Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

PetraK
      freza je germansky ten klinklung nebo jak je to tam napsany ne? 😀

Maya

u nas nevim jestli prsi, ale z vokna to neni videt, vcera taky nebylo, tak jsem vylezla ven s voditkem, lilo jak prase a Loki nadsenej na prochazku jak videl voditko, tak jsem musela jit i v lijaku 😀

Denny

Je to jazyk na vyhybku, je s tím práce,
          odseknout profil, 4x Ausklinkung je prosekávání, 1x Schienenspitze to je frézování špičky. Sranda to je, páč stroje jsou na to tak 200 let starý a jak vidíte měří se to i na desetiny mm.

Maya
          no vím jaká je dieta když má čék dnu. Nicméně stejně půjdu příští týden na test,
          mohla bych se domluvit s doktorem po tlf, že by mi sestra nabrala kref.

Denny

PetraK
            páč pro nás to nejni kousek, jako pro někoho
            tak jako do práse z kopce a zpět by to bylo horší :-DD

Petrs01

halušky se slaninou a zelím

sem myslela, že covidovejm se dávají jen palačinky – ty jdou podstrčit pode dveřma 😀

Tak huž ať je to jen lepší a lepší a ať mu (nejen) halušky chutnaj!

Denny

Petrs01
                pootevřu dveře, hodím na zem uzavřu dveře a utýýýkám fuč 🙂

ak huž ať je to jen lepší a lepší a ať mu
                díkec, taky doufám, že už by mu mohlo stačit to flákáníčko!
                (teda ehm ano, raději chodit makat než tohle)

Denny

Dneska by měl Bukáček narozeniny

Attachments:
                  Maya

Denny
                    no jo, Kim by měl za pár dní 4.2., akorát uz nerealnych 18
                    ti oharici se stejne furt tvarej tak smutne 🙂

Maya

jak koukam na ty vina, tak najdu tohle, treba se bude nekomu hodit 😀
                      https://www.ceskyarchivvin.cz/antidepresivni-krabice-p21335/

Maya
                        Fifi

Zdravicko vespolek,
                          tady chumeli a prsosnezi, nicmene lezi to na zemi a je zase kraaasne bilo! 🙂 Musela jsem zase otrepat Stani, chudinky uz to mely doslova nahnuty.

Dennyky
                          Miláček nemocinkavej si zítra přál halušky se slaninou a zelím,
                          už trochen jí tak mám radost.

Huraa, to je dobra zprava! Taky mam radost, palce stale drzam a nepustam! 🙂

Mayo
                          Mne takhle bolelo levy chodidlo, v noci i krece slach shora do prstu, hnus. Trosku pomohly vlozky na my platfusy a hlavne pak masaz chodidla a prstu od kamosky v lete. Carodejka mi to namasagovala, neco kruplo a prestalo to bolet. Mama ma zhroucenou klenbu a ostruhy v pate, ta heka furt. 🙁
                          Zkus totok, treba to aspon malinko zabere. 🙂

Mirko
                          Doga – jako nemecka doga nekoho hlodla? Nebo argentyna?

Maya

Fifi
                            to je teda video, to mám pocit, že si tu nohu zláme 😀
                            ale zkusím nějak podle toho, dík

MirkaD

tak mám za sebou odpolední
                              a zítra volno
                              chyběly mě peníze-su nemohlo
                              ráno ze psama ve sněhu,chvílu-Dafi stejně utahaná po BK a Žeryk se holt musel přizpůsobit-nevýhoda dvou psů,když se dělí-včera třeba sem už byla slušně za 3dny nachozená i Dafi,a noemálně jak sem došla dom-tak jsem jen přehodila psa a zas ven-kdybych sedla,tak už se nedokopu…
                              pak pršelo a bláto,moc bláta
                              takže Martin mi dal přednášku,že když je tak hnusně,tak psům stačí zahrada-tak jsem mu řekla,že kdyby se jim to další den vynagradilo tak klído pído
                              aleee,no chvílu s něma odpo byl,ale Dafi že otrávená-oni bláto nesnáší
                              já s něma šla ted večer trochu po dědině
                              snad to zamrzne…
                              jinak mě trefí
                              musím spokojeně konstatovat,že mi na Blansko vyšlo hezky počasí
                              mrzlo+trochu sněhu,žádnej fučák,dobře bylo
                              Fifi-jo německá doga,chodí s ní holka co tam chodí za koněm do stáje k rybníčku
                              tak je to o hubu,když jde člověk ze psama do dědiny-k rybníčku a k ohradám,abu ju nepotkal,ta doga,teda dost štěká,tak je zdálky slyšet…
                              no tenkrát rafla kamošku s basendžim-prostě se jí bojím jak čert kříže…
                              Denyky-tak juchů,juchů,juchů-třikrát juchů
                              s tou nohou-mě zas bolí už delší dobu levá noha dole za palcem,sem myslela,že kuří oko,ale nevím,tak jako za prstama…tak zkusím tru masáž dle videa
                              Maya-no vycházka v lijáku:D
                              to já chodím aspon na chvilku,protože ten zmetek Žeryk před odpolední sem ho pustila čurat,zavřela za něma dveře a šla se převlíkat-Dafi mokrá +mokrý nohy-Žeryk celej suchej i tapky všecko-ten se nehl ode dveří!
                              no ještě,že je máti pouští
                              pouštěla jej i když sem byla pryč-akorát,neutírá,že na ni Žeryk vrčí
                              tak máme lino tak dobrý
                              tak v únoru bych měla mít i nějaký ranní trošku

cernej caj

MirkaD
                                dobre ze ti na blansko vyslo dobre pocasi 🙂

ja vcera oslavu s kamoskou, upekli sme si pizzu, zapili luxusnim ruzovym vinkem, ja prespala, po cyklostezce pak dosla asi 8km na kraj brna kde me nabral muz, vcera mu ruplo neco s kolem nastesti tesne po te, co sjel z dalnice, tak cekal chudak 5h na odtah, ale uz je auto v servise a snad to nebude drahy

Maya

cernejcaj
                                  5 hodin, to je masakr teda, tak snad alespoň to nebude za nějakou pálku

cernej caj

Maya
                                    no rikal, ze volal na asistencni sluzbu a tam mu rekli, ze kdyz ho odtahnou a neni to nehoda jakoze by do nekoho/nekdo do nej vrazil a tim se stalo auto nepojizdny, ale nejaka zavada na vozidle, ze se bude delat setreni jestli to neni unava materialu a pak by to musel zaplatit odtah i treba s pokutou za pojistovaci podvod… tak se ptal, jak to ma jako vedet kdyz technickou to proslo v poradku a prej pani no ze to nevi, ale ze se to pak proste bude posuzovat a pak se uvidi zpetne.

tak jako chapes, ti neco praskne na naprave a oni ti jeste daj flast za pojistnej podvod protoze potrebujes 10 km odtahnout… wtf… tak rikal, ze servisak ze pro nej prijel, ale ze byl v praci a nemohl driv, a muz nemohl jet na lane, ze potreboval fakt nalozit na tahac. tak sme byli v patek u dedy mu jen dat vanocni darek pred dvere tak deda nam nachystal zmrzlinu a susenky tak sem je nechala muzi tak rikal, ze to vsechno aspon snedl 😀 ze nebyl hladem:D a prej ty bezlepkovy byli taky dobry 😀

tak jezdime ted tranzitem, ale ze mu ve ctvrtek nekdo urval zrcatko 😀 takze fakt radosti no:D

Maya

Cernejcaj
                                      Jakoze by pojistovna pak mohla rict ze si tu napravu rozbil sam a tim je to podvod? To je sila teda

kachna

volal na asistencni sluzbu a tam mu rekli, ze kdyz ho odtahnou a neni to nehoda jakoze by do nekoho/nekdo do nej vrazil a tim se stalo auto nepojizdny, ale nejaka zavada na vozidle, ze se bude delat setreni jestli to neni unava materialu a pak by to musel zaplatit odtah i treba s pokutou za pojistovaci podvod…

jaká pojišťovna?
                                        My jsme taky odcházeli tuším od český k nějaký s lepšíma odtahama.

cernej caj

kachna
                                          myslim, ze ma direct na auta

jinak prej rikal servisak, ze nektery pojistovny maj treba ze mas narok napr. na 20km za rok odtahu v cene a nikoho nic nezajima, proc te maj odtahnout, i kdyby ses opila a nechtela domu ridit, tak proste nezajem, do 20km se nikdo na nic nepta a je to…

Maya
                                          tak jako uplne ne ze si to “sam” rozbil, ale ze mohl treba zanedbat servis, ze tu soucastku nevymenil zavcas kdyz uz hrozilo poskozeni a tak… jakoze… takovyto ze ti praskne zarovka za jizdy tak sis to mela prece vymenit nez si vyjela z domu. ze doma zarovka svitila nikoho nezajima, mela si to predvidat, protoze ma nasviceno 10 000 hodin a to se ma pri 10 000 vymenit. asi tak nejak:D a ze si nevedes zaznamy o tom kolik mas nasviceno je proste tvuj problem.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem cernej caj.
                                          cernej caj

dneska sme si dali paradni hodinku s ferinkou, fucel teda fakt silenej vitr, ale svitilo slunicko a bylo hezky, mohla bych obcas vzit fotak ale tady u nas proste neni co fotit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.