Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      snizovat teplotu muzes ale pomerove musis pridavat cas 😀 😀

kachna je na velkou ránu, jako já, takže to vosolí hned do plnejch a má pečeno dřív než za půl hoďky 😀

blbě se mi píše, čokl mi rve do klína medvěda 😀

PetraK

jéé krásná Ferrata s lehkým popraškem 😀

kachna

snizovat teplotu muzes ale pomerove musis pridavat cas

nj, ale to pak nespálíš 800/30 😀

kachna

Řešíme tu logicko/gramatický problém
            opravdu může být myslivec od slova myslet???

PetraK
              kachna

– kupodivu prý ano

ale jo, to jsme taky četli (dokonce já jsem se jich zastávala, jako příklad jsem dávala souseda, ale Michal mi to smetl s odkazem na to, že soused volil Babiše a Zemana :D)

Maya

cernejcaj
                  no nevim, já jíst víc kalorií, tak přiberu stopro
                  v mailu normálně napíšu třeba 111 prt a ono se mi to změní na 111 Prt, v automatických opravách jsem hledala a nic o velkých písmenech za číslicema tam není, jen velká písmena na začátku vět. Asi jedině úplně ty opravy vypnout, což je docela blbý, ale asi mi nic jiného nezbyde, protože těch čísel píšu dost a všechno to opravovat je masakr

Maya

zase chodí, jaký má drápečky

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem Maya.
                    Denny

Morgen středeční,
                      jak si žijete? Měla jsem trochen frmol v práci, ale víkendík jsme si s Koníkovou
                      užily, hlavně v neděli, krásnou sněhovou procházku..
                      Dnes nad ránem jsem byla i přes všechny zákazy v Chorvatsku, ani jsem nic v práci neřekla, prostě jsem jen narychlo odjela, bylo nás tam asi 6 v nějaký divný místnosti, zatahovali jsme tmavě zelený závěsy, aby nikdo nevěděl, že jsou tam turisti.
                      Byli jsme v mé oblíbené Brele, kde to vypadalo úpln jinak, v moři řasy, jen kousek takové špinavé louže, prostě hnus.
                      Domů jsem přijela se zlomenou nohou, uštípl se mi kousek holenní kosti a čouhal přes roztrhané krvavé rifle.
                      Navíc při příjezdu jsem potkala souseda a ten mi řekl, že budu platit vysokou pokutu, páč jsem dávala to, že jsem v Chorvatsku na FB. Navíc jsem měla problém v práci, páč tam jsem vůbec neřekla, že si beru dovolenou.
                      Pakouš no…
                      Františkovi je pořád stejně blbě, zítra to budou tři týdny 🙁
                      Už teda občas aspoň něco málo sní…

Denny

Maya
                        jééé ta je pěkná, myslím ale, že kdyby přistála u nás na balkóně,
                        tak by Koněf prolítla oknem 😀

čajdo
                        Ferinku jsem dlouho neviděla, ona nestárne 🙂

Denny

Pár foteček z víkendového courání kolem díí píí

Attachments:
                          cernej caj

Denny
                            Krasny fotky:)

Sem si to 3x musela.rpecist abych pochopila ze zlomena noha je cast snu, uf uf

Jojo ferinka je furt stejna:) tech 11 na ni ani neni poznat vyjma teda ze a venku 2hodky jenom 🙂

Maya
                            super veverka, ja zkousela 111 prt a mam 111 prt…

Kachna
                            😀 myslivec je super hricka

Maya

Denny
                              teda takovy blby napady, do Chorvatska v zime 😀
                              taky jsem slysela od par lidi, ze jim bylo blbe tejdny, ale tak uz by se to asi melo lepsit, drzim palce
                              cernejcaj
                              Ferinka moc pekna jako vzdy
                              no ja ten mail mela normalni doted taky, nejaka nova ficura

hlasim prvni moribundus v rade, vcera normalne pri sezeni me rozbolelo chodidlo, ale jako fest, dneska uz je to trosku lepsi a muzu i jakztakz seskakat schody
                              kdo bude dalsi?

jsem zvedava kdy se u nas inspirujou i kdyz fakt vubec tohle nechapu kdyz ten test ma platnost na par dni a jim evidentne staci jeden nafurt
                              https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/prisne-slovensko-bez-negativniho-testu-ode-dneska-ani-do-prace-40349069#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=JojCMZLayQx-202101270758&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

cernej caj

Maya
                                Me bolela.slapka po sobote 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jé veverkááá, máme tady veverkůůůůů! Taky ci veverku! chodím je krmit do lesa, holky jedny nezbedný 🙂 Takže Mayo – velezávidím. Rumoušek by byl na rozdíl od Koněva naprosto nadšen, že má svou privátní přírodovědnou pozorovatelnu 😀 A Taliprd by vysklila vokno 😀

Dennyky
                                  aby nikdo nevěděl, že jsou tam turisti.
                                  to si stopro pak nikdo nefšimnul, to je fakt 😀 😀 😀 Mimochodem nechápu, když se těšíš na sníh, proč jedeš pak do Chorvatska, když už ho konečně máme, ale tak to je Tvoje věc pochopitelně, nicméně JE TO PROSTĚ DEBILITNÍ NÁPAD. A mě je to jednooooooooooooooo.

, prostě hnus.
                                  no jo no prostě, kdo chce kam ,pomozme mu tam.

Te´d koukám že Františkovi je furt stejně 🙁 v komentáři pod článkem jsem doufala v malý zlepšení aspoň. SEm proto fčéra volala, ale dovolat se Tě, když jsi v chorvatsku v louži je evidentně marný 😀

Jo a mám podobně laděnou fotku jako je ta Tvoje první. Ale ji bohužel, jak tak koukám, nemám tady, ale doma f PC, tak prt.

černej čaj
                                  mam 111 prt…

taky mám prt i bez stojedenáctky. Co zkusit napsat Kobra 11? 😀 😀

Denny

Ale tak já bych do CHorvatska jela i v zimě…
                                    Nějak jsem si tu zemi oblíbila.
                                    František nemá problém jet dálku, ale chorvaty prostě nesnáší, takže ho bohužel
                                    asik nepřemluvím.
                                    A busem se mi nechce, páč bych chtěla vzít Koněva.

PetraK
                                    A mě je to jednooooooooooooooo.
                                    asi ti to není jedno, když máš kecy 😀

SEm proto fčéra volala,
                                    však jsem ti dnes psala vysvětlující sms spolu s žádostí o prominutí 😀

Takže jsme tedy spolu fakt asik nemluvily…:-D?

máte cšici prt 111 a co to jako je?
                                    (já jen esli mám taky prt?)

Petrs01

máte cšici prt 111

tak já mám taky malej prt… tím pádem neumím pomoct s velkým prtem

Maya

tak dukladnou badatelskou cinnosti jsem zjistila, ze ja mam Prt jen kdyz tam to cislo zkopiruju, kdyz ho napisu, mam prt
                                        uaaa kterej debil tohle programoval, zabiiiit

Petrs01

cislo zkopiruju

kopírovala jsem z kalkulačky a prt. Když ho zkopíruju jako pole z excelu, tak mě to hodí na nový řádek a tam už to dělá velký Prt, protože je to jako nový odstavec. Když se vrátím a prt připíšu k číslu, zůstane malej.

cernej caj

Proste ms, no:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.