobry ceste. Radne ho vykrmuj. 🙂

Esusova
                                            tak uvidím, jak se budou tetelit, až jim dám do těla podle pana Nešpora
                                            Je to moc fajna masage, mam akorat problem s kolenem, ktery nezvlada tureckej sed. Tak dej pak vedit, zda pomohlo.

Kachno
                                            Hlásím, že Mr. Netopýr říkal
                                            Diky za report. 🙂 Mr. Batman je hrozne fajn, jsem rada, ze je spokojenej. Jo, vidis, rikal, ze Sarinka (ovcanda) travila Silvestra prvne v zivote ne v koupelne, takze vivaaaat Alavisovy bobky, funga to i na rachejtle u jinejch psu. Este uvidime, co a jak, az bude nejaka bourka, tech se pry taky boji.

Cajdo
                                            Auvajs zada, snad bederku rozhejbes. Nununu Ferinka! 🙂
                                            Bych taky mohla anglictinovat
                                            Mi pisni v emila, kdy ti muzu brnknout telefenem a muzeme se domluvit. 🙂

Edit
                                            Joo, Mirko, diky za fotos v emilovi, Dafca ma teda radny fousisko na cumci, na to bych nemela nervy, zkratila bych ji to. 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem Fifi.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.