- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.1.2021 v 7:43 #115100cernej caj
Mirkad
To je vtipny ze kamaradky sou od kafickovani… nevim ale ja kafe nepiju a do kavaren nechodim tak to nepotrebuju kamaradky ne? 😀29.1.2021 v 8:31 #115104Mayacernejcaj
tak nekdo kafickuje a nekdo cajuje 😀
PetraK
no uvidim jestli se v pondeli stihnu dostat nekam do lekarny, kdyz tak si to koupim
vcera jsem koukala na vino z rocniku narozeni brachovi k padesatinam a dneska mam vsechny reklamy na vino prosecco rulandske sede maestro primitovo a tak dale 😀 😀29.1.2021 v 8:41 #115105PetraKMaya
na vino prosecco rulandske sede maestro primitovo
Jéééé to sou ale krásný reklamy, ne? 😀 Já už ani nevim, jak flaška vypadá? Můžete mi to někdo vokázat? 😀
Ta arnica je takovej základní lék na tyhle potíže, tak uvidíš.
https://svethomeopatie.cz/hledam_homeopatika.php?p=arnica+montana&lg=1
jak jsi k tomu přišla vlastně, já už si nic nepamatuju.Ad to dávkování – všude píšou – že obecně 3x denně pět granulí (když to není akutně hned po úraze, tam je dávkování častější) , no ale nicméně pan Hrabák vystačí s dávkováním jedný kuličky. Možná tedy zkus nejdřív tu jednu kuličku? Nesahat, nejíst, nepít, jak jsem tu psala. Vezmi si ji večer, až před sebou nebudeš mít žádný úkoly ani fyzický, ani mentální. nech ji rozpustit pod jazykem a zkus vnímat, jestli to pak s tělem a myslí něco dělá. Nemusí se dít nic.
29.1.2021 v 8:53 #115106cernej cajDneska budu chlemtat! 🙂
29.1.2021 v 8:57 #115107MayaPetraK
prisla jsem k tomu jak slepej k houslim, normalne si sedim, pak vstanu a je to tu 😀
ono to boli jak svin jen kdyz jdu, jak tu nohu ohybam, kdyz sedim, tak nastesti v poho
mama rikala, ze mela to samy a u doktora ji rekli ze se ji propada klenba a ze s tim nic nejde a az se to usadi, ze to prejde, tak ze se ji to za par tejdnu usadilo a preslo, no utesila me 😀
vcera jsem to chtela rozchodit v botach, ze by to mohlo bejt lepsi, no nebylo
bude to vesely v pondeli dopajdat do prace29.1.2021 v 8:57 #115108Mayacernejcaj
chlemtat vino? 😀29.1.2021 v 9:19 #115109MirkaDještě dodatek k včerejší vycházce-vyměním psa,valím s Žerykem k rybníčku-od rybníčka kolem ohrad,a když su na konci a chcu se vrátit,tak-za mnou baba s koněm a s dogou-s tou dogou co rafla kamošku-neuvěřitelně sem v blátě zrychlila,valila sem to obejít,a uklidnila jsem se až mezi náma byly zahrady-ženská mezitím s koněm i psem v ohradě s překážkama,taková jejich jízdarna,pes na volno…
no chvátala jsem po poli totál v blátě-děs,pak jsem se doplahočila k rybníčku a kde si ženská brala s ohrady koně a prchala jsem dědinou dom-kdyby se paní vracela…
no došla jsem kousek od baráku,pocvičila jsem s Žerykem-at ho zabavím,sebe uklidním a šla dom-Žeryk pod sprchu
to byl slušnej nervák-sem trhla rekord v běhz ppo rozbahněným poliČernejčaj-tak ono je to takový zažitý-že s kamarádkama se chodí na kafe nebo na nákupy,to už mě říkalo víc lidí,přitom já s kamarádkama chodila hodně ven,ze psama,cvičit ze psama,a jo v BK jsme občas šli na to kafe+oslavy-taky jsem popravdě ze sebe občas shodila psí oblečení,namalopvala xichtík,a šla normálně mezi lidi
ono s těma psama je člověk furt popravdě jedním okem/uchem ve střehu-kde je nějakej pes?jestli něco nežerou?jestli nejede auto,kde co čuchá
to jsem viděla včera s tou kamoškou,když sem cestou dolů měla Dafi na volno-tak jsem furt hlídala,jestli nejede auto pak bleskurychle přivolávat-protože auto ve stejným směru jak Dafi,a to nebyla moc daleko
já třeba kdyžsu v BK,tak když po vycházce hodím psi/psa dom,a ddu třeba ke Kryštůfkovi,tak si úplně oddychnu,že nemusím hlídat silnice,psi…
ale tak to je ted i tím,že nejsu zvyklá už na město
PetraK-tak do profi šlapky mááám hoooodně daleko:D
to spíš se většinou toho za ty 2 dny,ted skopro 3 dny snažím stihnou co nejvíc-kamarádky,být s tatkem,hřbitov,vycházky a k tomu,když sou otevřený obchody tak i to…
a je fakt,že mě baví vycházky ze psama-ale furt stejný místa mě ubíjí
+tak s kamarádkou je to zábavnější-i když chodíme na stejný místa
no a kombinace -pes+kamarádka+nový místo+počasí vyšlo-tak to prostě nemá chybu
i kopce jsem jí odpustila:D
Černejčaj-ještě k tomu alkoholu,jak jste se tu bavily
tak já byla x let fakt totálně abstinent-alle mega-holky pily pivo-a já v létě džusy,v zimě čaje-v obyčejné hospodě něky kolem puberty a víc….
jako,že to bylo x let dozadu,kde všichni v hospodě chlast-4hospoda a já čaj/džus/kofolu a jako,byla sem za hodně divnou-okolí
to přemlouvání je šílený
tady u nás je velká tolerance k alkoholu-takový to -chlapi jdem na jedno
ženský jdou na 2 deci
a je to normální
divný je když fakt vůbec nepiješ-jako,že seš divná pro okolí
to bylo v době,kdy 2 deci džusu dražší než pivo,kavárny mocxnebyly,a míchat džus do půllitru s vodou jak se dělá ted-to se nedělalo…
prostě i když ty nejbližší to respektovali,tak byl člověk divnej
šiřšímu okolí-známým těch kamarádek+vlastně všem-tro se takhle blbě vysvětluje…
prostě tato společnost všeobecně k pití přemlouvá-být alkoholik po léčení je u nás asi fakt docela těžký…
já měla x let hroznej odpor k alkoholu+mě nechutnal
ted si občas dám víno+aperol+martini
ale třeba pivo fakt nenávidímDenny-držím Františkovi palce,myslím na něho at se brzo zlepší!
29.1.2021 v 9:50 #115110cernej cajMirkad
Jo ja su dycky divna pro okoli…Maya
Jj kamoska ma.narozky:D zitra je party tak ja jdu jako predvoj dnes:)A co vlozka? Lepsi? Cviceni na rozhybani? Neni to jen pretizeny ci blbej pohyb, natazenej sval? Blbe slapnes a jw to
29.1.2021 v 11:15 #115111Mayacernejcaj
tak si uzij oslavu
vlozky do bot nemam, cviceni, masaze, rukama i mym masaznim valeckem, kterej teda uz vic slouzi na cviceni s Lokinem :D, nepomaha
blbej pohyb asi ne, fakt to zacalo uprostred dne pri sezeni u kompu
dneska jeste zkusim strcit nohy do horky vody s morskou soli
na rukach ekzem, chromou nohu, vylozene mi ten homeoffice svedci 😀 😀29.1.2021 v 11:19 #115112kachnana rukach ekzem, chromou nohu, vylozene mi ten homeoffice svedci
hele, já to dělám celý život a dovádím tím okolí k šílenství, tuhle jsem se to někde dočetla, jak je to zdravý, všecko sbírám nohama, až teda pomine akutní fáze bolesti 😀
29.1.2021 v 12:26 #115114DennyHezké vodpoledneee pá-tečkované 🙂
Juchééé, v noci přimrzlo a dnes chumelí…
Takže PetraK nemáš tu moooc!
Jsem včera do NDR vodeslala objednávku materiálu na květen 2021
(ještěže e-mail posílat můžu, když už nemůžu do říše :-))
Miláček nemocinkavej si zítra přál halušky se slaninou a zelím,
už trochen jí tak mám radost.29.1.2021 v 12:35 #115115DennyMaya kde tě to chodidlo bolí?
Mně to pobolívá už půl roku jakoby ten polštářek pod ukazováčkem
na noze, ten ukazováček je vůbec nějakej diunej, nemůžu ho pořádně vohnout.
Žádnej úraz, nic. Masérka mi říkala ať s tím zajedu k ortoprdovi, že by mohl
říct jak si pomoct.
Nakonec mi na netu jedna paní poradila, nalepit tejpovací pásku pod palcem až k malíčku a asi se to trochen zlepšilo.
K ortoprdovi se přeobjednávám už 4 měsíce, nechci teď kvůli té sračce.29.1.2021 v 12:39 #115116Mayakachna
se obavam ze ja bych nohama nesebrala nic 😀
ale jo, taky jsem to kdysi nekde cetla ze je to zdravy, tak asi se procvicujou ty slachy
Denny
tak snad uz bude Frantisek OK, kdyz uz ma chut i na slaninu a zeli
ja jsem slysela od hodne lidi s covidem, ze neji kdyz ztrati tu chut, ze vsechno chutna jak papir, takze se proste neprinutis nic pozrit, i kdyz jinak ti skoro nic neni
u nas teda nastesti neprimzlo, kdyby primrznul ten vcerejsi lijak, tak by asi bylo vsude kluziste29.1.2021 v 12:48 #115117MayaDenny
polstarek pod prstem? to bych tipovala na neco s kloubem od prstu
mamu bolel kloub u prstu na ruce a ted nedavno ji zjistili, ze ma zvysenou kyselinu mocovou, prej nabeh na dnu, kterej se prej projevuje prvne u prstu, tak to ma asi od toho, tak mozna by sis taky mela nechat udelat nejakej takovej test
a nebo tam muzes mit artrotickej vyrustek, coz je pak na ortopeda, prej to vetsinou boli, na noze by to asi nebylo videt, ja to mam na malicku u ruky, taky prave ze prej revma, ale podle rtg vyrustek a hlavne se doktorka hodne divila, ze me to neboli
me boli cela pulka chodidla na vnejsi hrane, od prstu az po patu, nejvic dole, trochu i nahore na nartu, kdyz sedim nebo stojim nebo jen tak hejbu nohou, ani o tom nevim, ale chuze, nedejboze ze schodu, to je peklo
se obavam ze to bude neco se slachama29.1.2021 v 12:48 #115118PetraKDennyky
už trochen jí tak mám radost.a já takyyy a neni mi to jednó, moc ho pozdravuj.
a na Tebe sem ale načtvatá, páč tady furt scá! Ty si kumelíš a já prt. 🙁
Maya
tak jak to píšeš, to je diuný, takhle z ničehož nic 😮 , ale mě se to jednou stalo se zádama, sedim, fakt jsem se ani nehla a pak už jsem se teda vůbec skoro nehla. Tak zkus tu Arnicu a uvidíš a to tejpování asi taky není špatnej nápadmám steka trošku, protože… ale to je jedno vlastně, za chvíli půjdu možná domůůů, tak co!
29.1.2021 v 13:06 #115119cernej cajDenny
To je dobre ze uz trochu ji a ma i chut:)Dneska du dat dedovi kalendare vanocbi jen ak k brance
29.1.2021 v 13:09 #115120DennyMaya
dna je prý problém většinou s palcem, nevím navíc mám to zhora nateklý
občas. No uvidíme, nechci teď courat po mudrech.edejboze ze schodu, to je peklo
auu chjo 🙁a já takyyy a neni mi to jednó, moc ho pozdravuj.
ano budu, teď šel “cípnout” jak mi dycky píše. V překladu jdu spát 😀a na Tebe sem ale načtvatá, páč tady furt scá! Ty si kumelíš a já prt.
njn jste měli koupit barákos víc nahóře vlevo (dle mapy :-))protože… ale to je jedno vlastně
schizoušku 🙂29.1.2021 v 13:15 #11512129.1.2021 v 13:19 #115123PetraKDennyky
V překladu jdu spát
to je dobře, spánek léčí a posiluje, tak ať odpočívá.víc nahóře vlevo (dle mapy :-))
to nevim, jak by pak bylo s dojížděním do prasé, páč pro nás to nejni kousek, jako pro někoho 😀schizoušku
ne to ne, ale řekla jsem si, že na to peču, že se nebudu dál rozčilovat, zvlášť když jdu vlastně domů 😀a co je germánsky fréza? 😀 😀
29.1.2021 v 13:20 #115124MayaDenny
rozumim akorat ty cisla 😀
dna muze byt vsude, mama to ma tusim na prstenicku, bratranek ten ma jako echt dnu na vsech prstech u nohou, kdyz ho to chytne, chodi o berlich, proto taky me neprekvapilo ze ja bych mohla mit dnu, ale nastesti me pak vyvedli z omylu, protoze kdyz jsem videla ten jidelnicek co vsechno nesmis, mi hned doktorka vrazila letacek, tak bych se asi musela zivit vzduchem 😀
jo, me se prave nikam k doktorum ted taky nechce a tohle jaksi po telefonu nikdo resit nebude -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.