Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Si děláte fšicí prdel a já mám fakt ale prt! PO migraci mi asi jebne, páč mám počítadle prt a ne to, co potřebuju, pooooooooooooooooooooooooomoooooct!

uaaa kterej debil tohle programoval, zabiiiit
      uaaaa, kterej debil todle u nás vymyslel , taky zabít.

Dennyky
      však jsem ti dnes psala vysvětlující sms spolu s žádostí o prominutí 😀

jo já vím, nestíhám odpovědět, je to tady masakéro

Maya

Petrs01
        ja kopiruju obvykle ze sapu a to novej odstavec nedela ani novy radek, pisu dal text normalne vedle na stejnym radku a hned Prt
        je to podle me nejakej bug, protoze to fakt neni normalni

Petrs01

ze sapu

ten už naštěstí nemám a snad už nikdy mít nebudu

Maya

Petrs01
            proc? sap je super, je v nem vsechno, bohuzel nam ho seberou asi pristi rok

a mela jsem delat dneska test z angliny a ted to lektorka zrusila, ze je nemocna, tak doufam, ze nema koronac

cernej caj

Nam rekl pan reditel at setrime a neutracime, ze firma uz prestala platit dodavatelum 😀

Denny

Tipovací soutěž, copak je totok za rasu? 😀 hmmm je teda neuznaná,
                takže to bude asik voříšek. Ne pes, ale soutěž 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem Denny.
                Attachments:
                PetraK

Dennyky
                  ruská boloňka?

něco ruskýho to bude

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem PetraK.
                  Maya

cernejcaj
                    jakoze uz jste v cervenejch? to je blby
                    tak at setri ze vas necha doma a na ty procenta si vezme pomoc od statu ne?
                    PetraK
                    vypada to jak ruska bolonka, ale ta je prece cvetnaja a nesmi bejt bila?

Denny

Je to totok
                      ODIS. (Oděsskaja domašnaja idealnaja sobaka) :-DDD
                      Šikulky jste 🙂
                      https://odis-queenelsa-cz.webnode.cz/o-nas/

Denny

Jo jsem vám ani neřekla, že jsme byly v sobotu s ohařkama v Krásné Lípě
                        ve psí škole, s rozmazleným Koněvem a z bláznivoi Cessie.
                        Je to výchova pozitivní metodou, pamlsky atd…
                        No a ve zkratce, zjistili jsme, že Koněv je trochen bázlivá 😀
                        Chlápka jak neznala, tak k němu šla pomalu opatrně přihrbená pro pamlsky.
                        Tak na ní zkoušel aby strčila hlavu do dřevěné bedny, kam jí házel pamlsky,
                        něco na způsob klikru, ale bez klikru. Když měla zájem, hodil pamlsek, nejdřív nechtěla, ale nakonec byla v bedně i předníma hňápama aby na ně dosáhla.
                        Docela zajímavý povídání a “hraní” to bylo.

cernej caj

Denny
                          To byla zajimava i socializacni hra

A jinak teda moooc krasnej hafan

Denny

čajdo
                            na foto je půlroční fenečka 🙂

Jo a teď mi volala Míla, jestli chci, že bychom v sobotu
                            jeli do Šluknova za ohaříkama mrknout na výcvik, pokecat atd…
                            https://sheram-kennel.webnode.cz/

Mají Burgoského ohaře 🙂

Maya

Denny
                              popravde kdybys nenapsala ze je to neuznany, tak bych tipovala havanaka, vypada to uplne stejne
                              se mi zda, ze kazdej komu se sprsknout plemena, z toho udela novy?
                              u vas jsou cvicaky v provozu? tady je to prej vsude zavreny
                              Konef neni bazliva, ale vopatrna, to je rozdil! 😀

PetraK

Dennyky

sem nevědíla že je ODiS čistě bílej? 😮 měla jsem ho v merku, proto jsem psala Rusko (i když Ukrajina , já vím,), ale oni mají flekatou makovici ne?

Tak že by šla Koněf do školičky? 🙂 se bé divit madáme, co? ale jen dobře, je to ohař, tak ať něco taky dělá. Novinka španělská tady? Hmmmm, to asi bude klidnější liga, než je německý torpédo 😀 Jsem zvědavá, jak bude makat v zimě.

ak na ní zkoušel aby strčila hlavu do dřevěné bedny, kam jí házel pamlsky,
                                toť metóda páně Ščučky.

PetraK

To na to lidi potřebujou celonárodně vyhlášenou akci a speciální měsíc, kterej je navíc ten nejkratší ? 😮 😀

https://www.heroine.cz/spolecnost/3973-suchej-unor-proc-to-ma-letos-vetsi-smysl-nez-jindy?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=473550&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=OEzjbyDUHwD-202101271152

já prosím nechlastám od ledna, proč na něco čekat, žejo. A musela jsem dneska zkonstatovat, že malý ranní jógový cvičení, vyhození pečiva a mouky, a alkehůlu, snídaňový zeleninový saláty a menší porce nesou drobné ovocíčko. Posunula se mi pěkně dírka na opasku. A čék se cejtlí lípějc. Jo a zase jsem chodila v neděli bosá po sněhu, to je vám čurina, jak s sebou člověk skorem flákne, když na to vleze 😀

cernej caj

Petrak
                                    Ja nechlastam od narozeni takze proc na neco cekat ze:D

PetraK

černej čaj

Ja nechlastam od narozeni takze proc na neco cekat z
                                      dooobře Ty!
                                      No jooo, ale co máme řikat my, co máme ty ruský geny, že jo? To je potom otázka cti chlastat 😀 😀 Sem chudák, kterej doplácí na svůj šlechtitelskej původ 😀

PetraK

noo jo tetkon koukám, že ten Odis je i čistě bílej, tak sem poučená.

cernej caj

a ja su poucena ze existuje odis 😀

Maya

no i o tom oharovi slysim prvne
                                            nechlastam taky
                                            a dirku na opasku utahnout taky nemuzu
                                            cely je to na pikacu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.