Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Maya

hele .možná, že přijedou mlaďasové o víkendu . Bydlí kus od Bystřice – měla bys zájem – pokud mi to vezmou s sebou, abych poslala tu krabici, žárofky a pjoumatiku?

edit – tou krabicí myslím tu plechovou krabici kulatou se sobama

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
      Maya

PetraK
        popravde Bystrice neni uplne blizko, na moje pomery a autem zejo 😀 a byla bych radsi, kdyby to bylo nekdy v lete kdy nehrozi snih mraz a ledovka, to nejezdim, tak aby jim to tam nezustalo pul roku
        ses moc hodna, ale fakt v zime jak neni nejak normalne a nad nulou a svetlo, tak se bojim autem jet, navic jeste na tech okreskach co tam vedou
        zas abys to tam nesyslila nejak dlouho, pneu kdyz tak vyhod, bez ty se Lokinek obejde a zbytek neslo by to poslat s tim, ze to zaplatim pri dodani a nebo ti poslu prachy na ucet?
        asi by to tak bylo nejrychlejsi

PetraK

Maya

jasný, chápu, že se ti v tomhle počasí nechce, krabice by poslat šla, ale ty žárovk – se bojim trošku? A do BN nejezdíš?

Maya

PetraK
            do BN je to po hlavni, tak kdyz neni vylozene snih nebo namraza, tak jo bo tam nehrozi nikde ledovka na moste nebo v lese a nejsou tam tolik zatacky
            s tema zarovkama me to nenapadlo, to mas pravdu

PetraK

Hele, já se prostě mlaďochů zeptám, ešivá by to vzali a ubytovali někde???? na nějakou delší dobu, až bude hezky, kdybys chtěla???. Kdyby řekli ne, tak se nic neděje, kdyby jo, tak to bude výborný, což?

MirkaD

tak su tu mám za sebou ranní v Újezdě a ještě zítra a su debil,sem zjistila,štědrej den bude o 3 dny dřív než sem myslela….:D
                s Denyky mě to taky leží v hlavě,když jde na fejsbůk a za náma ne,jestli jsme ji něco provedli?
                nevím teda co….divný toto…
                nemá jéžiška pro pséky-tak totiž nevím co-do drahých hraček se mi nechce,
                lana rozkouše,plyšáky zničí,a Dafča si moc nehraje….
                tak nevím….

Maya

PetraK
                  jo, když to podáš tak, aby nemysleli, že musej, je mi fakt blbý takhle otravovat x lidi
                  MirkaD
                  ja myslim, ze kus masa by ocenili vsici 😀

Fifi

Zdravicko vespolek,
                    auticko pujceny mam doma, je to fakt auticko, pidi toyotka. 🙂 Jen jsem pro ni musela mimo HK, takze tolik kontaktu s lidma jsem nemela ani nepamatuju – tago, nadrazi, vlak…
                    S Dennyky jsem mluvila o vikendu, nema proste jen cas, urcite se tu nekdy zjevi. 🙂
                    Mirko
                    Psum upec treba jatrovy pamlsky a mas to. 🙂

cernej caj

Maya
                      Tos mi pripomela.vymenu hlavic u nas doma v mestskym byte. 9 topeni z 10 slo 😀 tak snad ji budes mit brzo

MirkaD

tak mě je jasný,že to nakonec vyřeším pamlskama od nás a bude,jen jsem chtěla něco k tomu:D
                        no to je fuk,z toho se nestřílí-pochopitelně jídlo ocení vždycky:D
                        v práci u nás nadávám na zimu-tady jinak udělaný šatny,wc,sklad…a topení nikde…taky řešení…
                        v obchodě jo stropní,v zázemí ne…
                        ted jsem šla chvílu ze psama,že po náročným víkendu s něma půjdu chviličku
                        no zalezu za bránu-tam bláto jak čert,jak se tam staví,tak kousíčček mezi stromy směr ke křížku,několik obíhání stromů a dom,vratama dědinou k rybníčku tam pocvičit poslušnost+zaházet aportek a dom-tak nakonec z toho byla obvyklá vycházka ze cvičením,na tu kosu akorát…
                        upadne mi krk…
                        Fifi-to je šoking najednou tolik lidí co,když člověk není zvyklej?
                        já mám dost lidí v obchodě,ale ted jak jsem byla 2 dny v BK,vycházky po městě,v neděli hezky,teplo,tak všude lidí,psů,dětí,kol…
                        tak už toho bylo dost a pak nádraží v BRNĚ lidí jak mraků-nákupy,poslední víkend před jéžiškem,teda předposlední,no a ve vlaku jsem měla zatatý zuby,abych na bandu rizjívenjch holek nezařvala at jsou už TICHO-což bych pochopitelně neudělala,ale nerva jsem chytala hezky….
                        Černejčaj-aha-stejně mě nějak divná nepřijdeš….
                        jako nějak na hraně nebo tak,nebo su divná taky,nebo my jsme divní všichni jak si vystačíme tady hodně ze zvířatama a přirodou,což tipuju,asi nemyslel…:D

Fifi

Mirko
                          -to je šoking najednou tolik lidí co,když člověk není zvyklej?
                          A tak soking ani ne, spis se preventivne davum vyhejbam kvuli kurvaviru. (Je mi jasny, ze ty toho mas v praci az po krk.)
                          A ze jsem dneska podnosacu videla hodne, pred nadrazim navic cajti resili skupinku chlastajicich socialne slabych… Co me zaujalo, tak ve vlaku (rychlik, kterej ma dlouhou streku) byl v kazdym vagonu separe pruvodci, je to mozny? Aspon v tom, ve kterym jsem sedela a i v tom za nim. Vlakem jsem nejela leta, tak nevim, esli to je jen docasny opatreni.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.
                          MirkaD

Fifi-já to nemyslela tak,jako,že jsi nikdy neviděla hromadu lidí:D
                            jen pro mě je to vždycky poté co měsíc skoro furt sama ze psama,
                            v Bučovicích taky není přelidněno-v obchodě s lidma počítám….
                            to je něco jinýho,ale vždycky jednou za měsíc nádraží Brno+Blansko-počasí,když je trochu počasí-tak to je hlava na hlavě….
                            tak na mě je to třeba rozdíl,v sobotu vlhko fakt sychravo-to ještě šlo,v neděli hezky,teplo,nefučelo-a vyšly davy na vycházky-já nejsu do velkoměsta člověk:D,
                            a to Blansko se jaksi přeplnilo-rozmožilo,rozlidnilo,rozpejskařilo….
                            nevím,ani kam bych tam chodila ze psama,když bych tam bydlela furt,kolem řeky všude cyklostezka,-takže kola,lidi,kolobky,brusle….
                            to za mejch mladejch let…:D-ne fakt dlouhýýýýý vycházkový místo potáhnou asfaltem,mignou tam lavky,odpadkový koše….-a už tu máme postavičky v barevných elastických oděvech,sluchátkách a na kolech bez zvonku na tachometru 5 v očích smrt….:D
                            psí výběhy jak v BRNĚ nikde…

Fifi

fakt dlouhýýýýý vycházkový místo potáhnou asfaltem,mignou tam lavky,odpadkový koše….-
                              Tohle nam provedli s jednim brehem Labe. Krasna prochazkovaci trasa zmenena na cyklostezku. 🙁 Hnus, se psem se tam uz neda vkrocit.

Petrs01

Bígl má specifické představy o vánoční výzdobě… (eště žije)
                                To červené vlevo nahoře je krabice s dvěma kily cukroví… ohlodaná…

Attachments:
                                Fifi

Petrs
                                  Sikovnej Atomik, jen ohlodana, ne sezrana. 🙂 To bylo o fous, hlavne, ze krabicu nesundal. Dat zidle vzhuru nohama na linku/stolek by nepomohlo, i tak by doskocil?

Petrs01

zidle vzhuru nohama

Ani mě nehne. Jsem doma, ne v hospodě po zavíračce. Každý svého štěstí strojvůdce, takže je uvázanej a minimálně letos už tak i zůstane.

Ještě že ta židle spadla a zřejmě se přitom i praštil, protože když jsem přišla, tak byl v pelechu. Kdyby se mu to povedlo, tak to na krabici je skleněná zapékací mísa a i kdyby se nepořezal, tak následky dvou kilo cukroví v bytě… no vím o jednom pěkném místě v lese, kde se uvazují psi… (to kecám, ale nevím jestli bych ho zvládla nezabít)

Maya

Petrs01
                                      Hezkyyy
                                      Lokinek je venku na hanbe neb sezral ze stolu pernicky, uz ozdobeny! Nastesti on pri jidle dost mlaska tak jsem ho uslysela a nejaky zbytek byl zachranen 😀
                                      By si mohli s Atomikem podat packu 😀

Lidi uvidim pristj tejden, musim do prace, deti uz budou doma, tak snad nebude vlak natriskanej
                                      Mozna pojedu ve stredu, to budu moct v poledne vypadnout domu

Fifi

Petrs
                                        Ani mě nehne. Jsem doma, ne v hospodě po zavíračce.
                                        Hm, tak jo, no. Starej utulkac hluchej, pazravej, toho uz nepredelas. Tak aspon jsem myslela preventivne zamezovat nehodam. No nic… Si mu nechala vycistit chrup, tak si rekl, ze muze mlsat.

Maya
                                        To samy? Aspon nebude Lokis uvazanej a priste si das majzla?

Jako jo, nastve to, znam takovy situace. Ale spis si ja po vychladnuti reknu, ze to byla moje blbost a psiska jen vyuzili situace.

PetraK

Tak koukám, že psům už začly Vánočky 😀 😀 já sem teda dyscyplýnovanější 😀
                                          mně přišla krabice od Peti a v ní bylo i cukroví. JÁ NEOCHUTNALA! nechám si to na potom. páč vím, že má vynikající.

Maya
                                          jo, když to podáš tak, aby nemysleli, že musej, je mi fakt blbý takhle otravovat x lidi

jasně, prostě se uvidí – nejde ani tak o ochotu, jako spíš, kde uskladnit tu přepravku se žárovkama, páč ono je jich opravdu dost 😀

PetraK

Petrs01
                                            já to teda vidim jako Fifijová. Vím, že je to opruz, ale prostě je to starej pardál a některý věci prostě k psovi ze sekáče patřej. A přiznám se, že přivazovat staříka takhle doma, to bych nedala.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.